2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Benim nişanım da geldi şimdi klozete bir kısmı düşmüş bir kısmı peçeteye geldi pembe mukuslu. Ama kasılmalarım durdu bel ağrım devam ediyor. Yarın erkenden hastaneye gideceğiz ağrılarım bu gece şiddetlenmezse dua edin bana kızlar elim ayağım titriyor allah yardımcımız olsun.

Geçmiş olsun benim kızımda kuvozde bizimkinde sanırım bir hafta kalacak çok zor yaşamayan bilemez. Benimkinde enfeksiyon oluştu karnımda kaka yaptı
Ay dana da çok geçmiş olsun. Kesinlikle yaşamayan bilemez. Süt sağabiliyomusun. Benden milim milim geliyo
Hayyal canm nasıl yaptın sen süt işini

Kizlar 2. Günün gecesinden ancak bildiriyorum.. İmkanı olan normal dogum yapsin seviyesinde bir sezeryan oldu ameliyat guzeldi fakat sonra acilarim agrilarim cok oldu cekilcek gibi degildi mecbur cektik.. 2. Gunun gecesinde daha iyiyim tabi.. 3600 gr 51 cm doğdu oğlum...ikimizde smdi iyiyiz cok sukur... darisi bekleyen arkadaslarimiza insallaj... umarim herkes cok kolay dogumlar atlatir..

Kuzum çok güzel duygu Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasıın Ama sezeryan için aynı şeyi söyleyemiycem doğumdan çıkar çıkmaz tek çocuk yeter dedim şimdi yanımda kardeşim annem kalıyor ama kalkıp ona bakamamak istediğim gibi sarılmamak çok üzüyor beni geçecek biliyorum birde sütüm gelmiyor. Emme refleksi kuvvetli bir bebek memeyi tutunca emiyor ama boş meme olunca bir yerdem sonra sinirleniyor. Bizde ısrarla memede tutuyoruz sütüm hemen insin diye. Kızlar bu ağrılar geçiyor mu yoksa şafak karanlık mı

Sezeryan olan arkadaşlar tek tarafınız daha çok acımıyor mu ya ben sağ taraf daha iyi ama sol taraf değişik bir acı var

Ay Rabbim acılarımızı dindirsiin miniklerimize kendimiz bakabilelim diye

Allah yardımcın olsun bir avaz da inşallah

Bizede dua eder misin bebeğim saglikla evimize gelsin en kısa zamanda çıksın kuvözden saglikla

canim insallah sabaha acilman cok olur da rahat bir dogum gecirirsin
insallah agrilarin gecer kisa surede canim Allah anali babali saglikli bir omur nasip etsin yavruna

Kızlar hafif regl sancısı oldu ama devamı sürmedi tuvalete diye kalktım cok az kırmızı leke mi desem sümüksü bisey mi değil mi uyku sersemi dikkat edemedim ama cok az bisey gelmiş nişan mı leke mi acaba çözemedim

Bende de leke geldi sanırım seninki kadar mukuslu değil peçeteye devamıda gelmedi sanırım çatı muayanesinden dolayı ay ben bile heyecanlandım canım insallah su gibi gelir geçer nasıl olup bittiğini anlamazsın sen sakin kalmaya calıs

Kızlar akşama doğru gögüslerim tamamen boşalıyor. Bebek memede ısrarla bekliyor sinirleniyor ve ağlamaya başlıyor. Ne yapabilirim. Tavsiyesi olan var mı? Mama veriyorum mamayı bitiriyor yine emmek istiyor. Süt gelmeyince yine sinirlenip ağlıyor.

Gözün aydın bebeğiim, Allah analı babalı büyütsün inşallah.

Korkma kuzum allahin izniyle saglikla kavusucaksin bebise insallah dugalarim sizinle

Sol taraf hala ağrıyo canım o bi müddet devam edecek uçlara sıkı düğüm atıyolarmış normalmiş ilk çocukta ben de öyle dedim bi daha bu acıyı asla çekmem ama unutuluyo hepsi geçiyo eski haline dönüyosun

Ben de aynı dertten muzdaribim akşama kadar güzel geliyor süt sonra sanki üretim azalıyor boşalıyor

Bir de kızlar benimki biberonla boğuluyo dün az bişey vereyim dedim iki biberon denedim meme gibi kuvvetlice çektiği için boğuldu korkumdan daha veremiyorum

Sütü suyun yemenin içmenin yanında uykuda çok etkiliyor. Üçünü birlikte yapmak gerekiyor. Aynen gece hiç kalmadı sütüm sağıyorum bir damla çıkmadı mecbur mama verdim uyuduk beraber. Uyandığımda ilk kez kıyafetimde ıslaklık vardı tabi birde memenin üstüne yatmisim biberon ben lansinoh kullanıyorum makine ile birlikte almıştım. Sadece bir tane deliği var onda içerken de bebek efor sarf ediyor. Meme gibi çekme ihtiyacı hissediyor. Birden de gitmiyor

Canim gozun aydin Allah anali babali buyutsun
Kanala girmemis miydi bebegin suni sanci verdiklerinde? Zorlanmissin ama sonucu guzel olmus agrilarin da en kisa zamanda gecer insallah.

Geçmiş olsun benim kızımda kuvozde bizimkinde sanırım bir hafta kalacak çok zor yaşamayan bilemez. Benimkinde enfeksiyon oluştu karnımda kaka yaptı
Canim gecmis olsun sana da en kisa zamanda kavusursunuz insallah. Gununu gecirmisti diye hatirliyorum ama kac haftalik dogmustu kaka yaptigi icin mi doguma aldilar seni?

Haberdar et canim bizi bebisin geliyor herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…