2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
O haftalarda benim kızda çok hareketliydi tadını çıkar yarın sabah doğuma gidiyorum içim bi buruk oldu o haftaları düşününce

Kuzum belki büyüdüğü için sen daha cok hissediyorsundur maşallah tadını çıkar birkaç hafta kaldı
O haftalarda benim kızda çok hareketliydi tadını çıkar yarın sabah doğuma gidiyorum içim bi buruk oldu o haftaları düşününce
doğuma eşin de girecek mi

Amin canim insallah saglikla alalim kucagimiza.
Dun gece bana da hafif hafif agrilar vurdu bel ve kalca kisminda ama surekli degildi ben de bosverdim bugun de hicbir sey olmadi daha.
Seni merak ettim akintin da varmis galiba dogum yaptin mi yoksa?

Benim dr kakasini da yapsa suyu iyiyse cok korkmaya gerek yok gibi bir sey dedi. Sizin orada sistem daha farkli tabi burada surekli ultrason var. ama anladigim kadariyla suyu nstsi falan iyiyse beklenebiliyor. Hayirlisi olsun hakkimizda canim.

Valla su yazdiklarin bana oyle bi gaz verdi ki boyle guzel olacaksa 43 e kadar beklerim
Masallah dogumun hayallerimdeki gibi olmus insallah bana da kolay dogum nasip olur.
Allah hayirli omur versin evlatlarina canim

Ohhh cok sukur kuzum rabbim hayirli kolay bir dogum nasip etsin insallah saglikla gelsin yakisikli duga edicem kuzum hayirlisinla ikinizde kurtulun insallah vakitlice gelsin yavrucak

Sonunda 53 cm 3650 gram olduk çocuğum normal doğursam bugün doğacaktı ama 38 günlük teyzeleri 2440 gram doğduğumuz 2300 e kadar düştüğümüz bu yolda iyi toparladık Doğum yapan arkadaşları okuyorum ama öyle bir tempoki anlayacaksınız evi topla mama gaz alt değiştirme uyuma çabaları zorlu süreçlermiş

hope2022 naptın bugün kontrolün vardı galiba ?
Çok şükür her şey yolunda bebek dönmüş baş aşağıya haftasına uyumlu bir sıkıntı gözükmüyor dedi Normal doğum sürecindeyiz bakalım doktor yürüyüş merdiven inip cıkma squat vs baslayabilrisin dedi
Ohhh cok sukur kuzum rabbim hayirli kolay bir dogum nasip etsin insallah saglikla gelsin yakisikli duga edicem kuzum hayirlisinla ikinizde kurtulun insallah vakitlice gelsin yavrucak
Amiin canımm amiin hepimiz sağlıkla kurtulalım insallah gelsin minik yavrularımız

İyi maşallah. Kasılmaların başladı mı nasıl hissediyorsun

İyi maşallah. Kasılmaların başladı mı nasıl hissediyorsun
Ara ara adet olacakmısım gibi sancı oluyor karnımda. Kasılma dediğimiz bebek bir yerde toplanıp sonra düzeliyorsa o oluyor o şekilde bir kasılma var. Bide aşırı bir idrar baskısı var sürekli bende. Günlerimiz aynı zaten 1 gün var sende nasıl durumlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…