Evet canım, başta sadece kasılman var normal olmaz demeyip böyle açıklasaydı ben de bu ikinci postayı konuşup boş yere gerilmezdim:) Neyse sağlık olsun diyelim artıkDoktorun başta açıklasaydı bu kadar detaylı en azından kafan karışmazdı. Sağlıkla gelsin bebeğin inşallah
Amin canm kesinlikle onlar ise yaradi.Yaa aynı gün gelmiş bizim bebişler. Bende sabah 9 da doğurdum. Daha dün ne zaman gelecekler diye sabırsızlanıyorduk. Ben de 8 cm açıklıkla gittim. Bol hareket etmemizin faydası kesinlikle. Ama benim dikişim epey var. Ikınmayı beceremedim ben yoksa dikişi benimde olmayacaktı. Hayırlı uğurlu olsun bebeğin Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
canim diger komplikasyonlari bilmiyorum ama arkadasim da miyon vardi 3 tane baya buyumuslerdi normal icin zorladi, yaptida ama 5 sene gecti hala altina kaciriyor.son care artik mesane toparlama ameliyati olmasi gerekiyormus. bayada dikis atmislardi. 4-5 gun hastanede kaldi kan kaybindan. plesanta gelmemisti , doktor kolunu sokup fln cikarmisti .ben fotografci olarak girdimde doguma herseyi gozlerimle gordum gercekten. baya dogum sonrasi zorladi onu.Kızlar ptesi doğum kesinleşti. Bugün konuştuk doktorla tekrar, uzun uzun anlattı sezaryen gerekçelerini. Muayene etti, ultrasonla baktı, normalde çok zorlanırsın, dedi ne yazık ki. 40'ı beklemek de olmuyormuş çünkü bebeğin suyu azalmış ve plasentası yaşlanmaya başlamış. Devlettekiler gibi çok zorlarsak normal doğurursun ama 24 saat sancı çekersin, travmatik bir süreç olur senin için, bunları öngörecek kadar tecrübem var, dedi. Kendini kasar itemezsen bebekte komplikasyon olabilir, böyle olursa seni sezaryene almak gerekir ameliyathanede yer bulabilir miyiz, aç olmayacaksın, yırtıkların, ileride idrar kaçırma durumları vs ben bu riskleri almam, dedi. Daha bir dolu şey saydı, ben de zorlamadım artık. Zaten suyu azalmış deyince tedirgin oldum. Haftasonu hareket hissetmezsen hemen acile gel, dedi. Hayırlısı böyleymiş diyorum artık, bu saatten sonra kafamı daha fazla karıştırmak da istemiyorum. Dualarınızı beklerim sağlıklı bir bebiş doğurmak için
bzmki dün akşamdan beri cok ağlak neden acaba? akıllı uslu cocuk gitti bni emzik gbi kullanıyor gece sağarak vericem meme uçlarım öldü. birde emdiğini nasıl anlıyorsun ilk bşta cuk cuk ses gelıyor snr kesiliyor normal mi aydınlat bniİnşallahsıcağı da zoorr soğuğu daha da zorrr
İlkBahar en temizi artık sonbahar yok zaten
ooo süper
Maraton başlasın
Yaa geçmiş olsuncanim diger komplikasyonlari bilmiyorum ama arkadasim da miyon vardi 3 tane baya buyumuslerdi normal icin zorladi, yaptida ama 5 sene gecti hala altina kaciriyor.son care artik mesane toparlama ameliyati olmasi gerekiyormus. bayada dikis atmislardi. 4-5 gun hastanede kaldi kan kaybindan. plesanta gelmemisti , doktor kolunu sokup fln cikarmisti .ben fotografci olarak girdimde doguma herseyi gozlerimle gordum gercekten. baya dogum sonrasi zorladi onu.
normal dogum yaptirmak aslinda doktorunda isine gelir bence ama demekki gercekten uygun gormuyor doktorun. guveniyorsan kendisine zaten bence hersey yolunda gidicektirYaa geçmiş olsunEvet böyle çok şey gördüğünü söyledi doktor da ben de zorlamak istemedim. Normali zorlasam ne olacağını hiçbir zaman bilemeyeceğim tabii ama bu riskleri almak da pek mantıklı gelmiyor...
İnşallah canım, çok teşekkür ederimnormal dogum yaptirmak aslinda doktorunda isine gelir bence ama demekki gercekten uygun gormuyor doktorun. guveniyorsan kendisine zaten bence hersey yolunda gidicektir
Bizim doktor kontrolümüzde birşey çıkmadı. Bugün sağlık ocağına 2. Topuk kanı vermeye gittik ebe çok hafif var ama yok denecek kadar dedi. Günde iki çay kaşığı kadar su ver atsın vücudundan dedi. Sizin nasıl anlaşıldı sarılık. Zor olmaz mı hiç ama Allahın izniyle geçer üzülme hemen her bebekte oluyor. Bol bol emzirince geçiyormuş. İnan bende sudan çıkmış balık gibiyim. Vakit de olmuyor bebeklerden araştırma yapmayaAmin canm kesinlikle onlar ise yaradi.
Biraz canmz skkın sarılık sınırda cıktı insallah degerimis düşer ne zor seymis suan aklm sürekli onda insallsh atlatırız sizde var mi biseyler
Kizlar bayadir cinsel iliskiye girmiyorum cocuk kanala daha girmedi ya bu ise yarar mi acaba
Kuzum ne durumdasın? Sürecin Su gibi geçer de sağ Salim kavuşursunuz inşallahKizlarr dun aksamuzeri 6 gibi kasilmalar basladi. Ay dedim iyi gidiyoruz 5 dk ya dusunce arariz ebeyi ve aradik sadece 3 cm aciklik ve bugun oglen saat 1 e kadar 3 cm artmadiBen dayanamaz oldum, cok yoruldum, epidural diye tutturdum. 4 de epidural aldim, ohh be dedim. Suan acilmanin artmasini bekliyoruz, 6 ya cikti bakalim 10 cm nezaman gorcez. Kizlar dua edin bana lutfen. Epiduralsiz ben beceremem, dayanamadim
Çiçeğim pazartesiye ne kalmışKızlar ptesi doğum kesinleşti. Bugün konuştuk doktorla tekrar, uzun uzun anlattı sezaryen gerekçelerini. Muayene etti, ultrasonla baktı, normalde çok zorlanırsın, dedi ne yazık ki. 40'ı beklemek de olmuyormuş çünkü bebeğin suyu azalmış ve plasentası yaşlanmaya başlamış. Devlettekiler gibi çok zorlarsak normal doğurursun ama 24 saat sancı çekersin, travmatik bir süreç olur senin için, bunları öngörecek kadar tecrübem var, dedi. Kendini kasar itemezsen bebekte komplikasyon olabilir, böyle olursa seni sezaryene almak gerekir ameliyathanede yer bulabilir miyiz, aç olmayacaksın, yırtıkların, ileride idrar kaçırma durumları vs ben bu riskleri almam, dedi. Daha bir dolu şey saydı, ben de zorlamadım artık. Zaten suyu azalmış deyince tedirgin oldum. Haftasonu hareket hissetmezsen hemen acile gel, dedi. Hayırlısı böyleymiş diyorum artık, bu saatten sonra kafamı daha fazla karıştırmak da istemiyorum. Dualarınızı beklerim sağlıklı bir bebiş doğurmak için
Yok kuzum henüz girmedipinkywom haber var mı kızlar ben mi kaçırdım bugün giremedim pek buralara
Çiçeğim geçmiş olsunAmin canm kesinlikle onlar ise yaradi.
Biraz canmz skkın sarılık sınırda cıktı insallah degerimis düşer ne zor seymis suan aklm sürekli onda insallsh atlatırız sizde var mi biseyler
Canı öyle istiyor olabilirbzmki dün akşamdan beri cok ağlak neden acaba? akıllı uslu cocuk gitti bni emzik gbi kullanıyor gece sağarak vericem meme uçlarım öldü. birde emdiğini nasıl anlıyorsun ilk bşta cuk cuk ses gelıyor snr kesiliyor normal mi aydınlat bni
walla unuttm dıyorum 200cocuğumda olsa acemılık hat safhada, bnm en zorlandığım dönem yenı doğan. diğer dönemler su gbiKuzum ne durumdasın? Sürecin Su gibi geçer de sağ Salim kavuşursunuz inşallah
Çiçeğim pazartesiye ne kalmış
Hayırlısı böyleymiş doktoruna güveniyorsan artık kafanı hiç bulandırma. En başından beri sürecini o takip ediyor sonuçta tüm durumu göz önüne alınca bu şekilde daha uygun bulmuş demek ki.
Bizim doğuma da bu şekilde uzun bi konuşmanın ardından karar verilmişti. Ne seni ne bebeğimizi bu günlere gelmişken riske atmaya gerek yok inşallah çok kolay bir doğum diliyorum sanaoy maşallah ya
Yok kuzum henüz girmedipinkywom ben de bakındım ama ses yok inşallah iyilerdir
Çiçeğim geçmiş olsun
Bir an önce toparlar inşallah. Zaten bilgilendirmişlerdir, Bol bol beslemeye çalışın
Ne zor şeymiş demişsin, o kadar iyi anlıyorum ki. Ama geçiyor inşallah bu günler de dirayetli ol
Canı öyle istiyor olabilirben benimkini 2 kat battaniyeye sardım hafif sakinledi gibi üşüyomuş yavrum sanırım ama geceler yine uykusuz azcık yarım kundak yapabilsem daha iyi uyuyacak gibi ama yapamadığımdan uyumuyor
Hanfendi sizin ilk çocuk mu acabadeğil diye biliyorum cünkü
Valla bakıyorum sürekli bi yutkunma görüyorum ağzı yüzü süt oluyor tatmin oluyorum ben
bizde emme süresi uzun oluyor memede yatıyor ağzından cekınce uyanıyor bu gece sağarak besliycem
Ya ben int bi video izledim pompoya sağılan süt sizin gögsünüzde ne kadar süt var onun miktarını belirlemez diyeBen de mamayla desteğe geçtim asla doyuramıyorum tüm gün memede silikon uçla emiyo zaten belim ikiye ayrıldı ama süt öyle çağlamıyopompa deniyorum 10 cc bile zor çıkıyo ve normal mi bilmem inanılmaz acıyo pompayla çekmek ve uçlarını iyice mahvediyo..
Memeyi bıraktıktan sonra çok ağlayıp aranınca 60 cc yaptım nefessiz içti
Selam kızlar foruma bakamaz oldum umarım herkes iyidirYeni doğum yapan arkadaşlarım var ise gözünüz aydın Biz de bugün bir haftalık olduk
Yok gelmedi canım arada yokluyor bakalım eli kulağında diyorum ama bakalım.. açılma varmış normal doğum yapan kadınlarda olması gerektiği kadar dedi istersen suni sancı verebiliriz dedi suyı falan da iyi deyimce bekleywlim dedik bakalımHem de ne zorlanmak. Ebeye doğumhanede sordum çok mu dikiş diye e biraz olacak deyip geçiştirdi beni korkmayayım diye herhalde. Eve gelince baktım epey var hemde. Bir ay mıvallahi doğum da zorlanmadım bu kadar. Çok sağol inşallah. Senin bebiş ne durumda gelmedi mi daha
Ayy inşAllah ağzından bal damlıyorAy kolay olacak senin doğumun bence o yüzden minik şuanda naz yapıyor zaten kolay doğuracak bari böyle nazlanayım diye
Maşallah maşallahSelam kızlar foruma bakamaz oldum umarım herkes iyidirYeni doğum yapan arkadaşlarım var ise gözünüz aydın Biz de bugün bir haftalık olduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?