2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Bende plasentayla alakalı olduğunu biliyorumda bir sağlık çalışanından duyunca insan dikkate alıyor Annemde normal yapmış 4 günde inmişti dedi valla nereyi dinleyeceğimizi şaşırıyoruz Hayyalcim

Maşallah
Zor olmaz mı annesi, lohusalık böyle bişey
İnşallah hep iyi olacaksınız sezeryan ağrıların hayırlısıyla geçsin de
Doruk beyin daha vakti var sanırım benim fikrimce 2-3 haftası var. Zaten ekim sonu gibi çıkacağını düşünüyordum en başından beri, takvim yaprakları o günleri işaret ediyor gibi.

Bende plasentayla alakalı olduğunu biliyorumda bir sağlık çalışanından duyunca insan dikkate alıyor Annemde normal yapmış 4 günde inmişti dedi valla nereyi dinleyeceğimizi şaşırıyoruz Hayyalcim
-Sunshine ın bir tarifi vardı sütü memelere indiren komposto onu yaparsın tam sezeryan günü. Hemen gelir inşallah sütün moralini yüksek tut olacak inşallah

İnşallah alır biberonu melek, normale dönecek ama o zamana kadar da annesini hop oturtup hop kaldırıyor miniş :) Dualarım Dorukla annesi, hiç korkma eninde sonunda doya doya yiyecek içecek

anurkoc kuzum benm gorumcem sezeryan oldu sutude hemen geldi. ilk hafta bebegi kiloda kaybetmedi. Sen bosver kulak asma kimseye
anurkoc evet canım, ben doktoruma sezaryen istiyorum ama sütü napıcaz dediğimde, normal doğumda da süt gelmeyebiliyor, sezaryende hemen gelebiliyor, birbirinden çok alakasız dedi. O anki stres ve genetik etkiliyormuş süt olayını. Ama damla her iki durumda da mantıklı, al derse alacağım. Fazla süt göz çıkarmaz :) Bu arada psikolojik olarak nasılsın canım? Biraz rahatlayabildin mi?

Bugün doktorum 21 gecesi hiçbirşey yeme içme su dahi sabah 9da bekliyorum seni 2 dklık işimiz var sadece sonra bıdık kucağınızda hiç korkma dedi sarıldık beni çok rahatlatıyor o bugün çok daha iyiyim o yüzden tansiyonumda 12/6 çıktı orada ölçtüler Gün içinde üç doğuma girmiş ve hala böyle pozitif sağolsun çok destekleyici moral verici konuşuyor nst de hemşire emzirme eğitimi verdi ben burada olacağım yardımcı olurum sana sonrasında da gelebilirsin her türlü durumda dedi bunlar endişelerimi hafifletti biraz

anurkoc kuzum benm gorumcem sezeryan oldu sutude hemen geldi. ilk hafta bebegi kiloda kaybetmedi. Sen bosver kulak asma kimseye
İnşallah kuzum benimde beklediğim kilonun altında biraz bebek bende kalıplıyım babasıda öyle daha büyük olur sanıyordum birşey olur ona diye korkuyorum süt olmazsa

Evet kesinlikle buna katılıyorum. İki doğumum da normaldi. İlkinde hemen sütüm geldi bebeğim hiç kilo kaybetmedi üstüne kilo aldı o hafta. Şimdiki doğumumda ise babamı kaybettim bir gün önce. Zaten cenaze evinden çıkmışım. Annem de gelemedi doğumuma, kardeşlerim... Öyle yalnız hissettim ki. Sütüm gelmedi. Bebek hastaneyi inletti ağlamaktan.

İnşallah kuzum benimde beklediğim kilonun altında biraz bebek bende kalıplıyım babasıda öyle daha büyük olur sanıyordum birşey olur ona diye korkuyorum süt olmazsa
Bana pazartesi günü 3250 Gr minik bir bebek dedi. Perşembe günü doğurdum 3800 Gr. Kilo işi belli olmayabiliyor. İyi ki 3250 demiş bana. Doğururken panik olabilirdim.

Başın sağolsun canım, Allah sana ve bebeklerine ömür versin Benim annem de normal doğurmuş ama kv ile yaşadığı için hep stres altındaymış, iki çocuğunda da bir damla gelmemiş. Biz hiç anne sütü almamışız. Stres çok etkiliyor gerçekten

Allah razi olsun kuzum

Gozun aydin rabbim anali babali saglikla buyutmeyi nasip etsin insallah kocaman masallah ikinize cabucak iyilesirsin insallah cok sevindim senin adina
Çok teşekkürler kızlar. Bebişim 2 kilo 900 gr doğdu. Suyu neredeyse bitmiş ve doğar doğmaz kakasını yaptı, iyi ki normali beklememişim. İlk zamanlar meme almada fena değildi ama şu an altını doldurmadığını fark ettim uzun zamandır ve ağlama krizlerinden ötürü mama vermek zorunda kaldım az önce. Aç kalmış çocuğum. İnsanın morali bozuluyor, lohusa psikolojisi gerçekten çok garip.

Babasını dışarı postalayan kuş mu olmuş bu Güneş hanım
Yok 3ümüz sığıyoruz su an babası yatağı hiç terketmedi de bu gece mesela biz salonda uyuduk en azından uyuduk biraz diyebiliyorum
Kuzum azcık kayıyor bazen. Ben ayak kısmını yatağın baş kısmına dayıyorum. Ya da park yatağın kısa kenarına yatırıyorum aşağı kaysa da en sonunda kendisini yukarı itiyor. Bu cok problem değil emin ol sadece ayak kısmının boşluğa gelmemesine dikkat et. Haricindekırlent ile bile destek yapabilirsin.
Sırf bu yüzden başka modele Minimum +100 TL verilmez onlarda da kayacak ayakları bükülecek sadece
Ekleyeyim minnoş hadi gözün Aydın tarih belli olmuş Hazır mı her şey
-Sunshine bebişin böyle bazen gözlerini kaydırıp gülme falan yapıyor mu? kalca usg cektrdınz mı? derisi soyuluyor muyakında bni engellicen dimi
Kuzum gözler bizde sık sık kayıyor zaten. Normal diye biliyorum. Hatta bazen hafif hafif şaşılık oluyor ama o da doğduğunda daha çoktu zamanla azaldı mesela. Sizde de var mı ben de bunu merak ediyorum:))
Kalça usg henüz çektirmedik bi iki haftası vardı sanırım
Deri hafif hafif pul pul atıyor bu da normal diye biliyorum
Engellemem çiçeğim daha beraber büyütecez bebeleri
Şimdi asıl soru. Benimki cumartesi 40+0 oldu ve artık uyumuyor. Memede süt var, emerken bile felaket ağlamalar mevcut. Anlamadım neler oluyor evet gaz da var ama bunlar kolik bebek işareti mi bilemedim. Ciddi anlamda yıprandım ve hastalandım ilgilenemedim bile yeterince. Acaba benim vücut rahatsızlığım onu da etkiler mi süt aracılığıyla
@Dilos6342 cnm günlerimiz aynı sanada sorayim,bebişin böyle uykuya girerken gözlerini devirip gülüyor mu ya da içli içli ağlıyor mu? bazen bir geliyorum sessiz sessiz ağlıyor miniğim
Nazardan korkmasam gözler kayık ya da kapalı ağzı yantrik gülümsemesini eklerdim buraya bi lokmada yiyesi geliyo insanın
Dudakları büküp gözleri kapalı bi içli içli ağlayası var, neyseki kısa sürüyor
Minnoşum hakkınızda en hayırlısı neyse en kolayı da o olsun inşallah
Sağlıkla kavuşun inşallah kuzum Allah yardımcın olsun.dualarım seninle merakla bekliyorum

Kızlar biri yazmıştı sütüm arttı solgarın bir şeyini yazmıştı henim 5-10 cc geliyor halen artarmı ??
Ben yazmıştım:) 5-10 CC de olsa sonuçta sütünüz var o yüzden denemenizi öneririm. Ben baya bı faydasını gördüm 3-5 gündür kullanıyorum, gün içine yayarak toplam 6 tablet.

papatyaozu kuzum senin de bugünmüş doğumun atlamışım bi an
Sana da en kolay doğumları diliyorum sağ Salim kavuşun inşallah
Canımmm çok sağol uyku tutmadı bende okuyarak geliyordum ki etiket bildirimi geldi :) birazdan hazırlanmaya başlarız heyecan korku her şey var üstümde rabbim bu yolda kimseyi yormasın herkese kolay doğum nasip etsin amin

ben de uyuyamadım. gerginlik stres heyecan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…