Afedersin balgam gibi ama çok. Islanma bir günlük ped kadardı bebek hareketli canım şu an daha hareketli hattaKuzum koyu bi şey dediğin sümüksü gibi mi mukus tabakası gibi ?
İç çamaşırın cok mu ıslanmış akıntıdan fazla gibiyse dikkate al bence
Bebek hareketleri nasıl ?
Kuzum nişanın gelmiş muhtemelen ama su konusunu takip et sızma seklinde hızlanırsa dikkate alırsın zatenAfedersin balgam gibi ama çok. Islanma bir günlük ped kadardı bebek hareketli canım şu an daha hareketli hatta
şaşılık bazen ıkısını birleştiriyor kaydırma devam ben onun için diğerini nörolojı nörolojı dolastrmıstm4 gün oldu biz de bu akşam yıkayalım. Annem varken kolaydı fıtı fıtı yıkıyorduk
İşte ben o zombiyim
Ne kadar mama hazırlıyorsun geceleri. Bi de sadece mama mı veriyorsun gece canım.
Yarım kundak yapamıyorum ben yaptırmıyor. Keşke doğduğunda alıştırsaydım. Çığlık kıyamet gidiyoreli yemeleri cok komik ya
Sizde hafif de olsa hiç şaşılık yok o zaman doğru anlıyorum değil mi
Kaydırmalar var bizde de
Ya öyle yalnız olmak zor beslenmem sekteye uğradı sütüme direkt yansıdı yedekte sütüm kalmıyor artık
eşim de elinden geleni yapıyor ama bi yere kadar tabi
Gece mama vermeyi teklif ediyor kendisi verecekmiş hem bebek hem sen uyursun diyor. Kahvaltılarımı hazırlayıp gidiyor zaten ki bu onun için cidden büyük çaba. Akşam yemekleri zaten şaibeli yardımı var. Uykusundan da feragat ediyorona rağmen gece bayılıyor
Kıyamam gazları olması zormuş çıkarınca sesi kesiliyor
Pazar bi sahile gidelim dedik dışarı çıktık yorgunluk üstüne hemen etkilendim sanırım. Kemiklerim ağrımaya başlamıştı. yemek de midemi rahatsız etti. Ateşim çıktı vücut ağrıları ciddi ishal hatta devam da ediyor.
Bağışıklığım zayıflamış resmen hissettim
Bugün sağlık ocağında ikinci topuk kanımızı verdik, tabii ki anası kendinden daha çok ağladı.
Kuzum benim, inşallah sağ Salim al gel küçük kuşunuSaat 9 da takacaklardı suniyi saat 6.30 da taktılar bu saate kadar ilerleme olmadı dün saat 11 den beri aç susuz boştan yere bekliyorum ilerleme yok 6 saatlik suni sancı 1 cm açılma anca yaptı. Sezeryana gircem
Ah başağım inşallah canımİnşallah minnoşumm.
Çok şükür Hayyal’im çoğu gitti azı kaldı şükürler olsun.Hayırlısıyla ‘evimize geldik’ mesajını okuyalım artık.
Ahhhh ağlayarak okudum gözünüz Aydın bugün en büyük eşiklerden biri aşıldı İşteArkadaşlar doruk kuşla kavuşma seansımızda doktorumuz bana hazırlan emzircen deditabii ben şok. Birden stres oldum ağzıma çikolata attım hemen küçük danam ya hiç zorlanmadan emdi iki memeyi de, şok oldum bu kadar kolay adapte olmasına. Hemşiresinin dediğine göre beslenme saati geldiğinde uyanık ve dört gözle yiyeceğini bekliyormuş beslenmesi 30cc ye çıkarılmış
Hastaneden çıktığımdan beri pişmiş kelle gibi sırıtıyorumemzirmek ne kadar farklı ve ne kadar özel bir duyguymuş, bu kadarını tahmin bile edemezdim… Allah herkese nasip etsin inşallah
Sağol canım benimAhhhh ağlayarak okudum gözünüz Aydın bugün en büyük eşiklerden biri aşıldı İşteçok şükür bin şükür gözün aydın canım benim
Gözün aydın canım Rabbim her zaman sizi böyle güldürsün inşallahArkadaşlar doruk kuşla kavuşma seansımızda doktorumuz bana hazırlan emzircen deditabii ben şok. Birden stres oldum ağzıma çikolata attım hemen küçük danam ya hiç zorlanmadan emdi iki memeyi de, şok oldum bu kadar kolay adapte olmasına. Hemşiresinin dediğine göre beslenme saati geldiğinde uyanık ve dört gözle yiyeceğini bekliyormuş beslenmesi 30cc ye çıkarılmış
Hastaneden çıktığımdan beri pişmiş kelle gibi sırıtıyorumemzirmek ne kadar farklı ve ne kadar özel bir duyguymuş, bu kadarını tahmin bile edemezdim… Allah herkese nasip etsin inşallah
Canım çok teşekkür ederimGözün aydın canım Rabbim her zaman sizi böyle güldürsün inşallah
Ay korktum şimdiKuzum nişanın gelmiş muhtemelen ama su konusunu takip et sızma seklinde hızlanırsa dikkate alırsın zaten
Tmm canım benide bilgilendirBeyaz dün bende kontroldeydim çok iyi suyu dedi bugün böyle oldu devam ederse bildiricem canım
Sağlıkla al kucağına inşallahSaat 9 da takacaklardı suniyi saat 6.30 da taktılar bu saate kadar ilerleme olmadı dün saat 11 den beri aç susuz boştan yere bekliyorum ilerleme yok 6 saatlik suni sancı 1 cm açılma anca yaptı. Sezeryana gircem
Çok çok güzel bir haber canımArkadaşlar doruk kuşla kavuşma seansımızda doktorumuz bana hazırlan emzircen deditabii ben şok. Birden stres oldum ağzıma çikolata attım hemen küçük danam ya hiç zorlanmadan emdi iki memeyi de, şok oldum bu kadar kolay adapte olmasına. Hemşiresinin dediğine göre beslenme saati geldiğinde uyanık ve dört gözle yiyeceğini bekliyormuş beslenmesi 30cc ye çıkarılmış
Hiç sorma minnoşum, o lohusalık nasıl vurdu nasıl, bak yeni haberler dedin gözlerim dolu dolu bekliyorum, mutluluktan ağlamak en sevdiğim.ah canım ya. Kahvaltı hazırlayıp gitmesi de büyük bişey. Neyse yapsın da ne yaparsa kar bu eşlerin dinlenememek aslında sütün en büyük düşmanı. Keşke annen biraz daha kalabilseydi.
ah anne olmak ah lohusalık
Kuzum benim, inşallah sağ Salim al gel küçük kuşunubekliyorum dört gözle
Ah başağım inşallah canımşimdi yeni haberler var size yazacağım
Ben de bi soriyim doktoruma bakalim ne dicekCanım bana sağlık ocağında ebe 1 hafta önce süt için takviye alsan iyi olur sezaryende süt geç iniyor dedi ama kendi doktoruma sordum gerek yok dedi galactago damla önermişti ebeKararasız kaldım bende çocuğa bir zararı olur mu bilmiyorum
ahh nasil bir supriz olmus sana♥Arkadaşlar doruk kuşla kavuşma seansımızda doktorumuz bana hazırlan emzircen deditabii ben şok. Birden stres oldum ağzıma çikolata attım hemen küçük danam ya hiç zorlanmadan emdi iki memeyi de, şok oldum bu kadar kolay adapte olmasına. Hemşiresinin dediğine göre beslenme saati geldiğinde uyanık ve dört gözle yiyeceğini bekliyormuş beslenmesi 30cc ye çıkarılmış
Çok şükür çok şükürArkadaşlar doruk kuşla kavuşma seansımızda doktorumuz bana hazırlan emzircen deditabii ben şok. Birden stres oldum ağzıma çikolata attım hemen küçük danam ya hiç zorlanmadan emdi iki memeyi de, şok oldum bu kadar kolay adapte olmasına. Hemşiresinin dediğine göre beslenme saati geldiğinde uyanık ve dört gözle yiyeceğini bekliyormuş beslenmesi 30cc ye çıkarılmış
Daha daha güzel günler sizi bekliyor ve o günler çok yakın buna canı gönülden inanıyorumArkadaşlar doruk kuşla kavuşma seansımızda doktorumuz bana hazırlan emzircen deditabii ben şok. Birden stres oldum ağzıma çikolata attım hemen küçük danam ya hiç zorlanmadan emdi iki memeyi de, şok oldum bu kadar kolay adapte olmasına. Hemşiresinin dediğine göre beslenme saati geldiğinde uyanık ve dört gözle yiyeceğini bekliyormuş beslenmesi 30cc ye çıkarılmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?