Bende cuma gunu doguruyorum allahin izniyleBende yeni geldim hastaneden.. suyu herşeyi yerinde sancıda yokkeyfi yerindeymiş beyfendinin doktorum dedi cumaya kadar bekleyelim doğdu doğdu doğmadı suni sancıyla doğumu başlatacağız. Perşembe tekrar gidicem hareketlerde azalma olursa ağrı sancı olursa gidicem.. en son artık cuma günü doğacak paşam çok bekletti yaw
Allah razi olsun kuzumKızlar, 8 buçuğu geçerken doğum yaptımSpinal anestezi ile yaptım doğumu. 20 dakika sürmedi sanırım doğumum. Çoook güzel bir kızım oldu Hepinize dua ettim Allah hepinize güzel hayırlı doğumlar nasip etsin
bnde öleyim, aslanımKızlar kızlar… asla duygusal biri değilimdir zor ağlarım aslan burcuyum. Daha lohusalığın 3.günü ağla ağla ölüyorum her şeye ağlıyorum ne yapcağım ben. Bebek iyi sütüm var. Derdim ne bilmiyorum. Bir şey önerin ne olur. Bunu yazarken bile ağlıyorum nedeni yok
hope2022 çiçeğim ne durumdasınız ?
Canimmmm insallah rabbim hayirlisini nasip edecek hic korkma dugalarim seninlekolayca kavusacaksin insallah pipiline
Valla benden once doguracaksin ben cuma saat 8de allahin izniyle sezaryana giricem
Canım mesajını yeni gördüm. Allah yardımcın olsun inşallah hayırlı ve çok kolay bir doğum oluryavru kuşun annesine kavuşmak istedi demek ki
canimm hic korkma emin ellerdesin , zaten gerekeni zamaninda yapicaklardirsen yavruna kavusacagin o ani dusun saglikla alicakasin kucagina insallah
ay birsey kalmadi ya, yuzduk yuzduk kuyruguna geldik
Normalde olmasi gereken gec gelmeleriymis zatenama hava dan mi sudan mi bilinmez cogu erken geldi sipalarin
Allah anali babali saglikli bir ömur nasip etsin canim yavruna
Nasil oldun canim benim aklim sende dugalarim seninle insallahrabbim kolay eylesin dogumunu saglicakla kavus yavruna bana heber ver lutfen meraktan oluyorum imkanim olsa yanina gelicem vallahi
İnşallah hayırlısıyla kucağına alırsın. En sağlıklı şekilde ve bir avazda İnşallahnurcicekk
Kızlar daha doğuramadımiyiyiz bebekte bende iyiyim cok sükür suni daha vermediler rahme bir jel sürüyorlar açıklık olsun diye 3 cm acıklıkla bekliyorum. En son 1 saat önce jel sürdüler. Nts de yatıyorum 2-3 saatte bir de kalkıp dolaşmama izin veriyorlar yarım saatte bi. Ay sancıyı evde çekin dedikleri bu olsa gerek. Ama işte ani yatış verince sancı yok açılma yok garip oldu birazcık. 1 saate suni verecez dedi doktor bakalım ne yapacaklar. Suni de de açıklık hızlanmazsa sabah sezeryana alacaklar. Sağlıkla gelsinde minik kuş bakalım. Hepimize dua ediyorum bu arada doğuranlar sağlıkla büyütsün, doğum yapmayanlarda sağlıkla kucaklarına alsın diye Hayyal ve D Dilara55333 küvezden sağlıkla bebeklerini çıkartıp evlerine götürsünler
Ben söyliyim bana sormamışın amaDilos6342 cnm günlerimiz aynı sanada sorayim,bebişin böyle uykuya girerken gözlerini devirip gülüyor mu ya da içli içli ağlıyor mu? bazen bir geliyorum sessiz sessiz ağlıyor miniğim
Hadi hayırlısı olsun çok yormadan geçer gider bu sürecinde tez vakitte kucağına alırsın inşAllah canımnurcicekk
Kızlar daha doğuramadımiyiyiz bebekte bende iyiyim cok sükür suni daha vermediler rahme bir jel sürüyorlar açıklık olsun diye 3 cm acıklıkla bekliyorum. En son 1 saat önce jel sürdüler. Nts de yatıyorum 2-3 saatte bir de kalkıp dolaşmama izin veriyorlar yarım saatte bi. Ay sancıyı evde çekin dedikleri bu olsa gerek. Ama işte ani yatış verince sancı yok açılma yok garip oldu birazcık. 1 saate suni verecez dedi doktor bakalım ne yapacaklar. Suni de de açıklık hızlanmazsa sabah sezeryana alacaklar. Sağlıkla gelsinde minik kuş bakalım. Hepimize dua ediyorum bu arada doğuranlar sağlıkla büyütsün, doğum yapmayanlarda sağlıkla kucaklarına alsın diye Hayyal ve D Dilara55333 küvezden sağlıkla bebeklerini çıkartıp evlerine götürsünler
Tutma ağla tatlım inan aglamayinca geçmiyor. Herşey yolunda olsa da muhakkak bı bahane buluyosun ağlamak için. En güzeli o kötü enerjiyi at. Ben daha iki gündür sustum inan.Bebeğe baktıkça daha çok ağlıyorum canım. Annemdeyim zaten yarın bir saatliğine eşimle dışarı çıkacağız farklılık olsun diye belki düzelirim diye. Umarım işe yarar. Eşime bakıyorum bebeğe bakıyorum ben sizi hakedecek ne yaptım diyorum ağlıyorum. Ağlamaktan gözlerim şişti artık. Hamileyken ne kadar kolaymış her şey
Ayy haber almak güzel oldu aklım sende valla eşimede söylemiştim aynı gün randevumuz diye doğmuştur zannettim ben sen normal istiyorsun o yüzden mi bekliyorlar canımnurcicekk
Yeast harvey di sanırım canım bende favoriledimKızlar biri yazmıştı sütüm arttı solgarın bir şeyini yazmıştı henim 5-10 cc geliyor halen artarmı ??
Ayy haber almak güzel oldu aklım sende valla eşimede söylemiştim aynı gün randevumuz diye doğmuştur zannettim ben sen normal istiyorsun o yüzden mi bekliyorlar canım
iyi olmaniza cok sevindim canimnurcicekk
Tamam canım Allah yardımcın olsun inşallah herşey gönlünce olurAynen nts de de bebek sağlıklı duruyor. O yüzden bekliyoruz bakalım. Ama en geç yarın sabaha kadar olmazsa sezeryanla alacaklar işte
Onu illa dogurduktan sonra mi almamiz lazim. Once almaya baslasak dogdugu gun sut gelmis olur belkiYeast harvey di sanırım canım bende favoriledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?