2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Insallah canim sakin kalmaya calisiyoruz..
Gunes bebis masallah saglikla dogdu, bi yazismada gozleri renkli dedin galiba, hayranim renkli gozlu bebislere, saglikla buyusun guzel kizin
İnşallah tüm bebişlerimiz de sağlıkla dünyaya gelecekler
Göz rengi açılacak gibi duruyor. Ben de mavi gözlüyüm inşallah bana çekmiştir
Teşekkür ederiz canım benim

Tatlım nişanım geldi sanırım farklı bir akıntım var bakalım.. gününde gelecek sanırım inşAllah yani.. gece belliydi birşeyler olduydu çünkü farklı bir gece geçirdim..

Başakcim hayırlı olsun canım.

Gaz çıkaramadığım için lavman yaptılar, bu boklular yüzünden başımıza gelmeyen kalmadı. Döt elden gidiyehh.
Sana lavman yapmışlar benim 3 gün totomu beklediler. Koridordan geçemedim hastası çalışanı her gören gaz çıktı mı??? Diye soruyo. En sonunda oldu da hemşireye söyledim ohhh çok şükür dedi

Kızlar ben doğurdum sonunda. 15 dk lık hastaneye zor yetiştim. Yolda suyum patladı. Sabah kalktım 7 de ağrım sancım bir şey yoktu. Duş aldım. Meryem Ana otunu ılık suya koyayım dedim. Ona eşim bir kaç dua okudu. Bir bardak içtim. Eşim kahvaltıyı hazırlamış 8 de. Gel biraz ye dedi ama felaket bir sancı başladı ben bir şey yiyemedim. Bir kaşık bal yedim. Kızımı okula bıraktık. Hastaneye giderken suyum patladı ve felaket bir ıkınma hissi geldi. Doğumhaneye zor çıktık. Çatala çıktık ve doğurdum. Doktorumdan Allah razı olsun. Elimi bile tuttu motive etti ıkınırken. Derken çıktı bebek. Eşi de 10 dk sonra çıktı. Biraz sıyırmış bir kaç dikiş atıldı. Emzirdim bebişimi gazını çıkarıp yatırdım. Şimdi biraz karnım ağrıyor. Çok şükür sonunda doğurdum. Tam 41 haftalık olmuştuk bugün. Darısı bekleyenlerin başına inşallah. Rabbim herkese kolay doğum nasip etsin inşallah

Ay maşallah kolay güzel bir doğumun olmus canım Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsiin

Gaz çıkaramadığım için lavman yaptılar, bu boklular yüzünden başımıza gelmeyen kalmadı. Döt elden gidiyehh.
o minnaklar parmaklarında oynatıyor annelerini bea
Ay bi de arada iğrenir gibi surat ekşitip ittiriyor 2 dk sonra çöllerde susuz kalmışgibi saldırıyor manyak etti beni de
kaprislere bak ya, kendince istemem yan cebime koy misali. Yicem ben bu kızı
Ay hepsi aynı benimki çok iyi iyide biz hastanedeyken bile aramadı küvezdeyken 25 gündür bir mesaj bile yok ama benimki şuanlık benzemiyor
ne kadar sevecen bir görümce.
Çok şükür canım iyiyiz ben şimdi de usutmusum aşırı öksürük var bebişle uğraşıyorum vakit geçiyor
Geçmiş olsun kuzum çok dikkat et havalar çok sakat bu ara. Sağ gösterip sol vuruyor lohusalıkta insan çok kolay üşütüyormuş. Yazın ortasında ayaklarımı üşütmüştüm kaç defa. Sancılara dikkat, sıkı giyin
Canım Yaşayan biliyor ama bazen gerçek değilmiş gibi de geliyor süreç. Sanki ben değil de başkası yaşıyor gibi…
Sanki bir rüyada gibiyim öyle hissediyorum, bir bakıyorum geçiyor günler. Hem de hiç geçmez gibi geldiğinde geri dönüp bakıyorum ki durduramıyoruz zamanı. Teşekkür ederim güzel düşüncelerin için
Yav annem sağ olsun yanımda ama 63 yaşla pek de yardımcı olamıyo su istiyomusun diyo evet diyorum çay getiriyo puahaja ölcem ya
benim annem de öyle ya, yaş alıyorlar canım yoruluyorlar. Bebek bakmak kolay değil vallahi. Hastanedeyken de çoğu işimi ben hallediyordum
Hem çay harareti alır öyle düşündü demem teyzem ondan çay verdi
Normal doğumu gözü kesmemiş bir insan olarak müthiş saygı duydum sana, maşallah Allah analı babalı büyütsün

Ya kiyamam bosver iyi olmus rahatlamissindir bende aylarca yasadigim kabizligin uzerine hafiften ishal olmanin hakli sevincini yasiyorum, yemin ederim evde bir bayram havasi var hamilelik boyunca mide ve bagirsak problemi yasadigim icin suan dötüm mutluluktan ucuyor hahahahah

Maşallah maşallah ne güzel olmuş çok şükür sağlıkla bitirmişsiniz doğum sürecini bende meryem ana otunu koysam mı şimdi acaba bak şimdi darısı bize olsun.. yarın kontrolüm var tabi gece gelmezse bizim de.

1 ayın sonunda kavuştum oğluşuma 37+3 teyim bugün bebek gayet iyi 3000 kilo olmuşuz çok şükür. Son 2 haftadır beslenmem çok kötüydü bebekte etkilendi gibi geliyor bana bu durumdan. Kendim kilo aldım 3 kiloya yakın. Son zamanlar olunca saldım sanırım. Hastaneye kaydımız yapıldı pazartesi itibariyle hastaneye gitcem artık randevular için. Squat, yürüyüş, merdiven inme çıkma hepsi serbest dedi doktorum. En merak ettiğim şey bebeğin kafası dönmüşmüydğ çok şükür dönmüş kafasıı. Rabbim hepimize kolay doğumlar nasip etsin insallah

Nehir7 kuzum bende durumlar bu şekilde

Sağol canım benim Bu sabah felaket bulantım oldu hadi inşallah umut oldun bana yarın doğumun peşine şak diye kesilsin benimkide. 9 aylık bulantı çilemiz bitiyor sonunda

Reflü yatakları varsa iyi oluyor yoksa da başını biraz daha yüksek tutmakta fayda var yastık gibi değilde yattığı yerin altına baş kısmı biraz daha yüksek tutacak bir şey koymak bilmiyorum anlatabildim mi
Kızlar dua edin bu gece müşahede odasında geçecek 17/12 tansiyonla geldik kusma ve baş dönmesi ile pre eklampsi olabilir dedi doktor idrar kan aldılar nstdeyiz şu an serum var bekliyoruz çok korkuyorum
Çok geçmiş olsun iyi haberlerini bekliyoruz
Ben de gece adet sancısı gibi sancılandım rüya mı gerçek mi anlamadım bir ara tuvalete kalktım hiçbir şey yok midem kötüydü rennie içtim yattım ara ara yine bel ağrısı adet sancısı gibi hissettim sabahta vardı demekki rüya değilmiş hala biraz var.
Bacak ağrısı hisseden var mı adet sancısı ile birlikte bacaklarım da çok ağrıyor hatta bacaklarım daha çok ağrıyor

Tatlım nişanım geldi sanırım farklı bir akıntım var bakalım.. gününde gelecek sanırım inşAllah yani.. gece belliydi birşeyler olduydu çünkü farklı bir gece geçirdim..
ay hadi inşallah su gibi bi doğumun olsun canım
Gözünüz Aydın olsun maşallah çok güzel ilerlemiş hastanenin eve yakın olması güzelmiş
41 haftalık bebişin boyu kilosu nedir acaba
Bu ben su an
Kız ay nabzım bi an 120 yi gördü bence
Doğurdun sandım

Cümleyi sonradan okuyunca bende öyle sandım doktora gidemedim ya ben ya 36+0 dan itibaren onun stresi vardı bende bugün gördüm çok şükür onun sevinciydii

Kızlar, dün gece hafiften sancım var gibi oldu, ama sonra geçti. Sabaha karşı sanırım nişanım geldi ama ağrım, sancım hiçbir şeyim yok. Doktor sezaryene yönlendirdi diye devlet hastanesinde başka bir doktora gittim bugün, çatı muayenesi yapmıyoruz biz herkes önce normal doğum adayı zaten bizim için, dedi. Ultrasonla baktı, suyun vs her şeyin gayet iyi normal doğum için bir engelin yok, normal düşün bence buradan takibini yapabiliriz istersen, dedi. Hatta dedi ki 3 gün sonra gel nst'ye gir yine, 3 gün sonra doktor bana sezaryene gün verdi dedim Yaşın genç, ilk doğum, 41'e kadar bekleyip sıkıntı olursa sezaryene alıyoruz biz dedi ve resmen moralim bozuldu. Şimdi bu zamana kadar gittiğim kendi doktoruma mı güveneceğim, devlete mi gideyim napayım bilemiyorum Yarın gidip kendi doktorumla konuşacağım, inşallah makul yaklaşır. Kadında niyeyse korktuğuma dair bir izlenim var, o yaklaşımı da beni rahatsız ediyor biraz. Kafam karıştı, son düzlükte strese girmiş hissediyorum, ne yapsam acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…