2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Aman Allahım neler diyorsunuz tövbe deyin hiç bir kız çocuğu öyle halalara benzemesin amin

Hadi ya o zaman 3.gün için çok da umutlanmayım iyileşcem diye çünkü ben de pertim ceset gibi kalıyorum yatınca :) göğüs ucum 1 gün emzirmekle yarılıp kanadı silikonla emzirmeye çalışıyorum düzgün süt de yok arada mama veriyorum yoksa sararıyor gittikçe bezleri de kuruydu yazık dedim

Haha ben de büyük görümcemi görüyorum yüzüne bakınca hay şansımıza yaa komple halalar benden bişe almamış

Ya maşallah ne güzel yaklaşıyorsunuz oğlunuza kıskanclıklar çok doğal ama siz ilgilinizi esirgemezseniz daha cabuk atlatacaksınızdır
Emziren annelerin tavsiyesi emzirmeden sık önce sütün 1-2 damla gelsiin onu gögüs ucuna yay, emzirmeden sonrada kalan sütü de yayıp biraz havalandıır

Kızlar bugün doğum öncesi son kontrol vardı. Nst sancı yok şükür sıpam uyudu zaten hep. 11 ekimde inşallah sabah 8 de giricez doğuma. 7 de hastanede olucam ama 12 den sonra yeme içme yok dedi yaaaa. Yeme sorun değil de susuz napıcam bilmiyorum. Heyecan iyice soruklara tırmandı doğum ücretide 12550₺ miş dedim yanında bakıcı da veriyomusunuz

İnanmıyorum ya bugun okuldan sonra bizde yatağa yattık uzun uzun sohbet ettik okuldan etkinliklerden kardeşinden her şeyden. Sonra durup dururken beni çok sevdiğini biliyorum dedi

Merak işte benimkisi birde ilk heyecan

Aynen canım, bana da öyle korkular geliyor ama herkes muayenede kendini kasmayla onun alakası yok deyince bir parça rahatladım, kendime cesaretim geldi :)))
Beni direk sezeryana yonlendirdi ama yine zorlamicam haftayi da gorelim dedi ama bana gore sezeryan dedi. Catida hic hareket yok

Aman Allahım neler diyorsunuz tövbe deyin hiç bir kız çocuğu öyle halalara benzemesin amin
Amin ah ne saçmalıklarla uğraşıyoruz bilsen, zaten aramamaları daha hayırlı, arayınca problem çıkarıyorlar
Haha ben de büyük görümcemi görüyorum yüzüne bakınca hay şansımıza yaa komple halalar benden bişe almamış
Büyüdükçe bize daha cok benzerler belki

@lillypot
D Dilara55333

Kızlar kontrolleriniz vardı sanırım bugün ne alemdesiniiz
Merhaba canim maalesef gelen giden yok ağlamak istiyorum artık 4 u geçerse sezeryan yapcaz galiba şuan 3900

Gurbetteyim kaynanan gil gelmiyor annem kardeşim okula gittiği için az kalablir evde bir kızım daha vardı okula gidiyor onun için normal istedim ama beklemedeyim

hope2022 canim senin kontrolun yarindi diye hatirliyorum guzel haberlerle gel insallah
Evet canımm yarın gitcez çıkınca haber veririm güzel haberleri insallah
Ya inşallah sağlıkla gelsin tez vakitte. Strese girdikcede gelmiyorlardır. Suni verelim mi dedi mi doktorun

Görümcenin güzel bir kız olduğunu tahmin ediyorum
Valla kız halaya çekiyor çiçeğim kendimden biliyorum o kadar taşı doğur gitsin görümceye benzesin olacak iş mi
ayy bende cok merak ediyorum ya benim kiz kime benzicek
riskleri goze aldik ama azcik ucundan bizede benzese iyi olacak
inşallah canım.
erkekler anneye de çok benzer bizim doruk efendi de bana benziyor eşim diyor böbrekleri aynı ben.
kaldırsın ne var mis gibi güzel çocuklar doğuruyorsun ona
Ay içli yavrum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…