simdilerde alta dogruda ittiriyor sipa , aha diyorum smdi nisan fln bisi gelicekBenimde aynı kuzum hareketler azalmadı aksine çoğaldı ve büyüdükçe daha da sertleşiyor hareketler bazen şimdi çıkacak diyorumhem korkutucu hemde inanılmaz güzel bir duygu
yaaa hadi az kaldı desene bni arayıp uyum odasına alıcaz dediklerinde acba erken mi demiştmcanım sanırım sürecin sonuna yaklaşıyoruz az evvel telefonda kuşumu biberon ile emmesini güçlendirmeye çalıştıklarını söylediler instagramda da prematurebebekler sayfası da çok aktif bu konuda.
maşallah
Başak canım çok sevindimBebeklerim çok teşekkür ederim hepinize, sabah 9.10’da doğdu bal oğlum.
Çok şükür minnak minnak da olsa emiyor, ameliyat güzel geçti fakat sonrası aman aman.
Neyse bunu da atlatacağız inşallah, daha yürümedim ve hala bir şey içmeme izin verilmiyor dilim damağıma yapıştı.
Canım çok geçmiş olsun, o tansiyon illetinin verdiği bulantı ve baş dönmesini çok iyi biliyorum, çok şükür ki kontrol altına alınmışKızlar çok sağolun 6 gibi çıkarttılar hastaneden spnuçlar çıkana kadar bekleytiler nst de ve serum taktılar ben normal bir bulantıdır diye gitmeyecektim iyi ki gelmişiz çıkışta tansiyonum 12/9du çok şükür sonuçlarım güzel çıktı doktoruma gönderdim sonuçları tansiyonu takip edelim dedi dualarınız için sağolun
Çok haklısın böyle düşünmekte bence doktorunu normal doğum istediğine ikna et son ana kadar denemek istiyorum eğer olmazsa bir aksilik yaşanırsa sezeryan tabiki tercih ederim de ama önceliğim normal doğum sizinde bunu desteklemenizi istiyorum de.. ya gerçekten ilk doğumunu kaygısız korkusuz kim yapmış? Kasmak vs bunlar çok doğal bunu bahane etmesi inanılmaz saçma. Hani dese suyun az, bebek ters vs anlayacağım hadi çatın dar desede anlayacağım ama korkuyu baz alarak bunu söylemesi trajikomik. Sen bi konuş en kötü başka bir doktorla görüşürsün devlette korkuyorsan.Kızlar, dün gece hafiften sancım var gibi oldu, ama sonra geçti. Sabaha karşı sanırım nişanım geldi ama ağrım, sancım hiçbir şeyim yok. Doktor sezaryene yönlendirdi diye devlet hastanesinde başka bir doktora gittim bugün, çatı muayenesi yapmıyoruz biz herkes önce normal doğum adayı zaten bizim için, dedi. Ultrasonla baktı, suyun vs her şeyin gayet iyi normal doğum için bir engelin yok, normal düşün bence buradan takibini yapabiliriz istersen, dedi. Hatta dedi ki 3 gün sonra gel nst'ye gir yine, 3 gün sonra doktor bana sezaryene gün verdi dedimYaşın genç, ilk doğum, 41'e kadar bekleyip sıkıntı olursa sezaryene alıyoruz biz dedi ve resmen moralim bozuldu. Şimdi bu zamana kadar gittiğim kendi doktoruma mı güveneceğim, devlete mi gideyim napayım bilemiyorum Yarın gidip kendi doktorumla konuşacağım, inşallah makul yaklaşır. Kadında niyeyse korktuğuma dair bir izlenim var, o yaklaşımı da beni rahatsız ediyor biraz. Kafam karıştı, son düzlükte strese girmiş hissediyorum, ne yapsam acaba
kolayliklar diliyorum canimSuni sancı ile doğum başlayacak dua bekliyorum çok korkuyorum nolur dua edin arkadaşlar
Bu aralar zaten aşırı rehafet geldi bana bu zamana kadar su tüketimi, yemek tüketimi çok dikkatli ilerliyordu şu son 2-3 haftadır ne beslenmeme dikkat ediyorum ne su içmeye. Akıntı rengini etkilemiştirYa ben nstye bağlanıyorum kontrole gittiğimde. 2 haftadır da bebek doğum pozisyonunda kafası aşağıda cuma günü kontrole gitmiştim çarşambaya yine randevum var arayı niye uzattı doktor anlamadım birde bana 40ı beklemezsin sen erken doğurursun dediği haldenstye artık baplarlar seni de kasılmalarının şeklini söylersin az kaldı doğumumuza çarşamba çatı muayenesi olucam bende. Akıntım da var arttı ama hep beyaz renkte sarı olması birazda az su içmeden kaynaklı oluyor galiba idrar rengi bile çok su içince açılıyor son günlerde su daha önemli gece bile kaç kere içiyorum ben o yüzden
Ay sonradan okuuyunca farkettim bendeİlk cümleyi duyuncadoğurdun sandım kuzum hadi hayırlısı güzel kilolara ulaşmışsınız
Artık bundan sonrası keyifli bir son bekleyişler olacak
aynı şeyi hissetmişiz
Arkadasım yemiyordu karpuz, üzüm filan. Ama yapıyor mu bilmiyorum tabii. Kimyon tohumu çayı gazı birebir bence denemelisin içen herkes memnun kalıyor gaz konusundaKızlar yaş üzüm gaz yapar mı?
Allah yardımcın olsun canım inşallah sağlıkla çok hızlı ilerler sürecin kucağına alırsın hemenSuni sancı ile doğum başlayacak dua bekliyorum çok korkuyorum nolur dua edin arkadaşlar
Allah yardımcın olsun canım, kolaycacık al kucağına bebeğiniSuni sancı ile doğum başlayacak dua bekliyorum çok korkuyorum nolur dua edin arkadaşlar
kızlar vajinal kaşıntı yaşayan var mı
nette araştırdım kesik kesik peynir gibi akıntı falan olursa mantar diyor.öyle bir şey yok. ama deli olucam korkunç kaşınıyor. 1 ay önce doktoruma söyledim idrar tahlili aldı bir şey yok dedi ama son 1 haftadır aşırı kaşınıyor. nette alerjik diyor. bana da öyle geliyor ama bilemedim. doğum salı inşallah. hormonlarım düzelince geçer mi
napsam ki
evet ıslaklık etkiliyor cidden. günde 3-4 çamaşır değiştiriyorum ama sürekli tuvalete gittiğim için kuru kalmıyor o tetikliyor olabilir. ay bitse de hayırlısıyla kurtulsakBenim akıntımın yoğun olduğu günler sürekli ıslaklıktan sanırım kaşıntı oluyor. Özellikle biraz dar çamaşır giydiysem. Çamaşırımı gün içinde değiştiriyorum ara ara da çamaşır giymeden duruyorum özellikle giymediğim zaman rahatlatıyor
evet ıslaklık etkiliyor cidden. günde 3-4 çamaşır değiştiriyorum ama sürekli tuvalete gittiğim için kuru kalmıyor o tetikliyor olabilir. ay bitse de hayırlısıyla kurtulsak
evet bu kaşıntıyı stres de tetikliyormuşSağlıkla bitseydi insallah aynen sonlara doğru psikolojik yorgunluklar oluyormuş
İçimde korkular endişeler filan da hakim olmaya başladı aslındayaaa hadi az kaldı desene bni arayıp uyum odasına alıcaz dediklerinde acba erken mi demiştmcok güzel bir hbr bu
Benimde aynenoglan çok hareketli hatta ntsde son 5 dk çok hareket etti bebek hemşire o kısmı yırttı.durmuyor yerinde deniz gibi daladalga göbeğim uyuduğu zamanlari biliyorum sopanın.geceleri rahatım birtek.normal yazıyor internette çok hareketli olmasi .kizlar ya ben suan 34+4 deyim , iki gundur cok hareketli benim kiz. normal mi ? hareketleri haftalar gectikce daha da yavaslar deniliyordu ama bende tam tersi suanbir sikayetim yok , en keyifli donemi resmen hamileligim ama emin olamadm normal mi diye
oo nst de resmen cihazla savas halindeBenimde aynenoglan çok hareketli hatta ntsde son 5 dk çok hareket etti bebek hemşire o kısmı yırttı.durmuyor yerinde deniz gibi daladalga göbeğim uyuduğu zamanlari biliyorum sopanın.geceleri rahatım birtek.normal yazıyor internette çok hareketli olmasi .
Bir avazda kurtarsın rabbimSuni sancı ile doğum başlayacak dua bekliyorum çok korkuyorum nolur dua edin arkadaşlar
Bende öyleyim çaktırmıyorum şimdi kahve çay çok içmeye başlayınca su ile kurtarmaya çalışıyorım işteBu aralar zaten aşırı rehafet geldi bana bu zamana kadar su tüketimi, yemek tüketimi çok dikkatli ilerliyordu şu son 2-3 haftadır ne beslenmeme dikkat ediyorum ne su içmeye. Akıntı rengini etkilemiştir
Ay sonradan okuuyunca farkettim bende
Arkadasım yemiyordu karpuz, üzüm filan. Ama yapıyor mu bilmiyorum tabii. Kimyon tohumu çayı gazı birebir bence denemelisin içen herkes memnun kalıyor gaz konusunda
Allah yardımcın olsun canım inşallah sağlıkla çok hızlı ilerler sürecin kucağına alırsın hemenBizlerede haber ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?