İnşallah tüm bebişlerimiz de sağlıkla dünyaya geleceklerInsallah canimsakin kalmaya calisiyoruz..
Gunes bebis masallah saglikla dogdu, bi yazismada gozleri renkli dedin galiba, hayranim renkli gozlu bebislere, saglikla buyusun guzel kizin
Tatlım nişanım geldi sanırım farklı bir akıntım var bakalım.. gününde gelecek sanırım inşAllah yani.. gece belliydi birşeyler olduydu çünkü farklı bir gece geçirdim..Biz de görüşmüyoruz genel olarak amaher şeyden haberleri oluyor kp sağolsun
Görümcemin Adı annemin adıyla aynı. Güneşe 2. İsim olarak annemin adını koyacaktık. Vazgeçtim görümceden dolayı.
Adımı koymayacaklar mıydı diyormuşkoyar mıyım be deli mi
Yaaaa tam gününde mi gelecek yoksa
Maşallah maşallah
nilkuş şanslıymış
Başakcim hayırlı olsun canım.Çok teşekkür ederim bebeğiim, senin de yarın doğumun varmış sanırım, sağ salim sağlıkla kavuş sen de yavruna.
Bu arada bulantı şak diye kesildi hakikaten.
Aminn minnoşum benim, çok teşekkür ederim.Darısı sizlere inşallah.
Bunu sürekli tekrar ediyorum, birkaç gün birkaç gün birkaç gün…
Aminn, teşekkür ederim.
Çok teşekkür ederim canım dünür.İnşallah kuzuşum.
Teşekkür ederim bebito.Uslu kız olup sıranı bekledin.
Hayyal’im.Amin, inşallah.
Minnoşumm.
Amin mavişim çok teşekkür ederim.
Amin bebito, teşekkür ederim.Ah inşallah, hemen iyileşmek istiyorum.
Sana lavman yapmışlar benim 3 gün totomu beklediler. Koridordan geçemedim hastası çalışanı her gören gaz çıktı mı??? Diye soruyo. En sonunda oldu da hemşireye söyledim ohhh çok şükür dediGaz çıkaramadığım için lavman yaptılar, bu boklular yüzünden başımıza gelmeyen kalmadı.Döt elden gidiyehh.
Heh tam olarak bizim durumYav annem sağ olsun yanımda ama 63 yaşla pek de yardımcı olamıyo su istiyomusun diyo evet diyorum çay getiriyo puahaja ölcem ya
YaYav annem sağ olsun yanımda ama 63 yaşla pek de yardımcı olamıyo su istiyomusun diyo evet diyorum çay getiriyo puahaja ölcem ya
Ay maşallah kolay güzel bir doğumun olmus canımKızlar ben doğurdum sonunda. 15 dk lık hastaneye zor yetiştim. Yolda suyum patladı. Sabah kalktım 7 de ağrım sancım bir şey yoktu. Duş aldım. Meryem Ana otunu ılık suya koyayım dedim. Ona eşim bir kaç dua okudu. Bir bardak içtim. Eşim kahvaltıyı hazırlamış 8 de. Gel biraz ye dedi ama felaket bir sancı başladı ben bir şey yiyemedim. Bir kaşık bal yedim. Kızımı okula bıraktık. Hastaneye giderken suyum patladı ve felaket bir ıkınma hissi geldi. Doğumhaneye zor çıktık. Çatala çıktık ve doğurdum. Doktorumdan Allah razı olsun. Elimi bile tuttu motive etti ıkınırken. Derken çıktı bebek. Eşi de 10 dk sonra çıktı. Biraz sıyırmış bir kaç dikiş atıldı. Emzirdim bebişimi gazını çıkarıp yatırdım. Şimdi biraz karnım ağrıyor. Çok şükür sonunda doğurdum. Tam 41 haftalık olmuştuk bugün. Darısı bekleyenlerin başına inşallah. Rabbim herkese kolay doğum nasip etsin inşallah
Gaz çıkaramadığım için lavman yaptılar, bu boklular yüzünden başımıza gelmeyen kalmadı.Döt elden gidiyehh.
Ay bi de arada iğrenir gibi surat ekşitip ittiriyor2 dk sonra çöllerde susuz kalmışgibi saldırıyor manyak etti beni de
Ay hepsi aynı benimki çok iyi iyide biz hastanedeyken bile aramadı küvezdeyken 25 gündür bir mesaj bile yok ama benimki şuanlık benzemiyor
Geçmiş olsun kuzum çok dikkat et havalar çok sakat bu ara. Sağ gösterip sol vuruyorÇok şükür canım iyiyiz ben şimdi de usutmusum aşırı öksürük var bebişle uğraşıyorum vakit geçiyor
CanımÇok geçmiş olsun, umarım tez vakitte toparlanıp çıkarsınız hastaneden. Ekim annelerindeHayyal arkadaşımız var o da sizinle benzer süreçlerden geçiyor ama o kadar dirayetli ve süreci o kadar güzel yönetti ki belki konuşmak onun yazdıklarını okumak size iyi gelir..
Yav annem sağ olsun yanımda ama 63 yaşla pek de yardımcı olamıyo su istiyomusun diyo evet diyorum çay getiriyo puahaja ölcem ya
Normal doğumu gözü kesmemiş bir insan olarak müthiş saygı duydum sana, maşallahKızlar ben doğurdum sonunda. 15 dk lık hastaneye zor yetiştim. Yolda suyum patladı. Sabah kalktım 7 de ağrım sancım bir şey yoktu. Duş aldım. Meryem Ana otunu ılık suya koyayım dedim. Ona eşim bir kaç dua okudu. Bir bardak içtim. Eşim kahvaltıyı hazırlamış 8 de. Gel biraz ye dedi ama felaket bir sancı başladı ben bir şey yiyemedim. Bir kaşık bal yedim. Kızımı okula bıraktık. Hastaneye giderken suyum patladı ve felaket bir ıkınma hissi geldi. Doğumhaneye zor çıktık. Çatala çıktık ve doğurdum. Doktorumdan Allah razı olsun. Elimi bile tuttu motive etti ıkınırken. Derken çıktı bebek. Eşi de 10 dk sonra çıktı. Biraz sıyırmış bir kaç dikiş atıldı. Emzirdim bebişimi gazını çıkarıp yatırdım. Şimdi biraz karnım ağrıyor. Çok şükür sonunda doğurdum. Tam 41 haftalık olmuştuk bugün. Darısı bekleyenlerin başına inşallah. Rabbim herkese kolay doğum nasip etsin inşallah
Ya kiyamamGaz çıkaramadığım için lavman yaptılar, bu boklular yüzünden başımıza gelmeyen kalmadı.Döt elden gidiyehh.
Kızlar ben doğurdum sonunda. 15 dk lık hastaneye zor yetiştim. Yolda suyum patladı. Sabah kalktım 7 de ağrım sancım bir şey yoktu. Duş aldım. Meryem Ana otunu ılık suya koyayım dedim. Ona eşim bir kaç dua okudu. Bir bardak içtim. Eşim kahvaltıyı hazırlamış 8 de. Gel biraz ye dedi ama felaket bir sancı başladı ben bir şey yiyemedim. Bir kaşık bal yedim. Kızımı okula bıraktık. Hastaneye giderken suyum patladı ve felaket bir ıkınma hissi geldi. Doğumhaneye zor çıktık. Çatala çıktık ve doğurdum. Doktorumdan Allah razı olsun. Elimi bile tuttu motive etti ıkınırken. Derken çıktı bebek. Eşi de 10 dk sonra çıktı. Biraz sıyırmış bir kaç dikiş atıldı. Emzirdim bebişimi gazını çıkarıp yatırdım. Şimdi biraz karnım ağrıyor. Çok şükür sonunda doğurdum. Tam 41 haftalık olmuştuk bugün. Darısı bekleyenlerin başına inşallah. Rabbim herkese kolay doğum nasip etsin inşallah
Sağol canım benimÇok teşekkür ederim bebeğiim, senin de yarın doğumun varmış sanırım, sağ salim sağlıkla kavuş sen de yavruna.
Bu arada bulantı şak diye kesildi hakikaten.
Aminn minnoşum benim, çok teşekkür ederim.Darısı sizlere inşallah.
Bunu sürekli tekrar ediyorum, birkaç gün birkaç gün birkaç gün…
Aminn, teşekkür ederim.
Çok teşekkür ederim canım dünür.İnşallah kuzuşum.
Teşekkür ederim bebito.Uslu kız olup sıranı bekledin.
Hayyal’im.Amin, inşallah.
Minnoşumm.
Amin mavişim çok teşekkür ederim.
Amin bebito, teşekkür ederim.Ah inşallah, hemen iyileşmek istiyorum.
Reflü yatakları varsa iyi oluyor yoksa da başını biraz daha yüksek tutmakta fayda var yastık gibi değilde yattığı yerin altına baş kısmı biraz daha yüksek tutacak bir şey koymak bilmiyorum anlatabildim miKızlar ben uyuyamıyorum yaOğlum uyurken sürekli nefes kontrol var bir kere tükürüğünü yuttu nefes alamaz gibi oldu ondan berli uyuyamıyorum siz nasil uyuyorsunuz kusma filan için yan yatırma harici ne yapıyorsunuz
Çok geçmiş olsun iyi haberlerini bekliyoruzKızlar dua edin bu gece müşahede odasında geçecek 17/12 tansiyonla geldik kusma ve baş dönmesi ile pre eklampsi olabilir dedi doktor idrar kan aldılar nstdeyiz şu an serum var bekliyoruz çok korkuyorum
Ben de gece adet sancısı gibi sancılandım rüya mı gerçek mi anlamadım bir ara tuvalete kalktım hiçbir şey yok midem kötüydü rennie içtim yattım ara ara yine bel ağrısı adet sancısı gibi hissettim sabahta vardı demekki rüya değilmiş hala biraz var.Benim doktorda bekleyebiliriz dedi canım. 40.haftadan sonra daha çok kontrol oluyor. İnŞAllah kakasını falan yapmadan kıcağımıza alırız. Merdiven in çık dedi bana doktorum günümüz aynı seninle de.
Bu arada ben dün gece resmen sancıyı gördüm eşim gidelim dedi yok dedim daha sürekli değil ağrı.. nasip olursa 2 güne gelir diyorum ben ama bakalım. Şuan da hafif bel ağrım var inceden inceden. Artık gelsin ya gerçektende
ay hadi inşallah su gibi bi doğumun olsun canımTatlım nişanım geldi sanırım farklı bir akıntım var bakalım.. gününde gelecek sanırım inşAllah yani.. gece belliydi birşeyler olduydu çünkü farklı bir gece geçirdim..
Gözünüz Aydın olsunKızlar ben doğurdum sonunda. 15 dk lık hastaneye zor yetiştim. Yolda suyum patladı. Sabah kalktım 7 de ağrım sancım bir şey yoktu. Duş aldım. Meryem Ana otunu ılık suya koyayım dedim. Ona eşim bir kaç dua okudu. Bir bardak içtim. Eşim kahvaltıyı hazırlamış 8 de. Gel biraz ye dedi ama felaket bir sancı başladı ben bir şey yiyemedim. Bir kaşık bal yedim. Kızımı okula bıraktık. Hastaneye giderken suyum patladı ve felaket bir ıkınma hissi geldi. Doğumhaneye zor çıktık. Çatala çıktık ve doğurdum. Doktorumdan Allah razı olsun. Elimi bile tuttu motive etti ıkınırken. Derken çıktı bebek. Eşi de 10 dk sonra çıktı. Biraz sıyırmış bir kaç dikiş atıldı. Emzirdim bebişimi gazını çıkarıp yatırdım. Şimdi biraz karnım ağrıyor. Çok şükür sonunda doğurdum. Tam 41 haftalık olmuştuk bugün. Darısı bekleyenlerin başına inşallah. Rabbim herkese kolay doğum nasip etsin inşallah
Bu ben su anYa kiyamambosver iyi olmus rahatlamissindir bende aylarca yasadigim kabizligin uzerine hafiften ishal olmanin hakli sevincini yasiyorum, yemin ederim evde bir bayram havasi var hamilelik boyunca mide ve bagirsak problemi yasadigim icin suan dötüm mutluluktan ucuyor hahahahah
Kız ay nabzım bi an 120 yi gördü bence1 ayın sonunda kavuştum oğluşuma37+3 teyim bugün bebek gayet iyi 3000 kilo olmuşuz çok şükür. Son 2 haftadır beslenmem çok kötüydü bebekte etkilendi gibi geliyor bana bu durumdan. Kendim kilo aldım 3 kiloya yakın. Son zamanlar olunca saldım sanırım. Hastaneye kaydımız yapıldı pazartesi itibariyle hastaneye gitcem artık randevular için. Squat, yürüyüş, merdiven inme çıkma hepsi serbest dedi doktorum. En merak ettiğim şey bebeğin kafası dönmüşmüydğ çok şükür dönmüş kafasıı. Rabbim hepimize kolay doğumlar nasip etsin insallah
Nehir7 kuzum bende durumlar bu şekilde
ay hadi inşallah su gibi bi doğumun olsun canım
Gözünüz Aydın olsunmaşallah çok güzel ilerlemiş hastanenin eve yakın olması güzelmiş
41 haftalık bebişin boyu kilosu nedir acaba
Bu ben su an
Kız ay nabzım bi an 120 yi gördü bence
Doğurdun sandım
erik suyu incir suyu yürüyüş popo önemliGaz çıkaramadığım için lavman yaptılar, bu boklular yüzünden başımıza gelmeyen kalmadı.Döt elden gidiyehh.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?