2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
canim cok gemis olsun . Eskiler sari tulbent otuyormus sarilik olmasin diye bebekler ama ne kadar ise yariyor bilmiyorum .
Birde bir iki cay kasigi gunde su verenler var. doktoruna bir sor istersen
Cok sagol canim.
Sari tulbent sarilik oldugu kesinlestikten sonra ara ara orttuk, sarilik olmadan ortmek zararli diye okumustum.
Su konusunu duydum ama hic doktora sormadim, genelde boyle seylere karsi oluyor doktorlar. Bugun kontrole gelecek belki soyler verin diye.

Geçmiş olsun en yakın zamanda toparlarlar insallah
Geçmiş olsun Ela kuşa. Toparlar hemen canım merak etme sarılık çoğu çocuğun başına geliyor insallah en yakın zamanda geçer

Bizimki cok orali olmadi :)
Ya benimki de ilk nazlandi sonra doktor boyle soyledi diyince ikna oldu. Hayir zaten gebelik surecine bir katkilari yok bir de naz yapiyorlar

Aynen simdiki cocuklar akilli keyfini bozmuyor
Bence planli bir sezeryan durumu yoksa en azindan gunu gelene kadar beklemek lazim belki gelir kendiliginden. 38 den sonra beklemeye basladigimiz icin bıkıyoruz tabi.

Ahshhaahs heyy maşallah be.
Yok yavrum vallahi iki defa lavman yaptılar çıkmadı, o gün gaz çıkarmadan ayrıldım hastaneden, daha dün akşam çıkarabildim.

Birbasak nasıl oldun canım? Durumun nası?
Gecem gündüzüm kalmadı tabii ama uykusuzluğa alışkın olduğumdan bu beni sarsmadı, ağrım sızım çok haliyle bebeğim. Ama bu nasıl aşk nasıl aşk.
Tabii, iki kere gitii dötüm, hala kızgınım.
Valla ben de hangisi daha iyi emin olamıyorum minnoşum. Amin inşallah sağ salim, sağlıklı bir doğumla kavuşun artık.
Birbasak doğum yapmış canım çok geçmiş olsun inşallah gazın çıkmıştır o zor oluyor . Yavrunla mutlu mesut sağlıklı günlerin olsun inşallah
Papatyamm çok teşekkür ederim, inşallah. Maalesef tüm müdehalelere rağmen çıkmadı, evi beklemiş.
Başakcim hayırlı olsun canım.
Bebeğim çok teşekkür ederim.
Sağol canım benim Bu sabah felaket bulantım oldu hadi inşallah umut oldun bana yarın doğumun peşine şak diye kesilsin benimkide. 9 aylık bulantı çilemiz bitiyor sonunda
Bebito doğum yapmışsııın, gözün aydınn. Allah analı babalı büyütsün inşallah.
erik suyu incir suyu yürüyüş popo önemli
Çok geç yavrum gitti popo mopo kalmadı.
Başak canım çok sevindim Sağlıkal büyüt inşallah bebeğini, gözün aydın olsun İnşallah kısa zamanda toparlanırsın, şifa olsun bebiş sana
Bebeğim benimmm çok teşekkür ederim güzel dileklerin için. Aminn, inşallah.

Bir karisik halde benim. Ne rahim agzi acildi ne de cocuk asagi inmek istiyor. Kasma durumum var zaten. Ama hep normal istedigimden 39u bekleyelim dedi yine. Muhtelemen sezeryan olacak gibi.. kafam benim hala bulanik ondan. Sag salim bebis dunyaya gelir insallah. Tek korkum emzirme durumu. Sezeryanda temas hemen olmadigi icin haliyle sut gelir mi bilmiyorum ama doktora dunyaya geldigi gibi yine vücuduma degsin dicem

Hayirli olsun canım benim. Yaptigim hata bastan beri yuruyusu esirgemeyecektim. Hazirandan beri yurusem de bir sizlamada biraktim. Belki de günlük ayni saat dakika yurume olsaydi boyle durumda olmazdim. Hareket şimdi etsem de yarar mi bilmiyorum. Ümitsizlik olustu

Durum nasil canim benim. Ah benim de acilma olsa yaa

Kol Ben en iyisi sezeryan olayim

Benim de ilk dediğim şey imkanı olan normal doğursundu
Sağ salim geldi yA maşallah kilosu da cok güzel gerisini boşver her şey geride kaldı
Çok hızlı şekilde toparlanacaksın emin ol
Varsın mamayla geçsin günler. Sen önce memeyi teklif etmekten vazgeçme canım. Hem henüz yeni sezaryenlisin biraz vakit alabilir umutsuz olma sakın
Meme ucuna herhangi bi şey kullanıyor musun?
Benim de sütüm eskisi gibi değil. Suyu mu az içiyoruz bilmiyorum. Ya da dinlenemediğimiz için mi bu kadar farketti bilmiyorum.
Beslenmen nasıl? Benim annem gidince eskisi gibi beslenemiyorum, daha cok ona bağladım
Artar inşallah sütlerimiz
tek bedende son fotoğrafları çekinin bundna sonrakiler göğsünde olacak
Kuzum çok geçmiş olsun
Biraz kötü denk gelmiş salı gününe kadar toparlar inşallah ikisi de
Kuzum cok geçmiş olsun.
Bize bir de bebeği cok sarıp sarmalamayın dediler.
Hem uyanması zorlaşıyor hem de bebek terleyip sıvı kaybediyor. O sıvıyı tuvalete çıkarak kullanması onun faydasına.

Güzel bi noktaya parmak basmışsın.
Biz de hastaneye yatmadan önce sarılığı kulaktan 9 çıkmıştı. Kulaktan yüksek cıkınca Doktor bi de kandan bakalım dedi 14.5 çıktı ve hastaneye yatırdı.
Ama güzelce besleme ve fototerapi ile inşallah sizin değerleriniz de hızlıca düşer canım. Uyandırma besleme süreci biraz zorlayıcı oluyor ama sabır, geçiyor inşallah

Kalkan kullaniyor musun

Sezeryan olma sebebin acilma olmadığı için mi canim. Bende dertliyim de sezeryan da cok istemiyorum. Sezeryan olabilir dedi. Haftaya belli olacak

Valla doktora hep birlikte gittiğimiz icin onu yemez bizimki :)) bilmiyorum bKalim bir daha denicem sansimi yoksa bu is zor gibi açılması... 39u beklicem dedi iste bu hafta. Acilma olmaz ise sezeryan olacak gibi dedi. 40 ı bekler mi bilmiyorum ama cocuk da 4 kiloya dogru gider o zaman. Sancımda olmuyor. Aksilik bu ya . Bunun hesabını oglana yillar sonra soylicem keyif adami oldugun o donemden belli oldu dicem :))

Hahaha sıkıştırsana kız adamı
Benimkinin canina tek etmis nasilsa dogacak artik diye surekli yokluyor beni
Sesli güldüm:))) bizimkisi sabırlı ya caktirmiyor. Ama biz her gun yanismaya çalışsak sen neymissin diyor. :) ates burcuyum napim tatmin de olamiyorum. Gunluk gideriyorum oyle napim :) bu bahane ile olsun diyorum ama hic orali degil lohusa da zaten zor gorecek bende de takat kalmadi

Lansinoh olmasa napardım bilmem bir de şu kalkanlardan alayım bari su valla çok içemiyorum hala dikiş ağrısı yapıyo çişe çıkmak belki ondan :/ bugün galactago aldırcam promalt da iyi gelmişti geçen humana still tea de içiyorum
Ben annemle istanbula gitmeyi düşünüyorum bi aylık olsun..Hiç tatil yapmadım hem de iki çocukla bi anda yalnız kalmayayım
Yiyip içmek çok farkediyo bugün güzel beslendim ağzından taştı ama işte sürekli yiyemiyorum iştahım azaldı

Kalkan kullaniyor musun

Kalkan almamıştım silikon mu gümüş mü alsam acaba gerçi benim uçlar asla iyileşmez çok hassas ben plastik uçsuz emziremem zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…