2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .

Canım çok geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun

ya sen 3 kilo bişeysin güneş hanım bu kadar kaprisi nerene sığdırdın meme aşığı

canimm ne oldu birden bire ?
Insallah preklamsia degildir , hos olsada zaten haftan cok guzel hic bir sknti olmaz

Rabbim şifa versin, dua et bizde edelim en güzeliyle atlat inşallah

anurkoc bize iyi haberlerle gel kuzum sağlıkla doğum yapmış şekilde gel inşallah bekliyoruz

anurkoc canım geçmiş olsun nasıl oldun?

Kızlar çok sağolun 6 gibi çıkarttılar hastaneden spnuçlar çıkana kadar bekleytiler nst de ve serum taktılar ben normal bir bulantıdır diye gitmeyecektim iyi ki gelmişiz çıkışta tansiyonum 12/9du çok şükür sonuçlarım güzel çıktı doktoruma gönderdim sonuçları tansiyonu takip edelim dedi dualarınız için sağolun

Bir sikintin yoksa normal yapmanı tavsiye ederim sadece korkuyor gibisin diye saçma bir sebeb için benim fikrim yok catin dar veya bebek iri dir riskli bir durum un yoksa ameliyat tercihin olmasın Allah yardımcımız olsun

Bir sikintin yoksa normal yapmanı tavsiye ederim sadece korkuyor gibisin diye saçma bir sebeb için benim fikrim yok catin dar veya bebek iri dir riskli bir durum un yoksa ameliyat tercihin olmasın Allah yardımcımız olsun
Çok teşekkür ederim haklısın canım, geçerli bir sebep söylese ben de hiç ses etmeyeceğim, yine konuşacağım yarın. En azından 1 hafta daha bekleyelim de haftası dolsun.

Bebeğim 50 cm 3800 Gr doğdu. Bana 3250 demişti. Karnım da minicikti

canım sanırım sürecin sonuna yaklaşıyoruz az evvel telefonda kuşumu biberon ile emmesini güçlendirmeye çalıştıklarını söylediler instagramda da prematurebebekler sayfası da çok aktif bu konuda.
maşallah

Bana da doktorum aynısını dedi. Hatta sıkıntı yoksa 42 ye kadar beklediklerim de var dedi. Ben de o kadar tedirgindim ki...Ayy sen mi tedirginsin geldin doğurdun bebeğin yanında çok kolay doğurdun dedi bana doktorum. Ama işte doğurmadan insan tedirgin oluyor

Bence çok iyi yapmışsın devlet hastanesine de giderek. Ben de devlet hastanesine gidiyorum asla çatı muayenesi vs yapmadı 41 e kadar bekleriz dedi. Bebek iyiyse (ki iyiymiş maşallah) özeldeki doktorun sezaryene yönlendirmesinin yeterli bir nedeni yok.

Konuş bir doktorunla canım ya ekstra bir şey vardır ne biliyim panik atağın vardır sağlıgında sıkıntı olmasa bile ama sen kendini kasıyorsun sezeryan olsun bencede bir sebep olmamalı. İkinci doktor görüşü aldıgın iyi olmuş doktorunun tepkisine göre devlet hastanesine devam edersin. Ki bende şanslısın şuanda son haftalar genelde muayaneye kabul edilmiyor özellerde bile olsa doktor hasta geçmişini bilmediği için riske girmek istemiyorlar
Dikkat et canım kendine ya bencede son zamanlar en ufak şeyde gitmekte fayda var. Bebekte sende iyisen çok şükür böyle atlatmış olursunuz devamını gelmeden sağ salim kucağına almak nasip olur insallah
3.200 ve 51 cm olarak dünyaya geldik çok şükür emme de ve memede sorunumuz yok inşAllah böyle devam eder çok ağrım oldu kalkarken çok zorlandım ama geçecek diye motive ediyorum kendimi
Gözün aydın canım benimm Rabbim sağlıkla büyütmeni nasip etsinn Sütün şifa olsun bebişee
Ay ne kadar fark varmıs arada maşallah minik kuşa

Yarın doktorumu normal için zorlayacağım. Teşekkür ederim kızlar, desteğiniz çok iyi geldi İnşallah problem çıkarmaz da şu bebeyi normal normal doğururum:)

Lohusaligin 7. Gününden selamlar kızlar biz üç gündür filan sarılıkla uğraşıyorduk, doktorumuz kan testinde 18 ve üstü değer çıkarsa yatirirz altında olursa yatirmayiz dediydi. Değerimiz çok şükür 11 çıktı bol emzirme ile devam ediyorduk. Tabi sarılık olmasın diye saat başı emzirdigim için bende hal filan kalmadı. Çok şükür ki sütüm var.. kızım da emiyor. Günde 6-7 cis kakali bezlerimiz var. Emerken de heryerinden sütüm olduğu belli. Ama kayınvalidem bana sürekli emiyor mu? Hani yutkunma sesi gelmiyor. Benim göğüslerim tasardi sızlardi. Sende o yok, azıcık şişmiş goguslerin.. süt olsa emerken çocuğun agizndan akar. Gibi sözlerle beni çok sinir ediyor. Bugün de çok şükür sarılık geçti gibi kızımdan ve uyumuyor. Sürekli memede durmak istiyor. Çekince uyaniyor. Kayınvalidem de aç bu çocuk doymuyor herhalde diyor. Susuyorum. Çocuk kaç gündür saat başı memeye alıştı. Şimdi de onu istiyor. Doymasa günde 7-8 bezi nasıl değiştireyim onu geç sarılığı duzelmezdi. Bebek bu kırkı çıkana kadar derler günü gününu tutmaz . Ayy çok canim sıkıldı buraya yazarak içimi dökmek istedim. Hakkınızı helal edin.

masallah cabucak olmus dogum hayirli olsun canim .
Sen nasilsin ?
3.200 ve 51 cm olarak dünyaya geldik çok şükür emme de ve memede sorunumuz yok inşAllah böyle devam eder çok ağrım oldu kalkarken çok zorlandım ama geçecek diye motive ediyorum kendimi
Hayirli olsun canim

Kızlar annem geliyor bugün eşim terminalden almaya gitti
Ya sen bakma ona sütü taşarmış her meme aynı sanki. Ay deli ediyorlar beni. Bahsettiğin bez sayısı baya iyi ayrıca sorun olsa doktorun bunu söylerdi sana. Sen duyma canım ya boşver keyfine bebişine bak. Ayrıca dediğin gibi alışmış çocuk saat başı meme almaya napsın boşta kalınca ağlıcak tabii.

Canım burda her anımızı birbirimizle paylaştık o yüzden lohusalık vs de dahil olacak illa ki buna. Eminim zordur ama kimseyi takmamaya çalış. Kakalı bezi doyduğunun en güzel belirtisi zaten daha ne olsun. Kaynanan olur, akraban olur, arkadaaşların olur her kafadan bir ses çıkacak onların yetiştirdiği cocuklar mükemeller onlar en çok emzirmişler gögüslernden sütler fışkırmış çocukları en erken yürümüş 2 aylıkken dişleri çıkıp konusmaya başlamış oluyorlar vs vs senin çocugun ve senin anneliğin her zaman eleştirilecek. O yüzden kendi ruh sağlıgın ve minik kuşun süt rızkı için takmaa

Kuzum çok geçmiş olsun şükür iyisinizaz kaldı biraz daha sabır ve takip
Kuzum gözünüz Aydın olsun sağ Salim kolayca büyütün inşallah
Acılar Zamanla azalıyor biraz sabır
Maşallah yahu valla Allah nazarlardan saklasın her şeyiyle harika bi süreç olmuş :)
Yarın doktorumu normal için zorlayacağım. Teşekkür ederim kızlar, desteğiniz çok iyi geldi İnşallah problem çıkarmaz da şu bebeyi normal normal doğururum:)
Hadi inşallah:) merakla takip ediyorum
Ya helal olsun ne demek
Valla biz bunun için de varız burada
Beslenmesine dair tamamen Doğru düşünüyorsun aldırmamaya çalış, zor ama..
Eşin ne diyor bu duruma uygun bi dille durumu çözse keşke

Eşimin yanında demiyor ki hep o yokken bir şekilde sıkıştıriyir araya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…