nasıl tartıosun onu da deAh ah evde hoşafım hazır kaç gündür içememiştim bu akşam içtim artık.
Bu akşam saatlerdir vermediğim memeyi sağdım 60 ancak çıktı azalmış ciddengözümü kararttım biberonla verdim 50 içti. Uyumadı ve mayışmadı da. Şimdi ancak biraz daha emdi kucaktan inince uyanıyo napıcam bilmiyorum
Kendimi bi bakıma almam lazım alışacağız inşallah ilk anne olan biz değiliz sonuçta
Aynen kuzum çok şükür kendi acıkınca uyanıyor ortalığı yıkıyor
Acıkmanın tam olarak hangi evresinde uyanıyor bilmiyorum tabi:)
Ya unutur muyum o günleri unutmam da dilini çözsem bi:) şöyle bi emeklemeye başlasa alcam koynuma uyuyacağım korkmadan da şimdi diken üstünde oturuyorum ancak:))))
Doğru diyorsun 4. Trimester deniyordu bu zamanlaraBiz daha 40. Haftayı doldurmadık üzerine bi 40 gün daha beklemeyiz demi
Çünküüü Atak haftaları 40. Hafta üzerine hesaplanıyorhayırlısı bakalım
Evde bi sistem oturtmaya başlasak daha kolay hallederiz de işte alışma süreci bu tabi:)
Kesinlikle yaaaa
Hamarat aşırı düşünceli bi eş değildir ama söylediğimde yapmaya çalışan bi eştir bazen yapamaz ama çabalar uykuya pek karşı koyamaz.
Ama bu haliyle bile eşin evde varlığı işimi inanılmaz kolaylaştırıyormuş.
Ben de uyandıkça besliyorum ama saatleri takipteyim iyi emdiğini düşündüğüm anlarda(lıkır lıkır 15 dk-nadiren oluyor) 4 saate kadar dokunmadığım oldu ama genelde maks 3 saat duruyor. Bu ara beni emzik ettiğinden 1-2 saat arası uyanıyor. Bugün tarttım evde 3 kg olmuşuz sanırım bez ve çıtçıtlı zıbın ile 3150 gr çıktı. Kilo alımı güzel gibi bizim de. Sağıp komple biberon ile vermedikçe anlayamayacağız
Maşallah olsun canım benim. Yeniden gözünüz Aydın olsungece emzirme mesailerinde bizi yalnız bırakma
AyyyBugün bir tane planlı doğumumuz var anlaşılan
Birbasak merakla pipilininbekliyoruz güzelim
Kızlar umarım kuzularınızı sağ Salim kucaklamışsınızdırmüsait olduğunuzda haber verin lütfen
@PENINSULA91
@kucukpapatya
Evet evet böyle devam et güneşin zamanla düzelecek şuan dünyaya alışma cabasindalar eşlere çok görev düşüyor şu aşama daİnşallah
Bebiş Belki daha büyüktür bilemeyizdaha vakti var mı diyorsun bu işler hiç belli olmuyor
mavişim dün yarım saat uyudum o şekilde dinlenmiş kalktım düşünsabah da işe gitmeden kahvaltı hazırladı sağolsun istemiştim. Kahve de yapıp gitti bugün daha enerjiğim şükürler olsun. Bebek de gece cok zorlamadı 2 saat ayakta kaldım sadece ay düzelerek devam ederiz inşallah
Ayy ellerini yerim ben onunEki Görüntüle 3140526
Benim kızım da böle selam verirdi zatenBize süt için dua edin teyzeler henüz sütümüz yok Allah rızkımızı göndersin bir an evvel
Günlerimiz aynı sayılır benimde 2-3 gündür adet sancısı gibi sancılarım başladım pozisyonumu bulup rahatlarsam geçiyor benim ki. Ya anlarsın bence öyle düşünce acı eşiğin yüksek olsa bile sonlara doğru su geliyormuş yada böyle sğrekli bi baskı hissi bence anlamamak mümkün değildir yaMerhaba kızlar ben 1 haftadır adet sancısı çekiyorum 2 3 gündür bel ağrıları da eklendi böyle uzun ağrı çekmek normal mi çok mu yavaş ilerliyor her şey bende anlamadım. Böyle belirsizlik insanı strese sokuyor geceleri ağrıdan uyuyamıyorum sancım var düzeni 5dkya inmedi hala herhangi enfeksiyon falan da yok şimdi direk yazılan enfeksiyon mu var acaba baktır diyenlere açıklık getireyim de. Doktora perşembe gittim bu hafta ya da haftaya artık bekliyoruz iri bebeğin olduğu için 40ı beklemez sanmıyorum demişti. Randevumda 12sine daha ve acı eşiğim yüksekse ya sancıları anlamazsam diyorum tersine olurda ne su ne nişan belirtisi olmazsa bayağı streslendim niyeyse ilk bebek olunca evham yaptım bayağı bi
Benim arkadaşlarım önce kendini tartıyordu sonra bebişi kucağına alıp tartıyordunasıl tartıosun onu da debizmkide yatarak emmeye alıştı onu istio sürekli her gün bir çeşit, sağı hep emıodu solu verdm sürekli şimdi de solu daha güzel alıyor
Kendim çıkıyorum sonra bebişle çıkıyorumnasıl tartıosun onu da debizmkide yatarak emmeye alıştı onu istio sürekli her gün bir çeşit, sağı hep emıodu solu verdm sürekli şimdi de solu daha güzel alıyor
Cumartesiden cok ümitliyim 40. Haftası doluyorAyyyBirbasak a bakmaya gelmiştim hala ses yok galiba sağlıkla kucaklasn oglusunu eminim ki şuan kollarındadir
Evet evet böyle devam et güneşin zamanla düzelecek şuan dünyaya alışma cabasindalar eşlere çok görev düşüyor şu aşama dailk oğlumda eşim bir ay evdeydi benimle oda lohusa psikolojisine girmişti bunda o kadar yardımcı olamıyor ama gene de faydası var şükür
Benim yatınca ya da dediğin gibi pozisyon bulunca da geçmiyor ancak geçerse uyuyorum sonra ağrıya tekrar uyanıyorum sabahı öyle böyle ediyorum işteAyy ellerini yerim ben onunsütün bol bol gelsin canım inşallah daha yenisin birazcık daha sabır gelecektir
Günlerimiz aynı sayılır benimde 2-3 gündür adet sancısı gibi sancılarım başladım pozisyonumu bulup rahatlarsam geçiyor benim ki. Ya anlarsın bence öyle düşünce acı eşiğin yüksek olsa bile sonlara doğru su geliyormuş yada böyle sğrekli bi baskı hissi bence anlamamak mümkün değildir ya
Benim arkadaşlarım önce kendini tartıyordu sonra bebişi kucağına alıp tartıyordu
Benim sezaryenim gayet iyi geçmişti yaşadığım ekstra durumlar haricinde. Sende öyle birşey olacağını sanmıyorum. Ameliyat sonrası acı, ilk kalkış vs hiç korktuğum kadar gelmedi hatta ameliyattan sonra ağrı kesici iğne yapıldı sonra serumlar takıldı bitti ve daha sonra gece takicaz ağrı kesici rahat uyuman için dediler ben taktirmadim ağrılar dayanabilecegim gibi gerek yok dedim. Sonraki gün de taburcu oldum gaz çıkarmada sorun yaşadım çıkmadı bir türlü beni o konu zorladı bir tekKızlar doktor daha fazla beklemiyor su azalmış cuma sabah 7.30da sezaryene alacak. Dua edin benim için. Normal doğum istiyordum olmadı hayırlısı böyleymiş. Güzel sezaryen doğum hikayelerini duymaya ihtiyacım var şuan
Açılma olmamış 2 günde. Sıcak duş scuat plates topu herşeyi yaptım. Sancım da var. 38+4 bugün. 39 u bekleyelim heeşey serbest dedi. Bakalım 3-4 gün daha nasıl olcak.Yavrum geçmiş olsun.Bebiş toparlar bir anca inşallah
Peki mamayı neyle veriyorsunuz ?
Şaka maka doldurdunuz günlerinizi maşallahUzatmadan gelsin artık
Doktorum açılmayı hissetmeyeceğimi söylemişti
Bir de 2 güne de olabilir olmayabilir de bi kesinliği yok maalesef
Çabalamaya devam :)
Bi emzirme danışmanı şart sana ne zmaan döneceksin kendi evine orada danışman vardır belki?
Muhakkak sağ sütünü, sağarken çıkmasa bile 15 dk kadar devam et.
Damak konusunu bilmiyorum zorluyor olabilir gerçekten.
20/25 cc lik enjektörlerle parmak emdirerek veriyorum ben sütü. Yumuşak akışlı enjektör aldım bebek kendi çekiyor hem müdehale etmemiş oluyorum. Emişi de kuvvetleniyor. Başta cok zorlandık o bir inatsa biz daha cok inat ettik pes etme sakın.
İnşallah bi an önce rahatlarsınız
Bebe yağı önerilmiyor yağ yapısı gözenek tıkadığı için diye bildiğimden losyon aldım sadece. Iva natura marka. Pişik kremini de cok beğendim
Canım oluyor bende de oldu. Yani davul gibiydim ama inmesi 1 hafta sürmedi. 5. Gündü sanırım azalarak bitti. Bol su iç
Birbasak canım sana bakmak için girdim aslında bugün doğumun vardı rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
AyyyBirbasak a bakmaya gelmiştim hala ses yok galiba sağlıkla kucaklasn oglusunu eminim ki şuan kollarındadir
Bebeklerim çok teşekkür ederim hepinize, sabah 9.10’da doğdu bal oğlum.
Birbasak yukarıda gördüm sanırım doğum yapiyormussun bugün rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım
Evet canım, ben de işine geldiği için önerdiğini düşünüyorum. Bir de korkuyorsun galiba falan diye sana yıkıyor işi. Yani şimdi bu kadına geldim bu zamana kadar, insanın güvenini kaybedince de doğuma bile girse gerilir insan. Bakalım neler olacak, yarına randevu aldım başka bir doktora daha soracağım.Aklında kalmasın bende aynı şekilde başka doktora çatı olayını danışabilirim eğer doktorum önermezse. Çünkü bazı doktorlar işine geldikleri için sezeryan öneriyor direk maalesef
Spinal ile olacak ameliyat. Sadece o sürede panik olur muyum nasıl vakit geçecek diye korkularım var.Benim sezaryenim gayet iyi geçmişti yaşadığım ekstra durumlar haricinde. Sende öyle birşey olacağını sanmıyorum. Ameliyat sonrası acı, ilk kalkış vs hiç korktuğum kadar gelmedi hatta ameliyattan sonra ağrı kesici iğne yapıldı sonra serumlar takıldı bitti ve daha sonra gece takicaz ağrı kesici rahat uyuman için dediler ben taktirmadim ağrılar dayanabilecegim gibi gerek yok dedim. Sonraki gün de taburcu oldum gaz çıkarmada sorun yaşadım çıkmadı bir türlü beni o konu zorladı bir tekbaşka sormak istediğin varsa yardımcı olabilirim
kucağıma alınca cok hırslanıo ama o yatıyor ben üstüne hafif kıvrılınca luk lukKendim çıkıyorum sonra bebişle çıkıyorum
Arada çanta tutar gibi emziriyorum ben de
Doluluğa göre bi meme boşalana kadar emzirip sonra diğerine geçiyorum
bazen 2-3 kere aynı memeyi vermiş oluyorum
Yatarak emmek derken, hep yatıyorlar hatta uyumaya geçince meme yan gelip yatma yeri değildir güneş hanımmm diyorum
Cumartesiden cok ümitliyim 40. Haftası doluyor
İnşallah asıl maratonumuz o zaman başlamıyordur
Sorma eş evdeyken de kötü benden daha lohusaydı. Şimdi ile başladı biraz normalleşti
Sağlıkla gelsiin miniğin insallah ağrısız sızısız kolayca geçer sürecin canım benimmKızlar doktor daha fazla beklemiyor su azalmış cuma sabah 7.30da sezaryene alacak. Dua edin benim için. Normal doğum istiyordum olmadı hayırlısı böyleymiş. Güzel sezaryen doğum hikayelerini duymaya ihtiyacım var şuan
Yakın mı ki acaba doğummBenim yatınca ya da dediğin gibi pozisyon bulunca da geçmiyor ancak geçerse uyuyorum sonra ağrıya tekrar uyanıyorum sabahı öyle böyle ediyorum işte
Ay insallah açılman başlar ve hızlıca ilerlerAçılma olmamış 2 günde. Sıcak duş scuat plates topu herşeyi yaptım. Sancım da var. 38+4 bugün. 39 u bekleyelim heeşey serbest dedi. Bakalım 3-4 gün daha nasıl olcak.
Oy başakcıım gözün aydın canım benimm sağlıkla büyüt bal oğlunu inşallah sütün şifa olsun minik kuzuyaBebeklerim çok teşekkür ederim hepinize, sabah 9.10’da doğdu bal oğlum.
Çok şükür minnak minnak da olsa emiyor, ameliyat güzel geçti fakat sonrası aman aman.
Neyse bunu da atlatacağız inşallah, daha yürümedim ve hala bir şey içmeme izin verilmiyor dilim damağıma yapıştı.
ilk gün 3gün 10 gün snr herşey bitiyor. Allah analı babalı büyütsün sağlıkla büyütünBebeklerim çok teşekkür ederim hepinize, sabah 9.10’da doğdu bal oğlum.
Çok şükür minnak minnak da olsa emiyor, ameliyat güzel geçti fakat sonrası aman aman.
Neyse bunu da atlatacağız inşallah, daha yürümedim ve hala bir şey içmeme izin verilmiyor dilim damağıma yapıştı.
Canım hakkınızda güzel olan hayırlısı olsunKızlar doktor daha fazla beklemiyor su azalmış cuma sabah 7.30da sezaryene alacak. Dua edin benim için. Normal doğum istiyordum olmadı hayırlısı böyleymiş. Güzel sezaryen doğum hikayelerini duymaya ihtiyacım var şuan
Hadi inşallah çabaların işe yarar canımAçılma olmamış 2 günde. Sıcak duş scuat plates topu herşeyi yaptım. Sancım da var. 38+4 bugün. 39 u bekleyelim heeşey serbest dedi. Bakalım 3-4 gün daha nasıl olcak.
Bebeklerim çok teşekkür ederim hepinize, sabah 9.10’da doğdu bal oğlum.
Ay benimki boğuluyor ben genelde onu memeden yukarıda tutuyorumkucağıma alınca cok hırslanıo ama o yatıyor ben üstüne hafif kıvrılınca luk luk
Ben beğendim
Kasmana rağmen bakabildi ama değil mi canım? Aynı durumdayım ben de beni de hemen sezaryene yönlendirdi, gün bile verdi. Tırsma durumu bende de mevcut:) Ne belirsiz bir süreç yahu insan son anda geriliyor:))))Kızlar bugun 38 hafta olarak doktora gectim . Cati muayenesi oldum. Brnim kasma durumum var haliyle yine kasmisim. Cati daha acilmamis. Cocuk da hiç kanala inmemiş. Keyfi yerinde kilosu da artti 3300lerde .. bu is normale gitmiyor dedi. Sezeryan olacak gibi dedi .ama haftaya yine kontrol yapacak . Sonra tarih verecek. Muhtelemen haftaya olacak gibi çocuk. Doktorun musaitlik zamanina gore . Tirsiyorum
inşallah canım benim. anne sütü alıyor çok şükür sütüm var. güzel emiyordu da aslında nasıl oldu sarılık anlamadım. sınır 15 bizim 14.6 çıktı. bol bol emzir dedi doktor emzirmeye devam ediyorum daha sık uyandırıp emzirmeye çalışıyorum. 4.gün gittik kontrole 3000 kg doğmuştu o gün 2925 çıktı. Fazla bir kilo kaybı da olmamış aslında. Anlamadım ya neden oldu.Ay yerim o parmakları
Oy allahım yavrusun ağzını tez zamanda süt süt kokutsun inşallah
Bence gayet güzel toparlanmışsın benim tam 15 gün sürdü iyi hissetmeye başlamamşimdi de dikişlerim acıyor geriliyor
Beslenmeniz nasıl güzelim?
Ama bak doğalı 1 hafta olacak bundan sonrası daha da güzele gider. Üzme kendini inşallah hemen atlatır Bebiş
Hem 10 güne süt tamamen inmiş olur diyordu dr Osman gönülal.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?