2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Saat 9 da takacaklardı suniyi saat 6.30 da taktılar bu saate kadar ilerleme olmadı dün saat 11 den beri aç susuz boştan yere bekliyorum ilerleme yok 6 saatlik suni sancı 1 cm açılma anca yaptı. Sezeryana gircem
Allah acılarını hafifletsin yavrum böyle beklemekte zor hayırlısı nasılsa öyle olsun inşallah

Şu lavaboda Yıkama işi iptal ya eşimle ben beceremeyiz
Biz bildiğin küvetler filan öncesinde hummalı bir hazırlık yapıyoruz
Niyet ettim 2 günde 1 e
Oooo bizim 2. Aşımız geliyor bu ay sonu
Biz de 2 gün sonra aşıya gideceğiz inşallah sorun çıkmaz
Saat 9 da takacaklardı suniyi saat 6.30 da taktılar bu saate kadar ilerleme olmadı dün saat 11 den beri aç susuz boştan yere bekliyorum ilerleme yok 6 saatlik suni sancı 1 cm açılma anca yaptı. Sezeryana gircem
Kuzum Allah sabır versin, çok kolay bir sezaryen süreciyle mükafatlandırsın inşallah seni
Yaa inşallah rahatça normal doğurursun yetti gari her gün bakıyorum bugün de gol değil
Göbek düştü canım yüz üstü deniyorum ama pek sevmiyor. Kolumda yüz üstü yatmak ise en sevdiği şeylerden biri.
Gece olmaması gerçekten çok önemli, benimkinin bana atar gideri gece tutuyor

bebek masaj videoları var onları izle, hep ovala mıncırmaya calış. birde ıkı kaşının arasını okşa o cok rahatlatıyor. ben geceleri tok karınla uyutuyorum diğer oğlumdada öle yapıyordm uyuma süresi artıyor. gece 12 de süt sağıyorum gece 3tede mama verıyorum snrakı uyanmalarında emziriyorum eğer böyle yapmazsam bni emzik etmiş durumda memeler kesin dize sarkacak. uyku alamayınca walla zombiyr dönüyorum birde dişlio gbi bişe yapıyor yemin ederm damarlarım ağrıyor. yarım kundaksız yatrmıyorum yoksa eli ayağı durmuyor ona rağmen bir bakıyorum el cıkmıs eldiven cıkmıs eller ağızda somuruogözü merak ettm bir bakıyorum sütü fazla kaçırmıs gbi kaydırıyor

Benim tam 41 in sabahı sancım geldi. Bugün de gelmez diyordum, zor yetiştim hastaneye. İnşallah sağlıkla kolaylıkla gelsin bebişin
İnşallah canım en buyuk isteğim kendi sancımla gitnek 2. Doğumum ama sancı ne nişan nasıl bişey su nasıl gelir hiçbirini bilmiyorum

cnm bizmkinin ayağı alcılı ya her pazartesi açılıyor, pazar akşamları 1 kere yıkayabıliyorum ama olmasaydı 3.gün de yıkardım hava serinledi çünkü.
4 gün oldu biz de bu akşam yıkayalım. Annem varken kolaydı fıtı fıtı yıkıyorduk
İşte ben o zombiyim
Ne kadar mama hazırlıyorsun geceleri. Bi de sadece mama mı veriyorsun gece canım.
Yarım kundak yapamıyorum ben yaptırmıyor. Keşke doğduğunda alıştırsaydım. Çığlık kıyamet gidiyor eli yemeleri cok komik ya

Sizde hafif de olsa hiç şaşılık yok o zaman doğru anlıyorum değil mi
Kaydırmalar var bizde de

Ya benden bir akıntı geldi kızlar regl olmuşum gibi aktı gittiğimde beyaz fazlaca koyu birşey vardı sonra iç çamaşırım ıslanmış baktığımda su ile sancım falan yok bu normal mi ?

İnşallah canım en buyuk isteğim kendi sancımla gitnek 2. Doğumum ama sancı ne nişan nasıl bişey su nasıl gelir hiçbirini bilmiyorum
Benim suyum hastanenin önünde geldi. Ağrıyla birlikte çok güçlü bir ıkınma geldi istemsiz. Altıma kaçırdım sandım önce. Suyumun geldiğini anladım sonra çünkü istemsiz ıkınmalar arttı doğumhaneye zor çıktım. Sancı oldukça güçlü anlarsın zaten. Ama suni sancı kadar dayanılmaz da değil. Zaten hemen doğuyor bebek. Çokça dua et.

Ediyorum canım ağrı eşiği yüksek bi insanım ilk doğumda 24 saat suni sancıyı dibine kadar çekmiş bi insan olarak başkma ne gelebileceğini biliyorum ve pek de korkmuyorum tek isteğim hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli kolay bi doğum olsun ağrı çeksen bile doğduğu anda herşey bitiyo yeterki yavrularımız ıyı ve yanımızda olsun

Ya benden bir akıntı geldi kızlar regl olmuşum gibi aktı gittiğimde beyaz fazlaca koyu birşey vardı sonra iç çamaşırım ıslanmış baktığımda su ile sancım falan yok bu normal mi ?
Kuzum koyu bi şey dediğin sümüksü gibi mi mukus tabakası gibi ?
İç çamaşırın cok mu ıslanmış akıntıdan fazla gibiyse dikkate al bence
Bebek hareketleri nasıl ?

Beyaz mı?bu gün benimde geldi korktum baktım koyulasmis beyazdı su gibi olanda idrar mı su mu bilmiyorum Dr suyu iyi dedi dün ama artık bilemiyorum

Kızlar selam doğurmayan kaç kişiyiz perşembe kontrolüm var ama geçmiyor saatler
Beeeeennn 40+3 ten selamlar
Bende sancının ne olduğunu ıkınmanın nasıl olduğunu bilmiyorum benimde 2. ama ilkinde suyu geldi suni sancı verdiler zaman nasıl geçti anlamadım epidural normal oldu. Ayy hayırlısıyla kucağımıza alaydık..
bu karında bende olsam doğmammaşallah 3+1gibi siz zayıfsınız ama karın geniş ne güzel. bnm ikisndede cok kücük karnım vardı
bu karın birden büyüdü.. arkadan baksan bende birşey yok ama karnım tepe maşallah yürüyünce herkes bana bakıyor sanki

Beyaz mı?bu gün benimde geldi korktum baktım koyulasmis beyazdı su gibi olanda idrar mı su mu bilmiyorum Dr suyu iyi dedi dün ama artık bilemiyorum
Beyaz dün bende kontroldeydim çok iyi suyu dedi bugün böyle oldu devam ederse bildiricem canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…