5 dakikada doğurdum heralde. Ama yolda suyum patlayınca o sancıyla baya panik oldumAmin canim insallah saglikla alalim kucagimiza.
Dun gece bana da hafif hafif agrilar vurdu bel ve kalca kisminda ama surekli degildi ben de bosverdim bugun de hicbir sey olmadi daha.
Seni merak ettim akintin da varmis galiba dogum yaptin mi yoksa?
Benim dr kakasini da yapsa suyu iyiyse cok korkmaya gerek yok gibi bir sey dedi. Sizin orada sistem daha farkli tabi burada surekli ultrason var. ama anladigim kadariyla suyu nstsi falan iyiyse beklenebiliyor. Hayirlisi olsun hakkimizda canim.
Valla su yazdiklarin bana oyle bi gaz verdi ki boyle guzel olacaksa 43 e kadar beklerim
Masallah dogumun hayallerimdeki gibi olmus insallah bana da kolay dogum nasip olur.
Allah hayirli omur versin evlatlarina canim
Evet günlerimiz aynı. Kendim bişeyi merak ederken sende hep aklımdasın o yüzden acaba noldu diye. Bende 1 haftadan fazladır adet sancısı var zaten bi kaç gindür bel ağrılarım artmıştı şimdide göbek deliğim ağrıyor 2 gündür böyle sanki bebek elleriyle deliği açmaya çalışıyor. Onun dışında tuvalete sık çıkıyorum ama sıkışıp dayanamadığım kadar da gelmemiş oluyor iyice mesanemi sıkıştırdı anlaşılanAra ara adet olacakmısım gibi sancı oluyor karnımda. Kasılma dediğimiz bebek bir yerde toplanıp sonra düzeliyorsa o oluyor o şekilde bir kasılma var. Bide aşırı bir idrar baskısı var sürekli bende. Günlerimiz aynı zaten 1 gün var sende nasıl durumlar
Nasıl oldun canım ?Gözyaşım pıt
Bel ağrıların arttıysa senin ki acaba iyice mi aşağıya yerleşti acaba bende bel ağrısı yok cünkü. Oraya belki bir yerlerini dayıyorsa oda ağrı yapıyordur. Az bir zaman kaldıı çok şükür inşallah sağlıkla kucağımıza alalımEvet günlerimiz aynı. Kendim bişeyi merak ederken sende hep aklımdasın o yüzden acaba noldu diye. Bende 1 haftadan fazladır adet sancısı var zaten bi kaç gindür bel ağrılarım artmıştı şimdide göbek deliğim ağrıyor 2 gündür böyle sanki bebek elleriyle deliği açmaya çalışıyor. Onun dışında tuvalete sık çıkıyorum ama sıkışıp dayanamadığım kadar da gelmemiş oluyor iyice mesanemi sıkıştırdı anlaşılan
Canım benim teşekkür ederimpinkywom canım sabah doğumun var Rabbim kolaylaştırsın inşallah sağ salim bebişini kucağına almak nasip olsun Bizlere de haber ver kendini iyi hissedince
Ya ben nstye bağlanıyorum kontrole gittiğimde. 2 haftadır da bebek doğum pozisyonunda kafası aşağıda cuma günü kontrole gitmiştim çarşambaya yine randevum var arayı niye uzattı doktor anlamadım birde bana 40ı beklemezsin sen erken doğurursun dediği haldeNasıl oldun canım ?
Bel ağrıların arttıysa senin ki acaba iyice mi aşağıya yerleşti acaba bende bel ağrısı yok cünkü. Oraya belki bir yerlerini dayıyorsa oda ağrı yapıyordur. Az bir zaman kaldıı çok şükür inşallah sağlıkla kucağımıza alalımPazartesi tekrar kontrolüm var bakalım nts daha hiç bağlanmadım belki nts bağlarlar. Bide akıntı durumun ne alemde. Benim şu 3 gündür akıntımın yoğun beyaz şeklinde geliyor ara arada böyle sarımsı bir renk alıyor ama çok açık sarı
İnşallah sağlıkla kavuşursun bebeğineCanım benim teşekkür ederimtelefonu elime alabildiğim ilk an yazacağım bana dua edin
Canım çok teşekkür ederimSağol canımız abimizin güzel annesi seninde sağlıkla mutlulukla huzurla kavuşacağın günler çok yakın inşAllah
Bütün dualar seninle güzel haberlerle dönCanım benim teşekkür ederimtelefonu elime alabildiğim ilk an yazacağım bana dua edin
Öyle böyle derken 2 gün sonra kırkınız çıkıyor ekimcimSonunda 53 cm 3650 gram olduk çocuğum normal doğursam bugün doğacaktı ama 38 günlük teyzeleri2440 gram doğduğumuz 2300 e kadar düştüğümüz bu yolda iyi toparladık Doğum yapan arkadaşları okuyorum ama öyle bir tempoki anlayacaksınız evi topla mama gaz alt değiştirme uyuma çabaları zorlu süreçlermiş
Olsun sen Fahri ekim annesisinicimden bir ses Kasim da dogurcakmisim gibi geliyor ama bilemiyorum tabi
doktorlar bile saskin
Alınsa güzel olurmuş tabi Farklı bi deneyim o da :) anlıyorum seniDoktor sezaryen doğuma kimseyi almadıklarını söyledialsa daha rahat hissedebilirdim. O nedenle biraz korkum var şuan.
Hey maşallah maşallahSonunda 53 cm 3650 gram olduk çocuğum normal doğursam bugün doğacaktı ama 38 günlük teyzeleri2440 gram doğduğumuz 2300 e kadar düştüğümüz bu yolda iyi toparladık Doğum yapan arkadaşları okuyorum ama öyle bir tempoki anlayacaksınız evi topla mama gaz alt değiştirme uyuma çabaları zorlu süreçlermiş
Anlık sen de doğurdun sandım gece gece aksiyonGözyaşım pıt
Güzel bir kilo alımı bekliyorum güneş kızımdany maşallah maşallah
Biz de yarın doktora gidiyoruz bakalım kaç olduk
Ekimcim ya bizimkinin burnu cok tıkanıyor ev Serin akşamları başlıyor rahat uyuyamıyor dün gece baya sıkıntı çektik
Evde serum fizyolojik savaşları veriyoruz az az akıtabildik o yüzden bebenin sümüğü bitmiyo
Maşallahkizlar ya ben suan 34+4 deyim , iki gundur cok hareketli benim kiz. normal mi ? hareketleri haftalar gectikce daha da yavaslar deniliyordu ama bende tam tersi suanbir sikayetim yok , en keyifli donemi resmen hamileligim ama emin olamadm normal mi diye
.Doktorum ertesi gün kullanmaya başlayabilirsin demişti henüz Korsem yokNormal doğum yapan hanımlar, ne zaman korse kullandınız? Kullanmalıyız? Doğum yaptığım gün korse kullanabilir miyim acaba?
İlk cümleyi duyunca1 ayın sonunda kavuştum oğluşuma37+3 teyim bugün bebek gayet iyi 3000 kilo olmuşuz çok şükür. Son 2 haftadır beslenmem çok kötüydü bebekte etkilendi gibi geliyor bana bu durumdan. Kendim kilo aldım 3 kiloya yakın. Son zamanlar olunca saldım sanırım. Hastaneye kaydımız yapıldı pazartesi itibariyle hastaneye gitcem artık randevular için. Squat, yürüyüş, merdiven inme çıkma hepsi serbest dedi doktorum. En merak ettiğim şey bebeğin kafası dönmüşmüydğ çok şükür dönmüş kafasıı. Rabbim hepimize kolay doğumlar nasip etsin insallah
@Nehir7 kuzum bende durumlar bu şekilde
Kız ay nabzım bi an 120 yi gördü bence
Doğurdun sandım
Ben yanıma almıştım korseyi. Çok sıkı sıkı bir korse değil zaten benimkisi. Yine de toparlar bence.Doktorum ertesi gün kullanmaya başlayabilirsin demişti henüz Korsem yokBugün doğum sonrası ilk kontrolüm vardı özellikle korse kullan sarkmadan daha kolay toparlanirsin dedi. Rahminde hızlıca toparlanması için kengel egzersizini birde kesik kesik idrar yapmayi önerdi.
Canım iyi misin son durum nedir? Dualarım seninleKızlar dua edin bu gece müşahede odasında geçecek 17/12 tansiyonla geldik kusma ve baş dönmesi ile pre eklampsi olabilir dedi doktor idrar kan aldılar nstdeyiz şu an serum var bekliyoruz çok korkuyorum
Benimde aynı kuzum hareketler azalmadı aksine çoğaldı ve büyüdükçe daha da sertleşiyor hareketler bazen şimdi çıkacak diyorumkizlar ya ben suan 34+4 deyim , iki gundur cok hareketli benim kiz. normal mi ? hareketleri haftalar gectikce daha da yavaslar deniliyordu ama bende tam tersi suanbir sikayetim yok , en keyifli donemi resmen hamileligim ama emin olamadm normal mi diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?