Aynen gerilmisim valla. Bakalim haftaya belli olur herhaldeKasmana rağmen bakabildi ama değil mi canım? Aynı durumdayım ben de beni de hemen sezaryene yönlendirdi, gün bile verdi. Tırsma durumu bende de mevcut:) Ne belirsiz bir süreç yahu insan son anda geriliyor:))))
Kızlar bugun 38 hafta olarak doktora gectim . Cati muayenesi oldum. Brnim kasma durumum var haliyle yine kasmisim. Cati daha acilmamis. Cocuk da hiç kanala inmemiş. Keyfi yerinde kilosu da artti 3300lerde .. bu is normale gitmiyor dedi. Sezeryan olacak gibi dedi .ama haftaya yine kontrol yapacak . Sonra tarih verecek. Muhtelemen haftaya olacak gibi çocuk. Doktorun musaitlik zamanina gore . Tirsiyorum
Ahahah denicem canim . Aklimda onlar. Cocuk da keyifki inesi de yok. Iner mi haftaya ki... ama bir de geriyorum kendimi dogumda da gerersem ne olur ki acaba...Ayy ben seni kaçırmışıım. Kuzum şu yere çömölme, merdiven çıkma, squat filan haftaya kadar ne var ne yoksa denesen bi son kontrolden önce
İçlerinde neler yaşadığını kestiremiyoruz. Bizde mmesela oğlumun beşiğini kurduk sen buna artık sığmadığın için yatağını değiştirmiştik falan dedik. Ama içine de yattı tabi yine de. yaş olarak seninkinden daha büyük bide.. üşütmeden kaynaklı olabilir canım altına kaçırması sıcak tutmaya çalış beline masaj yapabilirsin bide.. ikisi birden zor olacak ama öyle böyle büyüyecekler..Yaaa kıyamam onaaaa. Benimki de çok heyecanlı gün sayıyoruz ama gece çiş kaçırmaları başladı 4 gündür. Acaba gün yaklaştıkça stress mi oluyor. Hani gülüyorum aman yüzmüş oğlum falan diyorum ama dün akşam biraz cıkıştım her akşam her akşam yeter oğlum dedim baktım bozuldu hemen sarıldım üzüldüğün bişeyler varmı vs diye sordum ama yok diyor. Ne olucak bilmiyorumhalbuki en güzel şeyleri ona yaptık yatağını yeniledik kardeşinin beşiğinde önce onun yattığını çok küçük olduğunu ama şimdi abi olarak sığmadığını vs anlatıyorum hatta emzirme yastığını bile sırt o kardeşini kucağına alıcak diye aldım. Ama napıcam bilmiyorum
Sağlıklı sıhhatli doğsunlar inşallahAynen gerilmisim valla. Bakalim haftaya belli olur herhalde
İnşallah canım çok sağ ol bakalim normal istiyorum cesaretliyim de ama o kasma korkutuyor beni isteSağlıklı sıhhatli doğsunlar inşallah
Yavrum oluyor ya maalesef benimki de cok güzel besleniyorduinşallah canım benim. anne sütü alıyor çok şükür sütüm var. güzel emiyordu da aslında nasıl oldu sarılık anlamadım. sınır 15 bizim 14.6 çıktı. bol bol emzir dedi doktor emzirmeye devam ediyorum daha sık uyandırıp emzirmeye çalışıyorum. 4.gün gittik kontrole 3000 kg doğmuştu o gün 2925 çıktı. Fazla bir kilo kaybı da olmamış aslında. Anlamadım ya neden oldu.
Hiç bilmiyorum durmadan burada yazılanları okuyorum sancım oldukça doğum hikayelerini falan okuyup anlamaya çalışıyorum işte doğum mu yoksa yaklaşan doğum mu diyeSağlıkla gelsiin miniğin insallah ağrısız sızısız kolayca geçer sürecin canım benimm
Yakın mı ki acaba doğumm
Ay insallah açılman başlar ve hızlıca ilerler
Oy başakcıım gözün aydın canım benimm sağlıkla büyüt bal oğlunu inşallah sütün şifa olsun minik kuzuya
Kesinlikle canım ve ayrıca evet korkadabiliriz bundan doğal ne var sezeryan olunca korkmayacak mıyızEvet canım, ben de işine geldiği için önerdiğini düşünüyorum. Bir de korkuyorsun galiba falan diye sana yıkıyor işi. Yani şimdi bu kadına geldim bu zamana kadar, insanın güvenini kaybedince de doğuma bile girse gerilir insan. Bakalım neler olacak, yarına randevu aldım başka bir doktora daha soracağım.
Saatler geçtikçe heyecanlanmam değişik hissetmem normal demiAy bu mesajı görmemişim:)
Yavrum hissettiğin her şey çok normal yarın doğumun var:) hem karnında olması cok güzel hem kollarında:)
Tadını çıkar bu gününün
Ama kasmanın normal doğumu etkileyen bir yönü yok ki diyorlar, doğum esnasında itiyormuşsun zaten ister istemez, herkes böyle dedi banaİnşallah canım çok sağ ol bakalim normal istiyorum cesaretliyim de ama o kasma korkutuyor beni iste
Değil mi sanki her gün doğuruyoruzKesinlikle canım ve ayrıca evet korkadabiliriz bundan doğal ne var sezeryan olunca korkmayacak mıyızböyle doktorlara ayar oluyorum :)
Kendimii şartlarkeen yüzyıllardır kadınlar doğum yapıyor hiç bir şey olmamış üstüne 2-3 yapıyor gene bir şey olmamışAhahah denicem canim . Aklimda onlar. Cocuk da keyifki inesi de yok. Iner mi haftaya ki... ama bir de geriyorum kendimi dogumda da gerersem ne olur ki acaba...
Vaktimiz güzel canım sen sakin kal araştırma da çok fazla emin ol herkesin dediği tek şey doğum başladığı anda sancısını ayırt etmemek mümkün değilmiş. Ben bunu şiddetli oldugundan değil çoğu söyleyen kişi anlıyorsun diyor farklı bir baskı farklı bir ıkınma ihtiyacı vs şeyler oluyormuşHiç bilmiyorum durmadan burada yazılanları okuyorum sancım oldukça doğum hikayelerini falan okuyup anlamaya çalışıyorum işte doğum mu yoksa yaklaşan doğum mu diye
Ay yaparım yaparım canım belki de üşüdü evet inşallah kıskançlık değildir sürekli de konuşuruz ama her akşam kaç gün kaldığını sayar 10 un altına düştüğümüzden beri çiş olayı başladı yani ben ikinciyi bile o kardeş istiyorum diyene kadar düşünmedim. Sorduğumuzda çok karşıydı ve anında konuyu kapattım taaki bi kaç sene sonra kendi gelip ben kardeş istiyorum diyene kadarİçlerinde neler yaşadığını kestiremiyoruz. Bizde mmesela oğlumun beşiğini kurduk sen buna artık sığmadığın için yatağını değiştirmiştik falan dedik. Ama içine de yattı tabi yine de. yaş olarak seninkinden daha büyük bide.. üşütmeden kaynaklı olabilir canım altına kaçırması sıcak tutmaya çalış beline masaj yapabilirsin bide.. ikisi birden zor olacak ama öyle böyle büyüyecekler..
ayy bizde hepsinden var kız ne fenalar yaa
Tabi ki ve hatta doğuma giderken doğurmayacağım diye karnına sarılıp ağlarsan eğer bu bile normalSaatler geçtikçe heyecanlanmam değişik hissetmem normal demi
Ay cok sag olasin kuzum benim . Beni bir nevi rahatlattin yaKendimii şartlarkeen yüzyıllardır kadınlar doğum yapıyor hiç bir şey olmamış üstüne 2-3 yapıyor gene bir şey olmamışdurup durup kendime bunu diyorum. Sezeryanda korkutuyor benii çok düşündüğüm zaman belimden iğne vurulmak düşüncesii ay bayılasım geliyor düşündükce o yüzden sağlıkla sıhhatle kolaylıkla alalım kucaklarımıza insallah normal yada sezeryan ama kolayı nasip olsuun hepimize Doğum yapan arkadaşlarada en yakın zamanda toparlanmayı nasip etsiin Rabbim
Ay yaparım yaparım canım belki de üşüdü evet inşallah kıskançlık değildir sürekli de konuşuruz ama her akşam kaç gün kaldığını sayar 10 un altına düştüğümüzden beri çiş olayı başladı yani ben ikinciyi bile o kardeş istiyorum diyene kadar düşünmedim. Sorduğumuzda çok karşıydı ve anında konuyu kapattım taaki bi kaç sene sonra kendi gelip ben kardeş istiyorum diyene kadar
Yani yasamayinca malum bilmiyoruz. Kasilirsam icerde kalacakmis gibi hissediyorum da :)Ama kasmanın normal doğumu etkileyen bir yönü yok ki diyorlar, doğum esnasında itiyormuşsun zaten ister istemez, herkes böyle dedi banaKorku çok doğal üstelik, doktorun bizi rahatlatması gerek aksine diye düşünüyorum ben. En hayırlısı nasıl olacaksa öyle doğarlar sağlıklı sıhhatli, Allah önümüze en hayırlı kapıyı açar inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?