- 21 Nisan 2022
- 177
- 267
- 23
- 30
Valla ben kökten kurtulmuş durumdayım bir senedir komple kopardım bağımı gençleştim resmen bu kadar mı farkeder:))Aminah ne saçmalıklarla uğraşıyoruz bilsen, zaten aramamaları daha hayırlı, arayınca problem çıkarıyorlar
Büyüdükçe bize daha cok benzerler belki
Gaz çıkaramadığım için lavman yaptılar, bu boklular yüzünden başımıza gelmeyen kalmadı.Döt elden gidiyehh.
Erkek bebekler gazlı olur kuzum gazını iyi çıkar emdşrdikten sonra. Kolik olma ihtimali var mı söyledi mi doktorunKizlar doğum yapalı 10 gün oldu ve ben 10 gündür buraya giremiyorumçok agliyo benim oğlan ya memede ya agliyo perişan etti bizi valla. Ne zaman gecerki bu ağlama krizleri
Yaa bir anda ne oldu öyle şimdi nasılsın inşallah sorunsuz geçer sürecinKızlar dua edin bu gece müşahede odasında geçecek 17/12 tansiyonla geldik kusma ve baş dönmesi ile pre eklampsi olabilir dedi doktor idrar kan aldılar nstdeyiz şu an serum var bekliyoruz çok korkuyorum
Kızlar merhaba öncelikle doğum yapan tüm arkadaşların gözü aydın hayırlı olsun Allah yavrularınıza sağlık sıhhat versin
Biz de 39+5 olduk. Nstye giriyorum hiç sancı yok. Yürüyüş, squat, hurma,ilişki,pilates topu olmak üzere her yöntemi denediğimi düşünüyorum ama başka önerebileceğiniz şeyler var mı? Yoruldum artık doğsun istiyorum.
Bir de sizin doktorlarınız 40. haftadan sonra bebek hala gelmiyorsa sezeryanla doğması gerektiğini mi söylüyor yoksa normal beklenebilir mi diyor? Benim doktorum bekleriz dedi ama internette kaka yapar falan yazıyor biraz tırstım.
Ay hepsi aynı benimki çok iyi iyide biz hastanedeyken bile aramadı küvezdeyken 25 gündür bir mesaj bile yok ama benimki şuanlık benzemiyorBenim kız gittikçe bana benzememeye başladı
Tek umudum göz rengi kaldı
Dün eşim diyor ki, bi şey diyeceğim ama kızmagittikçe kız kardeşime benziyor diyor
Senden çocuk yapmaya karar verdiğimde bu riski göze almıştım, ne karakteri ne de geleceği benzemez inş dedim
Görümcemin ne gebelik haberinde ne de doğduğunda bir tebriği ya da hayırlı olsunu olmaması haricinde bir sorun yokkızın halaya çekmesi gerçeğini yaşıyoruz sanırım
Ay uyuyamazsın tabi brnm 5 gün kaldınşimdide uyku yok son gün muhtemelen sabahlarımAmin sarı çiçeğimPeki hiç mi hiç uykumun olmaması uyuyamamam
Canım kolik vs demek için erken. Çünkü kolik sancıları ilk iki haftadan sonra başlar. Ablamın kızı da ilk doğduğunda böyleydi katta sadece bizimki ağlardı ne kadar sürdüğünü söylemicem ama içini ferah tut neye odaklanırsan o gelir bence başına 40 ı dolunca geçicek diye odaklan benceKizlar doğum yapalı 10 gün oldu ve ben 10 gündür buraya giremiyorumçok agliyo benim oğlan ya memede ya agliyo perişan etti bizi valla. Ne zaman gecerki bu ağlama krizleri
Oy canım oğlum ilk doğduğunda ben de öyleydim yanımda biri sabahlasın isterdim. Babalık iznindeyken eşime diyodum ben uyucam sen uyuma diye. Sonra fark ettim ki daha ık dese ben açıyorum zaten gözümü. Yan yatır ama hep aynı yana yatırma benim oğlumun yüzü yamulmuştu hrp sağa yatırmaktan :) o sebeple yatağı eğik yap ve bebişi yana yatır bence içini de ferah tutmaya çalışKızlar ben uyuyamıyorum yaOğlum uyurken sürekli nefes kontrol var bir kere tükürüğünü yuttu nefes alamaz gibi oldu ondan berli uyuyamıyorum siz nasil uyuyorsunuz kusma filan için yan yatırma harici ne yapıyorsunuz
Canım ya noldu birden bire nasıl oldun şimdi kontrol altına alındımı. Ama doğsa da artık günün çok iyi hiç merak etme sakin ol dicem de demesi kolay diceksin. İlk fırsatta bilgilendir bizi de.Kızlar dua edin bu gece müşahede odasında geçecek 17/12 tansiyonla geldik kusma ve baş dönmesi ile pre eklampsi olabilir dedi doktor idrar kan aldılar nstdeyiz şu an serum var bekliyoruz çok korkuyorum
Biz de görüşmüyoruz genel olarak amaValla ben kökten kurtulmuş durumdayım bir senedir komple kopardım bağımı gençleştim resmen bu kadar mı farkeder:))
Yaaaa tam gününde mi gelecek yoksaBenim doktorda bekleyebiliriz dedi canım. 40.haftadan sonra daha çok kontrol oluyor. İnŞAllah kakasını falan yapmadan kıcağımıza alırız. Merdiven in çık dedi bana doktorum günümüz aynı seninle de.
Bu arada ben dün gece resmen sancıyı gördüm eşim gidelim dedi yok dedim daha sürekli değil ağrı.. nasip olursa 2 güne gelir diyorum ben ama bakalım. Şuan da hafif bel ağrım var inceden inceden. Artık gelsin ya gerçektende
Ay hepsi aynı benimki çok iyi iyide biz hastanedeyken bile aramadı küvezdeyken 25 gündür bir mesaj bile yok ama benimki şuanlık benzemiyor
Canim ben turkiyede degilim. Haftam 40+1, burda 42 ye kadar bekleniyor. 41 de anneye hak veriliyor dogumu baslatmak istiyorsa degisik yontemlerle normal dogum tetikleniyor. Ben de squat, merdiven in cik, gibi yontemlerle bebisi getirmeye calisiyorum ama fayda etmediKızlar merhaba öncelikle doğum yapan tüm arkadaşların gözü aydın hayırlı olsun Allah yavrularınıza sağlık sıhhat versin
Biz de 39+5 olduk. Nstye giriyorum hiç sancı yok. Yürüyüş, squat, hurma,ilişki,pilates topu olmak üzere her yöntemi denediğimi düşünüyorum ama başka önerebileceğiniz şeyler var mı? Yoruldum artık doğsun istiyorum.
Bir de sizin doktorlarınız 40. haftadan sonra bebek hala gelmiyorsa sezeryanla doğması gerektiğini mi söylüyor yoksa normal beklenebilir mi diyor? Benim doktorum bekleriz dedi ama internette kaka yapar falan yazıyor biraz tırstım.
Sizin de stresiniz cok başka oradaki kabul görmüş sistemden dolayıCanim ben turkiyede degilim. Haftam 40+1, burda 42 ye kadar bekleniyor. 41 de anneye hak veriliyor dogumu baslatmak istiyorsa degisik yontemlerle normal dogum tetikleniyor. Ben de squat, merdiven in cik, gibi yontemlerle bebisi getirmeye calisiyorum ama fayda etmediBi ultrason a soksalarda suyu vs normal mi bakilsa keske diyorum, hayirlisi Beklemeninde riskleri var ama pozitif dusunelim napalim
Çok şükür canım iyiyiz ben şimdi de usutmusum aşırı öksürük var bebişle uğraşıyorum vakit geçiyorK KIR PAPATYASII Kuzum sen nasılsın etkilenmeyelim diye anlatmadın olayı bilmiyorum ama toparlanabildin mi bebeğin nasıl iyi mi
Kiz yerim ben senin çileniGaz çıkaramadığım için lavman yaptılar, bu boklular yüzünden başımıza gelmeyen kalmadı.Döt elden gidiyehh.
Insallah canimSizin de stresiniz cok başka oradaki kabul görmüş sistemden dolayı
İnşallah müdahalesiz en Kısa sürede gelir Bebiş
Çok şükür canım iyi olun hepÇok şükür canım iyiyiz ben şimdi de usutmusum aşırı öksürük var bebişle uğraşıyorum vakit geçiyor
Hayırlı olsunKızlar ben doğum yaptım sabah saat 8.28'de. Oğlum 45 cm 2205 gram doğdu çok şükür küzeve girmedi yanımda37+2de doğduk 3 haftalık ta geriliği vardı ama 1 hafta önce ciğer geliştirici iğne olduk çok şükür solunumunda sıkıntı yok sütüm biraz olsun geliyor ama bebeğim minik olduğundan ememiyor tam olarak çenesi çok zayıf hemen uyuyoruz mama veriyoruz 2 saatte bir sezeryan nasıl geçti hiç anlamadım ameliyat çok güzeldi. Şuan dikişlerimde yanma var ve biraz gazım var o kadar.. Geri kalan detayları daha müsait bir zamanda yazıcam.. Doğuma giderken hepinize çok Dua ettim sağlıcakla kalın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?