2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
yaaa hadi az kaldı desene bni arayıp uyum odasına alıcaz dediklerinde acba erken mi demiştmcok güzel bir hbr bu

Başak canım çok sevindim Sağlıkal büyüt inşallah bebeğini, gözün aydın olsun İnşallah kısa zamanda toparlanırsın, şifa olsun bebiş sana

Canım çok geçmiş olsun, o tansiyon illetinin verdiği bulantı ve baş dönmesini çok iyi biliyorum, çok şükür ki kontrol altına alınmış Heyecan ve stresten uzak dur canım, korktukça daha çok çıkıyor illet :) çok geçmiş olsun

Çok haklısın böyle düşünmekte bence doktorunu normal doğum istediğine ikna et son ana kadar denemek istiyorum eğer olmazsa bir aksilik yaşanırsa sezeryan tabiki tercih ederim de ama önceliğim normal doğum sizinde bunu desteklemenizi istiyorum de.. ya gerçekten ilk doğumunu kaygısız korkusuz kim yapmış? Kasmak vs bunlar çok doğal bunu bahane etmesi inanılmaz saçma. Hani dese suyun az, bebek ters vs anlayacağım hadi çatın dar desede anlayacağım ama korkuyu baz alarak bunu söylemesi trajikomik. Sen bi konuş en kötü başka bir doktorla görüşürsün devlette korkuyorsan.

Bu aralar zaten aşırı rehafet geldi bana bu zamana kadar su tüketimi, yemek tüketimi çok dikkatli ilerliyordu şu son 2-3 haftadır ne beslenmeme dikkat ediyorum ne su içmeye. Akıntı rengini etkilemiştir
İlk cümleyi duyunca doğurdun sandım kuzum hadi hayırlısı güzel kilolara ulaşmışsınız
Artık bundan sonrası keyifli bir son bekleyişler olacak

aynı şeyi hissetmişiz
Ay sonradan okuuyunca farkettim bende
Kızlar yaş üzüm gaz yapar mı?
Arkadasım yemiyordu karpuz, üzüm filan. Ama yapıyor mu bilmiyorum tabii. Kimyon tohumu çayı gazı birebir bence denemelisin içen herkes memnun kalıyor gaz konusunda
Suni sancı ile doğum başlayacak dua bekliyorum çok korkuyorum nolur dua edin arkadaşlar
Allah yardımcın olsun canım inşallah sağlıkla çok hızlı ilerler sürecin kucağına alırsın hemen Bizlerede haber ver

kızlar vajinal kaşıntı yaşayan var mı
nette araştırdım kesik kesik peynir gibi akıntı falan olursa mantar diyor.öyle bir şey yok. ama deli olucam korkunç kaşınıyor. 1 ay önce doktoruma söyledim idrar tahlili aldı bir şey yok dedi ama son 1 haftadır aşırı kaşınıyor. nette alerjik diyor. bana da öyle geliyor ama bilemedim. doğum salı inşallah. hormonlarım düzelince geçer mi
napsam ki

Benim akıntımın yoğun olduğu günler sürekli ıslaklıktan sanırım kaşıntı oluyor. Özellikle biraz dar çamaşır giydiysem. Çamaşırımı gün içinde değiştiriyorum ara ara da çamaşır giymeden duruyorum özellikle giymediğim zaman rahatlatıyor

evet ıslaklık etkiliyor cidden. günde 3-4 çamaşır değiştiriyorum ama sürekli tuvalete gittiğim için kuru kalmıyor o tetikliyor olabilir. ay bitse de hayırlısıyla kurtulsak

yaaa hadi az kaldı desene bni arayıp uyum odasına alıcaz dediklerinde acba erken mi demiştmcok güzel bir hbr bu
İçimde korkular endişeler filan da hakim olmaya başladı aslında bir yanım terhis gününü düşünürken öteki yanım korkuyor deli gibi sonrası İçin nasıl olacak diye uyum odası nasıl bişey bu arada
Senin kuzun nasıl oldu canım? Ondan da güzel haberler ver bana

Benimde aynenoglan çok hareketli hatta ntsde son 5 dk çok hareket etti bebek hemşire o kısmı yırttı.durmuyor yerinde deniz gibi daladalga göbeğim uyuduğu zamanlari biliyorum sopanın.geceleri rahatım birtek.normal yazıyor internette çok hareketli olmasi .

oo nst de resmen cihazla savas halinde ben o yuzden baya uzun kaldigimi biliyorum nst de. stabil bir kalp atisi olmadigi icin

Bende öyleyim çaktırmıyorum şimdi kahve çay çok içmeye başlayınca su ile kurtarmaya çalışıyorım işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…