Feminist yüreğimin gözleri doldu.renklerin cinsiyeti yoktur deriz bizde napalım öyle bir süprizde
Oy maşallah vitamin olmuş yavru kuşaMerhabalar arkadaşlar doğum yapanları tebrik ediyorum Allah hep yanınızda koysunsezaryen olanlara tavsiyem kantoron Yağı sürmeleri arkadaşım yapmıştı sezaryen izini görünce şok olmuştum neredeyse sıfır iz kalmıştı kısa sürede hemde .
Bende dün ilk defa nst ye girdim sancım çıktı bebekte baya rahme baskı yapıyor doktor da söyledi 12 Ekim sabah çok erken saatte yatış yapılacak ertesi günde taburcu ediyormuş doktor .Bebito da 3120 gram 51 cm bir önceki ay 3 haftada aldığı gramı 10 günde almış çok sevindim kuruyemiş kuru dut gün kurusu kayısı çiğ fındık çok yemiştim sanırım onun etkisi:)
Ya gözünüz aydıın Rabbim analı babalı büyütsünHerkese selamlar hanımlar her zaman yazamasamda takip ettim sık sık doğum yalanlar sağlıkla büyütsün inşallah bekleyenler de sağlıkla kavuşsunbende pazar günü öğle saatlerinde normal doğumla kucağıma aldım kızımı hamd olsun Allah dileyen isteyen herkese nasip etsin sağlıkla kalın
Benimki üşütme değil canım.. çocuk harwket ettikçe aşağı baskı yapıyor ve sürekli bir çiş modu olıyor ve geceleri oluyor geneldesızmışım zaten en son
-Sunshine hakkaten canım şaka maka doldurduk 40.haftayı şuan yine karnımda esneme gevşeme hareketleri yapıyor beyimiz artık diyorum oğlum yol belli gel artık.. cuma cumartesi doğar herhalde inşAllah amin
Kantaron yağını denemek lazımMerhabalar arkadaşlar doğum yapanları tebrik ediyorum Allah hep yanınızda koysunsezaryen olanlara tavsiyem kantoron Yağı sürmeleri arkadaşım yapmıştı sezaryen izini görünce şok olmuştum neredeyse sıfır iz kalmıştı kısa sürede hemde .
Bende dün ilk defa nst ye girdim sancım çıktı bebekte baya rahme baskı yapıyor doktor da söyledi 12 Ekim sabah çok erken saatte yatış yapılacak ertesi günde taburcu ediyormuş doktor .Bebito da 3120 gram 51 cm bir önceki ay 3 haftada aldığı gramı 10 günde almış çok sevindim kuruyemiş kuru dut gün kurusu kayısı çiğ fındık çok yemiştim sanırım onun etkisi:)
Canım gözünüz Aydın Allah analı babalı büyütsünHerkese selamlar hanımlar her zaman yazamasamda takip ettim sık sık doğum yalanlar sağlıkla büyütsün inşallah bekleyenler de sağlıkla kavuşsunbende pazar günü öğle saatlerinde normal doğumla kucağıma aldım kızımı hamd olsun Allah dileyen isteyen herkese nasip etsin sağlıkla kalın
Herkes bir tarih veriyorçok merak ediyorum son haftalarda ben nasıl hissederdim sonra diyorum neyse kucağımda daha güzel
Hadi inşallah cuma diyelim o zamankolayca gelsin de
Herkes bir tarih veriyor5 6 10 ekim babası da 8 ekim diyor hayırlısı bakalım gelsin inşAllah yaa.. kucağıma almak istiyorum kokusunu çekmek istiyorum artık
Sabırsızlıklar sardı hep siziHerkes bir tarih veriyor5 6 10 ekim babası da 8 ekim diyor hayırlısı bakalım gelsin inşAllah yaa.. kucağıma almak istiyorum kokusunu çekmek istiyorum artık
Sabırsızlıklar sardı hep sizi
Benim bir hafta oldu canım
İnşallah canım hayırlısıylaNapim sende cok bekledin kiz duga ediyorum hayirlisinla dogurda bana sira gelsin artik vallahi korku falanda kalmadi biran once gunum gelsinde alayim su kizi kucagima
Topikte Dilara da olunca şey oldu demek ki.
Evet minnoşum çok şükür iyi Dora’mız.
Harikasın teşekkür ederizHanımlar bu hafta emzirme bilgi haftasıymış hastanede lohusa şerbeti ve bunlar dağıtılıyordu aldım o elimdeki beyaz kağıtta diyetisyenin yazdığı emziren anne beslenmesiyle alakalı sizlere de lazım olur diye attım
Çıktık muayeneden
Bu Nst ne stresli birşey tansiyonum düştü mü çıktı mı birşey oldu
Bebişim 3000 gr 48 cm olmuş çok güzel gidiyormuş herşey
22.10.2022 Cumartesi için sezaryen günü verdi doktorumuz çok heyecanlıyızzHiç sıkıntı olmaz korkma dedi size güveniyorum dedim bende
Bugün çatı muayenem vardı kızlar. ultrasonda su azalmış çıktı doktor şu aşamada normal doğum konuşamayız dedi çatı muayenesi yapmadı. 37+5im bugün. çarşamba günü 38 oluyorum. Çarşamba gel tekrar suyuna bakalım bizi ne kadar götürür ona göre karar verelim dedi. Suyu düzelmişse çatı muayenesi yapacak. Suyun azalmasını şöyle yorumladı; bebeğin eşi eskiyor ve bebeği yeterince besleyemiyor bu durumda su azalabiliyor dedi. 3120gr kilosu 51cm boyu. günde 2 bardak havuç suyu iç dedi. Durumlar böyle bakalım biraz heyecan başladı bende.
Harikasınız hayırlı olsunKızlar ben doğum yaptım çok şükür ikimizde iyiyiz. Güzel kızım saclari upuzun3.100 Gr doğdu çok güzel gözlerimi alamıyorum darısı bekleyen herkese olsun sağlıkla kucağınıza alırsın inşallah
Evde takmıyorum askılı likralı atleti sıyırıyorum aşağıya. Zaten atletle geziyorum genelde açıkta
Emzirme sütyenlerinin göğsü destekleme konusunda pek etkisi olduğunu düşünmüyorum bende olmadı en azından
Ama dar giymemek lazım
MaşallahKızlar ben doğum yaptım sabah saat 8.28'de. Oğlum 45 cm 2205 gram doğdu çok şükür küzeve girmedi yanımda37+2de doğduk 3 haftalık ta geriliği vardı ama 1 hafta önce ciğer geliştirici iğne olduk çok şükür solunumunda sıkıntı yok sütüm biraz olsun geliyor ama bebeğim minik olduğundan ememiyor tam olarak çenesi çok zayıf hemen uyuyoruz mama veriyoruz 2 saatte bir sezeryan nasıl geçti hiç anlamadım ameliyat çok güzeldi. Şuan dikişlerimde yanma var ve biraz gazım var o kadar.. Geri kalan detayları daha müsait bir zamanda yazıcam.. Doğuma giderken hepinize çok Dua ettim sağlıcakla kalın
Sizin minnak sıpalar yüzündenerkenden erkenden kucaklarınıza geldiler kıskanıyoruz bizde bir an önce bizde görelim dokunalım istiyoruz
Evet canım
Canım suysa devamı gelir bir bak bakalım kendine eğer suysa direk git. Benm doktorum sancıyı evde bekleyebilirsin ama suyun gelirse direk gel demişti.Kızlar suyu gelenler tuvaletimi yaparken su gibi geldi böyle anlmadım tuvaletim mi suyum mu ama sancı ağrı yok alıntı var ama kanamalı değil bilemedim beklesem mi napsam gitsem mi
Ayy kardeşleride selam söyle iletirsin Doruk paşayaaİnşallah canım hayırlısıyla
Dilos6342 Canım hep iyi ol inşallah oğlumun adaşı kankamız ile tembel kuş emme antremanları nasıl gidiyor
Harikasın teşekkür ederiz
maşallah
Harikasınız hayırlı olsun
dar mı o da ne emzirme sütyenleri ile hiç barışamadım artık çıplak herşey fora hayatıma devam ediyorum Bir de güya memem yaralandı diye spectra kiralamıştım ya, meme flanşını küçük boy vermişler. Ekstra yaralandım burnum b.ktan çıkmıyor maşallah
Maşallah
uykunuzu iyice alın canım sonraları hep beraber bu şarkıya geçeceğiz:
Evet canımhazırlanıyoruz süt sağma merasimi sonrası İstanbul trafiği ile boğuşmaca ve kuşumla kavuştay
Evet ama sabir diye bir sey kalmadi ne olacaksa olsun istiyorum biran once yoksa daha cok korku ve strese kapilacagimCuma kaç oluyorsuuun?
Yavrum keşke çok yormasaydın kendini, o enerjiye ihtiyacımız olacak, sen daha iyi biliyorsun bunları.
Kantaron yağını denemek lazım
Canım çok yorma kendini sancın varsa bak 12 ekime daha cok var :) maşallah yavrukus da güzel kilo almış:)
Başüstüne canım benimAyy kardeşleride selam söyle iletirsin Doruk paşayaagüzel haberler ver bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?