2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Oy maşallah vitamin olmuş yavru kuşa 12 Ekime kadar neler yediysen devam et bakalım içerde büyümesi rahat ettirir senii
Ya gözünüz aydıın Rabbim analı babalı büyütsün Sürecini anlatmak istersen dinleriiz. Bebek nasıl sen nasılsınn

çok merak ediyorum son haftalarda ben nasıl hissederdim sonra diyorum neyse kucağımda daha güzel
Hadi inşallah cuma diyelim o zaman kolayca gelsin de
Kantaron yağını denemek lazım
Canım çok yorma kendini sancın varsa bak 12 ekime daha cok var :) maşallah yavrukus da güzel kilo almış:)
Canım gözünüz Aydın Allah analı babalı büyütsün
Bebiş kaç kg boy doğdu bakalım doğum hikayeni de bekliyoruz

çok merak ediyorum son haftalarda ben nasıl hissederdim sonra diyorum neyse kucağımda daha güzel
Hadi inşallah cuma diyelim o zaman kolayca gelsin de
Herkes bir tarih veriyor 5 6 10 ekim babası da 8 ekim diyor hayırlısı bakalım gelsin inşAllah yaa.. kucağıma almak istiyorum kokusunu çekmek istiyorum artık

Herkes bir tarih veriyor 5 6 10 ekim babası da 8 ekim diyor hayırlısı bakalım gelsin inşAllah yaa.. kucağıma almak istiyorum kokusunu çekmek istiyorum artık

Ay seninle aramızda 17 gün var bende aynı moddayım ya 37. Girince artık gelsin istedim nedensee sanırım içimiz rahatlıyor ya artık gelsin bi kucağıma alayım istiyorum

Kızlar suyu gelenler tuvaletimi yaparken su gibi geldi böyle anlmadım tuvaletim mi suyum mu ama sancı ağrı yok alıntı var ama kanamalı değil bilemedim beklesem mi napsam gitsem mi

Napim sende cok bekledin kiz duga ediyorum hayirlisinla dogurda bana sira gelsin artik vallahi korku falanda kalmadi biran once gunum gelsinde alayim su kizi kucagima
İnşallah canım hayırlısıyla
Topikte Dilara da olunca şey oldu demek ki.

Evet minnoşum çok şükür iyi Dora’mız.
Dilos6342 Canım hep iyi ol inşallah oğlumun adaşı kankamız ile tembel kuş emme antremanları nasıl gidiyor

Harikasın teşekkür ederiz

maşallah
Harikasınız hayırlı olsun
dar mı o da ne emzirme sütyenleri ile hiç barışamadım artık çıplak herşey fora hayatıma devam ediyorum Bir de güya memem yaralandı diye spectra kiralamıştım ya, meme flanşını küçük boy vermişler. Ekstra yaralandım burnum b.ktan çıkmıyor maşallah
Maşallah
Sizin minnak sıpalar yüzünden erkenden erkenden kucaklarınıza geldiler kıskanıyoruz bizde bir an önce bizde görelim dokunalım istiyoruz
uykunuzu iyice alın canım sonraları hep beraber bu şarkıya geçeceğiz:
Hayyal bugün günlerden Doruk kuş değil miii
Evet canım hazırlanıyoruz süt sağma merasimi sonrası İstanbul trafiği ile boğuşmaca ve kuşumla kavuştay

Kızlar suyu gelenler tuvaletimi yaparken su gibi geldi böyle anlmadım tuvaletim mi suyum mu ama sancı ağrı yok alıntı var ama kanamalı değil bilemedim beklesem mi napsam gitsem mi
Canım suysa devamı gelir bir bak bakalım kendine eğer suysa direk git. Benm doktorum sancıyı evde bekleyebilirsin ama suyun gelirse direk gel demişti.

Ayy kardeşleride selam söyle iletirsin Doruk paşayaa güzel haberler ver bize

Bi öğrenemedim şu alıntılama işlerini -Sunshine normal doğurma hayalim var o yüzden aksine baza kaldırmalar halı silmeler yürüyüş yapmalar hiç sakınmıyorum kendimi belki 12 Ekime kadar kendi gelmek ister

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…