O haftalarda benim kızda çok hareketliydi tadını çıkarkizlar ya ben suan 34+4 deyim , iki gundur cok hareketli benim kiz. normal mi ? hareketleri haftalar gectikce daha da yavaslar deniliyordu ama bende tam tersi suanbir sikayetim yok , en keyifli donemi resmen hamileligim ama emin olamadm normal mi diye
buyuyor heralde diyorum kendi kendime :)O haftalarda benim kızda çok hareketliydi tadını çıkaryarın sabah doğuma gidiyorum içim bi buruk oldu o haftaları düşününce
Kuzum belki büyüdüğü için sen daha cok hissediyorsundurkizlar ya ben suan 34+4 deyim , iki gundur cok hareketli benim kiz. normal mi ? hareketleri haftalar gectikce daha da yavaslar deniliyordu ama bende tam tersi suanbir sikayetim yok , en keyifli donemi resmen hamileligim ama emin olamadm normal mi diye
O haftalarda benim kızda çok hareketliydi tadını çıkaryarın sabah doğuma gidiyorum içim bi buruk oldu o haftaları düşününce
icimden bir ses Kasim da dogurcakmisim gibi geliyor ama bilemiyorum tabiKuzum belki büyüdüğü için sen daha cok hissediyorsundurmaşallah tadını çıkar birkaç hafta kaldı
doğuma eşin de girecek mi
Doktor sezaryen doğuma kimseyi almadıklarını söylediKuzum belki büyüdüğü için sen daha cok hissediyorsundurmaşallah tadını çıkar birkaç hafta kaldı
doğuma eşin de girecek mi
Şuan hafif dikiş ağrım var. Bebekte de bende de gaz var. Onlarla boğuşuyoruz...masallah cabucak olmus dogumhayirli olsun canim .
Sen nasilsin ?
Hayirli olsun canim
Ay gaz herkeste sorun malesef en basta, insallah kisa zamanda cikarir , rahatlarsinŞuan hafif dikiş ağrım var. Bebekte de bende de gaz var. Onlarla boğuşuyoruz...
Benim doktorda bekleyebiliriz dedi canım. 40.haftadan sonra daha çok kontrol oluyor. İnŞAllah kakasını falan yapmadan kıcağımıza alırız. Merdiven in çık dedi bana doktorum günümüz aynı seninle de.
Bu arada ben dün gece resmen sancıyı gördüm eşim gidelim dedi yok dedim daha sürekli değil ağrı.. nasip olursa 2 güne gelir diyorum ben ama bakalım. Şuan da hafif bel ağrım var inceden inceden. Artık gelsin ya gerçektende
Benim dr kakasini da yapsa suyu iyiyse cok korkmaya gerek yok gibi bir sey dedi. Sizin orada sistem daha farkli tabi burada surekli ultrason var. ama anladigim kadariyla suyu nstsi falan iyiyse beklenebiliyor. Hayirlisi olsun hakkimizda canim.Canim ben turkiyede degilim. Haftam 40+1, burda 42 ye kadar bekleniyor. 41 de anneye hak veriliyor dogumu baslatmak istiyorsa degisik yontemlerle normal dogum tetikleniyor. Ben de squat, merdiven in cik, gibi yontemlerle bebisi getirmeye calisiyorum ama fayda etmediBi ultrason a soksalarda suyu vs normal mi bakilsa keske diyorum, hayirlisi Beklemeninde riskleri var ama pozitif dusunelim napalim
Kızlar ben doğurdum sonunda. 15 dk lık hastaneye zor yetiştim. Yolda suyum patladı. Sabah kalktım 7 de ağrım sancım bir şey yoktu. Duş aldım. Meryem Ana otunu ılık suya koyayım dedim. Ona eşim bir kaç dua okudu. Bir bardak içtim. Eşim kahvaltıyı hazırlamış 8 de. Gel biraz ye dedi ama felaket bir sancı başladı ben bir şey yiyemedim. Bir kaşık bal yedim. Kızımı okula bıraktık. Hastaneye giderken suyum patladı ve felaket bir ıkınma hissi geldi. Doğumhaneye zor çıktık. Çatala çıktık ve doğurdum. Doktorumdan Allah razı olsun. Elimi bile tuttu motive etti ıkınırken. Derken çıktı bebek. Eşi de 10 dk sonra çıktı. Biraz sıyırmış bir kaç dikiş atıldı. Emzirdim bebişimi gazını çıkarıp yatırdım. Şimdi biraz karnım ağrıyor. Çok şükür sonunda doğurdum. Tam 41 haftalık olmuştuk bugün. Darısı bekleyenlerin başına inşallah. Rabbim herkese kolay doğum nasip etsin inşallah
Bana da doktorum aynısını dedi. Hatta sıkıntı yoksa 42 ye kadar beklediklerim de var dedi. Ben de o kadar tedirgindim ki...Ayy sen mi tedirginsin geldin doğurdun bebeğin yanında çok kolay doğurdun dedi bana doktorum. Ama işte doğurmadan insan tedirgin oluyor
Amin canım benim, çok teşekkür ederimİnsallah canım tek nefeste kurtulmak nasip olsun
Güzel haberler vermek nasip olur inşallah kuzumHadi inşallah:) merakla takip ediyorum
Ohhh cok sukur kuzum rabbim hayirli kolay bir dogum nasip etsin insallah saglikla gelsin yakisikli duga edicem kuzum hayirlisinla ikinizde kurtulun insallah vakitlice gelsin yavrucak1 ayın sonunda kavuştum oğluşuma37+3 teyim bugün bebek gayet iyi 3000 kilo olmuşuz çok şükür. Son 2 haftadır beslenmem çok kötüydü bebekte etkilendi gibi geliyor bana bu durumdan. Kendim kilo aldım 3 kiloya yakın. Son zamanlar olunca saldım sanırım. Hastaneye kaydımız yapıldı pazartesi itibariyle hastaneye gitcem artık randevular için. Squat, yürüyüş, merdiven inme çıkma hepsi serbest dedi doktorum. En merak ettiğim şey bebeğin kafası dönmüşmüydğ çok şükür dönmüş kafasıı. Rabbim hepimize kolay doğumlar nasip etsin insallah
Nehir7 kuzum bende durumlar bu şekilde
Hayırlısıyla al kucağına canımmO haftalarda benim kızda çok hareketliydi tadını çıkaryarın sabah doğuma gidiyorum içim bi buruk oldu o haftaları düşününce
Amin canım benim inşallah yarın güzel haberleri veririm çıkıncaHayırlısıyla al kucağına canımm
Sağol canımız abimizin güzel annesi seninde sağlıkla mutlulukla huzurla kavuşacağın günler çok yakın inşAllahCanım hayırlı olsun gözün Aydın
Çok şükür her şey yolunda bebek dönmüş baş aşağıya haftasına uyumlu bir sıkıntı gözükmüyor dedihope2022 naptın bugün kontrolün vardı galiba ?
Amiin canımm amiin hepimiz sağlıkla kurtulalım insallah gelsin minik yavrularımızOhhh cok sukur kuzum rabbim hayirli kolay bir dogum nasip etsin insallah saglikla gelsin yakisikli duga edicem kuzum hayirlisinla ikinizde kurtulun insallah vakitlice gelsin yavrucak
İyi maşallah. Kasılmaların başladı mı nasıl hissediyorsunÇok şükür her şey yolunda bebek dönmüş baş aşağıya haftasına uyumlu bir sıkıntı gözükmüyor dediNormal doğum sürecindeyiz bakalım doktor yürüyüş merdiven inip cıkma squat vs baslayabilrisin dedi
Amiin canımm amiin hepimiz sağlıkla kurtulalım insallah gelsin minik yavrularımız
Ara ara adet olacakmısım gibi sancı oluyor karnımda. Kasılma dediğimiz bebek bir yerde toplanıp sonra düzeliyorsa o oluyor o şekilde bir kasılma var. Bide aşırı bir idrar baskısı var sürekli bende. Günlerimiz aynı zaten 1 gün var sende nasıl durumlarİyi maşallah. Kasılmaların başladı mı nasıl hissediyorsun
Mekonyumu 3 kez çıkardı sabahtan beri. 3.tam dolu bezdi. 1 de çişli bez aldık. Ciyak ciyak ağladı şimdi rahatladı çok şükürAy gaz herkeste sorun malesef en basta, insallah kisa zamanda cikarir , rahatlarsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?