2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Kuzum koyu bi şey dediğin sümüksü gibi mi mukus tabakası gibi ?
İç çamaşırın cok mu ıslanmış akıntıdan fazla gibiyse dikkate al bence
Bebek hareketleri nasıl ?
Afedersin balgam gibi ama çok. Islanma bir günlük ped kadardı bebek hareketli canım şu an daha hareketli hatta

Afedersin balgam gibi ama çok. Islanma bir günlük ped kadardı bebek hareketli canım şu an daha hareketli hatta
Kuzum nişanın gelmiş muhtemelen ama su konusunu takip et sızma seklinde hızlanırsa dikkate alırsın zaten

şaşılık bazen ıkısını birleştiriyor kaydırma devam ben onun için diğerini nörolojı nörolojı dolastrmıstm dr. lara inanamıyordum bu napıo diyebzmde banyo bir tören yok küveti yok şuyu yok buyu.gündr 1kere 60cc mama 1kerede 120cc taze sıkım meme sütü

ah canım ya. Kahvaltı hazırlayıp gitmesi de büyük bişey. Neyse yapsın da ne yaparsa kar bu eşlerin dinlenememek aslında sütün en büyük düşmanı. Keşke annen biraz daha kalabilseydi.
Bugün sağlık ocağında ikinci topuk kanımızı verdik, tabii ki anası kendinden daha çok ağladı.
ah anne olmak ah lohusalık
Saat 9 da takacaklardı suniyi saat 6.30 da taktılar bu saate kadar ilerleme olmadı dün saat 11 den beri aç susuz boştan yere bekliyorum ilerleme yok 6 saatlik suni sancı 1 cm açılma anca yaptı. Sezeryana gircem
Kuzum benim, inşallah sağ Salim al gel küçük kuşunu bekliyorum dört gözle
İnşallah minnoşumm.

Çok şükür Hayyal’im çoğu gitti azı kaldı şükürler olsun. Hayırlısıyla ‘evimize geldik’ mesajını okuyalım artık.
Ah başağım inşallah canım şimdi yeni haberler var size yazacağım

Arkadaşlar doruk kuşla kavuşma seansımızda doktorumuz bana hazırlan emzircen dedi tabii ben şok. Birden stres oldum ağzıma çikolata attım hemen küçük danam ya hiç zorlanmadan emdi iki memeyi de, şok oldum bu kadar kolay adapte olmasına. Hemşiresinin dediğine göre beslenme saati geldiğinde uyanık ve dört gözle yiyeceğini bekliyormuş beslenmesi 30cc ye çıkarılmış
Hastaneden çıktığımdan beri pişmiş kelle gibi sırıtıyorum emzirmek ne kadar farklı ve ne kadar özel bir duyguymuş, bu kadarını tahmin bile edemezdim… Allah herkese nasip etsin inşallah

Ahhhh ağlayarak okudum gözünüz Aydın bugün en büyük eşiklerden biri aşıldı İşte çok şükür bin şükür gözün aydın canım benim

selam kızlar nasılsınız? ya bir konuda çok canım sıkkın yaşayan bilgisi olan var mı bir sorayım dedim. bizim kızda 4.gün kontrolünde sarılık sınırda çıkmıştı 14.6 idi doktor sınır 15 takip edilecek dedi. 3 gün sonra tekrar gittik 7.günde 11, 12 civarı çıktı. birkaç gündür uykudan uyanmıyordu baygın gibiydi ama o akşam birden düzeldi kendi 1,5 2 saatte uyanmaya. uzun süre de uyanık kalmaya başladı. bugün 11.günümüz dün akşama kadar bir şey yokken akşam yine uykudan kendi uyanmamaya başladı. yani anlamadım birden noldu 2 saatte bir besliyorum hem anne sütü hem mama veriyorum 45 60 cc içiyo. her altını açtığımda kaka çiş yapmış oluyo da. bu şartlarda tekrar yükselir mi? cuma günü tekrar kontrolümüz var. ama kafayı yiyeceğim.

Gözün aydın canım Rabbim her zaman sizi böyle güldürsün inşallah

Saat 9 da takacaklardı suniyi saat 6.30 da taktılar bu saate kadar ilerleme olmadı dün saat 11 den beri aç susuz boştan yere bekliyorum ilerleme yok 6 saatlik suni sancı 1 cm açılma anca yaptı. Sezeryana gircem
Sağlıkla al kucağına inşallah

Çok çok güzel bir haber canım

Hiç sorma minnoşum, o lohusalık nasıl vurdu nasıl, bak yeni haberler dedin gözlerim dolu dolu bekliyorum, mutluluktan ağlamak en sevdiğim.

Yaa okudum şimdii, çok mutlu oldum canım Hayyal’im, yazıya yansımış duyguların, hissetmemek imkansız.

Ben de bi soriyim doktoruma bakalim ne dicek

ahh nasil bir supriz olmus sana♥
Masallah Doruk’cugumuza Yesin de buyusun ay sonunda evinde annesinin yaninda olsun pasam

Çok şükür çok şükür nasıl mutlu oldum şuan anlatamam elhamdülillah❤

Daha daha güzel günler sizi bekliyor ve o günler çok yakın buna canı gönülden inanıyorum Rabbim sağlıkla ve sıhhatle kavuşmanızı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…