2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Bende cuma gunu doguruyorum allahin izniyle insallah saglikla kavusalim yavrularimiza canim

Allah razi olsun kuzum

Gozun aydin rabbim anali babali saglikla buyutmeyi nasip etsin insallah kocaman masallah ikinize cabucak iyilesirsin insallah cok sevindim senin adina

bnde öleyim, aslanımama yavru kedi gbi oldum. isim koyarken ağlama krizi gecrdm desem yeridr,2.bebeğim diğerinde de 80gun surdu. hastanede hasta kimse görmeye dayanamıyorum geciyor ama devam ederss ben bu sefer destek alıcam

Dilos6342 cnm günlerimiz aynı sanada sorayim,bebişin böyle uykuya girerken gözlerini devirip gülüyor mu ya da içli içli ağlıyor mu? bazen bir geliyorum sessiz sessiz ağlıyor miniğim

hope2022 çiçeğim ne durumdasınız ?

Canimmmm insallah rabbim hayirlisini nasip edecek hic korkma dugalarim seninle kolayca kavusacaksin insallah pipiline
Valla benden once doguracaksin ben cuma saat 8de allahin izniyle sezaryana giricem

Canım mesajını yeni gördüm. Allah yardımcın olsun inşallah hayırlı ve çok kolay bir doğum olur yavru kuşun annesine kavuşmak istedi demek ki

Nasil oldun canim benim aklim sende dugalarim seninle insallah rabbim kolay eylesin dogumunu saglicakla kavus yavruna bana heber ver lutfen meraktan oluyorum imkanim olsa yanina gelicem vallahi

nurcicekk

Kızlar daha doğuramadım iyiyiz bebekte bende iyiyim cok sükür suni daha vermediler rahme bir jel sürüyorlar açıklık olsun diye 3 cm acıklıkla bekliyorum. En son 1 saat önce jel sürdüler. Nts de yatıyorum 2-3 saatte bir de kalkıp dolaşmama izin veriyorlar yarım saatte bi. Ay sancıyı evde çekin dedikleri bu olsa gerek. Ama işte ani yatış verince sancı yok açılma yok garip oldu birazcık. 1 saate suni verecez dedi doktor bakalım ne yapacaklar. Suni de de açıklık hızlanmazsa sabah sezeryana alacaklar. Sağlıkla gelsinde minik kuş bakalım. Hepimize dua ediyorum bu arada doğuranlar sağlıkla büyütsün, doğum yapmayanlarda sağlıkla kucaklarına alsın diye Hayyal ve D Dilara55333 küvezden sağlıkla bebeklerini çıkartıp evlerine götürsünler

İnşallah hayırlısıyla kucağına alırsın. En sağlıklı şekilde ve bir avazda İnşallah

Dilos6342 cnm günlerimiz aynı sanada sorayim,bebişin böyle uykuya girerken gözlerini devirip gülüyor mu ya da içli içli ağlıyor mu? bazen bir geliyorum sessiz sessiz ağlıyor miniğim
Ben söyliyim bana sormamışın ama tabiki deviriyor gülüyor uykuya girerken içli içli ağlıyoe gülüyor melekler ağlatır güldürür derler

Hadi hayırlısı olsun çok yormadan geçer gider bu sürecinde tez vakitte kucağına alırsın inşAllah canım

Kızlar biri yazmıştı sütüm arttı solgarın bir şeyini yazmıştı henim 5-10 cc geliyor halen artarmı ??

Tutma ağla tatlım inan aglamayinca geçmiyor. Herşey yolunda olsa da muhakkak bı bahane buluyosun ağlamak için. En güzeli o kötü enerjiyi at. Ben daha iki gündür sustum inan.

Ayy haber almak güzel oldu aklım sende valla eşimede söylemiştim aynı gün randevumuz diye doğmuştur zannettim ben sen normal istiyorsun o yüzden mi bekliyorlar canım

Ayy haber almak güzel oldu aklım sende valla eşimede söylemiştim aynı gün randevumuz diye doğmuştur zannettim ben sen normal istiyorsun o yüzden mi bekliyorlar canım

Aynen nts de de bebek sağlıklı duruyor. O yüzden bekliyoruz bakalım. Ama en geç yarın sabaha kadar olmazsa sezeryanla alacaklar işte

iyi olmaniza cok sevindim canim
Suni sanci ile soyle 6 cm e kadar epiduralsiz dayanabilirsen sonrasinda epidural alirsan cabucak ulasir 10 cm e

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…