- 5 Mayıs 2015
- 5.018
- 6.612
- 398
Ayy şimdi gördüm merak ettim, çok şükür kuzum, siz iyi olun da ne zaman isterse sağlıkla gelsin inşallahnurcicekk
Kızlar daha doğuramadımiyiyiz bebekte bende iyiyim cok sükür suni daha vermediler rahme bir jel sürüyorlar açıklık olsun diye 3 cm acıklıkla bekliyorum. En son 1 saat önce jel sürdüler. Nts de yatıyorum 2-3 saatte bir de kalkıp dolaşmama izin veriyorlar yarım saatte bi. Ay sancıyı evde çekin dedikleri bu olsa gerek. Ama işte ani yatış verince sancı yok açılma yok garip oldu birazcık. 1 saate suni verecez dedi doktor bakalım ne yapacaklar. Suni de de açıklık hızlanmazsa sabah sezeryana alacaklar. Sağlıkla gelsinde minik kuş bakalım. Hepimize dua ediyorum bu arada doğuranlar sağlıkla büyütsün, doğum yapmayanlarda sağlıkla kucaklarına alsın diye Hayyal ve D Dilara55333 küvezden sağlıkla bebeklerini çıkartıp evlerine götürsünler
Kızlar kızlar… asla duygusal biri değilimdir zor ağlarım aslan burcuyum. Daha lohusalığın 3.günü ağla ağla ölüyorum her şeye ağlıyorum ne yapcağım ben. Bebek iyi sütüm var. Derdim ne bilmiyorum. Bir şey önerin ne olur. Bunu yazarken bile ağlıyorum nedeni yok
Ben de haftaya doğuracağım inşallah ve kızımın ismi yok. Durup durup buna ağlıyorum, hiç biri içime sinmiyorbnde öleyim, aslanımama yavru kedi gbi oldum. isim koyarken ağlama krizi gecrdm desem yeridr,2.bebeğim diğerinde de 80gun surdu. hastanede hasta kimse görmeye dayanamıyorum geciyor ama devam ederss ben bu sefer destek alıcam
Canım bana sağlık ocağında ebe 1 hafta önce süt için takviye alsan iyi olur sezaryende süt geç iniyor dedi ama kendi doktoruma sordum gerek yok dedi galactago damla önermişti ebeOnu illa dogurduktan sonra mi almamiz lazim. Once almaya baslasak dogdugu gun sut gelmis olur belki
Canım inşallah geçer bir an önce, duygu değişimleri şimdiden beni yıprattı, doğurunca düşünemiyorumBugün e bebeke gittik belim ağrıyo diye emzirme yastığı aldım (çok rahat bu arada) eşim güldü bu ne gibisinden niye aldın der gibi kasadaydık ben de niye dalga geçiyosun diye ağlamaya başladım eve geldik annem diyo kavga mı ettiniz önceki gün de sütüm az diye ağlamıştım annem diyo üzüyosun beni nasıl seni bırakıp gitcem
Ben de alsam mı acaba ya, doktoruma sorayımCanım bana sağlık ocağında ebe 1 hafta önce süt için takviye alsan iyi olur sezaryende süt geç iniyor dedi ama kendi doktoruma sordum gerek yok dedi galactago damla önermişti ebeKararasız kaldım bende çocuğa bir zararı olur mu bilmiyorum
Evet canım bende 38 39 hafta gelsin istiyorum bakalımEvet doğumu tetikliyormuş 2 hafta önce yapacaktı doktor belirtilerimden dolayı ama ben erken diye istememiştim bu sefer yapacak merak ediyorum o yüzden nasıl diye
Canım inşallah geçer bir an önce, duygu değişimleri şimdiden beni yıprattı, doğurunca düşünemiyorumHangi emzirme yastığını aldın canım, küçük olan vardı dikdörtgen e bebekte, ondan mı? Dün alacaktım, yorum bulamadım almadım
Saglikla kolaylikla gelsin canim benim dugalarim sizknle insallahnurcicekk
Kızlar daha doğuramadımiyiyiz bebekte bende iyiyim cok sükür suni daha vermediler rahme bir jel sürüyorlar açıklık olsun diye 3 cm acıklıkla bekliyorum. En son 1 saat önce jel sürdüler. Nts de yatıyorum 2-3 saatte bir de kalkıp dolaşmama izin veriyorlar yarım saatte bi. Ay sancıyı evde çekin dedikleri bu olsa gerek. Ama işte ani yatış verince sancı yok açılma yok garip oldu birazcık. 1 saate suni verecez dedi doktor bakalım ne yapacaklar. Suni de de açıklık hızlanmazsa sabah sezeryana alacaklar. Sağlıkla gelsinde minik kuş bakalım. Hepimize dua ediyorum bu arada doğuranlar sağlıkla büyütsün, doğum yapmayanlarda sağlıkla kucaklarına alsın diye Hayyal ve D Dilara55333 küvezden sağlıkla bebeklerini çıkartıp evlerine götürsünler
Ayy 80 gün fazla geçmezse bende destek alırım o zaman. 31 yaşındayım ilk kez böyle ağlıyorum. Lohusalık çok başka bir şeymiş.bnde öleyim, aslanımama yavru kedi gbi oldum. isim koyarken ağlama krizi gecrdm desem yeridr,2.bebeğim diğerinde de 80gun surdu. hastanede hasta kimse görmeye dayanamıyorum geciyor ama devam ederss ben bu sefer destek alıcam
Ağlıyorum ama perişan oldum hiç böyle tahmin etmemiştim. O güçlü kadın gitti ne yapacağını bilmeyen biri geldi.Tutma ağla tatlım inan aglamayinca geçmiyor. Herşey yolunda olsa da muhakkak bı bahane buluyosun ağlamak için. En güzeli o kötü enerjiyi at. Ben daha iki gündür sustum inan.
Ayy bende alıcam o yastıktan o zaman. Yaa bizim bu çilemiz ne olacak ekim anneleri olarak. Kanamalar, stresler , iştahsızlık , bulantı bir sürü şey yaşadık yetmedi bende dahil plansız ani doğumlarımız oldu tam bitti diyorken lohusalık çıktı birde. Gerçekten tükendim benBugün e bebeke gittik belim ağrıyo diye emzirme yastığı aldım (çok rahat bu arada) eşim güldü bu ne gibisinden niye aldın der gibi kasadaydık ben de niye dalga geçiyosun diye ağlamaya başladım eve geldik annem diyo kavga mı ettiniz önceki gün de sütüm az diye ağlamıştım annem diyo üzüyosun beni nasıl seni bırakıp gitcem
Hamileliği özleyeceğimiz kesin ama işte artık son haftalar ya dayanamıyoruz bir an evvel kucağımıza almak kavuşmak istiyoruzEvet canım bende 38 39 hafta gelsin istiyorum bakalım
olsun olsun cevaplaBen söyliyim bana sormamışın amatabiki deviriyor gülüyor uykuya girerken içli içli ağlıyoe gülüyor melekler ağlatır güldürür derler
canim tez zamanda kucagina alirsin insallah bebeginiBebeğim hala kuvözde nebim dikişlerim ağrıyor moralim çok bozukherkesten dua bekliyorum
En kısa zamanda kucağına alırsın kavuşursun yavrunla inşallahBebeğim hala kuvözde nebim dikişlerim ağrıyor moralim çok bozukherkesten dua bekliyorum
Canım normal doğum ise senin için hayırlı olan inşallah çok rahat bir doğumun olurnurcicekk
Canım nurcum öyle bişey yok sezeryan olunca geç süt iner filan, o ebe kafadan atmış resmen. Plesanta vücuttan ayrılınca 24 saat içinde bünyeden bünyeye değişmekle birlikte süt memelere iner. Kiminin hemen iner, kiminin birkaç saate, kiminin ertesi gün. Normal doğumda da sütü geç gelen bir sürü insan var. Damla işini hiç bilemiyorum. Bu tarz dışarıdan takviyelere pek güvenmiyorumCanım bana sağlık ocağında ebe 1 hafta önce süt için takviye alsan iyi olur sezaryende süt geç iniyor dedi ama kendi doktoruma sordum gerek yok dedi galactago damla önermişti ebeKararasız kaldım bende çocuğa bir zararı olur mu bilmiyorum
Cok sag ol kuzum insallah hayirlisinla dogacak yavrular boyle bir bir
Doruk paşa nasil hep duga ediyorum yavru kuşa annesine sag salim kavuşsun diye rabbim hepimizin yuzunu guldursun insallah
Ooo Cuma’ya ne kaldı kiBende cuma gunu doguruyorum allahin izniyleinsallah saglikla kavusalim yavrularimiza canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?