- 11 Ekim 2018
- 456
- 511
- 103
Ay dana da çok geçmiş olsun. Kesinlikle yaşamayan bilemez. Süt sağabiliyomusun. Benden milim milim geliyoGeçmiş olsun benim kızımda kuvozde bizimkinde sanırım bir hafta kalacak çok zor yaşamayan bilemez. Benimkinde enfeksiyon oluştu karnımda kaka yaptı
Elimden geldiğince sağıyorum ama maalesef yetmiyor mama veriyorlarAy dana da çok geçmiş olsun. Kesinlikle yaşamayan bilemez. Süt sağabiliyomusun. Benden milim milim geliyo
Hayyal canm nasıl yaptın sen süt işini
Heh aynı endişelere sahiptim ama günden güne azalarak bitiyo gibi ve bariz sasılık değil hafif var diye sakin kalıyorum
120 cc anne sütünü tekte içiyor mu
Ne yaparsa teşekkür ederm aşkım Allah razı olsun diyerek devamı için cesaretlendiriyorum beyimizi
Hayal oldu o günler kendi kendimize düzeleceğiz inşallah
Minnoşum bizde takibi bile yapılmadı sonrasında. günü günü tutmamakla birlikte devam ediyoruz. Tekrar yüksslir mi bilmiyorum ama sorum var.
Kendi uyanmıyor dediğin kaç saat boyunca uyuyor?bıraksanız 3 saati geçiyor mu ?
Et kuzum durumlar nasıl simdi?
Kuzum gözünüz Aydın. Biraz çileli olmuş maalesef inşallah sezaryen güzel geçmiştir diyeceğim ama sonrası biraz can sıkıcı geliyor tabi dimi
Kilosu harika bence kısa zamanda toparlar kuzun, sen merak etmerabbim sağ Salim kolaylıkla büyütmenizi nasip etsin size inşallah canım benim
Kuzum hakkınızda en güzeli hayırlısı olsun
Bu süreçlerle alakalı malum cok bilgim yok bir şey diyemiyorum
Sağ Salim kolayca kavuşun inşallah
Kuzum gözünüz Aydın olsun.
Yavrucak en kısa zamanda toparlar inşallah allah yardımcınız olsun canım benim.
Canım ben de verdim.11 kiloya çıkmıştım +3 bandında kaldım.
Ama lütfen yemene ve su alımına dikkat et. Aksatma
Canım takip ediyorum ama gelişme var mı doktorlar ne diyor? Benim eşim de benzer şeyler yaşamış Şuan maşallahı var. İnşallah siz de sağ Salim kavuşursunuz
Kuzum maalesef sonrası biraz zorlayıcı olabiliyor. Ama günden güne azalıyor neyseki. Kuzundan bahsetsene bize
Minnoş sen nasıl oldun bakalım Bebiş geldi nasıl hissediyorsun
Kizlar 2. Günün gecesinden ancak bildiriyorum.. İmkanı olan normal dogum yapsin seviyesinde bir sezeryan olduameliyat guzeldi fakat sonra acilarim agrilarim cok oldu cekilcek gibi degildi mecbur cektik.. 2. Gunun gecesinde daha iyiyim tabi.. 3600 gr 51 cm doğdu oğlum...ikimizde smdi iyiyiz cok sukur... darisi bekleyen arkadaslarimiza insallaj... umarim herkes cok kolay dogumlar atlatir..
Allah yardımcın olsun bir avaz da inşallahBenim nişanım da geldi şimdi klozete bir kısmı düşmüş bir kısmı peçeteye geldi pembe mukuslu. Ama kasılmalarım durdu bel ağrım devam ediyor. Yarın erkenden hastaneye gideceğiz ağrılarım bu gece şiddetlenmezse dua edin bana kızlar elim ayağım titriyor allah yardımcımız olsun.
Bende de durum aynıElimden geldiğince sağıyorum ama maalesef yetmiyor mama veriyorlar
canim insallah sabaha acilman cok olur da rahat bir dogum gecirirsinBenim nişanım da geldi şimdi klozete bir kısmı düşmüş bir kısmı peçeteye geldi pembe mukuslu. Ama kasılmalarım durdu bel ağrım devam ediyor. Yarın erkenden hastaneye gideceğiz ağrılarım bu gece şiddetlenmezse dua edin bana kızlar elim ayağım titriyor allah yardımcımız olsun.
insallah agrilarin gecer kisa surede canimKizlar 2. Günün gecesinden ancak bildiriyorum.. İmkanı olan normal dogum yapsin seviyesinde bir sezeryan olduameliyat guzeldi fakat sonra acilarim agrilarim cok oldu cekilcek gibi degildi mecbur cektik.. 2. Gunun gecesinde daha iyiyim tabi.. 3600 gr 51 cm doğdu oğlum...ikimizde smdi iyiyiz cok sukur... darisi bekleyen arkadaslarimiza insallaj... umarim herkes cok kolay dogumlar atlatir..
Bende de leke geldi sanırım seninki kadar mukuslu değil peçeteye devamıda gelmedi sanırım çatı muayanesinden dolayı ay ben bile heyecanlandımBenim nişanım da geldi şimdi klozete bir kısmı düşmüş bir kısmı peçeteye geldi pembe mukuslu. Ama kasılmalarım durdu bel ağrım devam ediyor. Yarın erkenden hastaneye gideceğiz ağrılarım bu gece şiddetlenmezse dua edin bana kızlar elim ayağım titriyor allah yardımcımız olsun.
Gözün aydın bebeğiim, Allah analı babalı büyütsün inşallah.İmkanı olan normal doğursun diyen arkadaşları öpüyorum. Sunide 60 saniyede gelen sancı bile bundan daha çekilirmiş. Ama ben yorgundum ve bebeğimde yorulmuştu artık 27 saatten fazla oldu sürecimiz. Miniğim geldi çok şükür. 38+1 2950 gr doğdu birazcık kücüğüz. Sütüm yok emme çalısmaları yapıyoruz. 27 saatir en fazla 4 cm acıklıkla kanala yakın beklediği için kafasının üst noktasımda kanama alanı olusmus aktif değil çok şükür. Hastaneye doktorlara o kadar kızgınım ki resmem işkence ettiler insana 27 saat aç susuz yatakta benim açılmamı beklediler. Sürecimiz böyleydi biz kavuştuk oğluşumuzla darısı kavuşmayanlara
Korkma kuzum allahin izniyle saglikla kavusucaksin bebise insallah dugalarim sizinleBenim nişanım da geldi şimdi klozete bir kısmı düşmüş bir kısmı peçeteye geldi pembe mukuslu. Ama kasılmalarım durdu bel ağrım devam ediyor. Yarın erkenden hastaneye gideceğiz ağrılarım bu gece şiddetlenmezse dua edin bana kızlar elim ayağım titriyor allah yardımcımız olsun.
Allahin izniyle kolayca gecsin canim benim insallah ikinizde kolayca kavusun1 saat sonra yatışım yapılacak kızlar bana dua edin sağ salim kavuşayım bebeğime ikinci kez sezaryen olacam ama sıfır tecrübe sanki
Sol taraf hala ağrıyo canım o bi müddet devam edecek uçlara sıkı düğüm atıyolarmış normalmiş ilk çocukta ben de öyle dedim bi daha bu acıyı asla çekmem ama unutuluyo hepsi geçiyo eski haline dönüyosunKuzum çok güzel duygu Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasıınAma sezeryan için aynı şeyi söyleyemiycem doğumdan çıkar çıkmaz tek çocuk yeter dedim şimdi yanımda kardeşim annem kalıyor ama kalkıp ona bakamamak istediğim gibi sarılmamak çok üzüyor beni geçecek biliyorum birde sütüm gelmiyor. Emme refleksi kuvvetli bir bebek memeyi tutunca emiyor ama boş meme olunca bir yerdem sonra sinirleniyor. Bizde ısrarla memede tutuyoruz sütüm hemen insin diye. Kızlar bu ağrılar geçiyor mu yoksa şafak karanlık mı
Sezeryan olan arkadaşlar tek tarafınız daha çok acımıyor mu ya ben sağ taraf daha iyi ama sol taraf değişik bir acı var
Kızlar akşama doğru gögüslerim tamamen boşalıyor. Bebek memede ısrarla bekliyor sinirleniyor ve ağlamaya başlıyor. Ne yapabilirim. Tavsiyesi olan var mı? Mama veriyorum mamayı bitiriyor yine emmek istiyor. Süt gelmeyince yine sinirlenip ağlıyor.
Sütü suyun yemenin içmenin yanında uykuda çok etkiliyor. Üçünü birlikte yapmak gerekiyor. Aynen gece hiç kalmadı sütüm sağıyorum bir damla çıkmadı mecbur mama verdim uyuduk beraber. Uyandığımda ilk kez kıyafetimde ıslaklık vardı tabi birde memenin üstüne yatmisimSol taraf hala ağrıyo canım o bi müddet devam edecek uçlara sıkı düğüm atıyolarmış normalmiş ilk çocukta ben de öyle dedim bi daha bu acıyı asla çekmem ama unutuluyo hepsi geçiyo eski haline dönüyosun
Ben de aynı dertten muzdaribim akşama kadar güzel geliyor süt sonra sanki üretim azalıyor boşalıyor
Bir de kızlar benimki biberonla boğuluyo dün az bişey vereyim dedim iki biberon denedim meme gibi kuvvetlice çektiği için boğuldu korkumdan daha veremiyorum
Canim gozun aydin Allah anali babali buyutsunİmkanı olan normal doğursun diyen arkadaşları öpüyorum. Sunide 60 saniyede gelen sancı bile bundan daha çekilirmiş. Ama ben yorgundum ve bebeğimde yorulmuştu artık 27 saatten fazla oldu sürecimiz. Miniğim geldi çok şükür. 38+1 2950 gr doğdu birazcık kücüğüz. Sütüm yok emme çalısmaları yapıyoruz. 27 saatir en fazla 4 cm acıklıkla kanala yakın beklediği için kafasının üst noktasımda kanama alanı olusmus aktif değil çok şükür. Hastaneye doktorlara o kadar kızgınım ki resmem işkence ettiler insana 27 saat aç susuz yatakta benim açılmamı beklediler. Sürecimiz böyleydi biz kavuştuk oğluşumuzla darısı kavuşmayanlara
Canim gecmis olsun sana da en kisa zamanda kavusursunuz insallah. Gununu gecirmisti diye hatirliyorum ama kac haftalik dogmustu kaka yaptigi icin mi doguma aldilar seni?Geçmiş olsun benim kızımda kuvozde bizimkinde sanırım bir hafta kalacak çok zor yaşamayan bilemez. Benimkinde enfeksiyon oluştu karnımda kaka yaptı
Haberdar et canim bizi bebisin geliyor herhaldeBenim nişanım da geldi şimdi klozete bir kısmı düşmüş bir kısmı peçeteye geldi pembe mukuslu. Ama kasılmalarım durdu bel ağrım devam ediyor. Yarın erkenden hastaneye gideceğiz ağrılarım bu gece şiddetlenmezse dua edin bana kızlar elim ayağım titriyor allah yardımcımız olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?