2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Bu gün kontrol günüydü herşey yolunda gözüküyor çok şükür 3300 kg boy 53 cm çıkıyor 1 hafta mız kaldı herhangi bir durum olmazsa ha çıktı ha çıkacak modunda yatıp kalkıyorum bakalım ağlama nöbetleri nefes alamıyorum gibi ataklar ve kasilmalarim la basbasayim isyan etmiyorum Allah'ım birde usutmusum doğal gaz döşendi ve temizlik yapıldı sanırım cereyan da kaldım sıcak ballı su ve bitki çayı içiyorum umarım bronşit e çevirmez ilaçta vermedi Dr tavsiyeleriniz varmı öksürük için oksurdukce aşağıya baskı çoğalıyor

Canimmmm insallah rabbim hayirlisini nasip edecek hic korkma dugalarim seninle kolayca kavusacaksin insallah pipiline
Valla benden once doguracaksin ben cuma saat 8de allahin izniyle sezaryana giricem

Kızlar bugün 39+3 olduk hareketlerinde azalma hissediyorum normalde soluma yatınca hemen hareketlenirdi kahvaltıdan sonra çikolata da yiyip yattım soluma anca hareket etti dürtüp rahatsız ettiğim zaman hareket ediyo ama normalde pek etmiyo sizce endişelenmeli miyim?

Babasını dışarı postalayan kuş mu olmuş bu Güneş hanım

Canım mesajını yeni gördüm. Allah yardımcın olsun inşallah hayırlı ve çok kolay bir doğum olur yavru kuşun annesine kavuşmak istedi demek ki

Canimmmm insallah rabbim hayirlisini nasip edecek hic korkma dugalarim seninle kolayca kavusacaksin insallah pipiline
Valla benden once doguracaksin ben cuma saat 8de allahin izniyle sezaryana giricem
Ay herkes bir bir doğuruyor hayırlı olsun tatlım şimdiden…

ben direk nasil birsey istedigimi gosterdim canim cunku esim bu konularda pek iyi degildir. riske atamazdim
Eşimin babası bana bilezik taktı gelen halası teyzeleri benim halam çeyrek getirdi
benim tarafimdan 7 ceyrek , 1 tam altin , kizima dayisindan bir bileklik geldi. Olurda gidersem kat kat fazlasi gelirde , kismet bakalim
bir tek kocan yeter sana askitomm
gorumce diyor ve susuyorum
Ay kızlar yarın sabah 8 de doğum inşallah korku heyecan gerginlik her şey var üstümde bugün kuaföre gidip saçımı falan kestireyim biraz hastane için kuru meyve vs alayım diyorum.
kolaylikla gecsin insallah kuzumsaglikla al kucagini yavrunu

38de sezeryan olabilir dedi acilma yok cocuk inmiyor. Yalanci danci yok. E haliyle ne yazik ki sezeryan dedi. Bakalim ne olacak carsamba belli olur durumum. Enjektor isine bakarim.. aptamil kucuk boy var mi peki... fazla vermicez ya malum
Eczacı ve doktor akrabam var bana aptamil pregomin syneo önerdi. İnek sütü alerjisi olan bebekler içinmiş onu aldım. Mama hakkında bilgim yok ama bunu ilk gün verdim yedi. İkinci gün sütüm geldi sonra daha mama aramadı sütüm yetti. Ahh ahh doğum kolay olanmış lohusalık mahvetti beni ağla ağla ölüyorum daha şimdi girebildim buraya
Aynen ben yazmıştım 3.günden bildiriyorum daha iyiyim zamanla geçiyor sezaryen acısı. Ama yinede normal doğurun. Lohusalıkla o acılar beni mahvetti
7.günden bildiriyorum ağrılarım epey hafifledi ancak bi bel ağrım var çözemiyorum iğneden mi kaynaklı emzirmeden mi :/
Emzirmekten canım 3.günüm bende de başladı emzirince.

Kızlar kızlar… asla duygusal biri değilimdir zor ağlarım aslan burcuyum. Daha lohusalığın 3.günü ağla ağla ölüyorum her şeye ağlıyorum ne yapcağım ben. Bebek iyi sütüm var. Derdim ne bilmiyorum. Bir şey önerin ne olur. Bunu yazarken bile ağlıyorum nedeni yok

canimm hic korkma emin ellerdesin , zaten gerekeni zamaninda yapicaklardir sen yavruna kavusacagin o ani dusun saglikla alicakasin kucagina insallah
ay birsey kalmadi ya, yuzduk yuzduk kuyruguna geldik
Normalde olmasi gereken gec gelmeleriymis zaten ama hava dan mi sudan mi bilinmez cogu erken geldi sipalarin
Allah anali babali saglikli bir ömur nasip etsin canim yavruna

Farkında olunmayacak gibi değil kii.

Amiin, inşallah atlatır bir an önce, çarşamba ilk kontrolümüze gideceğiz.

Sana da hayırlısıyla sağlıklı, kolay bir doğum diliyorum minnoşum.

Cnm çok normal büyük sorumluluk altına girdik uykusuzluk yorulduk hergün oluyor bana ama bebişine bak yüzüne ve tek şunu de ben seni nekadar isteyip bekledim de ve kokla ozaman geçiyor

Evet doğumu tetikliyormuş 2 hafta önce yapacaktı doktor belirtilerimden dolayı ama ben erken diye istememiştim bu sefer yapacak merak ediyorum o yüzden nasıl diye

Canım aşağı kayıyor mu bu modelde Güneş kız? Yanları kapalı almak istemiyorum, ben de ondan almak istiyorum ama yorumlarda sabah uyanınca çocuğun aşağıda büzüşük baktığını söyleyen var ay çok gülerim öyle bulurssam

Umursamazlıkta Başak’ın kaynanası gibi olun
Dünya yansa saçını tarayacak cins sanırım
Annelik nasıl gidiyor başağım
O bu konuda bir dünya markası.

Nasıl gidiyor… Bilmiyorum minnoşum ya, hem mutluyum hem üzgün. Çok güzel ama çok zor, o da ben de iyileşip toparlandıktan sonra anlayacağım sanırım.

Sen söylesenee, küçük prens ne zaman evine dönüyor?

Ay herkes bir bir doğuruyor hayırlı olsun tatlım şimdiden…
Cok sag ol kuzum insallah hayirlisinla dogacak yavrular boyle bir bir
Doruk paşa nasil hep duga ediyorum yavru kuşa annesine sag salim kavuşsun diye rabbim hepimizin yuzunu guldursun insallah

Nasil oldun canim benim aklim sende dugalarim seninle insallah rabbim kolay eylesin dogumunu saglicakla kavus yavruna bana heber ver lutfen meraktan oluyorum imkanim olsa yanina gelicem vallahi

Cnm çok normal büyük sorumluluk altına girdik uykusuzluk yorulduk hergün oluyor bana ama bebişine bak yüzüne ve tek şunu de ben seni nekadar isteyip bekledim de ve kokla ozaman geçiyor
Bebeğe baktıkça daha çok ağlıyorum canım. Annemdeyim zaten yarın bir saatliğine eşimle dışarı çıkacağız farklılık olsun diye belki düzelirim diye. Umarım işe yarar. Eşime bakıyorum bebeğe bakıyorum ben sizi hakedecek ne yaptım diyorum ağlıyorum. Ağlamaktan gözlerim şişti artık. Hamileyken ne kadar kolaymış her şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…