2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Kasmana rağmen bakabildi ama değil mi canım? Aynı durumdayım ben de beni de hemen sezaryene yönlendirdi, gün bile verdi. Tırsma durumu bende de mevcut:) Ne belirsiz bir süreç yahu insan son anda geriliyor:))))
Aynen gerilmisim valla. Bakalim haftaya belli olur herhalde

Ayy ben seni kaçırmışıım. Kuzum şu yere çömölme, merdiven çıkma, squat filan haftaya kadar ne var ne yoksa denesen bi son kontrolden önce

Ayy ben seni kaçırmışıım. Kuzum şu yere çömölme, merdiven çıkma, squat filan haftaya kadar ne var ne yoksa denesen bi son kontrolden önce
Ahahah denicem canim . Aklimda onlar. Cocuk da keyifki inesi de yok. Iner mi haftaya ki... ama bir de geriyorum kendimi dogumda da gerersem ne olur ki acaba...

İçlerinde neler yaşadığını kestiremiyoruz. Bizde mmesela oğlumun beşiğini kurduk sen buna artık sığmadığın için yatağını değiştirmiştik falan dedik. Ama içine de yattı tabi yine de. yaş olarak seninkinden daha büyük bide.. üşütmeden kaynaklı olabilir canım altına kaçırması sıcak tutmaya çalış beline masaj yapabilirsin bide.. ikisi birden zor olacak ama öyle böyle büyüyecekler..

-Sunshine
kahvecibaby
Spicelover

Kızlar ezbere alalıım küçüklükten bazı şeyler öğretiliir
ayy bizde hepsinden var kız ne fenalar yaa

Yavrum oluyor ya maalesef benimki de cok güzel besleniyordu
İlk gün 9 bol kakalı bez alabildim düşün. 2. güne mekonyum bile kalmamıştı. Ona rağmen yükseldi sonra sarılıktan uyanamama sorunu başladı.
Tavsiyem olacak naçizane. Memede uzun süre emdirmek zor. Uyuyor uyanık durmuyor vs. Ben emzirebildiğim kadar emzirip sonra enjektörle anne sütü vermiştim. O sırada annem ve eşim hem dürtüp hem ıslak pamuklarla siliyorlardı saatlerce uğraşıyorduk. Öyle bi uyku.
Madem sarılık sınırda Sana da ekstra takviye yapmanı tavsiye ederim sadece meme ile yetinme derim

Hiç bilmiyorum durmadan burada yazılanları okuyorum sancım oldukça doğum hikayelerini falan okuyup anlamaya çalışıyorum işte doğum mu yoksa yaklaşan doğum mu diye

Kesinlikle canım ve ayrıca evet korkadabiliriz bundan doğal ne var sezeryan olunca korkmayacak mıyız böyle doktorlara ayar oluyorum :)

İnşallah canım çok sağ ol bakalim normal istiyorum cesaretliyim de ama o kasma korkutuyor beni iste
Ama kasmanın normal doğumu etkileyen bir yönü yok ki diyorlar, doğum esnasında itiyormuşsun zaten ister istemez, herkes böyle dedi bana Korku çok doğal üstelik, doktorun bizi rahatlatması gerek aksine diye düşünüyorum ben. En hayırlısı nasıl olacaksa öyle doğarlar sağlıklı sıhhatli, Allah önümüze en hayırlı kapıyı açar inşallah
Kesinlikle canım ve ayrıca evet korkadabiliriz bundan doğal ne var sezeryan olunca korkmayacak mıyız böyle doktorlara ayar oluyorum :)
Değil mi sanki her gün doğuruyoruz Kendileri her gün doğurtunca doğallaşıyor herhalde onlara bu durumlar, bizim bu hallerimiz abes geliyor sanırım

Ahahah denicem canim . Aklimda onlar. Cocuk da keyifki inesi de yok. Iner mi haftaya ki... ama bir de geriyorum kendimi dogumda da gerersem ne olur ki acaba...
Kendimii şartlarkeen yüzyıllardır kadınlar doğum yapıyor hiç bir şey olmamış üstüne 2-3 yapıyor gene bir şey olmamış durup durup kendime bunu diyorum. Sezeryanda korkutuyor benii çok düşündüğüm zaman belimden iğne vurulmak düşüncesii ay bayılasım geliyor düşündükce o yüzden sağlıkla sıhhatle kolaylıkla alalım kucaklarımıza insallah normal yada sezeryan ama kolayı nasip olsuun hepimize Doğum yapan arkadaşlarada en yakın zamanda toparlanmayı nasip etsiin Rabbim
Hiç bilmiyorum durmadan burada yazılanları okuyorum sancım oldukça doğum hikayelerini falan okuyup anlamaya çalışıyorum işte doğum mu yoksa yaklaşan doğum mu diye
Vaktimiz güzel canım sen sakin kal araştırma da çok fazla emin ol herkesin dediği tek şey doğum başladığı anda sancısını ayırt etmemek mümkün değilmiş. Ben bunu şiddetli oldugundan değil çoğu söyleyen kişi anlıyorsun diyor farklı bir baskı farklı bir ıkınma ihtiyacı vs şeyler oluyormuş

Ay yaparım yaparım canım belki de üşüdü evet inşallah kıskançlık değildir sürekli de konuşuruz ama her akşam kaç gün kaldığını sayar 10 un altına düştüğümüzden beri çiş olayı başladı yani ben ikinciyi bile o kardeş istiyorum diyene kadar düşünmedim. Sorduğumuzda çok karşıydı ve anında konuyu kapattım taaki bi kaç sene sonra kendi gelip ben kardeş istiyorum diyene kadar

Ay cok sag olasin kuzum benim . Beni bir nevi rahatlattin ya

İnşAllah değildir.. ilgilendikçe ona masaj yaptıkça daha iyi olacaktır İnŞAllah.. bak biz dün gece ne yaptık. Bem yatırdım lambasını falan kapattım sonra babası yanına yattı konuştular sohbet ettiler sonra eşim kalktı yanından ben gittim yattım sohbet ettik biraz kardeşini sevdi gel artık dedi öylece uyudu. İster istemez kıskançlık olur diye düşünüyorum önemli olan sağlıklı şekilde atlatmak

Yani yasamayinca malum bilmiyoruz. Kasilirsam icerde kalacakmis gibi hissediyorum da :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…