Hiç korkma olumsuzu düşünme zaten o an baskı hissi oluyormuş ıkınma hissi kendinden geliyormuş diyorlar zaten ebede bastırıyor karından sen kasmayı falan düşünme şimdiden canım onlar her sekilde o cocuğu oradan cıkarır merak etmeYani yasamayinca malum bilmiyoruz. Kasilirsam icerde kalacakmis gibi hissediyorum da :)
Canim benim gozunuz aydinBebeklerim çok teşekkür ederim hepinize, sabah 9.10’da doğdu bal oğlum.
Çok şükür minnak minnak da olsa emiyor, ameliyat güzel geçti fakat sonrası aman aman.
Neyse bunu da atlatacağız inşallah, daha yürümedim ve hala bir şey içmeme izin verilmiyor dilim damağıma yapıştı.
Kizlar doğum yapalı 10 gün oldu ve ben 10 gündür buraya giremiyorumçok agliyo benim oğlan ya memede ya agliyo perişan etti bizi valla. Ne zaman gecerki bu ağlama krizleri
Her emzirme sonrası muhakkak gaz çıkarınKızlar ben uyuyamıyorum yaOğlum uyurken sürekli nefes kontrol var bir kere tükürüğünü yuttu nefes alamaz gibi oldu ondan berli uyuyamıyorum siz nasil uyuyorsunuz kusma filan için yan yatırma harici ne yapıyorsunuz
Nurum kuzum ne oldu böyle cok geçmiş olsun. Kontrol altına alabildiler mi canımKızlar dua edin bu gece müşahede odasında geçecek 17/12 tansiyonla geldik kusma ve baş dönmesi ile pre eklampsi olabilir dedi doktor idrar kan aldılar nstdeyiz şu an serum var bekliyoruz çok korkuyorum
Canım çok geçmiş olsun Allah yardımcınız olsunKızlar dua edin bu gece müşahede odasında geçecek 17/12 tansiyonla geldik kusma ve baş dönmesi ile pre eklampsi olabilir dedi doktor idrar kan aldılar nstdeyiz şu an serum var bekliyoruz çok korkuyorum
bizimkinin çoğu ağlamasının altında bi dert yatıyor ya memede ya da kucakta duracak
Ah bu annelik… Allah yardımcınız olsun kızçelerim ya.Kızlar ben uyuyamıyorum yaOğlum uyurken sürekli nefes kontrol var bir kere tükürüğünü yuttu nefes alamaz gibi oldu ondan berli uyuyamıyorum siz nasil uyuyorsunuz kusma filan için yan yatırma harici ne yapıyorsunuz
Çok teşekkür ederim bebeğiim, senin de yarın doğumun varmış sanırım, sağ salim sağlıkla kavuş sen de yavruna.
Aminn minnoşum benim, çok teşekkür ederim.Oy başakcıım gözün aydın canım benimm sağlıkla büyüt bal oğlunu inşallah sütün şifa olsun minik kuzuya
Bunu sürekli tekrar ediyorum, birkaç gün birkaç gün birkaç gün…ilk gün 3gün 10 gün snr herşey bitiyor. Allah analı babalı büyütsün sağlıkla büyütün
Çok teşekkür ederim canım dünür.
Teşekkür ederim bebito.Birbasak canim allah anali babali buyutsun gozun aydin kavustun pipiliye darisi basimiza diyorum ve cok cok gecmis olsun insallah en kisa zamanda iyilesirsin
Hayyal’im.Maşallah sizeHayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün canım başağım
Minnoşumm.
Amin mavişim çok teşekkür ederim.İyi olmanıza çok sevindim canım Rabbim sağlıkla güzel günler de büyütmek nasip etsin inşallah
Amin bebito, teşekkür ederim.Canim benim gozunuz aydinAllah anali babali saglikla buyutsun
Gunden gune iyi olacaksin hic merak etme
canimm ne oldu birden bire ?Kızlar dua edin bu gece müşahede odasında geçecek 17/12 tansiyonla geldik kusma ve baş dönmesi ile pre eklampsi olabilir dedi doktor idrar kan aldılar nstdeyiz şu an serum var bekliyoruz çok korkuyorum
Hiic merak etme hemen bir kac gune toparlayacaksin, kendini bebisinle doya doya vakit gecirecegin ve birazcik uykusuz kalacagin gunlere hazirlaÇok teşekkür ederim bebeğiim, senin de yarın doğumun varmış sanırım, sağ salim sağlıkla kavuş sen de yavruna.
Bu arada bulantı şak diye kesildi hakikaten.
Aminn minnoşum benim, çok teşekkür ederim.Darısı sizlere inşallah.
Bunu sürekli tekrar ediyorum, birkaç gün birkaç gün birkaç gün…
Aminn, teşekkür ederim.
Çok teşekkür ederim canım dünür.İnşallah kuzuşum.
Teşekkür ederim bebito.Uslu kız olup sıranı bekledin.
Hayyal’im.Amin, inşallah.
Minnoşumm.
Amin mavişim çok teşekkür ederim.
Amin bebito, teşekkür ederim.Ah inşallah, hemen iyileşmek istiyorum.
Ah bu annelik… Allah yardımcınız olsun kızçelerim ya.
Canım… olmaz mı… ben henüz nasıl bir duygu bilmiyorum bu dediğini fakat insan endişeleniyor hamilelik çok kolaymış şimdiden hamileliğimi özledimDoğunca daha zormuş gerçekten ya yüreğim ağzımda dolanıyorum
Gaz çıkaramadığım için lavman yaptılar, bu boklular yüzünden başımıza gelmeyen kalmadı.Hiic merak etme hemen bir kac gune toparlayacaksin, kendini bebisinle doya doya vakit gecirecegin ve birazcik uykusuz kalacagin gunlere hazirla
kizz bir anca 5 kg vermissindir ozamanGaz çıkaramadığım için lavman yaptılar, bu boklular yüzünden başımıza gelmeyen kalmadı.Döt elden gidiyehh.
Dur dur sancı geliyor daha yapmadım.kizz bir anca 5 kg vermissindir ozamanbir de bu yönden bak
saka bir yana kolaylikla atlatirsin insallah kuzumDur dur sancı geliyor daha yapmadım.
İnşallah kuzuşum inşallah, seninki de su gibi gelip geçsin.saka bir yana kolaylikla atlatirsin insallah kuzum
Rabbim şifa versin, dua et bizde edelim en güzeliyle atlat inşallahKızlar dua edin bu gece müşahede odasında geçecek 17/12 tansiyonla geldik kusma ve baş dönmesi ile pre eklampsi olabilir dedi doktor idrar kan aldılar nstdeyiz şu an serum var bekliyoruz çok korkuyorum
Kaç kg gittiDur dur sancı geliyor daha yapmadım.
Ay bi de arada iğrenir gibi surat ekşitip ittiriyorCanım çok geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun
ya sen 3 kilo bişeysin güneş hanım bu kadar kaprisi nerene sığdırdın meme aşığı
Gecmiş olsun canım. Şimdi nasıl oldun?Kızlar dua edin bu gece müşahede odasında geçecek 17/12 tansiyonla geldik kusma ve baş dönmesi ile pre eklampsi olabilir dedi doktor idrar kan aldılar nstdeyiz şu an serum var bekliyoruz çok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?