Allah acılarını hafifletsin yavrum böyle beklemekte zor hayırlısı nasılsa öyle olsun inşallahSaat 9 da takacaklardı suniyi saat 6.30 da taktılar bu saate kadar ilerleme olmadı dün saat 11 den beri aç susuz boştan yere bekliyorum ilerleme yok 6 saatlik suni sancı 1 cm açılma anca yaptı. Sezeryana gircem
Şu lavaboda Yıkama işi iptal ya eşimle ben beceremeyizNe darlaması cnm biz hergün yıkıyoruz ama bazen 2 günde 1 oluyor canım havalar serinledi ama hemen giydirir sararsan bir şey olmaz annem halen lavobada yıkıyor nilibizim kız sıcak su seviyor aynı ben yaz sıcağında sıcak suyla yıkanırım ben yıkadıkça büyür derler bence kasıma kadar hergün sonra 2 günde 1 yıkamak ideal
Biz de 2 gün sonra aşıya gideceğiz inşallah sorun çıkmazOooo bizim 2. Aşımız geliyor bu ay sonu
Kuzum Allah sabır versin, çok kolay bir sezaryen süreciyle mükafatlandırsın inşallah seniSaat 9 da takacaklardı suniyi saat 6.30 da taktılar bu saate kadar ilerleme olmadı dün saat 11 den beri aç susuz boştan yere bekliyorum ilerleme yok 6 saatlik suni sancı 1 cm açılma anca yaptı. Sezeryana gircem
Yaa inşallah rahatça normal doğurursunDirek askere göndercem ben oğlumu burdanen son 3600 gr 50 cm dedi dün işte ama o kadar olmaz herhalde.. ben doğuramam gibi geliyor alt takım iflas eder sanki
Canım göbeği düştü dimi artık ben onu kaçırdım güneşin. Karnının üstüne de yatırabilirsin çok uzun süreli değil tabi.. sabah uyanınca ben öyle yapardım uygun bir şekilde yatırırdım yastık üzerine. emip gazını falan çıkardıktan sonra öyle de rahat ediyordu.. Kolik zor şükür kısa sürdü bizimki ve saati normaldi yine de.. gece yarısı değildi en azından..
Benim 36dan sonra karnım aşağı inmeye başladı başın kanala girmesi 39.haftada oldu.. hala duruyor o şekilçıkıvereyim demiyor sağolsum
Ayy hadi bakalım canım böyle beklemekte zor.. Kcağına alıp tüm acı sancını unutursun inşAllah
bebek masaj videoları var onları izle, hep ovala mıncırmaya calış. birde ıkı kaşının arasını okşa o cok rahatlatıyor. ben geceleri tok karınla uyutuyorum diğer oğlumdada öle yapıyordm uyuma süresi artıyor. gece 12 de süt sağıyorum gece 3tede mama verıyorum snrakı uyanmalarında emziriyorum eğer böyle yapmazsam bni emzik etmiş durumda memeler kesin dize sarkacak. uyku alamayınca walla zombiyr dönüyorum birde dişlio gbi bişe yapıyor yemin ederm damarlarım ağrıyor. yarım kundaksız yatrmıyorum yoksa eli ayağı durmuyor ona rağmen bir bakıyorum el cıkmıs eldiven cıkmıs eller ağızda somuruoYok 3ümüz sığıyoruz su anbabası yatağı hiç terketmedi de bu gece mesela biz salonda uyuduk en azından uyuduk biraz diyebiliyorum
Kuzum azcık kayıyor bazen. Ben ayak kısmını yatağın baş kısmına dayıyorum. Ya da park yatağın kısa kenarına yatırıyorum aşağı kaysa da en sonunda kendisini yukarı itiyor. Bu cok problem değil emin ol sadece ayak kısmının boşluğa gelmemesine dikkat et. Haricindekırlent ile bile destek yapabilirsin.
Sırf bu yüzden başka modele Minimum +100 TL verilmezonlarda da kayacak ayakları bükülecek sadece
Ekleyeyim minnoş hadi gözün Aydın tarih belli olmuşHazır mı her şey
Kuzum gözler bizde sık sık kayıyor zaten. Normal diye biliyorum. Hatta bazen hafif hafif şaşılık oluyor ama o da doğduğunda daha çoktu zamanla azaldı mesela. Sizde de var mı ben de bunu merak ediyorum:))
Kalça usg henüz çektirmedik bi iki haftası vardı sanırım
Deri hafif hafif pul pul atıyor bu da normal diye biliyorum
Engellemem çiçeğim daha beraber büyütecez bebeleri
Şimdi asıl soru. Benimki cumartesi 40+0 oldu ve artık uyumuyor. Memede süt var, emerken bile felaket ağlamalar mevcut. Anlamadım neler oluyor evet gaz da var ama bunlar kolik bebek işareti mi bilemedim. Ciddi anlamda yıprandım ve hastalandımilgilenemedim bile yeterince. Acaba benim vücut rahatsızlığım onu da etkiler mi süt aracılığıyla
Nazardan korkmasam gözler kayık ya da kapalı ağzı yantrik gülümsemesini eklerdim burayabi lokmada yiyesi geliyo insanın
Dudakları büküp gözleri kapalı bi içli içli ağlayası var,neyseki kısa sürüyor
Minnoşum hakkınızda en hayırlısı neyse en kolayı da o olsun inşallah
Sağlıkla kavuşun inşallah kuzum Allah yardımcın olsun.dualarım seninle merakla bekliyorum
Yok yavrum ya benim umudum kalmadı kızımda 40+6 da sıni sancıyla olmuştu benim karnım geniş bebeler rahat herhalde içeride ki gelmek bilmiyolarEn sağlıklı ve kolay şekilde gelir inşallah. Tam gününde gelen bebe de cok, belli mi oluruzatmadan gelir inş
hahahaha walla busefer unutan.....2 sene içinde unutuyorsun yaşadıklarınıama bu sefer unutursam beni tekmele dedim eşime
İnşallah canım en buyuk isteğim kendi sancımla gitnek 2. Doğumum ama sancı ne nişan nasıl bişey su nasıl gelir hiçbirini bilmiyorumBenim tam 41 in sabahı sancım geldi. Bugün de gelmez diyordum, zor yetiştim hastaneye. İnşallah sağlıkla kolaylıkla gelsin bebişin
Ben varım canım perşembe benimde kontrolüm var ama bi aksiyon olacağını sanmıyorum rahat bizim oğlan gelmeye hiç niyeti yok gibi olan sancılarımda komple gitti burdan direk askere gondercez galiba:)Kızlar selam doğurmayan kaç kişiyiz perşembe kontrolüm var ama geçmiyor saatler
bu karında bende olsam doğmam
4 gün oldu biz de bu akşam yıkayalım. Annem varken kolaydı fıtı fıtı yıkıyordukcnm bizmkinin ayağı alcılı ya her pazartesi açılıyor, pazar akşamları 1 kere yıkayabıliyorum ama olmasaydı 3.gün de yıkardım hava serinledi çünkü.
İşte ben o zombiyimbebek masaj videoları var onları izle, hep ovala mıncırmaya calış. birde ıkı kaşının arasını okşa o cok rahatlatıyor. ben geceleri tok karınla uyutuyorum diğer oğlumdada öle yapıyordm uyuma süresi artıyor. gece 12 de süt sağıyorum gece 3tede mama verıyorum snrakı uyanmalarında emziriyorum eğer böyle yapmazsam bni emzik etmiş durumda memeler kesin dize sarkacak. uyku alamayınca walla zombiyr dönüyorum birde dişlio gbi bişe yapıyor yemin ederm damarlarım ağrıyor. yarım kundaksız yatrmıyorum yoksa eli ayağı durmuyor ona rağmen bir bakıyorum el cıkmıs eldiven cıkmıs eller ağızda somuruogözü merak ettm bir bakıyorum sütü fazla kaçırmıs gbi kaydırıyor
Benim suyum hastanenin önünde geldi. Ağrıyla birlikte çok güçlü bir ıkınma geldi istemsiz. Altıma kaçırdım sandım önce. Suyumun geldiğini anladım sonra çünkü istemsiz ıkınmalar arttı doğumhaneye zor çıktım. Sancı oldukça güçlü anlarsın zaten. Ama suni sancı kadar dayanılmaz da değil. Zaten hemen doğuyor bebek. Çokça dua et.İnşallah canım en buyuk isteğim kendi sancımla gitnek 2. Doğumum ama sancı ne nişan nasıl bişey su nasıl gelir hiçbirini bilmiyorum
Ediyorum canım ağrı eşiği yüksek bi insanım ilk doğumda 24 saat suni sancıyı dibine kadar çekmiş bi insan olarak başkma ne gelebileceğini biliyorum ve pek de korkmuyorum tek isteğim hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli kolay bi doğum olsun ağrı çeksen bile doğduğu anda herşey bitiyo yeterki yavrularımız ıyı ve yanımızda olsunBenim suyum hastanenin önünde geldi. Ağrıyla birlikte çok güçlü bir ıkınma geldi istemsiz. Altıma kaçırdım sandım önce. Suyumun geldiğini anladım sonra çünkü istemsiz ıkınmalar arttı doğumhaneye zor çıktım. Sancı oldukça güçlü anlarsın zaten. Ama suni sancı kadar dayanılmaz da değil. Zaten hemen doğuyor bebek. Çokça dua et.
Kuzum koyu bi şey dediğin sümüksü gibi mi mukus tabakası gibi ?Ya benden bir akıntı geldi kızlar regl olmuşum gibi aktı gittiğimde beyaz fazlaca koyu birşey vardı sonra iç çamaşırım ıslanmış baktığımda su ile sancım falan yok bu normal mi ?
Beyaz mı?bu gün benimde geldi korktum baktım koyulasmis beyazdı su gibi olanda idrar mı su mu bilmiyorum Dr suyu iyi dedi dün amaYa benden bir akıntı geldi kızlar regl olmuşum gibi aktı gittiğimde beyaz fazlaca koyu birşey vardı sonra iç çamaşırım ıslanmış baktığımda su ile sancım falan yok bu normal mi ?
BeeeeennnKızlar selam doğurmayan kaç kişiyiz perşembe kontrolüm var ama geçmiyor saatler
Bende sancının ne olduğunu ıkınmanın nasıl olduğunu bilmiyorum benimde 2. ama ilkinde suyu geldi suni sancı verdiler zaman nasıl geçti anlamadım epidural normal oldu. Ayy hayırlısıyla kucağımıza alaydık..İnşallah canım en buyuk isteğim kendi sancımla gitnek 2. Doğumum ama sancı ne nişan nasıl bişey su nasıl gelir hiçbirini bilmiyorum
bu karında bende olsam doğmammaşallah 3+1gibi siz zayıfsınız ama karın geniş ne güzel. bnm ikisndede cok kücük karnım vardı
Ayyynı durumdayız ayynııah biliyorum da işte şu kaygı stres heyecan 2. benim ama ilkinden daha gerginim. başıma gelecekleri biliyorum ya
Beyaz dün bende kontroldeydim çok iyi suyu dedi bugün böyle oldu devam ederse bildiricem canımBeyaz mı?bu gün benimde geldi korktum baktım koyulasmis beyazdı su gibi olanda idrar mı su mu bilmiyorum Dr suyu iyi dedi dün amaartık bilemiyorum
Ben de dogurmadım daha bekliyorumKızlar selam doğurmayan kaç kişiyiz perşembe kontrolüm var ama geçmiyor saatler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?