2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
nasıl tartıosun onu da debizmkide yatarak emmeye alıştı onu istio sürekli her gün bir çeşit, sağı hep emıodu solu verdm sürekli şimdi de solu daha güzel alıyor

Ayyy Birbasak a bakmaya gelmiştim hala ses yok galiba sağlıkla kucaklasn oglusunu eminim ki şuan kollarındadir
Evet evet böyle devam et güneşin zamanla düzelecek şuan dünyaya alışma cabasindalar eşlere çok görev düşüyor şu aşama da ilk oğlumda eşim bir ay evdeydi benimle oda lohusa psikolojisine girmişti bunda o kadar yardımcı olamıyor ama gene de faydası var şükür

Eki Görüntüle 3140526

Benim kızım da böle selam verirdi zaten Bize süt için dua edin teyzeler henüz sütümüz yok Allah rızkımızı göndersin bir an evvel
Ayy ellerini yerim ben onun sütün bol bol gelsin canım inşallah daha yenisin birazcık daha sabır gelecektir
Günlerimiz aynı sayılır benimde 2-3 gündür adet sancısı gibi sancılarım başladım pozisyonumu bulup rahatlarsam geçiyor benim ki. Ya anlarsın bence öyle düşünce acı eşiğin yüksek olsa bile sonlara doğru su geliyormuş yada böyle sğrekli bi baskı hissi bence anlamamak mümkün değildir ya
nasıl tartıosun onu da debizmkide yatarak emmeye alıştı onu istio sürekli her gün bir çeşit, sağı hep emıodu solu verdm sürekli şimdi de solu daha güzel alıyor
Benim arkadaşlarım önce kendini tartıyordu sonra bebişi kucağına alıp tartıyordu

Kendim çıkıyorum sonra bebişle çıkıyorum
Arada çanta tutar gibi emziriyorum ben de
Doluluğa göre bi meme boşalana kadar emzirip sonra diğerine geçiyorum
bazen 2-3 kere aynı memeyi vermiş oluyorum
Yatarak emmek derken, hep yatıyorlar hatta uyumaya geçince meme yan gelip yatma yeri değildir güneş hanımmm diyorum
Cumartesiden cok ümitliyim 40. Haftası doluyor
İnşallah asıl maratonumuz o zaman başlamıyordur
Sorma eş evdeyken de kötü benden daha lohusaydı. Şimdi ile başladı biraz normalleşti

Benim yatınca ya da dediğin gibi pozisyon bulunca da geçmiyor ancak geçerse uyuyorum sonra ağrıya tekrar uyanıyorum sabahı öyle böyle ediyorum işte

Benim sezaryenim gayet iyi geçmişti yaşadığım ekstra durumlar haricinde. Sende öyle birşey olacağını sanmıyorum. Ameliyat sonrası acı, ilk kalkış vs hiç korktuğum kadar gelmedi hatta ameliyattan sonra ağrı kesici iğne yapıldı sonra serumlar takıldı bitti ve daha sonra gece takicaz ağrı kesici rahat uyuman için dediler ben taktirmadim ağrılar dayanabilecegim gibi gerek yok dedim. Sonraki gün de taburcu oldum gaz çıkarmada sorun yaşadım çıkmadı bir türlü beni o konu zorladı bir tek başka sormak istediğin varsa yardımcı olabilirim

Açılma olmamış 2 günde. Sıcak duş scuat plates topu herşeyi yaptım. Sancım da var. 38+4 bugün. 39 u bekleyelim heeşey serbest dedi. Bakalım 3-4 gün daha nasıl olcak.

Birbasak canimm Guzel haberlerini bekliyorum senin ve damadimin
Birbasak birileri doğan güneş ile pipilisine kavuşuyor mu
Bugün bir tane planlı doğumumuz var anlaşılan
Birbasak merakla pipilininbekliyoruz güzelim
Birbasak canım sana bakmak için girdim aslında bugün doğumun vardı rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Ayyy Birbasak a bakmaya gelmiştim hala ses yok galiba sağlıkla kucaklasn oglusunu eminim ki şuan kollarındadir

Birbasak yukarıda gördüm sanırım doğum yapiyormussun bugün rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım
Bebeklerim çok teşekkür ederim hepinize, sabah 9.10’da doğdu bal oğlum.

Çok şükür minnak minnak da olsa emiyor, ameliyat güzel geçti fakat sonrası aman aman.

Neyse bunu da atlatacağız inşallah, daha yürümedim ve hala bir şey içmeme izin verilmiyor dilim damağıma yapıştı.

Aklında kalmasın bende aynı şekilde başka doktora çatı olayını danışabilirim eğer doktorum önermezse. Çünkü bazı doktorlar işine geldikleri için sezeryan öneriyor direk maalesef
Evet canım, ben de işine geldiği için önerdiğini düşünüyorum. Bir de korkuyorsun galiba falan diye sana yıkıyor işi. Yani şimdi bu kadına geldim bu zamana kadar, insanın güvenini kaybedince de doğuma bile girse gerilir insan. Bakalım neler olacak, yarına randevu aldım başka bir doktora daha soracağım.

Spinal ile olacak ameliyat. Sadece o sürede panik olur muyum nasıl vakit geçecek diye korkularım var.

kucağıma alınca cok hırslanıo ama o yatıyor ben üstüne hafif kıvrılınca luk luk

Kızlar bugun 38 hafta olarak doktora gectim . Cati muayenesi oldum. Brnim kasma durumum var haliyle yine kasmisim. Cati daha acilmamis. Cocuk da hiç kanala inmemiş. Keyfi yerinde kilosu da artti 3300lerde .. bu is normale gitmiyor dedi. Sezeryan olacak gibi dedi .ama haftaya yine kontrol yapacak . Sonra tarih verecek. Muhtelemen haftaya olacak gibi çocuk. Doktorun musaitlik zamanina gore . Tirsiyorum

Sağlıkla gelsiin miniğin insallah ağrısız sızısız kolayca geçer sürecin canım benimm
Benim yatınca ya da dediğin gibi pozisyon bulunca da geçmiyor ancak geçerse uyuyorum sonra ağrıya tekrar uyanıyorum sabahı öyle böyle ediyorum işte
Yakın mı ki acaba doğumm
Açılma olmamış 2 günde. Sıcak duş scuat plates topu herşeyi yaptım. Sancım da var. 38+4 bugün. 39 u bekleyelim heeşey serbest dedi. Bakalım 3-4 gün daha nasıl olcak.
Ay insallah açılman başlar ve hızlıca ilerler
Oy başakcıım gözün aydın canım benimm sağlıkla büyüt bal oğlunu inşallah sütün şifa olsun minik kuzuya

ilk gün 3gün 10 gün snr herşey bitiyor. Allah analı babalı büyütsün sağlıkla büyütün

Canım hakkınızda güzel olan hayırlısı olsun
Cuma’ya da daha var belli de olmaz
Sağlıkla gelsin minik kuş
Hadi inşallah çabaların işe yarar canım
Ben sezoluyum normal doğum tavsiyesi bende hiç yok
ne güzel bi saatte doğmuş bal çocuk
Gözünüz Aydın olsun yeniden canım arkadaşım
kucağıma alınca cok hırslanıo ama o yatıyor ben üstüne hafif kıvrılınca luk luk
Ay benimki boğuluyor ben genelde onu memeden yukarıda tutuyorum parlak çözümüm bu

-Sunshine
kahvecibaby
Spicelover

Kızlar ezbere alalıım küçüklükten bazı şeyler öğretiliir
Ben beğendim

Kasmana rağmen bakabildi ama değil mi canım? Aynı durumdayım ben de beni de hemen sezaryene yönlendirdi, gün bile verdi. Tırsma durumu bende de mevcut:) Ne belirsiz bir süreç yahu insan son anda geriliyor:))))

inşallah canım benim. anne sütü alıyor çok şükür sütüm var. güzel emiyordu da aslında nasıl oldu sarılık anlamadım. sınır 15 bizim 14.6 çıktı. bol bol emzir dedi doktor emzirmeye devam ediyorum daha sık uyandırıp emzirmeye çalışıyorum. 4.gün gittik kontrole 3000 kg doğmuştu o gün 2925 çıktı. Fazla bir kilo kaybı da olmamış aslında. Anlamadım ya neden oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…