- 15 Ocak 2014
- 5.992
- 5.203
- 398
Tam anlayamadım ki sanırım cumartesi teklif ederEvet canımm yarın gitcez çıkınca haber veririm güzel haberleri insallah
Ya inşallah sağlıkla gelsin tez vakitte. Strese girdikcede gelmiyorlardır. Suni verelim mi dedi mi doktorun
Benim babam vefat etti... Kontrole gidemedim. Yarın gideceğim inşallah
Başın sağ olsun canımBenim babam vefat etti... Kontrole gidemedim. Yarın gideceğim inşallah
İnşallah hayırlısıyla çok kolay bir doğum olacakKızlar doktor daha fazla beklemiyor su azalmış cuma sabah 7.30da sezaryene alacak. Dua edin benim için. Normal doğum istiyordum olmadı hayırlısı böyleymiş. Güzel sezaryen doğum hikayelerini duymaya ihtiyacım var şuan
Maşallah sizeBebeklerim çok teşekkür ederim hepinize, sabah 9.10’da doğdu bal oğlum.
Çok şükür minnak minnak da olsa emiyor, ameliyat güzel geçti fakat sonrası aman aman.
Neyse bunu da atlatacağız inşallah, daha yürümedim ve hala bir şey içmeme izin verilmiyor dilim damağıma yapıştı.
Hiç gerek kalmadan gelir inşallah canım kendiliğindeTam anlayamadım ki sanırım cumartesi teklif eder
başın sağolsunBenim babam vefat etti... Kontrole gidemedim. Yarın gideceğim inşallah
Rabbim yardımcısı olsun bebeğinin de senindeMerhaba 31+2 de bebeğimin karın çevresi gelişmedigi için doğum yaptım, 900 gram doğdu 30 eylülde. Şuanda kuvezde dun yani 5 günlükken 995 gr oldu doğum kilosunu geçti çok şükür. 1 ay önce 2 doz ve doğumdan 3 gün önce hatırlatma dozu olmak üzere toplamda 6 ampul ciğer geliştirici vurulmuştum bebeğim kuveze girdiği günden beri kendi solunumunu kendi yapabiliyor çok şükür . Acaba ne zaman kuvezden çıkar bilgisi olan varsa desteğinize ihtiyacım var
Merhabalar arkadaşım. Hayırlı olsun öncelikle. Ve de çok geçmiş olsun.Merhaba 31+2 de bebeğimin karın çevresi gelişmedigi için doğum yaptım, 900 gram doğdu 30 eylülde. Şuanda kuvezde dun yani 5 günlükken 995 gr oldu doğum kilosunu geçti çok şükür. 1 ay önce 2 doz ve doğumdan 3 gün önce hatırlatma dozu olmak üzere toplamda 6 ampul ciğer geliştirici vurulmuştum bebeğim kuveze girdiği günden beri kendi solunumunu kendi yapabiliyor çok şükür . Acaba ne zaman kuvezden çıkar bilgisi olan varsa desteğinize ihtiyacım var
Evet arkadaşımm24 Ekim son tarih gözüküyor beniim minnak 40+ görmek istemezse yada sezeryana dönmessek çok heycanlıyımm acaba kime benziyor saçları ne renk gözleri nasıl aklıma geldikce ağlamak istiyoruum. İnsan özlüyormuş garip geliyor ama bildiğin özlüyorumm
İnşallah gelir sağlıkla sıhhatle istediğin gibi.Merhaba canim maalesef gelen giden yok ağlamak istiyorum artık 4 u geçerse sezeryan yapcaz galiba şuan 3900
Gurbetteyim kaynanan gil gelmiyor annem kardeşim okula gittiği için az kalablir evde bir kızım daha vardı okula gidiyor onun için normal istedim ama beklemedeyim
Yaa teşekkür ederim duaların için canım benimmakıtacağın tek gözyaşı sevinçten olsun canım benim inşallah yavru kuşun sağ Salim zamanlı vakitli gelir annesine. Herşey harika gidecek senin için gör bak, güzel kalpli arkadaşım
İnşallah canım benim kolayca geçer cuma günü güzel şeyler yazabilirim burayaİnşallah hayırlısıyla çok kolay bir doğum olacakBen ki yüksek tansiyon ile doğum yaptım ama İnan ki kolay kendi yaşadığım duruma rağmen kolay.
Maşallah sizeHayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün canım başağım
Canım benim allahım yardımcınız olsun.Merhaba 31+2 de bebeğimin karın çevresi gelişmedigi için doğum yaptım, 900 gram doğdu 30 eylülde. Şuanda kuvezde dun yani 5 günlükken 995 gr oldu doğum kilosunu geçti çok şükür. 1 ay önce 2 doz ve doğumdan 3 gün önce hatırlatma dozu olmak üzere toplamda 6 ampul ciğer geliştirici vurulmuştum bebeğim kuveze girdiği günden beri kendi solunumunu kendi yapabiliyor çok şükür . Acaba ne zaman kuvezden çıkar bilgisi olan varsa desteğinize ihtiyacım var
İyi olmanıza çok sevindim canım Rabbim sağlıkla güzel günler de büyütmek nasip etsin inşallahBebeklerim çok teşekkür ederim hepinize, sabah 9.10’da doğdu bal oğlum.
Çok şükür minnak minnak da olsa emiyor, ameliyat güzel geçti fakat sonrası aman aman.
Neyse bunu da atlatacağız inşallah, daha yürümedim ve hala bir şey içmeme izin verilmiyor dilim damağıma yapıştı.
Kızlar merhaba öncelikle doğum yapan tüm arkadaşların gözü aydın hayırlı olsun Allah yavrularınıza sağlık sıhhat versin
Biz de 39+5 olduk. Nstye giriyorum hiç sancı yok. Yürüyüş, squat, hurma,ilişki,pilates topu olmak üzere her yöntemi denediğimi düşünüyorum ama başka önerebileceğiniz şeyler var mı? Yoruldum artık doğsun istiyorum.
Bir de sizin doktorlarınız 40. haftadan sonra bebek hala gelmiyorsa sezeryanla doğması gerektiğini mi söylüyor yoksa normal beklenebilir mi diyor? Benim doktorum bekleriz dedi ama internette kaka yapar falan yazıyor biraz tırstım.
Amin sarı çiçeğimBildiğimiz kadarıyla yarın M masalimsi1 ‘in Recep Agah bey ile kavuştayı söz konusu
Sağ Salim kavuşun inşallah
tavsiyem bu gece uykunu kesinlikle al
Az önce 3 dk dalmışım derin uykuya geçmişim :) bebenin gözünün içine bakıyorum ya emsin ya uyusun diye su an.kurban olduğum uyuAmin sarı çiçeğimPeki hiç mi hiç uykumun olmaması uyuyamamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?