2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
5 dakikada doğurdum heralde. Ama yolda suyum patlayınca o sancıyla baya panik oldum tekerlekli sandalyede doğurucam sandım

Evet günlerimiz aynı. Kendim bişeyi merak ederken sende hep aklımdasın o yüzden acaba noldu diye. Bende 1 haftadan fazladır adet sancısı var zaten bi kaç gindür bel ağrılarım artmıştı şimdide göbek deliğim ağrıyor 2 gündür böyle sanki bebek elleriyle deliği açmaya çalışıyor. Onun dışında tuvalete sık çıkıyorum ama sıkışıp dayanamadığım kadar da gelmemiş oluyor iyice mesanemi sıkıştırdı anlaşılan

Gözyaşım pıt
Nasıl oldun canım ?
Bel ağrıların arttıysa senin ki acaba iyice mi aşağıya yerleşti acaba bende bel ağrısı yok cünkü. Oraya belki bir yerlerini dayıyorsa oda ağrı yapıyordur. Az bir zaman kaldıı çok şükür inşallah sağlıkla kucağımıza alalım Pazartesi tekrar kontrolüm var bakalım nts daha hiç bağlanmadım belki nts bağlarlar. Bide akıntı durumun ne alemde. Benim şu 3 gündür akıntımın yoğun beyaz şeklinde geliyor ara arada böyle sarımsı bir renk alıyor ama çok açık sarı

Ya ben nstye bağlanıyorum kontrole gittiğimde. 2 haftadır da bebek doğum pozisyonunda kafası aşağıda cuma günü kontrole gitmiştim çarşambaya yine randevum var arayı niye uzattı doktor anlamadım birde bana 40ı beklemezsin sen erken doğurursun dediği halde nstye artık baplarlar seni de kasılmalarının şeklini söylersin az kaldı doğumumuza çarşamba çatı muayenesi olucam bende. Akıntım da var arttı ama hep beyaz renkte sarı olması birazda az su içmeden kaynaklı oluyor galiba idrar rengi bile çok su içince açılıyor son günlerde su daha önemli gece bile kaç kere içiyorum ben o yüzden

Öyle böyle derken 2 gün sonra kırkınız çıkıyor ekimcim

icimden bir ses Kasim da dogurcakmisim gibi geliyor ama bilemiyorum tabi
doktorlar bile saskin
Olsun sen Fahri ekim annesisin kasım annesi vakitlice doğurmanı cok cok isterim
Doktor sezaryen doğuma kimseyi almadıklarını söyledi alsa daha rahat hissedebilirdim. O nedenle biraz korkum var şuan.
Alınsa güzel olurmuş tabi Farklı bi deneyim o da :) anlıyorum seni
Ama geri sayımın sonuna geldin kavuşacaksınız bunu düşün sakinleş sana asıl enerji bundan sonra lazım
Hey maşallah maşallah
Biz de yarın doktora gidiyoruz bakalım kaç olduk
Ekimcim ya bizimkinin burnu cok tıkanıyor ev Serin akşamları başlıyor rahat uyuyamıyor dün gece baya sıkıntı çektik
Evde serum fizyolojik savaşları veriyoruz az az akıtabildik o yüzden bebenin sümüğü bitmiyo
Gözyaşım pıt
Anlık sen de doğurdun sandım gece gece aksiyon

Normal doğum yapan hanımlar, ne zaman korse kullandınız? Kullanmalıyız? Doğum yaptığım gün korse kullanabilir miyim acaba?

Güzel bir kilo alımı bekliyorum güneş kızımdan havalar birden soğudu dikkat etmek lazım hem bebişlere hem kendimize

Maşallah canım keyfin daim olsun

Normal doğum yapan hanımlar, ne zaman korse kullandınız? Kullanmalıyız? Doğum yaptığım gün korse kullanabilir miyim acaba?
.Doktorum ertesi gün kullanmaya başlayabilirsin demişti henüz Korsem yokBugün doğum sonrası ilk kontrolüm vardı özellikle korse kullan sarkmadan daha kolay toparlanirsin dedi. Rahminde hızlıca toparlanması için kengel egzersizini birde kesik kesik idrar yapmayi önerdi.

İlk cümleyi duyunca doğurdun sandım kuzum hadi hayırlısı güzel kilolara ulaşmışsınız
Artık bundan sonrası keyifli bir son bekleyişler olacak
Kız ay nabzım bi an 120 yi gördü bence
Doğurdun sandım
aynı şeyi hissetmişiz

Ben yanıma almıştım korseyi. Çok sıkı sıkı bir korse değil zaten benimkisi. Yine de toparlar bence

Kızlar dua edin bu gece müşahede odasında geçecek 17/12 tansiyonla geldik kusma ve baş dönmesi ile pre eklampsi olabilir dedi doktor idrar kan aldılar nstdeyiz şu an serum var bekliyoruz çok korkuyorum
Canım iyi misin son durum nedir? Dualarım seninle

Benimde aynı kuzum hareketler azalmadı aksine çoğaldı ve büyüdükçe daha da sertleşiyor hareketler bazen şimdi çıkacak diyorum hem korkutucu hemde inanılmaz güzel bir duygu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…