Aklında kalmasın bende aynı şekilde başka doktora çatı olayını danışabilirim eğer doktorum önermezse. Çünkü bazı doktorlar işine geldikleri için sezeryan öneriyor direk maalesefHayır iri değil, 3 kilo 50 cm dedi doktor. Çatı muayenesini kendini çok kasıyorsun korkuyorsun galiba falan diye neredeyse hiç zorlamadan bıraktı, sezaryenle alalım dedi. Halbuki ne kasılma ne korku hissediyordum o an da bir şey diyemedim. Sonradan düşününce saçma bir bahane gibi geldi neticede kaç kere alttan muayene olduk bu zamana kadar. Şimdi cuma gitmeden başka bir doktora mı gitsem diyorum, kafam karıştı kendimi hep normale hazırlamıştım ne riskim var ne sancım oldu bu zamana kadar
Evet arkadaşımmnasıl bir doymuşluk içindelerse Cumartesi pazar gelmeyi de teklif etmiyorlar değil mi
Bu arada 3 haftaya doğum mu dedinnn
Uyku uyuyamıyorum birkaç gündür tarif edemediğim duygular varYarında gece de nasipse senin için son saatler olacak
Benim kız gittikçe bana benzememeye başladıEvet arkadaşımm24 Ekim son tarih gözüküyor beniim minnak 40+ görmek istemezse yada sezeryana dönmessek çok heycanlıyımm acaba kime benziyor saçları ne renk gözleri nasıl aklıma geldikce ağlamak istiyoruum. İnsan özlüyormuş garip geliyor ama bildiğin özlüyorumm
ayy bende cok merak ediyorum ya benim kiz kime benzicekBenim kız gittikçe bana benzememeye başladı
Tek umudum göz rengi kaldı
Dün eşim diyor ki, bi şey diyeceğim ama kızmagittikçe kız kardeşime benziyor diyor
Senden çocuk yapmaya karar verdiğimde bu riski göze almıştım, ne karakteri ne de geleceği benzemez inş dedim
Görümcemin ne gebelik haberinde ne de doğduğunda bir tebriği ya da hayırlı olsunu olmaması haricinde bir sorun yokkızın halaya çekmesi gerçeğini yaşıyoruz sanırım
Benim kız gittikçe bana benzememeye başladı
Dün eşim diyor ki, bi şey diyeceğim ama kızmagittikçe kız kardeşime benziyor diyor
Senden çocuk yapmaya karar verdiğimde bu riski göze almıştım, ne karakteri ne de geleceği benzemez inş dedim
Görümcemin ne gebelik haberinde ne de doğduğunda bir tebriği ya da hayırlı olsunu olmaması haricinde bir sorun yokkızın halaya çekmesi gerçeğini yaşıyoruz sanırım
Ay hepimiz öyleyiiz yalnız değilsiin bil sadece. Eşim gece uyurken yada sabah kalkarken oğluma bi günaydın iyi geceler diliyim diyor ya sonsa eğer aynı bedende olmamız diye üzülüyorumUyku uyuyamıyorum birkaç gündür tarif edemediğim duygular var
Genleri bilerek çocuk yapma kararıı aldıkBenim kız gittikçe bana benzememeye başladı
Cocuga başta pipili pipili diye diye kaldı öyleDeğişir kuzum değişir.. oğlum bebekken babasıydı aynıydı resmen ama şimdi gören bana benzetiyorhiç belli olmaz yani
Ben bu gece de doğurmadımbugün kız kardeşim de geliyor bakalım o gitmeden doğar inşAllah Abla artık doğur diyor oda..
Birbasak canım hayırlı haberlerinizi bekliyoruz pipiliyle beraber çocuğun adı pipili kalacak yaa
Ya bende ölücem meraktan artık :) oğlum babasının kopyası bakalım kızım kime benzicekayy bende cok merak ediyorum ya benim kiz kime benzicek
riskleri goze aldik ama azcik ucundan bizede benzese iyi olacak
Ay bu mesajı görmemişim:)Uyku uyuyamıyorum birkaç gündür tarif edemediğim duygular var
Valla inşallah anasıyız sonuçta bi şeyleri benzer sanıyorum kiayy bende cok merak ediyorum ya benim kiz kime benzicek
riskleri goze aldik ama azcik ucundan bizede benzese iyi olacak
Ay hadi inşallahDeğişir kuzum değişir.. oğlum bebekken babasıydı aynıydı resmen ama şimdi gören bana benzetiyorhiç belli olmaz yani
Ben bu gece de doğurmadımbugün kız kardeşim de geliyor bakalım o gitmeden doğar inşAllah Abla artık doğur diyor oda..
Birbasak canım hayırlı haberlerinizi bekliyoruz pipiliyle beraber çocuğun adı pipili kalacak yaa
Öyle tabi ki inşallah çiçek gibi çocuklar yetiştireceğizAy hepimiz öyleyiiz yalnız değilsiin bil sadece. Eşim gece uyurken yada sabah kalkarken oğluma bi günaydın iyi geceler diliyim diyor ya sonsa eğer aynı bedende olmamız diye üzülüyorum
Genleri bilerek çocuk yapma kararıı aldıkay biz yetiştircez öyle düşüneliim
Cocuga başta pipili pipili diye diye kaldı öyleay belki ameliyattadırlar genelde sabahtan alıyorlar ya
Bana kalsa salmam da işteAy hadi inşallah
Ne zaman dönüyor kız kardeşin? Ben olsam rahat 1 ay salmam ama o da çalışıyordu sanırım
Ben sezeryandan çıkarken konuşuyorlardı canim benden sonra gelen kadının ojesi varmış hijyen açısından yasakmış sanırım buraya kadar ojeyle gelmiş bu seferlik böyle olsun yapacak bişey yok falan demişlerdi bende surecektim iyi ki sürmemişm demiştimYasak olsa söylemezler miydi ya.
Ay yerim o parmaklarıEki Görüntüle 3140526
Benim kızım da böle selam verirdi zatenBize süt için dua edin teyzeler henüz sütümüz yok Allah rızkımızı göndersin bir an evvel
Bence gayet güzel toparlanmışsın benim tam 15 gün sürdü iyi hissetmeye başlamamAnneliğin 6.gününden selam kızlarDoğum yaptıktan sonra hiç bakamadım hepiniz iyisinizdir inşallah. Benim kızçemin dün ilk kontrolü vardı sarılığımız sınırda çıktı 3 gün sonra tekrar kontrole çağırdı doktor. Ondan canım sıkkın biraz inşallah hemen atlatırız. Bu arada sezaryen sonrası sürecim kendimden hiç beklemediğim şekilde zor geçti. Dün 5.günde birden iyi oldum çok şükür.
Birbasak canım sana bakmak için girdim aslında bugün doğumun vardı rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Yaaa kıyamam onaaaa. Benimki de çok heyecanlı gün sayıyoruz ama gece çiş kaçırmaları başladı 4 gündür. Acaba gün yaklaştıkça stress mi oluyor. Hani gülüyorum aman yüzmüş oğlum falan diyorum ama dün akşam biraz cıkıştım her akşam her akşam yeter oğlum dedim baktım bozuldu hemen sarıldım üzüldüğün bişeyler varmı vs diye sordum ama yok diyor. Ne olucak bilmiyorumBana kalsa salmam da işte9 ekimde teslim olması lazım polis myo öğrencisi.. Belki uzar tatili diye ümit ediyorum bu sene son inşAllah onunda..
Annem burda 3 hafta önce geldi kadın doğurcam diye daha doğurcam işteama iyiki gelmiş kışlık hazırlıklarım aradan çıktı valla tek başıma tövbe yapamazdım.. bugünde otırma odasının şeklini değiştirdi kadıncağız. anne ittsem ben kaldırmadan diye diye dur dedi halletti içim rahatladı.. bende tuttum o içerdeyken banyoyu yıkadım bugün karnımdaki az hareketli gelecek herhalde artık akıntım beyaz rengi değişmiyor bir türlü.. dün akşam pilates topuna oturdum kasık ağrıma iyi geldi aslında oda..
Sabah oğlum kalkmış balkona çıkmış ne yapıyorsun annem dedim düşünüyorum dedihayırdır oğlum dedim. Kardeşim bugün doğarsa yarın ona bakıp bakıp öyle giderim okula dedi ayy yavrum içinde daha neler var bilmiyorum ama çok içli içli söylüyor.. ne okuldan vazgeçiyor nede kardeşinden inşAllah hep öyle olurlar
Benim kız da ultrasonda bile halasına benziyoBenim kız gittikçe bana benzememeye başladı
Kuzucum lütfen eşin evde olduğunda bebeği ona bırakıp bir kaç saat de olsa uyu o kadar iyi gelecek ki sütüne dinlenmeden olmaz gerekirse nöbetleşe bakın bebeğeBeynim o kadar yorgun ki şurada 2 cümle yazı yazmak bile o kadar zor geliyor. Annem bir kaç gün önce gitti. Eşim 2 gündür işe gidiyor. Bebe uykusuz bırakmaya başladı. Emmese de Memede durmak istiyor. Cok zorlanıyorum. Çok yorgunum çok uykusuzum düzgün beslenemiyorum ve hiç süt sıkıntısı çekmemiştim ama sütüm eskiye göre azalmaya başladı sanki
İnşallahBenim kız da ultrasonda bile halasına benziyoNeyse gözü burnu falan çeksin de karakteri çekmesin insallah.
Bizim de kontrolümüz vardı bugün. 2900 grama 47 cm olmuş boyu da bana çekecek herhalde minyon. Hiç gelen giden de yok hala rahatı yerinde
mavişim dün yarım saat uyudum o şekilde dinlenmiş kalktım düşünKuzucum lütfen eşin evde olduğunda bebeği ona bırakıp bir kaç saat de olsa uyu o kadar iyi gelecek ki sütüne dinlenmeden olmaz gerekirse nöbetleşe bakın bebeğe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?