Gümüş yorumlari daha iyi... kullanmadığım seyi onermem sacma olur. Aldim bir ara meme uclarimda kasinma vardı kuklandim gecti de .. kremde var lansinoh onu bile aldim ama gerek kalmadi. Suan kullanmiyorum kalkani ama o günlerde kullanmistim. Gumusun iyilestirici ozelligi var denemelisinLansinoh olmasa napardım bilmem bir de şu kalkanlardan alayım bari su valla çok içemiyorum hala dikiş ağrısı yapıyo çişe çıkmak belki ondan :/ bugün galactago aldırcam promalt da iyi gelmişti geçen humana still tea de içiyorum
Ben annemle istanbula gitmeyi düşünüyorum bi aylık olsun..Hiç tatil yapmadım hem de iki çocukla bi anda yalnız kalmayayım
Yiyip içmek çok farkediyo bugün güzel beslendim ağzından taştı ama işte sürekli yiyemiyorum iştahım azaldı
Kalkan almamıştım silikon mu gümüş mü alsam acaba gerçi benim uçlar asla iyileşmez çok hassas ben plastik uçsuz emziremem zaten
İnŞallah hepimizinki doğsun sağlıkla gelsinHayirlisinla insallah dogacak senin minikte
Ahh ahha❤ buda geçecek canım.. benimde artık son günlerim ucunu gösterdiGecem gündüzüm kalmadı tabii ama uykusuzluğa alışkın olduğumdan bu beni sarsmadı, ağrım sızım çok haliyle bebeğim. Ama bu nasıl aşk nasıl aşk.
Evet kızlar sabah itibariyle nişanım geldi tam olarak hafif bel ve kasık ağrım var.. bakalım beni nasıl bir süreç bekliyor.. çömel kalk hareketi yapmaya çalışıyorum bşde pilates topuna oturcam dün banyo yapmıştım durumuma göre yarında duşa girebilirim.. Dua edin inşAllahzamanı geliyor Allah ın izniyle
Kuzu ben gamastan pomad kullanıyorum meme ucu için. Yıkamak lazım emzirme öncesiLansinoh olmasa napardım bilmem bir de şu kalkanlardan alayım bari su valla çok içemiyorum hala dikiş ağrısı yapıyo çişe çıkmak belki ondan :/ bugün galactago aldırcam promalt da iyi gelmişti geçen humana still tea de içiyorum
Ben annemle istanbula gitmeyi düşünüyorum bi aylık olsun..Hiç tatil yapmadım hem de iki çocukla bi anda yalnız kalmayayım
Yiyip içmek çok farkediyo bugün güzel beslendim ağzından taştı ama işte sürekli yiyemiyorum iştahım azaldı
Kalkan almamıştım silikon mu gümüş mü alsam acaba gerçi benim uçlar asla iyileşmez çok hassas ben plastik uçsuz emziremem zaten
Ollalaa 2 güne bi Bebiş daha geliyoEvet kızlar sabah itibariyle nişanım geldi tam olarak hafif bel ve kasık ağrım var.. bakalım beni nasıl bir süreç bekliyor.. çömel kalk hareketi yapmaya çalışıyorum bşde pilates topuna oturcam dün banyo yapmıştım durumuma göre yarında duşa girebilirim.. Dua edin inşAllahzamanı geliyor Allah ın izniyle
Oy oy kuzucum bir an önce toparlasın yavru kuş inşallah.Kızlar bronşit olmuş oğlum hava falan verildi bakalım şimdi ilaca başlıcaz
Benimde bu siralar oyle . Sanirim lohusa sureci baslamadan da boyle hisler oluyor. Adet oncesi yaşadığımız gibi. Dusunsene en fazla 1 hafta suren adetlerin oncesi halimiz ile 40 gunluk lohusa donemi oncesi ilewyni mi sanıyorsunDün kontrolümüz vardı, 3157 gr, 48 cm olmuşuz. Ben doktordan sezaryen istedim ısrarla. Yok kendimi biliyorum, ben normal doğuramamdoktorum normal doğumcu ama tamam dedi artık. 2 hafta gelmezse alıyoruz dedi. Çok garip hisler içindeyim. Ultrasonda bebeği görünce bir tuhaf oldum, hormonlarım zirvede sanırım
Bu benim çocuğum mu olacak, bu kim falan dedim içimdenlohusa depresyonu böyle mi başlıyor a dostlar
Açıldığını biz hissedebilir miyiz kiİnŞallah hepimizinki doğsun sağlıkla gelsinkoklayalım bebişlerimizi mis gibi
Ahh ahha❤ buda geçecek canım.. benimde artık son günlerim ucunu gösterdiçok mutluyum doğsun istiyorum..
Neris canım geç olur falan diye düşünme yürüme için herşey kar.. ben bu hafta oturmaya başladım pilates topuna daha açılmamda başlamış.. Allah hepimize kolaylık versin bu süreçte geçecek
Evet kızlar sabah itibariyle nişanım geldi tam olarak hafif bel ve kasık ağrım var.. bakalım beni nasıl bir süreç bekliyor.. çömel kalk hareketi yapmaya çalışıyorum bşde pilates topuna oturcam dün banyo yapmıştım durumuma göre yarında duşa girebilirim.. Dua edin inşAllahzamanı geliyor Allah ın izniyle
Dikiş ağrım bir hadtada tamamen geçti ilk üç gün acıdı sonra zaten çok azalmıştı canım . Süt ilk iki gün damla damla geldi mama verdik şimdi çok cogaldi üç günde o yüzden onun stesine girme canım plesanta vücuttan ayrılınca zaten üretmeye başlıyorDikislerde sizlanma var mi nasil. Bir de sut isi nasil . Hemen gelmemistir zannimca
Kızlar ya ben 37+3 te doktora gittim ya bebeğin kilosu 3 kilo dedi doktor. Dünde kalabalığa girdim işte orda sordular bebek nasıl ultrasonda kilosu nasıl vs bende dedim 3 kilo olmuş diye herkes zayıfmış beslenememiş mi bu söyledikleri kilodan aşağıda doğarlar genelde 3 bile değil yani kilosu vs yaptılar bende dünden beri vicdan yapıyorum. Sağlıklı olsun önemli olan o da benim için ama herkes beslenememiş diyince kendimi suçlu hissediyorum şuanda. Birde ben kilolu hamile kalınca diyetisyenle ilerledim bu süreçte totalde son aldıgım kilolarlarla 8 kiloyu buldu bu zamana kadar. Doktorumun grafiğine göre hep zaten ortalama üstü gidiyor hani şimdi doktor normal dedi takmam aslında insanları ama doğum yaklaştığı için mi yoksa hormonlardan dolayı mı bilmiyorum ama dünden beri buna takıldım
Benimde bu siralar oyle . Sanirim lohusa sureci baslamadan da boyle hisler oluyor. Adet oncesi yaşadığımız gibi. Dusunsene en fazla 1 hafta suren adetlerin oncesi halimiz ile 40 gunluk lohusa donemi oncesi ilewyni mi sanıyorsunboyle derken korktum yqaa. Allah eslerimize sabir versin
Kuzum artık bence bu insanlardan uzak dur. Kilosunu sorana bilmiyorum de en iyisi.Kızlar ya ben 37+3 te doktora gittim ya bebeğin kilosu 3 kilo dedi doktor. Dünde kalabalığa girdim işte orda sordular bebek nasıl ultrasonda kilosu nasıl vs bende dedim 3 kilo olmuş diye herkes zayıfmış beslenememiş mi bu söyledikleri kilodan aşağıda doğarlar genelde 3 bile değil yani kilosu vs yaptılar bende dünden beri vicdan yapıyorum. Sağlıklı olsun önemli olan o da benim için ama herkes beslenememiş diyince kendimi suçlu hissediyorum şuanda. Birde ben kilolu hamile kalınca diyetisyenle ilerledim bu süreçte totalde son aldıgım kilolarlarla 8 kiloyu buldu bu zamana kadar. Doktorumun grafiğine göre hep zaten ortalama üstü gidiyor hani şimdi doktor normal dedi takmam aslında insanları ama doğum yaklaştığı için mi yoksa hormonlardan dolayı mı bilmiyorum ama dünden beri buna takıldım
Yine bir elalem terörü. Canım hiç takma diycem ama insan bu dönemde her şeyi takıyor işte elinde olmadan.
30 kg alsan çocuğun 10 kg mı doğacaktı. Kendin için en sağlıklı olanı yapmışsın gayette ideal bir kilo. Benim bebe 40+1 3 kg şuan napayım zayıf olsun doğurması kolay olur belki
Ki senin bebiş daha büyür de doğana kadar.
Hiç suçlu hissedeceğin bir şey yok senin kilo alışın da bebeğin kilosu da ideal boşver düşünme Allah aşkına tek dertleri moral bozmak onların.
Kuzum artık bence bu insanlardan uzak dur. Kilosunu sorana bilmiyorum de en iyisi.
Geçenlerde de canın sıkıldı diye hatırlıyorum. Hiç gerek yok
Sen doğrusunu biliyorsun ama hormonlar İşte etkileniyorsun cok cok normal. Hem daha 37+ Dasın ne olmalıymış suan 3500 olsun 4 kg ile normal doğum mu olmalıymış
Bu günlerin tadını çıkar aldırma kimselere
Anlıyorum yavrum anlıyorum aynı sey bende de olduğu içinEklememişimanlarsın kafam allak bullak yorgunluktan
Kullandığım bu tatlım. 20ml alıyor.
Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsünBol bol yürüdüm çok şükür toparlandım gibi sabah erkenden gazım çıktı şimdi eve geldik
Orası öyle tabi canım. Bi çocuk doktoruna çıkmıştım kontrole direk bana mama verme sadece anne sütü vs. Dedi. Emmiyor sütüm az dedim emdikce gelecek mamayla büyüyenler öyle böyle ama nasıl kötü oldum. Napayim çocuk böyleyken aç mı bırakayım yani hiç sütü gelmeyen hastalıktan veremeyenler vs ne yapsincnm farzedelimki sütün yok ve mama veriyorsun dünyanın sonu değil. tabiki emzirmek rahatlık sağım zor 19ay sağdım ama şimdi diyorumki mama da öcü değil. mamayla büyüyen cocuk sağlıksız demek değil zmnla daha iyi anlayacaksın.sen elinden geleni yap olacağına varıyor
Maşallah kuzucuğauyum odasında nasıl beslediğini alt değiştirmeyi öğretiyolar. bnm kuzum daha ii dr. bukdr beklemıodum dedi ama ben büyütene kdr rahat edemiyorum. ztn bebeği eline verdiklerinde koşuştrmacayla geçiyor. rop muaynesini falan yapıolar dımı kuvozde o önemli
Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsünDiloşumm giremiyorum artık hiç sayfaya o yüzden anca gördüm yazdığını bebiş geldi çok şükür. 2 ekim de sabah 9 da. Çok güzel bir doğum oldu herşey istediğim gibi gitti. Ama kendimle uğraşıyorum bu ara ne kadar kötüymüş bu normal doğum dikişi. Yemin ederim depresyona girmek üzereyim. Acısı içime oturdu artık. Oturamıyorum yürüyemiyorum. Nasıl geçecek hiç bilmiyorum ama fenalardayım yani
Canım ne saçma yorumlar bunlar… 3 kilo şu an doğsa bile gayet iyi bir kilo.Kızlar ya ben 37+3 te doktora gittim ya bebeğin kilosu 3 kilo dedi doktor. Dünde kalabalığa girdim işte orda sordular bebek nasıl ultrasonda kilosu nasıl vs bende dedim 3 kilo olmuş diye herkes zayıfmış beslenememiş mi bu söyledikleri kilodan aşağıda doğarlar genelde 3 bile değil yani kilosu vs yaptılar bende dünden beri vicdan yapıyorum. Sağlıklı olsun önemli olan o da benim için ama herkes beslenememiş diyince kendimi suçlu hissediyorum şuanda. Birde ben kilolu hamile kalınca diyetisyenle ilerledim bu süreçte totalde son aldıgım kilolarlarla 8 kiloyu buldu bu zamana kadar. Doktorumun grafiğine göre hep zaten ortalama üstü gidiyor hani şimdi doktor normal dedi takmam aslında insanları ama doğum yaklaştığı için mi yoksa hormonlardan dolayı mı bilmiyorum ama dünden beri buna takıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?