2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
evet canım. 2 saat sonra gidicez bakalım. tahliller doğum vs Allah nasip ederse öğleden sonra kendime gelmiş olurum
İnşallah kuzucum
Amin canım benim

Hanımlar Korku heyecan hepsi normal ama keşke son gecenizde bari biraz uyusaydınız cünkü sonra uyunmuyor

İnşallah kuzucum

Amin canım benim

Hanımlar Korku heyecan hepsi normal ama keşke son gecenizde bari biraz uyusaydınız cünkü sonra uyunmuyor
ah biliyorum da işte şu kaygı stres heyecan 2. benim ama ilkinden daha gerginim. başıma gelecekleri biliyorum ya

evet canım. 2 saat sonra gidicez bakalım. tahliller doğum vs Allah nasip ederse öğleden sonra kendime gelmiş olurum

kolay gecsin dogumunuz kizlar saglikla alin yavrularinizi kucaginiza

Gece suni vermek istemedii aksi durum olursa diye sabah 9 da vercem dedi hocalar vs gelsin öyle dedi

Çok sevindim canım, tansiyonun da süper olmuş maşallah diyelim Sağolsun böyle doktor, hemşireler şans işi, ne güzel senin de karşına çıkmış. Burada bizler de varız, el ele endişelerimizi atlatacağız inşallah. Ben de 20.sinde alacağım kucağıma aksilik çıkmazsa. Burada buluşuruz 1 gün arayla

İnşallah alır biberonu melek, normale dönecek ama o zamana kadar da annesini hop oturtup hop kaldırıyor miniş :) Dualarım Dorukla annesi, hiç korkma eninde sonunda doya doya yiyecek içecek
Canım benim çok teşekkür ederim inşallah canım bakalım bugün nasıl haberlerle döneceğim
fazla süt göz çıkarmaz sevdim bu sözü
Allah rahmet eylesin canım bebeğin hayırlı olsun. Çok zor bir tecrübe olmuş, Allah yardımcın olsun inşallah
Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün
çoook Kolay olacak Hayırlısıyla bebişini kucağına sağ Salim almayı nasip etsin Rabbim

Evet canım.. sendeki rahatsızlık onu etkiler maalesef.. sen ne kadar dinlenmiş ve ruh halin iyi olursa bebeğinde durumu o ölçüde iyileşiyor düzeliyor.
Kolik olabilir belli saatte ağlar kolik bebek yada hep ağlar.. ilk bebeğimde saat 17.30-19:00 arası durmaksızın ağlardı 1.ayıyla 2.ayı arasında.. saate baktığımda 5 dk sonra başlayacak moduna girmiştik ve öyle de oluyordu. Annemle evi 17.30dan sonra süpürmeye karar verdik o ses biraz durduruyordu ama kısa bir süre saat 19.00 olunca bitiyordu ağlama nöbeti

Dün cok cok zor geçti gerçekten. Bi de gece beni sürekli emmesine rağmen 15 dk uyuduktan sonra 70 cc sütümü ısıttım verdim,içine de gaz damlasını katmıştım. üzerine beni uzun uzun bi daha emdi. Bi süre daha huzursuzdu. Ama Gece 3 saat uyudu da biraz dinlendim. Bi de sağolsun şimdi 1 saat kestirmişim iyi geldi:) çok zormuş, acemilik de var.
O zaman kolik değil bizimki sanırım. Benim rahatsızlığım +gaz sancısı eklenince yavrum hiç durmadı. Şimdi de debelenmesine sızlanmasına uyandım ama yeniden uyuya kaldı. Gaz damlası iyi geldi sanırım.
Kolik bebek çok daha zor olmalı inşallah bu Bebiş öyle olmaz canım benim
Eki Görüntüle 3143583
Dün akşam çekmiştim 40+2 bugün 40+3.. tepe gibi oldu karnım
Senin ufaklık 15 günlük daha gelişip öyle çıkacak sanırım maşallah güzel büyümüş kaç kg çıkmıştı en son kontrolde

Eki Görüntüle 3143583
Dün akşam çekmiştim 40+2 bugün 40+3.. tepe gibi oldu karnım
Ay maşallah canım benim nasıl güzelsiniz
Canım… Bir de o tek olmak zorluyor insanı değil mi öyle böyle yarın 1 ayınız bitiyor güneşim de sen de inşallah bundan sonra daha rahat olursunuz. Üşüttün mü ne rahatsızlığın var?

Ya öyle yalnız olmak zor beslenmem sekteye uğradı sütüme direkt yansıdı yedekte sütüm kalmıyor artık
eşim de elinden geleni yapıyor ama bi yere kadar tabi
Gece mama vermeyi teklif ediyor kendisi verecekmiş hem bebek hem sen uyursun diyor. Kahvaltılarımı hazırlayıp gidiyor zaten ki bu onun için cidden büyük çaba. Akşam yemekleri zaten şaibeli yardımı var. Uykusundan da feragat ediyor ona rağmen gece bayılıyor

Kıyamam gazları olması zormuş çıkarınca sesi kesiliyor
Pazar bi sahile gidelim dedik dışarı çıktık yorgunluk üstüne hemen etkilendim sanırım. Kemiklerim ağrımaya başlamıştı. yemek de midemi rahatsız etti. Ateşim çıktı vücut ağrıları ciddi ishal hatta devam da ediyor.
Bağışıklığım zayıflamış resmen hissettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…