CanımÇok çok güzel bir haber canım
Evet Nurcum çok zor çok her bir anı ama bugünleri görmek bizim için öyle bir nimet ki anlatamamHayyal cim çok sevindim canım acıkmış minik kuş nasıl güzel gelişiyor büyüyüyor gözümüzün önünde maşallah küçük abiye
Canım spice ımahh nasil bir supriz olmus sana♥
Masallah Doruk’cugumuzaYesin de buyusun ay sonunda evinde annesinin yaninda olsun pasam
Ah canım çok sağolunÇok şükür çok şükürnasıl mutlu oldum şuan anlatamam elhamdülillah❤
Tatlı anneDaha daha güzel günler sizi bekliyor ve o günler çok yakın buna canı gönülden inanıyorumRabbim sağlıkla ve sıhhatle kavuşmanızı nasip etsin inşallah
Çok şükür canım mis gibi kokla artıkİmkanı olan normal doğursun diyen arkadaşları öpüyorum. Sunide 60 saniyede gelen sancı bile bundan daha çekilirmiş. Ama ben yorgundum ve bebeğimde yorulmuştu artık 27 saatten fazla oldu sürecimiz. Miniğim geldi çok şükür. 38+1 2950 gr doğdu birazcık kücüğüz. Sütüm yok emme çalısmaları yapıyoruz. 27 saatir en fazla 4 cm acıklıkla kanala yakın beklediği için kafasının üst noktasımda kanama alanı olusmus aktif değil çok şükür. Hastaneye doktorlara o kadar kızgınım ki resmem işkence ettiler insana 27 saat aç susuz yatakta benim açılmamı beklediler. Sürecimiz böyleydi biz kavuştuk oğluşumuzla darısı kavuşmayanlara
Ah canım benim ahArkadaşlar doruk kuşla kavuşma seansımızda doktorumuz bana hazırlan emzircen deditabii ben şok. Birden stres oldum ağzıma çikolata attım hemen küçük danam ya hiç zorlanmadan emdi iki memeyi de, şok oldum bu kadar kolay adapte olmasına. Hemşiresinin dediğine göre beslenme saati geldiğinde uyanık ve dört gözle yiyeceğini bekliyormuş beslenmesi 30cc ye çıkarılmış
Hastaneden çıktığımdan beri pişmiş kelle gibi sırıtıyorumemzirmek ne kadar farklı ve ne kadar özel bir duyguymuş, bu kadarını tahmin bile edemezdim… Allah herkese nasip etsin inşallah
Ay sen doğurdun muHiç sorma minnoşum, o lohusalık nasıl vurdu nasıl, bak yeni haberler dedin gözlerim dolu dolu bekliyorum, mutluluktan ağlamak en sevdiğim.
Yaa okudum şimdii, çok mutlu oldum canım Hayyal’im, yazıya yansımış duyguların, hissetmemek imkansız.
Ayy gözün aydın canımİmkanı olan normal doğursun diyen arkadaşları öpüyorum. Sunide 60 saniyede gelen sancı bile bundan daha çekilirmiş. Ama ben yorgundum ve bebeğimde yorulmuştu artık 27 saatten fazla oldu sürecimiz. Miniğim geldi çok şükür. 38+1 2950 gr doğdu birazcık kücüğüz. Sütüm yok emme çalısmaları yapıyoruz. 27 saatir en fazla 4 cm acıklıkla kanala yakın beklediği için kafasının üst noktasımda kanama alanı olusmus aktif değil çok şükür. Hastaneye doktorlara o kadar kızgınım ki resmem işkence ettiler insana 27 saat aç susuz yatakta benim açılmamı beklediler. Sürecimiz böyleydi biz kavuştuk oğluşumuzla darısı kavuşmayanlara
Heh aynı endişelere sahiptim ama günden güne azalarak bitiyo gibi ve bariz sasılık değil hafif var diye sakin kalıyorumşaşılık bazen ıkısını birleştiriyor kaydırma devam ben onun için diğerini nörolojı nörolojı dolastrmıstmdr. lara inanamıyordum bu napıo diye bzmde banyo bir tören yok küveti yok şuyu yok buyu.gündr 1kere 60cc mama 1kerede 120cc taze sıkım meme sütü
Ne yaparsa teşekkür ederm aşkım Allah razı olsun diyerek devamı için cesaretlendiriyorum beyimiziah canım ya. Kahvaltı hazırlayıp gitmesi de büyük bişey. Neyse yapsın da ne yaparsa kar bu eşlerin dinlenememek aslında sütün en büyük düşmanı. Keşke annen biraz daha kalabilseydi.
ah anne olmak ah lohusalık
Kuzum benim, inşallah sağ Salim al gel küçük kuşunubekliyorum dört gözle
Ah başağım inşallah canımşimdi yeni haberler var size yazacağım
Minnoşum bizde takibi bile yapılmadı sonrasında. günü günü tutmamakla birlikte devam ediyoruz. Tekrar yüksslir mi bilmiyorum ama sorum var.selam kızlar nasılsınız? ya bir konuda çok canım sıkkın yaşayan bilgisi olan var mı bir sorayım dedim. bizim kızda 4.gün kontrolünde sarılık sınırda çıkmıştı 14.6 idi doktor sınır 15 takip edilecek dedi. 3 gün sonra tekrar gittik 7.günde 11, 12 civarı çıktı. birkaç gündür uykudan uyanmıyordu baygın gibiydi ama o akşam birden düzeldi kendi 1,5 2 saatte uyanmaya. uzun süre de uyanık kalmaya başladı. bugün 11.günümüz dün akşama kadar bir şey yokken akşam yine uykudan kendi uyanmamaya başladı. yani anlamadım birden noldu 2 saatte bir besliyorum hem anne sütü hem mama veriyorum 45 60 cc içiyo. her altını açtığımda kaka çiş yapmış oluyo da. bu şartlarda tekrar yükselir mi? cuma günü tekrar kontrolümüz var. ama kafayı yiyeceğim.
Et kuzum durumlar nasıl simdi?Ay korktum şimditakip edeyim
Kuzum gözünüz Aydın. Biraz çileli olmuş maalesef inşallah sezaryen güzel geçmiştir diyeceğim ama sonrası biraz can sıkıcı geliyor tabi dimiİmkanı olan normal doğursun diyen arkadaşları öpüyorum. Sunide 60 saniyede gelen sancı bile bundan daha çekilirmiş. Ama ben yorgundum ve bebeğimde yorulmuştu artık 27 saatten fazla oldu sürecimiz. Miniğim geldi çok şükür. 38+1 2950 gr doğdu birazcık kücüğüz. Sütüm yok emme çalısmaları yapıyoruz. 27 saatir en fazla 4 cm acıklıkla kanala yakın beklediği için kafasının üst noktasımda kanama alanı olusmus aktif değil çok şükür. Hastaneye doktorlara o kadar kızgınım ki resmem işkence ettiler insana 27 saat aç susuz yatakta benim açılmamı beklediler. Sürecimiz böyleydi biz kavuştuk oğluşumuzla darısı kavuşmayanlara
Kuzum hakkınızda en güzeli hayırlısı olsunKızlar benim muayenede düzenli sancılarım çıktı ama sancım öyle çok değil. Açılmada yatış yapılacak kadar değil dedi doktor. Ama dedi biz risk alamayız yaşıtışını vermemiz gerekiyor. ya da red edip form imzalarsın ben dedim evde beklerim sancılarımı Red formu imzaladım. Bebeğin suyu biraz fazla ve koyu görüyorum bebek tuvaletini yapmış olabilir ama olmayada bilir bu bebeğin doğması lazım artık dedi eve gidince sıcak suya otur eve gidiyorum şimdi. İnşallah doğru karar vermişimdir
3 saati beklemedim canım bilmiyorum dün akşama kadar kendi 1,5 2 saatte alarm kurmuş gibi kalkıyordu çünküHeh aynı endişelere sahiptim ama günden güne azalarak bitiyo gibi ve bariz sasılık değil hafif var diye sakin kalıyorum
120 cc anne sütünü tekte içiyor mu
Ne yaparsa teşekkür ederm aşkım Allah razı olsun diyerek devamı için cesaretlendiriyorum beyimizi
Hayal oldu o günler kendi kendimize düzeleceğiz inşallah
Minnoşum bizde takibi bile yapılmadı sonrasında. günü günü tutmamakla birlikte devam ediyoruz. Tekrar yüksslir mi bilmiyorum ama sorum var.
Kendi uyanmıyor dediğin kaç saat boyunca uyuyor?bıraksanız 3 saati geçiyor mu ?
Et kuzum durumlar nasıl simdi?
Kuzum gözünüz Aydın. Biraz çileli olmuş maalesef inşallah sezaryen güzel geçmiştir diyeceğim ama sonrası biraz can sıkıcı geliyor tabi dimi
Kilosu harika bence kısa zamanda toparlar kuzun, sen merak etmerabbim sağ Salim kolaylıkla büyütmenizi nasip etsin size inşallah canım benim
Kuzum hakkınızda en güzeli hayırlısı olsun
Bu süreçlerle alakalı malum cok bilgim yok bir şey diyemiyorum
Sağ Salim kolayca kavuşun inşallah
canim cok gecmis olsunİmkanı olan normal doğursun diyen arkadaşları öpüyorum. Sunide 60 saniyede gelen sancı bile bundan daha çekilirmiş. Ama ben yorgundum ve bebeğimde yorulmuştu artık 27 saatten fazla oldu sürecimiz. Miniğim geldi çok şükür. 38+1 2950 gr doğdu birazcık kücüğüz. Sütüm yok emme çalısmaları yapıyoruz. 27 saatir en fazla 4 cm acıklıkla kanala yakın beklediği için kafasının üst noktasımda kanama alanı olusmus aktif değil çok şükür. Hastaneye doktorlara o kadar kızgınım ki resmem işkence ettiler insana 27 saat aç susuz yatakta benim açılmamı beklediler. Sürecimiz böyleydi biz kavuştuk oğluşumuzla darısı kavuşmayanlara
İkinci doğum daha hızlı ve kolay oluyor. İlkinde bebeğim 3 kilo olmasına rağmen iç dış sayısız dikişim vardı. Bunda 3800 doğdu bebeğim. Hafif sıyırdı 2 dikiş attı. İnşallah seninki de kolaylıkla gelirEdiyorum canım ağrı eşiği yüksek bi insanım ilk doğumda 24 saat suni sancıyı dibine kadar çekmiş bi insan olarak başkma ne gelebileceğini biliyorum ve pek de korkmuyorum tek isteğim hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli kolay bi doğum olsun ağrı çeksen bile doğduğu anda herşey bitiyo yeterki yavrularımız ıyı ve yanımızda olsun
Çok şükür Lalam çok şükür, bu günler hep hayal gibi gelirdi, rabbime şükürler olsun kavuştuk, gerçeğimiz oldu.Ay sen doğurdun mu
Başakcım tebrik ederim canım çok şükür bin şükür, kayıplarımızdan sonra evlatlarımızı kucaklarımıza almak ah tarif edilemez bir duygu. Sağlıkla büyüsün kuzucuk
İnşallah canım benimde ilk doğumda kızkm 3750 doğdu ve çok dikişim vardı bir ayda iyileşti inşallah bu sefer kesi ol adan doğururum ama 1 hafta onca bizim oğlam 3330 du yine 3500 dan fazla doğacak gibi geliyoİkinci doğum daha hızlı ve kolay oluyor. İlkinde bebeğim 3 kilo olmasına rağmen iç dış sayısız dikişim vardı. Bunda 3800 doğdu bebeğim. Hafif sıyırdı 2 dikiş attı. İnşallah seninki de kolaylıkla gelir
Her gün değişebiliyor canım benimki de öyle. Dün gece gündüz uykudan ağlayarak uyandı hep aciktigi için iki saatte bir. Bugün yine hep uyku modunda. Uyanamiyo pek kendiliğinden. Bakalım bu gece ve yarın ne olacak. Henüz bir standartimiz yok maalesef3 saati beklemedim canım bilmiyorum dün akşama kadar kendi 1,5 2 saatte alarm kurmuş gibi kalkıyordu çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?