- 14 Ocak 2022
- 2.156
- 3.300
- 53
- 31
bizimkinin çoğu ağlamasının altında bi dert yatıyor ya memede ya da kucakta duracak
Her emzirme sonrası muhakkak gaz çıkarın
Ben genelde sırt yatırıp kafasını sola çeviriyorum zaten o da öyle seviyor. Ya da hafif sola dönük yatırıyorum.
Burnumuz cok tıkalı gece temizlemeye çalıştık yetmedi iyice tıkandı uyumuyor 4 saattir, dik konumda durmak istiyor. Az önce yine temizledik tam anlamıyla yine açılmadı
Nurum kuzum ne oldu böyle cok geçmiş olsun. Kontrol altına alabildiler mi canım
Canım çok geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun
ya sen 3 kilo bişeysin güneş hanım bu kadar kaprisi nerene sığdırdın meme aşığı
canimm ne oldu birden bire ?
Insallah preklamsia degildir , hos olsada zaten haftan cok guzel hic bir sknti olmaz
Rabbim şifa versin, dua et bizde edelim en güzeliyle atlat inşallah
anurkoc bize iyi haberlerle gel kuzum sağlıkla doğum yapmış şekilde gel inşallah bekliyoruz
anurkoc canım geçmiş olsun nasıl oldun?
Ay uyuyamazsın tabi brnm 5 gün kaldınşimdide uyku yok son gün muhtemelen sabahlarımgünü bilmek daha stresli bir şey.
Canım kolik vs demek için erken. Çünkü kolik sancıları ilk iki haftadan sonra başlar. Ablamın kızı da ilk doğduğunda böyleydi katta sadece bizimki ağlardı ne kadar sürdüğünü söylemicem ama içini ferah tut neye odaklanırsan o gelir bence başına 40 ı dolunca geçicek diye odaklan benceiyi düşün iyi olsun paşamız :)
Oy canım oğlum ilk doğduğunda ben de öyleydim yanımda biri sabahlasın isterdim. Babalık iznindeyken eşime diyodum ben uyucam sen uyuma diye. Sonra fark ettim ki daha ık dese ben açıyorum zaten gözümü. Yan yatır ama hep aynı yana yatırma benim oğlumun yüzü yamulmuştu hrp sağa yatırmaktan :) o sebeple yatağı eğik yap ve bebişi yana yatır bence içini de ferah tutmaya çalış
Canım ya noldu birden bire nasıl oldun şimdi kontrol altına alındımı. Ama doğsa da artık günün çok iyi hiç merak etme sakin ol dicem de demesi kolay diceksin. İlk fırsatta bilgilendir bizi de.
Kızlar çok sağolun 6 gibi çıkarttılar hastaneden spnuçlar çıkana kadar bekleytiler nst de ve serum taktılar ben normal bir bulantıdır diye gitmeyecektim iyi ki gelmişiz çıkışta tansiyonum 12/9du çok şükür sonuçlarım güzel çıktı doktoruma gönderdim sonuçları tansiyonu takip edelim dedi dualarınız için sağolunReflü yatakları varsa iyi oluyor yoksa da başını biraz daha yüksek tutmakta fayda var yastık gibi değilde yattığı yerin altına baş kısmı biraz daha yüksek tutacak bir şey koymak bilmiyorum anlatabildim mi
Çok geçmiş olsun iyi haberlerini bekliyoruz
Ben de gece adet sancısı gibi sancılandım rüya mı gerçek mi anlamadım bir ara tuvalete kalktım hiçbir şey yok midem kötüydü rennie içtim yattım ara ara yine bel ağrısı adet sancısı gibi hissettim sabahta vardı demekki rüya değilmiş hala biraz var.
Bacak ağrısı hisseden var mı adet sancısı ile birlikte bacaklarım da çok ağrıyor hatta bacaklarım daha çok ağrıyor