Offf kuzum ne diyosunSaat 9 da takacaklardı suniyi saat 6.30 da taktılar bu saate kadar ilerleme olmadı dün saat 11 den beri aç susuz boştan yere bekliyorum ilerleme yok 6 saatlik suni sancı 1 cm açılma anca yaptı. Sezeryana gircem
Bu saatten sonra hic birsey normal deil kuzum geliyor gelmekte olanYa benden bir akıntı geldi kızlar regl olmuşum gibi aktı gittiğimde beyaz fazlaca koyu birşey vardı sonra iç çamaşırım ıslanmış baktığımda su ile sancım falan yok bu normal mi ?
Benden once dogurdun ya helal olsun ne diyimİmkanı olan normal doğursun diyen arkadaşları öpüyorum. Sunide 60 saniyede gelen sancı bile bundan daha çekilirmiş. Ama ben yorgundum ve bebeğimde yorulmuştu artık 27 saatten fazla oldu sürecimiz. Miniğim geldi çok şükür. 38+1 2950 gr doğdu birazcık kücüğüz. Sütüm yok emme çalısmaları yapıyoruz. 27 saatir en fazla 4 cm acıklıkla kanala yakın beklediği için kafasının üst noktasımda kanama alanı olusmus aktif değil çok şükür. Hastaneye doktorlara o kadar kızgınım ki resmem işkence ettiler insana 27 saat aç susuz yatakta benim açılmamı beklediler. Sürecimiz böyleydi biz kavuştuk oğluşumuzla darısı kavuşmayanlara
Hem hayirli olsun hemde gecmis olsun canim insallah cabucak atlatir bebişKızlar doğum yaptım bende. Ama kızım yoğunbakımda ciğerlerindeki suyu tam atamadığından solunumda sıkıntı var1 hafta kalıcak dedi doktor aynı zamanda antibiyotik tedavisine başlandı dua edin bize lütfen
Ay canım benimİmkanı olan normal doğursun diyen arkadaşları öpüyorum. Sunide 60 saniyede gelen sancı bile bundan daha çekilirmiş. Ama ben yorgundum ve bebeğimde yorulmuştu artık 27 saatten fazla oldu sürecimiz. Miniğim geldi çok şükür. 38+1 2950 gr doğdu birazcık kücüğüz. Sütüm yok emme çalısmaları yapıyoruz. 27 saatir en fazla 4 cm acıklıkla kanala yakın beklediği için kafasının üst noktasımda kanama alanı olusmus aktif değil çok şükür. Hastaneye doktorlara o kadar kızgınım ki resmem işkence ettiler insana 27 saat aç susuz yatakta benim açılmamı beklediler. Sürecimiz böyleydi biz kavuştuk oğluşumuzla darısı kavuşmayanlara
Canım canım… mesajını okuyunca düğümlendim valla. Ne kadar beni hissediyorsunuz. Çok teşekkür ederim ne diyeceğimi bilemiyorum iyi ki varsın canım benimAh canım benim ah
Siz doruk kuşla ne zor ama ne kıymetli bir o kadar da güzel bir hikaye yazıyorsunuz öyle..
Hepimizin anneliği de evlatlığı da çok kıymetli tabi ama sizinki bir başka.
Allah size daha güzel günler göstersin canım benim çok duygulandım; bir an evvel kavuşun
Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallahKızlar doğum yaptım bende. Ama kızım yoğunbakımda ciğerlerindeki suyu tam atamadığından solunumda sıkıntı var1 hafta kalıcak dedi doktor aynı zamanda antibiyotik tedavisine başlandı dua edin bize lütfen
Çok hızlı vermişsinkızlar 11 gün önce doğum yaptım 13 kilo almıştım 10 kilosunu vermişim şok oldum. baya iştahım yok pek bir şey yiyemiyorum. bu kadar kilo kaybı normal midir? sizler ne kadar verdiniz?
Hayirli olsun canimKızlar doğum yaptım bende. Ama kızım yoğunbakımda ciğerlerindeki suyu tam atamadığından solunumda sıkıntı var1 hafta kalıcak dedi doktor aynı zamanda antibiyotik tedavisine başlandı dua edin bize lütfen
Geçmiş olsun benim kızımda kuvozde bizimkinde sanırım bir hafta kalacak çok zor yaşamayan bilemez. Benimkinde enfeksiyon oluştu karnımda kaka yaptıKızlar doğum yaptım bende. Ama kızım yoğunbakımda ciğerlerindeki suyu tam atamadığından solunumda sıkıntı var1 hafta kalıcak dedi doktor aynı zamanda antibiyotik tedavisine başlandı dua edin bize lütfen
.. Gözün aydın canım vatana millete hayırlı olsunİmkanı olan normal doğursun diyen arkadaşları öpüyorum. Sunide 60 saniyede gelen sancı bile bundan daha çekilirmiş. Ama ben yorgundum ve bebeğimde yorulmuştu artık 27 saatten fazla oldu sürecimiz. Miniğim geldi çok şükür. 38+1 2950 gr doğdu birazcık kücüğüz. Sütüm yok emme çalısmaları yapıyoruz. 27 saatir en fazla 4 cm acıklıkla kanala yakın beklediği için kafasının üst noktasımda kanama alanı olusmus aktif değil çok şükür. Hastaneye doktorlara o kadar kızgınım ki resmem işkence ettiler insana 27 saat aç susuz yatakta benim açılmamı beklediler. Sürecimiz böyleydi biz kavuştuk oğluşumuzla darısı kavuşmayanlara
Geldi valla senin kızdan önceBenden once dogurdun ya helal olsun ne diyim
Allahim anali babali saglikla buyutmeyi nasip etsin omru bereketli olsun pipiliyin rabbim sana guc kuvvet versin kuzum biran once agrilarindan kurtul ve iyileş artik darisi basimacumaya geliyor yağmur bebek
Öperiim tabi kuzumm Doruk paşayıda sen öp yerimizeAy canım benimgözün Aydın Allah analı babalı büyütsün, kuzucuğun ile bir ömür ailecek birlikte upuzun güzel bir hayatınız olsun aç kalma kısmı kötü olmuş seni anlıyorum ben de hastane köşelerinde benzer hikayeler yaşamıştım. Umurunda olmuyoruz doktorların maalesef Sonu süper olmuş gene de
Öp kuzucuğu hayal teyzesinin yerine
Canım canım… mesajını okuyunca düğümlendim valla. Ne kadar beni hissediyorsunuz. Çok teşekkür ederim ne diyeceğimi bilemiyorum iyi ki varsın canım benimAmin inşallah
Ay 2. Yürüyüşüme çıktım ilkine göre daha iyiydi ama oda yorucuyduu. Sanki hiş geçmeyecek gibiikızlar doğurdum.7-8 saat korkunç ameliyat ağrılarıyla geçti. yürüyünce biraz toparladım. sağlığımız iyi şükür
gecmis olsun canimkızlar doğurdum.7-8 saat korkunç ameliyat ağrılarıyla geçti. yürüyünce biraz toparladım. sağlığımız iyi şükür
amin inşallah canım. gündüze göre çok iyim tabigecmis olsun canimTez zamanda gecer insallah agrilarin
evet başlarda insan bu acı bitmez bu ağrı geçmez diyor gerçektenGeldi valla senin kızdan öncecumaya güzel haberler ver bize insallah
Öperiim tabi kuzumm Doruk paşayıda sen öp yerimize
Ay 2. Yürüyüşüme çıktım ilkine göre daha iyiydi ama oda yorucuyduu. Sanki hiş geçmeyecek gibii
Kuzum gözünüz Aydın olsun.Kızlar doğum yaptım bende. Ama kızım yoğunbakımda ciğerlerindeki suyu tam atamadığından solunumda sıkıntı var1 hafta kalıcak dedi doktor aynı zamanda antibiyotik tedavisine başlandı dua edin bize lütfen
Canım ben de verdim.11 kiloya çıkmıştım +3 bandında kaldım.kızlar 11 gün önce doğum yaptım 13 kilo almıştım 10 kilosunu vermişim şok oldum. baya iştahım yok pek bir şey yiyemiyorum. bu kadar kilo kaybı normal midir? sizler ne kadar verdiniz?
Canım takip ediyorum ama gelişme var mı doktorlar ne diyor? Benim eşim de benzer şeyler yaşamış Şuan maşallahı var. İnşallah siz de sağ Salim kavuşursunuzGeçmiş olsun benim kızımda kuvozde bizimkinde sanırım bir hafta kalacak çok zor yaşamayan bilemez. Benimkinde enfeksiyon oluştu karnımda kaka yaptı
Kuzum maalesef sonrası biraz zorlayıcı olabiliyor. Ama günden güne azalıyor neyseki. Kuzundan bahsetsene bizekızlar doğurdum.7-8 saat korkunç ameliyat ağrılarıyla geçti. yürüyünce biraz toparladım. sağlığımız iyi şükür
Minnoş sen nasıl oldun bakalım Bebiş geldi nasıl hissediyorsunGeldi valla senin kızdan öncecumaya güzel haberler ver bize insallah
Ay 2. Yürüyüşüme çıktım ilkine göre daha iyiydi ama oda yorucuyduu. Sanki hiş geçmeyecek gibii
Hayırlı olsun caniçim Rabbim ömrünü güzel eylesin paşamızın sana da çok geçmiş olsun Rabbim acılarını dindirsin hemen iyileş oğluşa bol bol süt olsunGeldi valla senin kızdan öncecumaya güzel haberler ver bize insallah
3700 g doğdu. boyunu soramadım doktora. ikimiz de sağlıklıyız çok şükür. en büyük sıkıntım ameliyat sonrası ağrıları. acı eşiğim çok düşük olduğundan çok şiddetli yaşadım. henüz gaz çıkaramadığım için yemek yiyemedim. sadece su meyve suyu. inşallah gazım çıkar da yemek yiyebilirim çünkü korkunç açımKuzum gözünüz Aydın olsun.
Yavrucak en kısa zamanda toparlar inşallah allah yardımcınız olsun canım benim.
Canım ben de verdim.11 kiloya çıkmıştım +3 bandında kaldım.
Ama lütfen yemene ve su alımına dikkat et. Aksatma
Canım takip ediyorum ama gelişme var mı doktorlar ne diyor? Benim eşim de benzer şeyler yaşamış Şuan maşallahı var. İnşallah siz de sağ Salim kavuşursunuz
Kuzum maalesef sonrası biraz zorlayıcı olabiliyor. Ama günden güne azalıyor neyseki. Kuzundan bahsetsene bize
Minnoş sen nasıl oldun bakalım Bebiş geldi nasıl hissediyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?