2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Merhaba 31+2 de bebeğimin karın çevresi gelişmedigi için doğum yaptım, 900 gram doğdu 30 eylülde. Şuanda kuvezde dun yani 5 günlükken 995 gr oldu doğum kilosunu geçti çok şükür. 1 ay önce 2 doz ve doğumdan 3 gün önce hatırlatma dozu olmak üzere toplamda 6 ampul ciğer geliştirici vurulmuştum bebeğim kuveze girdiği günden beri kendi solunumunu kendi yapabiliyor çok şükür . Acaba ne zaman kuvezden çıkar bilgisi olan varsa desteğinize ihtiyacım var

İnşallah hayırlısıyla çok kolay bir doğum olacak Ben ki yüksek tansiyon ile doğum yaptım ama İnan ki kolay kendi yaşadığım duruma rağmen kolay.
Maşallah size Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün canım başağım

Tam anlayamadım ki sanırım cumartesi teklif eder
Hiç gerek kalmadan gelir inşallah canım kendiliğinde
Benim babam vefat etti... Kontrole gidemedim. Yarın gideceğim inşallah
başın sağolsun
Rabbim yardımcısı olsun bebeğinin de seninde

Merhabalar arkadaşım. Hayırlı olsun öncelikle. Ve de çok geçmiş olsun.
Allah analı babalı büyütsün. sağ Salim kucağınıza almak nasip olsun
Benzer şekilde hatta yaklaşık aynı haftalarda gebeliğim ilerlerken gelişim geriliği ve sonrasında preeklampsi sebebiyle acil sezeryan ile 30+2de; 27 hafta ile uyumlu oğlum dünyaya geldi. 35cm 950gramdı. Aynı şekilde 3 hafta kadar oğlum kendi nefes alıp verdi. Ben bu süreçte kendi oğlumun kilosu ve haftasıyla uyumlu doğan bebeklerin anneleriyle çok iletişimde kaldım. Gördüğüm ve kendimi de en başından beri alıştırdığım şekilde bu kilo ve haftada doğan bebekler ortalama 70 ila 85 gün aralığında küvezde kalıyorlar. Ki benim oğlumun 2 ayı çok şükür doldu, şu an büyük ölçüde 2 kiloyu geçmeyi bekliyoruz. Zor bir süreç, yoğun bakımda genel bir tabir vardır 2 ileri 1 geri diye. Her gün ya da bazen dakika içinde dengeler değişebiliyor fakat bu seni umutsuzluğa sevk etmesin. Bol bol sütünü sağ, elinden geliyorsa. Bebeğine yapacağın en büyük iyilik bu olacak ve olumlu düşünmeye çalış biliyorum zor ama zamanla o pollyannacılığı daha kolay şekilde benimsiyorsun.
İstediğin zaman bana mesaj atabilirsin. Zira bu dönemin özellikle ilk 15 günü durumu idrak etmeyle hormon dengesinin doğum ile bozulmasıyla çok zor geçebiliyor. Tekrar geçmiş olsun.

akıtacağın tek gözyaşı sevinçten olsun canım benim inşallah yavru kuşun sağ Salim zamanlı vakitli gelir annesine. Herşey harika gidecek senin için gör bak, güzel kalpli arkadaşım

Benim de bugün kontrolüm vardı 40+3 gözüküyor dedi ultrosonda. Hafif sancı çıkmış sancıların artınca acile gel dedi. Ben tabi sancı felan hissetmiyorum demekki bayağı az. Inşallah gün ve gün artar.

İnşallah gelir sağlıkla sıhhatle istediğin gibi.

akıtacağın tek gözyaşı sevinçten olsun canım benim inşallah yavru kuşun sağ Salim zamanlı vakitli gelir annesine. Herşey harika gidecek senin için gör bak, güzel kalpli arkadaşım
Yaa teşekkür ederim duaların için canım benimm Bizde Doruk abimiz ve senden güzel haberler bekliyoruz süreklii özellikle kucağında evinize gideceğiniz günü sabırsızlıkla bekliyoruz

İnşallah canım benim kolayca geçer cuma günü güzel şeyler yazabilirim buraya Doruk için sürekli dua ediyorum en kısa zamanda evine gelecek inşallah

Kızlar merhaba öncelikle doğum yapan tüm arkadaşların gözü aydın hayırlı olsun Allah yavrularınıza sağlık sıhhat versin

Biz de 39+5 olduk. Nstye giriyorum hiç sancı yok. Yürüyüş, squat, hurma,ilişki,pilates topu olmak üzere her yöntemi denediğimi düşünüyorum ama başka önerebileceğiniz şeyler var mı? Yoruldum artık doğsun istiyorum.

Bir de sizin doktorlarınız 40. haftadan sonra bebek hala gelmiyorsa sezeryanla doğması gerektiğini mi söylüyor yoksa normal beklenebilir mi diyor? Benim doktorum bekleriz dedi ama internette kaka yapar falan yazıyor biraz tırstım.

Canım benim allahım yardımcınız olsun.
Rabbim en kısa zamanda sağ Salim kavuşmanızı nasip etsin inşallah.

İyi olmanıza çok sevindim canım Rabbim sağlıkla güzel günler de büyütmek nasip etsin inşallah

41 e kadar bekleriz hersey normal dedi ama bebek kulp aldığı için çok zor olacak muhtemelen sezeryan önerecek

Yine bir soruyla başınızı ağrıtmaya geldim sevgili ekim görünümlü ağustoa ve eylül anneleri herkesin bacağında kolunda falan ödem olmaz mı benim göbeğimde var biraz ayakta durunca şişiyor göbeğim ve hafif bastırınca içeri girip sarı sarı oluyor bariz ödem yani hayır bide yavrum rahat dursa dahi içeriden sanki alien deliyor gibi ağrı oluyor. Sorum şu ki bunları yaşayan var mı varsa doğumdan sonra bu göbek şişmesi ne oldu

Kizlar doğum yapalı 10 gün oldu ve ben 10 gündür buraya giremiyorum çok agliyo benim oğlan ya memede ya agliyo perişan etti bizi valla. Ne zaman gecerki bu ağlama krizleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…