2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Gümüş yorumlari daha iyi... kullanmadığım seyi onermem sacma olur. Aldim bir ara meme uclarimda kasinma vardı kuklandim gecti de .. kremde var lansinoh onu bile aldim ama gerek kalmadi. Suan kullanmiyorum kalkani ama o günlerde kullanmistim. Gumusun iyilestirici ozelligi var denemelisin

Dün kontrolümüz vardı, 3157 gr, 48 cm olmuşuz. Ben doktordan sezaryen istedim ısrarla. Yok kendimi biliyorum, ben normal doğuramam doktorum normal doğumcu ama tamam dedi artık. 2 hafta gelmezse alıyoruz dedi. Çok garip hisler içindeyim. Ultrasonda bebeği görünce bir tuhaf oldum, hormonlarım zirvede sanırım
Bu benim çocuğum mu olacak, bu kim falan dedim içimden lohusa depresyonu böyle mi başlıyor a dostlar

Hayirlisinla insallah dogacak senin minikte
İnŞallah hepimizinki doğsun sağlıkla gelsin koklayalım bebişlerimizi mis gibi
Gecem gündüzüm kalmadı tabii ama uykusuzluğa alışkın olduğumdan bu beni sarsmadı, ağrım sızım çok haliyle bebeğim. Ama bu nasıl aşk nasıl aşk.
Ahh ahha❤ buda geçecek canım.. benimde artık son günlerim ucunu gösterdi çok mutluyum doğsun istiyorum..
Neris canım geç olur falan diye düşünme yürüme için herşey kar.. ben bu hafta oturmaya başladım pilates topuna daha açılmamda başlamış.. Allah hepimize kolaylık versin bu süreçte geçecek

Evet kızlar sabah itibariyle nişanım geldi tam olarak hafif bel ve kasık ağrım var.. bakalım beni nasıl bir süreç bekliyor.. çömel kalk hareketi yapmaya çalışıyorum bşde pilates topuna oturcam dün banyo yapmıştım durumuma göre yarında duşa girebilirim.. Dua edin inşAllah zamanı geliyor Allah ın izniyle

Ben de tam ne alemdesin diye soracaktim sana. Hadi hayirlisi insallah geliyordur bebisin seni yormadan uzmeden gelsin hayirlisiyla
Merdiven inip cikmayi da dene istersen canim apartman musaitse.

Kuzu ben gamastan pomad kullanıyorum meme ucu için. Yıkamak lazım emzirme öncesi
Lansinoh organik balm almıştım gamastan kadar etkili olmadı
Ben yeniden ılık suya döndüm bugün. Ev öyle serinki normal su soğumuş artık z
Galactago bende var bugün yeniden içtim mesajını görünce
İmkan varsa annenden ayrılma bence de
2 çocuğun ağırlığını düşünemiyorum minnoşum
Ollalaa 2 güne bi Bebiş daha geliyo minnoşum dualar seninle
Kızlar bronşit olmuş oğlum hava falan verildi bakalım şimdi ilaca başlıcaz
Oy oy kuzucum bir an önce toparlasın yavru kuş inşallah.
Geçmiş olsun yeniden

Benimde bu siralar oyle . Sanirim lohusa sureci baslamadan da boyle hisler oluyor. Adet oncesi yaşadığımız gibi. Dusunsene en fazla 1 hafta suren adetlerin oncesi halimiz ile 40 gunluk lohusa donemi oncesi ilewyni mi sanıyorsun boyle derken korktum yqaa. Allah eslerimize sabir versin

Açıldığını biz hissedebilir miyiz ki

Belden altına sıcak su tut canım bence gün içerisinde doktorlar onu çok öneriyor sancı geldikce açılmayı kolaylastırıyormus. Hatta yurt dısı videolarını izliyorum kadınlar plates topuyla bir yandan sağa sola hareket ediyor bir yandan da beline kasıklarına sıcak su tutuyorlar

Dikislerde sizlanma var mi nasil. Bir de sut isi nasil . Hemen gelmemistir zannimca
Dikiş ağrım bir hadtada tamamen geçti ilk üç gün acıdı sonra zaten çok azalmıştı canım . Süt ilk iki gün damla damla geldi mama verdik şimdi çok cogaldi üç günde o yüzden onun stesine girme canım plesanta vücuttan ayrılınca zaten üretmeye başlıyor

Kızlar ya ben 37+3 te doktora gittim ya bebeğin kilosu 3 kilo dedi doktor. Dünde kalabalığa girdim işte orda sordular bebek nasıl ultrasonda kilosu nasıl vs bende dedim 3 kilo olmuş diye herkes zayıfmış beslenememiş mi bu söyledikleri kilodan aşağıda doğarlar genelde 3 bile değil yani kilosu vs yaptılar bende dünden beri vicdan yapıyorum. Sağlıklı olsun önemli olan o da benim için ama herkes beslenememiş diyince kendimi suçlu hissediyorum şuanda. Birde ben kilolu hamile kalınca diyetisyenle ilerledim bu süreçte totalde son aldıgım kilolarlarla 8 kiloyu buldu bu zamana kadar. Doktorumun grafiğine göre hep zaten ortalama üstü gidiyor hani şimdi doktor normal dedi takmam aslında insanları ama doğum yaklaştığı için mi yoksa hormonlardan dolayı mı bilmiyorum ama dünden beri buna takıldım

Yine bir elalem terörü. Canım hiç takma diycem ama insan bu dönemde her şeyi takıyor işte elinde olmadan.
30 kg alsan çocuğun 10 kg mı doğacaktı. Kendin için en sağlıklı olanı yapmışsın gayette ideal bir kilo. Benim bebe 40+1 3 kg şuan napayım zayıf olsun doğurması kolay olur belki
Ki senin bebiş daha büyür de doğana kadar.
Hiç suçlu hissedeceğin bir şey yok senin kilo alışın da bebeğin kilosu da ideal boşver düşünme Allah aşkına tek dertleri moral bozmak onların.

Ay bu bende de var kaç gündür sinir küpü gibiyim hem her şeye bağırıyorum sonra da bağırdım diye oturup ağlıyorum. Erken başladı bizim lohusalık bence

Kuzum artık bence bu insanlardan uzak dur. Kilosunu sorana bilmiyorum de en iyisi.
Geçenlerde de canın sıkıldı diye hatırlıyorum. Hiç gerek yok
Sen doğrusunu biliyorsun ama hormonlar İşte etkileniyorsun cok cok normal. Hem daha 37+ Dasın ne olmalıymış suan 3500 olsun 4 kg ile normal doğum mu olmalıymış
Bu günlerin tadını çıkar aldırma kimselere

Ay işte ne biliyiim insan üzülüyormuş böyle şeylere hani direk anneliğini sorguluyorsun sanırım. Geçenlerde de gögüslerin bomboş duruyor sütün olmayacak sanırım demişlerdi ona üzülmüştüm. Kulak tıkamak en güzeli aslında gidiyim eşyalarını seveyim kıyafetlerine sarılayımda modum yükselsin

Bol bol yürüdüm çok şükür toparlandım gibi sabah erkenden gazım çıktı şimdi eve geldik
Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün
Orası öyle tabi canım. Bi çocuk doktoruna çıkmıştım kontrole direk bana mama verme sadece anne sütü vs. Dedi. Emmiyor sütüm az dedim emdikce gelecek mamayla büyüyenler öyle böyle ama nasıl kötü oldum. Napayim çocuk böyleyken aç mı bırakayım yani hiç sütü gelmeyen hastalıktan veremeyenler vs ne yapsin

Maşallah kuzucuğa inşallah daha iyi olacak
İnan ki sona doğru yaklaşıyoruz ya şu aralar da stresli geçmeye başladı.
Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün
Canım ne saçma yorumlar bunlar… 3 kilo şu an doğsa bile gayet iyi bir kilo. -Sunshine a bak, E ekim1903 e bak. İkisi de 2400 civarında doğum yaptılar bebekleri 1 ayda nasıl güzel toparlandılar. Doğan büyüyor nasipse. Hiç bunlara takılma, o insanların arasına girip de kendi enerjini düşürme hiç. Bu zamanlar en dinlenip kendine vakit ayıracağın zamanlar. Negatif insanlardan uzak dur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…