Biz zamane gadınlarında fışkırmalı süt olmuyor biliyorsun, şahsen benim bebeyi kocam emziriyor, benim için de iyi oluyor memeler dimdik ayakta, daha ne olsun?
Şimdi insan kendi doğurunca dünyanın en güzel şeyini yapmış gibi hissediyor ya.
Şaka bir yana, sarılık ve gaz sancılarıyla uğraşıyoruz bebeğim ya.siz ne alemdesiniz iki bebeyleee?
Kızlar merhaba
Bugün sağlık ocağında 12 gün kontrolü vardı. Ebe çağırdı. Tam 3 kilo olusuz. 2850 dogduydu 2650 ye düştüydu. Bu kilo alımı yeterlimi sizinkiler ne kadar ciktiydi.birde benim kız sürekli memede gazı da var. Napacagimi şaşırdım. Sürekli meme de olunca sürekli aç bu çocuk diyorlar halbuki günde 6-7 kere bez değiştiriyorum. Kendime hünnap süt arttırıcı çayından aldim. Bakalım insallah faydası olur. Ebe yarım saat emecek diyor benim kız 10. Dk demeden uyuyor memede uyandiramiyorim da yarım saat sonra tekrar uyanıyor. Yarım saat uyuyor en fazla. Ne önerirsiniz?
Aglamadan kurtulamicaz desene :) aptamil onerini kaydettim bu aradaEczacı ve doktor akrabam var bana aptamil pregomin syneo önerdi. İnek sütü alerjisi olan bebekler içinmiş onu aldım. Mama hakkında bilgim yok ama bunu ilk gün verdim yedi. İkinci gün sütüm geldi sonra daha mama aramadı sütüm yetti. Ahh ahh doğum kolay olanmış lohusalık mahvetti beni ağla ağla ölüyorum daha şimdi girebildim buraya
Son sarılık kontrolü kaldı, dayan anasıBugün sağlık ocağında ikinci topuk kanımızı verdik, tabii ki anası kendinden daha çok ağladı.
Başım sağolsun canım çok üzücü bir süreçEvet kesinlikle buna katılıyorum. İki doğumum da normaldi. İlkinde hemen sütüm geldi bebeğim hiç kilo kaybetmedi üstüne kilo aldı o hafta. Şimdiki doğumumda ise babamı kaybettim bir gün önce. Zaten cenaze evinden çıkmışım. Annem de gelemedi doğumuma, kardeşlerim... Öyle yalnız hissettim ki. Sütüm gelmedi. Bebek hastaneyi inletti ağlamaktan.
Akşam üzüm yedim ondan sonra tüm günün acısını çıkardı canım bugün hafif sancılar var ama bakcaz pek unudum yok 41 i görürüz gibi geliyo perşembe kontrolüm var doktor 41 e kadar bekleriz olmazsa suni veririz dedi@ekimannesimrv
@BRBM
@AryAres
@inciitanesi
@karanfil24
@Hhmmtt
@Zecka
@Es1a1
@GozdeGozde45
@monurol
@Moiraine
@Cansunil
@melinya
@Papatyaa123
@Mavilikelebek
@Zeyzey1014
@lalee54
Hanımlar doğumlar yapıldı mı ne durumdasınız
H Hlm28 canım durumunda bi değişiklik var mı nasılsın?
En sağlıklı ve kolay şekilde gelir inşallah. Tam gününde gelen bebe de cok, belli mi olurAkşam üzüm yedim ondan sonra tüm günün acısını çıkardı canım bugün hafif sancılar var ama bakcaz pek unudum yok 41 i görürüz gibi geliyo perşembe kontrolüm var doktor 41 e kadar bekleriz olmazsa suni veririz dedi
Allah razı olsun. Arada mama veriyorum emzirmeye çalışıyorum ama yetişemiyorum ağlıyor. Perşembe kontrolümüz var kilo alımına göre daha planlı ilerleyeceğiz inşallahBaşım sağolsun canım çok üzücü bir süreçinşallah kısa sürede düzelir
Benim tam 41 in sabahı sancım geldi. Bugün de gelmez diyordum, zor yetiştim hastaneye. İnşallah sağlıkla kolaylıkla gelsin bebişinAkşam üzüm yedim ondan sonra tüm günün acısını çıkardı canım bugün hafif sancılar var ama bakcaz pek unudum yok 41 i görürüz gibi geliyo perşembe kontrolüm var doktor 41 e kadar bekleriz olmazsa suni veririz dedi
Ne darlaması cnm biz hergün yıkıyoruz ama bazen 2 günde 1 oluyor canım havalar serinledi ama hemen giydirir sararsan bir şey olmaz annem halen lavobada yıkıyor nili
Oooo bizim 2. Aşımız geliyor bu ay sonuSon sarılık kontrolü kaldı, dayan anası
-Sunshine hersey hazir birtek kizim eksik insallah onada kavusucaz son 3 gun hayielisinla insallah saglikla gelsin yavrum 38+6olucaz cuma hem korkuyorum hemde kavusma arzusu icindeyim cok garip bir duyguymus
hope2022 canimmm nasil oldun aksamdan beri aklimdasin insallah hayirlisinla saglikla kavusursun bebişe dugalarim sizinle
Direk askere göndercem ben oğlumu burdanDün cok cok zor geçti gerçekten. Bi de gece beni sürekli emmesine rağmen 15 dk uyuduktan sonra 70 cc sütümü ısıttım verdim,içine de gaz damlasını katmıştım. üzerine beni uzun uzun bi daha emdi. Bi süre daha huzursuzdu. Ama Gece 3 saat uyudu da biraz dinlendim. Bi de sağolsun şimdi 1 saat kestirmişim iyi geldi:) çok zormuş, acemilik de var.
O zaman kolik değil bizimki sanırım. Benim rahatsızlığım +gaz sancısı eklenince yavrum hiç durmadı. Şimdi de debelenmesine sızlanmasına uyandım ama yeniden uyuya kaldı. Gaz damlası iyi geldi sanırım.
Kolik bebek çok daha zor olmalı inşallah bu Bebiş öyle olmaz canım benim
Senin ufaklık 15 günlük daha gelişip öyle çıkacak sanırımmaşallah güzel büyümüş kaç kg çıkmıştı en son kontrolde
Benim 36dan sonra karnım aşağı inmeye başladı başın kanala girmesi 39.haftada oldu.. hala duruyor o şekilHanımlar halk tabiri ile karnınız ne zaman düştü acabayada bebişler kanala ne zaman girdi
Ayy hadi bakalım canım böyle beklemekte zor.. Kcağına alıp tüm acı sancını unutursun inşAllahSaat 9 da takacaklardı suniyi saat 6.30 da taktılar bu saate kadar ilerleme olmadı dün saat 11 den beri aç susuz boştan yere bekliyorum ilerleme yok 6 saatlik suni sancı 1 cm açılma anca yaptı. Sezeryana gircem
Benim öyle oldu canım normal doğum ile 3. Gün indi pompa yapa yapa emzirmeye çalışa çalışa geldi. Hatta hastanede yanımda doğum yapan başka biri vardı şakır şakır emziriyordu ben çok üzülüyordum hiç öyle doğum şekliyle alakalı değil merak etme.Bende plasentayla alakalı olduğunu biliyorumda bir sağlık çalışanından duyunca insan dikkate alıyorAnnemde normal yapmış 4 günde inmişti dedi valla nereyi dinleyeceğimizi şaşırıyoruz Hayyalcim
Dualarım seninle bebeğim, sağ salim, sağlıkla kavuş yavruna.Saat 9 da takacaklardı suniyi saat 6.30 da taktılar bu saate kadar ilerleme olmadı dün saat 11 den beri aç susuz boştan yere bekliyorum ilerleme yok 6 saatlik suni sancı 1 cm açılma anca yaptı. Sezeryana gircem
İnşallah minnoşumm.Maşallah
Zor olmaz mı annesi, lohusalık böyle bişey
İnşallah hep iyi olacaksınız sezeryan ağrıların hayırlısıyla geçsin de
Doruk beyin daha vakti var sanırım benim fikrimce 2-3 haftası var. Zaten ekim sonu gibi çıkacağını düşünüyordum en başından beri, takvim yaprakları o günleri işaret ediyor gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?