Bende plasentayla alakalı olduğunu biliyorumda bir sağlık çalışanından duyunca insan dikkate alıyorCanım normal doğum ise senin için hayırlı olan inşallah çok rahat bir doğumun olursezeryan olursan da hiç korkma herşey çok güzel olacak inşallah
Amin canım. O doğum yatağında bile bizi düşünüyorsun iyi kalpli arkadaşım benim
Canım nurcum öyle bişey yok sezeryan olunca geç süt iner filan, o ebe kafadan atmış resmen. Plesanta vücuttan ayrılınca 24 saat içinde bünyeden bünyeye değişmekle birlikte süt memelere iner. Kiminin hemen iner, kiminin birkaç saate, kiminin ertesi gün. Normal doğumda da sütü geç gelen bir sürü insan var. Damla işini hiç bilemiyorum. Bu tarz dışarıdan takviyelere pek güvenmiyorum
MaşallahO bu konuda bir dünya markası.
Nasıl gidiyor… Bilmiyorum minnoşum ya, hem mutluyum hem üzgün. Çok güzel ama çok zor, o da ben de iyileşip toparlandıktan sonra anlayacağım sanırım.
Sen söylesenee, küçük prens ne zaman evine dönüyor?
Bende plasentayla alakalı olduğunu biliyorumda bir sağlık çalışanından duyunca insan dikkate alıyorAnnemde normal yapmış 4 günde inmişti dedi valla nereyi dinleyeceğimizi şaşırıyoruz Hayyalcim
İnşallah alır biberonu melek, normale dönecek ama o zamana kadar da annesini hop oturtup hop kaldırıyor miniş :) Dualarım Dorukla annesi, hiç korkma eninde sonunda doya doya yiyecek içecekOoo Cuma’ya ne kaldı kison 3 hey maşallah
Canım bugün doktor telefonda tekrar biberon vereceklerini söylediler, geçen haftaki deneme başarısız olmuş. Eğer olumlu olursa yeni bir süreç başlayacak dedi. Yarın konuşuruz deyip kapadı, yarın saat 2 olsun da güzel haberler alalım diye bekliyoruzher hastane günü öncesi gün çok stresli oluyorum
Amin canımtüm anneler ve bebişleri kavuşsun inşallah
anurkoc kuzum benm gorumcem sezeryan oldu sutude hemen geldi. ilk hafta bebegi kiloda kaybetmedi. Sen bosver kulak asma kimseye
Bugün doktorum 21 gecesi hiçbirşey yeme içme su dahi sabah 9da bekliyorum seni 2 dklık işimiz var sadece sonra bıdık kucağınızda hiç korkma dedi sarıldık beni çok rahatlatıyor o bugün çok daha iyiyim o yüzden tansiyonumda 12/6 çıktı orada ölçtüleranurkoc evet canım, ben doktoruma sezaryen istiyorum ama sütü napıcaz dediğimde, normal doğumda da süt gelmeyebiliyor, sezaryende hemen gelebiliyor, birbirinden çok alakasız dedi. O anki stres ve genetik etkiliyormuş süt olayını. Ama damla her iki durumda da mantıklı, al derse alacağım. Fazla süt göz çıkarmaz :) Bu arada psikolojik olarak nasılsın canım? Biraz rahatlayabildin mi?
İnşallah kuzum benimde beklediğim kilonun altında biraz bebek bende kalıplıyım babasıda öyle daha büyük olur sanıyordum birşey olur ona diye korkuyorum süt olmazsaanurkoc kuzum benm gorumcem sezeryan oldu sutude hemen geldi. ilk hafta bebegi kiloda kaybetmedi. Sen bosver kulak asma kimseye
kuzum biliyorsun son zamanalrda olcumlerde tam tutmuyor pozsiyonlarindan dolayi. O yuzden hic canini skmaİnşallah kuzum benimde beklediğim kilonun altında biraz bebek bende kalıplıyım babasıda öyle daha büyük olur sanıyordum birşey olur ona diye korkuyorum süt olmazsa
Evet kesinlikle buna katılıyorum. İki doğumum da normaldi. İlkinde hemen sütüm geldi bebeğim hiç kilo kaybetmedi üstüne kilo aldı o hafta. Şimdiki doğumumda ise babamı kaybettim bir gün önce. Zaten cenaze evinden çıkmışım. Annem de gelemedi doğumuma, kardeşlerim... Öyle yalnız hissettim ki. Sütüm gelmedi. Bebek hastaneyi inletti ağlamaktan.anurkoc evet canım, ben doktoruma sezaryen istiyorum ama sütü napıcaz dediğimde, normal doğumda da süt gelmeyebiliyor, sezaryende hemen gelebiliyor, birbirinden çok alakasız dedi. O anki stres ve genetik etkiliyormuş süt olayını. Ama damla her iki durumda da mantıklı, al derse alacağım. Fazla süt göz çıkarmaz :) Bu arada psikolojik olarak nasılsın canım? Biraz rahatlayabildin mi?
Bana pazartesi günü 3250 Gr minik bir bebek dedi. Perşembe günü doğurdum 3800 Gr. Kilo işi belli olmayabiliyor. İyi ki 3250 demiş bana. Doğururken panik olabilirdim.İnşallah kuzum benimde beklediğim kilonun altında biraz bebek bende kalıplıyım babasıda öyle daha büyük olur sanıyordum birşey olur ona diye korkuyorum süt olmazsa
Başın sağolsun canım, Allah sana ve bebeklerine ömür versinEvet kesinlikle buna katılıyorum. İki doğumum da normaldi. İlkinde hemen sütüm geldi bebeğim hiç kilo kaybetmedi üstüne kilo aldı o hafta. Şimdiki doğumumda ise babamı kaybettim bir gün önce. Zaten cenaze evinden çıkmışım. Annem de gelemedi doğumuma, kardeşlerim... Öyle yalnız hissettim ki. Sütüm gelmedi. Bebek hastaneyi inletti ağlamaktan.
Tam yok artık görümce kesin söyledi diyordum kiii
Bunu okuyunca kesinlikle şaşırmadım
Hey maşallahgözün Aydın canım benim aramıza hoş geldiniz
E bebişin bilgilerini alalım o zaman
Minnoş reflü yatağı kullanıyorum. Evde en aktif kullandığım şey. Ebebekteki en ucuz modeldi. Yan destekleri çıkarıp onda emziriyorum çoğu zaman. Ayrı Emzirme yastığı Da var tabi.
Bebek uyuduğunda iyi günündeyse reflü yatağın beşiğin içine koyuyorum, değilse ki bu aralar değil, genelde salonda beraber uyuyoruz müdehale etmem daha kolay ve daha seri uyuyor. Bazen de kendi yatağımda reflü yatağında uyuyor, pardon beraber uyuyoruz
canimm hic korkma emin ellerdesin , zaten gerekeni zamaninda yapicaklardirsen yavruna kavusacagin o ani dusun saglikla alicakasin kucagina insallah
ay birsey kalmadi ya, yuzduk yuzduk kuyruguna geldik
Normalde olmasi gereken gec gelmeleriymis zatenama hava dan mi sudan mi bilinmez cogu erken geldi sipalarin
Allah anali babali saglikli bir ömur nasip etsin canim yavruna
Çok teşekkürler kızlar. Bebişim 2 kilo 900 gr doğdu. Suyu neredeyse bitmiş ve doğar doğmaz kakasını yaptı, iyi ki normali beklememişim. İlk zamanlar meme almada fena değildi ama şu an altını doldurmadığını fark ettim uzun zamandır ve ağlama krizlerinden ötürü mama vermek zorunda kaldım az önce. Aç kalmış çocuğum. İnsanın morali bozuluyor, lohusa psikolojisi gerçekten çok garip.Allah razi olsun kuzum
Gozun aydin rabbim anali babali saglikla buyutmeyi nasip etsin insallahkocaman masallah ikinize cabucak iyilesirsin insallah cok sevindim senin adina
Yok 3ümüz sığıyoruz su anBabasını dışarı postalayan kuş mu olmuş bu Güneş hanım
Kuzum azcık kayıyor bazen. Ben ayak kısmını yatağın baş kısmına dayıyorum. Ya da park yatağın kısa kenarına yatırıyorum aşağı kaysa da en sonunda kendisini yukarı itiyor. Bu cok problem değil emin ol sadece ayak kısmının boşluğa gelmemesine dikkat et. Haricindekırlent ile bile destek yapabilirsin.Canım aşağı kayıyor mu bu modelde Güneş kız? Yanları kapalı almak istemiyorum, ben de ondan almak istiyorum ama yorumlarda sabah uyanınca çocuğun aşağıda büzüşük baktığını söyleyen varay çok gülerim öyle bulurssam
Ekleyeyim minnoş hadi gözün Aydın tarih belli olmuş
Kuzum gözler bizde sık sık kayıyor zaten. Normal diye biliyorum. Hatta bazen hafif hafif şaşılık oluyor ama o da doğduğunda daha çoktu zamanla azaldı mesela. Sizde de var mı ben de bunu merak ediyorum:))-Sunshine bebişin böyle bazen gözlerini kaydırıp gülme falan yapıyor mu? kalca usg cektrdınz mı? derisi soyuluyor mu yakında bni engellicen dimi
Nazardan korkmasam gözler kayık ya da kapalı ağzı yantrik gülümsemesini eklerdim buraya@Dilos6342 cnm günlerimiz aynı sanada sorayim,bebişin böyle uykuya girerken gözlerini devirip gülüyor mu ya da içli içli ağlıyor mu? bazen bir geliyorum sessiz sessiz ağlıyor miniğim
Minnoşum hakkınızda en hayırlısı neyse en kolayı da o olsun inşallah@nurcicekk
Kızlar daha doğuramadımiyiyiz bebekte bende iyiyim cok sükür suni daha vermediler rahme bir jel sürüyorlar açıklık olsun diye 3 cm acıklıkla bekliyorum. En son 1 saat önce jel sürdüler. Nts de yatıyorum 2-3 saatte bir de kalkıp dolaşmama izin veriyorlar yarım saatte bi. Ay sancıyı evde çekin dedikleri bu olsa gerek. Ama işte ani yatış verince sancı yok açılma yok garip oldu birazcık. 1 saate suni verecez dedi doktor bakalım ne yapacaklar. Suni de de açıklık hızlanmazsa sabah sezeryana alacaklar. Sağlıkla gelsinde minik kuş bakalım. Hepimize dua ediyorum bu arada doğuranlar sağlıkla büyütsün, doğum yapmayanlarda sağlıkla kucaklarına alsın diye Hayyal ve @Dilara55333 küvezden sağlıkla bebeklerini çıkartıp evlerine götürsünler
Ben yazmıştım:) 5-10 CC de olsa sonuçta sütünüz var o yüzden denemenizi öneririm. Ben baya bı faydasını gördüm 3-5 gündür kullanıyorum, gün içine yayarak toplam 6 tablet.Kızlar biri yazmıştı sütüm arttı solgarın bir şeyini yazmıştı henim 5-10 cc geliyor halen artarmı ??
evet canım. 2 saat sonra gidicez bakalım. tahliller doğum vs Allah nasip ederse öğleden sonra kendime gelmiş olurumOnesun
P PENINSULA91
Hanımlar inşallah sağ Salim kavuşmuşsunuzdur
denizbenimadim canım senin de doğumun bugün
sağ Salim kolayca kavuş inşallahgüzel haberlerini bekliyoruz
Canımmm çok sağol uyku tutmadı bende okuyarak geliyordum ki etiket bildirimi geldi :) birazdan hazırlanmaya başlarız heyecan korku her şey var üstümde rabbim bu yolda kimseyi yormasın herkese kolay doğum nasip etsin aminpapatyaozu kuzum senin de bugünmüş doğumun atlamışım bi an
Sana da en kolay doğumları diliyorum sağ Salim kavuşun inşallah
ben de uyuyamadım. gerginlik stres heyecanCanımmm çok sağol uyku tutmadı bende okuyarak geliyordum ki etiket bildirimi geldi :) birazdan hazırlanmaya başlarız heyecan korku her şey var üstümde rabbim bu yolda kimseyi yormasın herkese kolay doğum nasip etsin amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?