- 26 Şubat 2015
- 2.040
- 4.658
- 333
Aman Allahım neler diyorsunuz tövbe deyin hiç bir kız çocuğu öyle halalara benzemesin aminBenim kız gittikçe bana benzememeye başladı
Tek umudum göz rengi kaldı
Dün eşim diyor ki, bi şey diyeceğim ama kızmagittikçe kız kardeşime benziyor diyor
Senden çocuk yapmaya karar verdiğimde bu riski göze almıştım, ne karakteri ne de geleceği benzemez inş dedim
Görümcemin ne gebelik haberinde ne de doğduğunda bir tebriği ya da hayırlı olsunu olmaması haricinde bir sorun yokkızın halaya çekmesi gerçeğini yaşıyoruz sanırım
Sezeryanın 5.gününden selamlar hala iyileşemedim desteksiz yataktan kalkamıyorum idrar yapmak hala işkence gibi neyse ki sütüm indi bebek güzelce emiyor sarılığımız yok ama meme uçlarım acımaya başladı bu seferde
Benim kız gittikçe bana benzememeye başladı
Dün eşim diyor ki, bi şey diyeceğim ama kızmagittikçe kız kardeşime benziyor diyor
Senden çocuk yapmaya karar verdiğimde bu riski göze almıştım, ne karakteri ne de geleceği benzemez inş dedim
Görümcemin ne gebelik haberinde ne de doğduğunda bir tebriği ya da hayırlı olsunu olmaması haricinde bir sorun yokkızın halaya çekmesi gerçeğini yaşıyoruz sanırım
Ya maşallah ne güzel yaklaşıyorsunuz oğlunuza kıskanclıklar çok doğal ama siz ilgilinizi esirgemezseniz daha cabuk atlatacaksınızdırİnşAllah değildir.. ilgilendikçe ona masaj yaptıkça daha iyi olacaktır İnŞAllah.. bak biz dün gece ne yaptık. Bem yatırdım lambasını falan kapattım sonra babası yanına yattı konuştular sohbet ettiler sonra eşim kalktı yanından ben gittim yattım sohbet ettik biraz kardeşini sevdi gel artık dediöylece uyudu. İster istemez kıskançlık olur diye düşünüyorum önemli olan sağlıklı şekilde atlatmak
Emziren annelerin tavsiyesi emzirmeden sık önce sütün 1-2 damla gelsiin onu gögüs ucuna yay, emzirmeden sonrada kalan sütü de yayıp biraz havalandıırSezeryanın 5.gününden selamlar hala iyileşemedim desteksiz yataktan kalkamıyorum idrar yapmak hala işkence gibi neyse ki sütüm indi bebek güzelce emiyor sarılığımız yok ama meme uçlarım acımaya başladı bu seferde
Ay cok sag olasin kuzum benim . Beni bir nevi rahatlattin ya
İnanmıyorum ya bugun okuldan sonra bizde yatağa yattık uzun uzun sohbet ettik okuldan etkinliklerden kardeşinden her şeyden. Sonra durup dururken beni çok sevdiğini biliyorum dediİnşAllah değildir.. ilgilendikçe ona masaj yaptıkça daha iyi olacaktır İnŞAllah.. bak biz dün gece ne yaptık. Bem yatırdım lambasını falan kapattım sonra babası yanına yattı konuştular sohbet ettiler sonra eşim kalktı yanından ben gittim yattım sohbet ettik biraz kardeşini sevdi gel artık dediöylece uyudu. İster istemez kıskançlık olur diye düşünüyorum önemli olan sağlıklı şekilde atlatmak
Helal bizeYapacaz biz bu işii
Merak işte benimkisi birde ilk heyecanKendimii şartlarkeen yüzyıllardır kadınlar doğum yapıyor hiç bir şey olmamış üstüne 2-3 yapıyor gene bir şey olmamışdurup durup kendime bunu diyorum. Sezeryanda korkutuyor benii çok düşündüğüm zaman belimden iğne vurulmak düşüncesii ay bayılasım geliyor düşündükce o yüzden sağlıkla sıhhatle kolaylıkla alalım kucaklarımıza insallah normal yada sezeryan ama kolayı nasip olsuun hepimize Doğum yapan arkadaşlarada en yakın zamanda toparlanmayı nasip etsiin Rabbim
Vaktimiz güzel canım sen sakin kal araştırma da çok fazla emin ol herkesin dediği tek şey doğum başladığı anda sancısını ayırt etmemek mümkün değilmiş. Ben bunu şiddetli oldugundan değil çoğu söyleyen kişi anlıyorsun diyor farklı bir baskı farklı bir ıkınma ihtiyacı vs şeyler oluyormuş
Aynen canım, bana da öyle korkular geliyor ama herkes muayenede kendini kasmayla onun alakası yok deyince bir parça rahatladım, kendime cesaretim geldi :)))Yani yasamayinca malum bilmiyoruz. Kasilirsam icerde kalacakmis gibi hissediyorum da :)
Beni direk sezeryana yonlendirdi ama yine zorlamicam haftayi da gorelim dedi ama bana gore sezeryan dedi. Catida hic hareket yokAynen canım, bana da öyle korkular geliyor ama herkes muayenede kendini kasmayla onun alakası yok deyince bir parça rahatladım, kendime cesaretim geldi :)))
AminAman Allahım neler diyorsunuz tövbe deyin hiç bir kız çocuğu öyle halalara benzemesin amin
Büyüdükçe bize daha cok benzerler belkiHaha ben de büyük görümcemi görüyorum yüzüne bakınca hay şansımıza yaa komple halalar benden bişe almamış
Merhaba canim maalesef gelen giden yok ağlamak istiyorum artık 4 u geçerse sezeryan yapcaz galiba şuan 3900
Evet canımm yarın gitcez çıkınca haber veririm güzel haberleri insallah
Ya inşallah sağlıkla gelsin tez vakitte. Strese girdikcede gelmiyorlardır. Suni verelim mi dedi mi doktorunMerhaba canim maalesef gelen giden yok ağlamak istiyorum artık 4 u geçerse sezeryan yapcaz galiba şuan 3900
Gurbetteyim kaynanan gil gelmiyor annem kardeşim okula gittiği için az kalablir evde bir kızım daha vardı okula gidiyor onun için normal istedim ama beklemedeyim
Görümcenin güzel bir kız olduğunu tahmin ediyorumBenim kız gittikçe bana benzememeye başladı
ayy bende cok merak ediyorum ya benim kiz kime benzicek
riskleri goze aldik ama azcik ucundan bizede benzese iyi olacak
Değişir kuzum değişir.. oğlum bebekken babasıydı aynıydı resmen ama şimdi gören bana benzetiyorhiç belli olmaz yani
Ben bu gece de doğurmadımbugün kız kardeşim de geliyor bakalım o gitmeden doğar inşAllah Abla artık doğur diyor oda..
Birbasak canım hayırlı haberlerinizi bekliyoruz pipiliyle beraber çocuğun adı pipili kalacak yaa
Ya bende ölücem meraktan artık :) oğlum babasının kopyası bakalım kızım kime benzicekeşim dua ediyor oğlumun tipi bana huyu anasına çekti bari bunun tipi anasına huyu bana çeksin der 3. Bir beni kaldıramıcak
Ay içli yavrumBana kalsa salmam da işte9 ekimde teslim olması lazım polis myo öğrencisi.. Belki uzar tatili diye ümit ediyorum bu sene son inşAllah onunda..
Annem burda 3 hafta önce geldi kadın doğurcam diye daha doğurcam işteama iyiki gelmiş kışlık hazırlıklarım aradan çıktı valla tek başıma tövbe yapamazdım.. bugünde otırma odasının şeklini değiştirdi kadıncağız. anne ittsem ben kaldırmadan diye diye dur dedi halletti içim rahatladı.. bende tuttum o içerdeyken banyoyu yıkadım bugün karnımdaki az hareketli gelecek herhalde artık akıntım beyaz rengi değişmiyor bir türlü.. dün akşam pilates topuna oturdum kasık ağrıma iyi geldi aslında oda..
Sabah oğlum kalkmış balkona çıkmış ne yapıyorsun annem dedim düşünüyorum dedihayırdır oğlum dedim. Kardeşim bugün doğarsa yarın ona bakıp bakıp öyle giderim okula dedi ayy yavrum içinde daha neler var bilmiyorum ama çok içli içli söylüyor.. ne okuldan vazgeçiyor nede kardeşinden inşAllah hep öyle olurlar
Aynen fena değildir ama biraz meymenetsiz diyormuşumGörümcenin güzel bir kız olduğunu tahmin ediyorum
Valla kız halaya çekiyor çiçeğimkendimden biliyorum o kadar taşı doğur gitsin görümceye benzesin olacak iş mi
İnşallah haftaya güzel haberler gelir canımBeni direk sezeryana yonlendirdi ama yine zorlamicam haftayi da gorelim dedi ama bana gore sezeryan dedi. Catida hic hareket yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?