2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Ayy şimdi gördüm merak ettim, çok şükür kuzum, siz iyi olun da ne zaman isterse sağlıkla gelsin inşallah

Iyi akşamlar kızlar doguranlar gözünüz aydın Allah anneli babalı buyutsun insaallah. Henüz dogurmayanlar saglikla kucaginiza alın insaallah güzel dogumlariniz olur vaktinde.
Gelelim bana:) 13 gün oluyor sanırım doğum yapalım yazamadim bir türlü arada girmeye çalıştım bir iki sayfa okuyamadan çıktım geri o yüzden kim ne yaptı çok bilgim yok
Doğumum belden uyusturma oldu ben öyle istedim devlet hastanesinde 1 saat arayla ciktik bebekle çıkar cikmaz göğsümü silip bebeği emzirdim. Az az geliyordu 3. Günü sutum gelmeye başladı tam anlamiyla.
Bebekte sarilik oldu biraz ama durumu iyi şükür hastanedeyken enjektörle mama verdim ondan sonra kullanmadim henüz inşaallah böyle devam eder.
Göğüslerim yara oldu baya kakao yağı sürdüm birde kendi sutumu iyileştiler şükür tavsiye ederim deneyin mutlaka.
Hastaydim malum kızlar oda ameliyat sonrası balgama çevirdi 2 kasık kuru dutu bir buçuk su bardağı suyu 5 6 dakika kaynatip ictim günde iki defa hem sutu artırıyor hem gripe felan çok iyi deneyin onuda.
Ameliyatim güzel geçti şükür ama 158 boy 82 kilo ile girdim sarkmis koca bir göbek dikislerim çok geç iyilesti hatta tam iyilesmedi bir taraf şişti akıyor suan enfeksiyon kaptım sanırım. Bir yandan kiloya bir yandan gobege bakıp üzülüyorum alt göbeğim baya var sarkmış durumda. Üçüncü sezeryanim doktor normal dedi geç iyilesir vs.
Dediğim gibi üçüncü doğumum ama kızlar bunda lohusalik daha zor geçiyor çok ağlıyor sürekli birşeylere umarım bir an önce iyilesirim birer. Herşeyi bir arada yazdım çünkü yazamıyorum gerçekten bebek iki çocuk ne yaptığımi bende bilmiyorum.
Bu arada doğum yapanlar gece gündüz kaç saatte bir emziriyorsunuz.? Iki saatte bir emziriyorum ben bazen uyanamadigim oluyor 3 saati buluyor nadiren bu defa vicdan azabı çekiyorum.
Birde sezeryan olanlar korse taktiniz mi? sizde göbek kilo ne durumda? kötü hissediyorum ben kendimi. Uzun oldu kusura bakmayın Allaha emanet olun❤❤

Bugün e bebeke gittik belim ağrıyo diye emzirme yastığı aldım (çok rahat bu arada) eşim güldü bu ne gibisinden niye aldın der gibi kasadaydık ben de niye dalga geçiyosun diye ağlamaya başladım eve geldik annem diyo kavga mı ettiniz önceki gün de sütüm az diye ağlamıştım annem diyo üzüyosun beni nasıl seni bırakıp gitcem

bnde öleyim, aslanımama yavru kedi gbi oldum. isim koyarken ağlama krizi gecrdm desem yeridr,2.bebeğim diğerinde de 80gun surdu. hastanede hasta kimse görmeye dayanamıyorum geciyor ama devam ederss ben bu sefer destek alıcam
Ben de haftaya doğuracağım inşallah ve kızımın ismi yok. Durup durup buna ağlıyorum, hiç biri içime sinmiyor

Onu illa dogurduktan sonra mi almamiz lazim. Once almaya baslasak dogdugu gun sut gelmis olur belki
Canım bana sağlık ocağında ebe 1 hafta önce süt için takviye alsan iyi olur sezaryende süt geç iniyor dedi ama kendi doktoruma sordum gerek yok dedi galactago damla önermişti ebe Kararasız kaldım bende çocuğa bir zararı olur mu bilmiyorum

Canım inşallah geçer bir an önce, duygu değişimleri şimdiden beni yıprattı, doğurunca düşünemiyorum Hangi emzirme yastığını aldın canım, küçük olan vardı dikdörtgen e bebekte, ondan mı? Dün alacaktım, yorum bulamadım almadım

Ben de alsam mı acaba ya, doktoruma sorayım

Baby mom nursing support set canım emzirme önlüğü ve kol desteği var büyük rahatlıkmış valla

Saglikla kolaylikla gelsin canim benim dugalarim sizknle insallah cok guzel bir kavusma olacak allahin izniyle darisi basima insallah

Canım Allah yar ve yardımcın olsun hızlı,kolay bir doğum olur inşallah dualarımız seninle

bnde öleyim, aslanımama yavru kedi gbi oldum. isim koyarken ağlama krizi gecrdm desem yeridr,2.bebeğim diğerinde de 80gun surdu. hastanede hasta kimse görmeye dayanamıyorum geciyor ama devam ederss ben bu sefer destek alıcam
Ayy 80 gün fazla geçmezse bende destek alırım o zaman. 31 yaşındayım ilk kez böyle ağlıyorum. Lohusalık çok başka bir şeymiş.
Tutma ağla tatlım inan aglamayinca geçmiyor. Herşey yolunda olsa da muhakkak bı bahane buluyosun ağlamak için. En güzeli o kötü enerjiyi at. Ben daha iki gündür sustum inan.
Ağlıyorum ama perişan oldum hiç böyle tahmin etmemiştim. O güçlü kadın gitti ne yapacağını bilmeyen biri geldi.
Ayy bende alıcam o yastıktan o zaman. Yaa bizim bu çilemiz ne olacak ekim anneleri olarak. Kanamalar, stresler , iştahsızlık , bulantı bir sürü şey yaşadık yetmedi bende dahil plansız ani doğumlarımız oldu tam bitti diyorken lohusalık çıktı birde. Gerçekten tükendim ben

Ben söyliyim bana sormamışın ama tabiki deviriyor gülüyor uykuya girerken içli içli ağlıyoe gülüyor melekler ağlatır güldürür derler
olsun olsun cevaplabzmkinin ayağı alcılı ya cnmı acıyor acaba dedım.buarada kalca usgsını cektrdınız mı kaç gunlukken cekiliyor? cocuk dr. umu söyleyecek yoksa bizmi çekelim dicektk unuttm

Canım normal doğum ise senin için hayırlı olan inşallah çok rahat bir doğumun olur sezeryan olursan da hiç korkma herşey çok güzel olacak inşallah
Amin canım. O doğum yatağında bile bizi düşünüyorsun iyi kalpli arkadaşım benim

Canım nurcum öyle bişey yok sezeryan olunca geç süt iner filan, o ebe kafadan atmış resmen. Plesanta vücuttan ayrılınca 24 saat içinde bünyeden bünyeye değişmekle birlikte süt memelere iner. Kiminin hemen iner, kiminin birkaç saate, kiminin ertesi gün. Normal doğumda da sütü geç gelen bir sürü insan var. Damla işini hiç bilemiyorum. Bu tarz dışarıdan takviyelere pek güvenmiyorum

Cok sag ol kuzum insallah hayirlisinla dogacak yavrular boyle bir bir
Doruk paşa nasil hep duga ediyorum yavru kuşa annesine sag salim kavuşsun diye rabbim hepimizin yuzunu guldursun insallah

Bende cuma gunu doguruyorum allahin izniyle insallah saglikla kavusalim yavrularimiza canim
Ooo Cuma’ya ne kaldı ki son 3 hey maşallah
Canım bugün doktor telefonda tekrar biberon vereceklerini söylediler, geçen haftaki deneme başarısız olmuş. Eğer olumlu olursa yeni bir süreç başlayacak dedi. Yarın konuşuruz deyip kapadı, yarın saat 2 olsun da güzel haberler alalım diye bekliyoruz her hastane günü öncesi gün çok stresli oluyorum
Amin canım tüm anneler ve bebişleri kavuşsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…