2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Çok çok güzel bir haber canım
Canım
Hayyal cim çok sevindim canım acıkmış minik kuş nasıl güzel gelişiyor büyüyüyor gözümüzün önünde maşallah küçük abiye
Evet Nurcum çok zor çok her bir anı ama bugünleri görmek bizim için öyle bir nimet ki anlatamam
ahh nasil bir supriz olmus sana♥
Masallah Doruk’cugumuza Yesin de buyusun ay sonunda evinde annesinin yaninda olsun pasam
Canım spice ım sağolasın İnşallah canım inşallah
Çok şükür çok şükür nasıl mutlu oldum şuan anlatamam elhamdülillah❤
Ah canım çok sağolun hastaneden gelir gelmez hemen yazmak istedim hislerinizi bildiğim için. Allah razı olsun

İmkanı olan normal doğursun diyen arkadaşları öpüyorum. Sunide 60 saniyede gelen sancı bile bundan daha çekilirmiş. Ama ben yorgundum ve bebeğimde yorulmuştu artık 27 saatten fazla oldu sürecimiz. Miniğim geldi çok şükür. 38+1 2950 gr doğdu birazcık kücüğüz. Sütüm yok emme çalısmaları yapıyoruz. 27 saatir en fazla 4 cm acıklıkla kanala yakın beklediği için kafasının üst noktasımda kanama alanı olusmus aktif değil çok şükür. Hastaneye doktorlara o kadar kızgınım ki resmem işkence ettiler insana 27 saat aç susuz yatakta benim açılmamı beklediler. Sürecimiz böyleydi biz kavuştuk oğluşumuzla darısı kavuşmayanlara

Kızlar benim muayenede düzenli sancılarım çıktı ama sancım öyle çok değil. Açılmada yatış yapılacak kadar değil dedi doktor. Ama dedi biz risk alamayız yaşıtışını vermemiz gerekiyor. ya da red edip form imzalarsın ben dedim evde beklerim sancılarımı Red formu imzaladım. Bebeğin suyu biraz fazla ve koyu görüyorum bebek tuvaletini yapmış olabilir ama olmayada bilir bu bebeğin doğması lazım artık dedi eve gidince sıcak suya otur eve gidiyorum şimdi. İnşallah doğru karar vermişimdir

Çok şükür canım mis gibi kokla artık

Ah canım benim ah
Siz doruk kuşla ne zor ama ne kıymetli bir o kadar da güzel bir hikaye yazıyorsunuz öyle..
Hepimizin anneliği de evlatlığı da çok kıymetli tabi ama sizinki bir başka.
Allah size daha güzel günler göstersin canım benim çok duygulandım; bir an evvel kavuşun

Ay sen doğurdun mu

Başakcım tebrik ederim canım çok şükür bin şükür, kayıplarımızdan sonra evlatlarımızı kucaklarımıza almak ah tarif edilemez bir duygu. Sağlıkla büyüsün kuzucuk

Ayy gözün aydın canım

Heh aynı endişelere sahiptim ama günden güne azalarak bitiyo gibi ve bariz sasılık değil hafif var diye sakin kalıyorum
120 cc anne sütünü tekte içiyor mu
Ne yaparsa teşekkür ederm aşkım Allah razı olsun diyerek devamı için cesaretlendiriyorum beyimizi
Hayal oldu o günler kendi kendimize düzeleceğiz inşallah
Minnoşum bizde takibi bile yapılmadı sonrasında. günü günü tutmamakla birlikte devam ediyoruz. Tekrar yüksslir mi bilmiyorum ama sorum var.
Kendi uyanmıyor dediğin kaç saat boyunca uyuyor?bıraksanız 3 saati geçiyor mu ?
Ay korktum şimdi takip edeyim
Et kuzum durumlar nasıl simdi?
Kuzum gözünüz Aydın. Biraz çileli olmuş maalesef inşallah sezaryen güzel geçmiştir diyeceğim ama sonrası biraz can sıkıcı geliyor tabi dimi
Kilosu harika bence kısa zamanda toparlar kuzun, sen merak etme rabbim sağ Salim kolaylıkla büyütmenizi nasip etsin size inşallah canım benim
Kuzum hakkınızda en güzeli hayırlısı olsun
Bu süreçlerle alakalı malum cok bilgim yok bir şey diyemiyorum
Sağ Salim kolayca kavuşun inşallah

3 saati beklemedim canım bilmiyorum dün akşama kadar kendi 1,5 2 saatte alarm kurmuş gibi kalkıyordu çünkü

canim cok gecmis olsun
Kilosu masallh cok guzel en kisa zamanda sezeryanin toparlar insallah

İkinci doğum daha hızlı ve kolay oluyor. İlkinde bebeğim 3 kilo olmasına rağmen iç dış sayısız dikişim vardı. Bunda 3800 doğdu bebeğim. Hafif sıyırdı 2 dikiş attı. İnşallah seninki de kolaylıkla gelir

Çok şükür Lalam çok şükür, bu günler hep hayal gibi gelirdi, rabbime şükürler olsun kavuştuk, gerçeğimiz oldu. Bambaşka bir duygu bambaşka bir aşk.

Allah evlatlarımıza hayırlı, sağlıklı, uzun ömürler versin, onların acısını yaşatmasın bizlere.

İnşallah canım benimde ilk doğumda kızkm 3750 doğdu ve çok dikişim vardı bir ayda iyileşti inşallah bu sefer kesi ol adan doğururum ama 1 hafta onca bizim oğlam 3330 du yine 3500 dan fazla doğacak gibi geliyo

3 saati beklemedim canım bilmiyorum dün akşama kadar kendi 1,5 2 saatte alarm kurmuş gibi kalkıyordu çünkü
Her gün değişebiliyor canım benimki de öyle. Dün gece gündüz uykudan ağlayarak uyandı hep aciktigi için iki saatte bir. Bugün yine hep uyku modunda. Uyanamiyo pek kendiliğinden. Bakalım bu gece ve yarın ne olacak. Henüz bir standartimiz yok maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…