2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Aklında kalmasın bende aynı şekilde başka doktora çatı olayını danışabilirim eğer doktorum önermezse. Çünkü bazı doktorlar işine geldikleri için sezeryan öneriyor direk maalesef

nasıl bir doymuşluk içindelerse Cumartesi pazar gelmeyi de teklif etmiyorlar değil mi
Bu arada 3 haftaya doğum mu dedinnn
Evet arkadaşımm 24 Ekim son tarih gözüküyor beniim minnak 40+ görmek istemezse yada sezeryana dönmessek çok heycanlıyımm acaba kime benziyor saçları ne renk gözleri nasıl aklıma geldikce ağlamak istiyoruum. İnsan özlüyormuş garip geliyor ama bildiğin özlüyorumm

Benim kız gittikçe bana benzememeye başladı
Tek umudum göz rengi kaldı
Dün eşim diyor ki, bi şey diyeceğim ama kızma gittikçe kız kardeşime benziyor diyor
Senden çocuk yapmaya karar verdiğimde bu riski göze almıştım, ne karakteri ne de geleceği benzemez inş dedim
Görümcemin ne gebelik haberinde ne de doğduğunda bir tebriği ya da hayırlı olsunu olmaması haricinde bir sorun yok kızın halaya çekmesi gerçeğini yaşıyoruz sanırım

ayy bende cok merak ediyorum ya benim kiz kime benzicek
riskleri goze aldik ama azcik ucundan bizede benzese iyi olacak

Değişir kuzum değişir.. oğlum bebekken babasıydı aynıydı resmen ama şimdi gören bana benzetiyor hiç belli olmaz yani

Ben bu gece de doğurmadım bugün kız kardeşim de geliyor bakalım o gitmeden doğar inşAllah Abla artık doğur diyor oda..
Birbasak canım hayırlı haberlerinizi bekliyoruz pipiliyle beraber çocuğun adı pipili kalacak yaa

Uyku uyuyamıyorum birkaç gündür tarif edemediğim duygular var
Ay hepimiz öyleyiiz yalnız değilsiin bil sadece. Eşim gece uyurken yada sabah kalkarken oğluma bi günaydın iyi geceler diliyim diyor ya sonsa eğer aynı bedende olmamız diye üzülüyorum
Genleri bilerek çocuk yapma kararıı aldık ay biz yetiştircez öyle düşüneliim
Cocuga başta pipili pipili diye diye kaldı öyle ay belki ameliyattadırlar genelde sabahtan alıyorlar ya

Ya bende ölücem meraktan artık :) oğlum babasının kopyası bakalım kızım kime benzicek eşim dua ediyor oğlumun tipi bana huyu anasına çekti bari bunun tipi anasına huyu bana çeksin der 3. Bir beni kaldıramıcak

Uyku uyuyamıyorum birkaç gündür tarif edemediğim duygular var
Ay bu mesajı görmemişim:)
Yavrum hissettiğin her şey çok normal yarın doğumun var:) hem karnında olması cok güzel hem kollarında:)
Tadını çıkar bu gününün
Valla inşallah anasıyız sonuçta bi şeyleri benzer sanıyorum ki
Ay hadi inşallah
Ne zaman dönüyor kız kardeşin? Ben olsam rahat 1 ay salmam ama o da çalışıyordu sanırım
Öyle tabi ki inşallah çiçek gibi çocuklar yetiştireceğiz

Ay hadi inşallah
Ne zaman dönüyor kız kardeşin? Ben olsam rahat 1 ay salmam ama o da çalışıyordu sanırım
Bana kalsa salmam da işte 9 ekimde teslim olması lazım polis myo öğrencisi.. Belki uzar tatili diye ümit ediyorum bu sene son inşAllah onunda..

Annem burda 3 hafta önce geldi kadın doğurcam diye daha doğurcam işte ama iyiki gelmiş kışlık hazırlıklarım aradan çıktı valla tek başıma tövbe yapamazdım.. bugünde otırma odasının şeklini değiştirdi kadıncağız. anne ittsem ben kaldırmadan diye diye dur dedi halletti içim rahatladı.. bende tuttum o içerdeyken banyoyu yıkadım bugün karnımdaki az hareketli gelecek herhalde artık akıntım beyaz rengi değişmiyor bir türlü.. dün akşam pilates topuna oturdum kasık ağrıma iyi geldi aslında oda..

Sabah oğlum kalkmış balkona çıkmış ne yapıyorsun annem dedim düşünüyorum dedi hayırdır oğlum dedim. Kardeşim bugün doğarsa yarın ona bakıp bakıp öyle giderim okula dedi ayy yavrum içinde daha neler var bilmiyorum ama çok içli içli söylüyor.. ne okuldan vazgeçiyor nede kardeşinden inşAllah hep öyle olurlar

Yasak olsa söylemezler miydi ya.
Ben sezeryandan çıkarken konuşuyorlardı canim benden sonra gelen kadının ojesi varmış hijyen açısından yasakmış sanırım buraya kadar ojeyle gelmiş bu seferlik böyle olsun yapacak bişey yok falan demişlerdi bende surecektim iyi ki sürmemişm demiştim

Merhaba kızlar ben 1 haftadır adet sancısı çekiyorum 2 3 gündür bel ağrıları da eklendi böyle uzun ağrı çekmek normal mi çok mu yavaş ilerliyor her şey bende anlamadım. Böyle belirsizlik insanı strese sokuyor geceleri ağrıdan uyuyamıyorum sancım var düzeni 5dkya inmedi hala herhangi enfeksiyon falan da yok şimdi direk yazılan enfeksiyon mu var acaba baktır diyenlere açıklık getireyim de. Doktora perşembe gittim bu hafta ya da haftaya artık bekliyoruz iri bebeğin olduğu için 40ı beklemez sanmıyorum demişti. Randevumda 12sine daha ve acı eşiğim yüksekse ya sancıları anlamazsam diyorum tersine olurda ne su ne nişan belirtisi olmazsa bayağı streslendim niyeyse ilk bebek olunca evham yaptım bayağı bi

Anneliğin 6.gününden selam kızlar Doğum yaptıktan sonra hiç bakamadım hepiniz iyisinizdir inşallah. Benim kızçemin dün ilk kontrolü vardı sarılığımız sınırda çıktı 3 gün sonra tekrar kontrole çağırdı doktor. Ondan canım sıkkın biraz inşallah hemen atlatırız. Bu arada sezaryen sonrası sürecim kendimden hiç beklemediğim şekilde zor geçti. Dün 5.günde birden iyi oldum çok şükür.
Birbasak canım sana bakmak için girdim aslında bugün doğumun vardı rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Eki Görüntüle 3140526

Benim kızım da böle selam verirdi zaten Bize süt için dua edin teyzeler henüz sütümüz yok Allah rızkımızı göndersin bir an evvel
Ay yerim o parmakları
Oy allahım yavrusun ağzını tez zamanda süt süt kokutsun inşallah

Bence gayet güzel toparlanmışsın benim tam 15 gün sürdü iyi hissetmeye başlamam şimdi de dikişlerim acıyor geriliyor
Beslenmeniz nasıl güzelim?
Ama bak doğalı 1 hafta olacak bundan sonrası daha da güzele gider. Üzme kendini inşallah hemen atlatır Bebiş
Hem 10 güne süt tamamen inmiş olur diyordu dr Osman gönülal.

Yaaa kıyamam onaaaa. Benimki de çok heyecanlı gün sayıyoruz ama gece çiş kaçırmaları başladı 4 gündür. Acaba gün yaklaştıkça stress mi oluyor. Hani gülüyorum aman yüzmüş oğlum falan diyorum ama dün akşam biraz cıkıştım her akşam her akşam yeter oğlum dedim baktım bozuldu hemen sarıldım üzüldüğün bişeyler varmı vs diye sordum ama yok diyor. Ne olucak bilmiyorum halbuki en güzel şeyleri ona yaptık yatağını yeniledik kardeşinin beşiğinde önce onun yattığını çok küçük olduğunu ama şimdi abi olarak sığmadığını vs anlatıyorum hatta emzirme yastığını bile sırt o kardeşini kucağına alıcak diye aldım. Ama napıcam bilmiyorum

Benim kız da ultrasonda bile halasına benziyo Neyse gözü burnu falan çeksin de karakteri çekmesin insallah.

Bizim de kontrolümüz vardı bugün. 2900 grama 47 cm olmuş boyu da bana çekecek herhalde minyon. Hiç gelen giden de yok hala rahatı yerinde

Kuzucum lütfen eşin evde olduğunda bebeği ona bırakıp bir kaç saat de olsa uyu o kadar iyi gelecek ki sütüne dinlenmeden olmaz gerekirse nöbetleşe bakın bebeğe

İnşallah
Bebiş Belki daha büyüktür bilemeyiz daha vakti var mı diyorsun bu işler hiç belli olmuyor
Kuzucum lütfen eşin evde olduğunda bebeği ona bırakıp bir kaç saat de olsa uyu o kadar iyi gelecek ki sütüne dinlenmeden olmaz gerekirse nöbetleşe bakın bebeğe
mavişim dün yarım saat uyudum o şekilde dinlenmiş kalktım düşün sabah da işe gitmeden kahvaltı hazırladı sağolsun istemiştim. Kahve de yapıp gitti bugün daha enerjiğim şükürler olsun. Bebek de gece cok zorlamadı 2 saat ayakta kaldım sadece ay düzelerek devam ederiz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…