2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .

Benimki de lansinoh ama dediğim gibi akışı bizimkine fazla geliyo pompanın biberonunu denedim o da aynı gerçi.. avent alcam mecburen

Canım çok şükür gözünaydın hayırlı olsun vatana millete hayırlı evlat olsun inşAllah.. kilosu gayet iyi haftasına göre de canım gönlün rahat olsun.. tez vakitte de acıların dinsin
Allah yar ve yardımcınız olsun inşAllah tez vakitte toparlar kuzucuk sen bu sürede kendine dikkat et canım
Hadi hayırlısı canım.. güzel haberlerle gel bizlere de dua et

Yok kuzum nerde bebek zaten çok yukardaydı ben normal kontrole gittim suyu çok azalmış seni böyle eve gönderemem dedi yatış verdi. Saat 11 de yattım hastaneye geceye kadar rahme yumuşatıcı sürdüler 3-4 kez bekledik öyle. Sürekli nts de bağlıydım. rahmin çok güzel yumuşadı suni verince 3-4 saate biter bu iş dediler. Sonra verdiler sancıyı ama 7 saatte 1 cm bile açılmam oldu ve sürekli yataktaydım. Ve her gelen doktor ısrarla bebek çok yukarda diye söylemelerine rağmen sürekli yatırdılar hareket ettirmediler. Kafasının çok az kısmı kanaldaymış sadece

Cnm benimkide öyleydi dr browns kolik için olan biberonla çok nadir tıkanıyor

Kuzum maşallah
Ah neyseki hepsi geçiyor günden güne azalarak bitiyorZ benim de ara ara dikişlerim acıyor geriliyor o kadar artık. Hiç geçmeyecek gibiydi.
Ayaklarını sıcak tut ben sıcak su torbası koydurunca affedersin tutamamış fısır fısır çıkarmıştım
Eh artık vakti geldi de geçiyor :) kolayca kavuşun inşallah:)
mecbur çektik.. maşallah canım benim gözünüz Aydın olsun. Merak etmiştim seni sağ Salim atlatmışsınız çok şükür
Geçiyor gerçekten geçecek inşallah.
Benim sol kasığım garip şekilde cok ağrıyordu 15 gün kadar da idrarda cok sancılandım.
Bir de benim sol tarafta bariz düğümlü dikişim vardı o bölge ekstra acıyordu canım.
Ama geçiyor hepsi neyseki :)
Ha 2. Bebeğe niyetlenecek kadar unutur muyum bunları, sanmam
Minnoşum biliyorsun süt için biraz çabalamaya devam inşallah hiç uzatmadan komple iner sütün beslenmene suyuna dinlenmene dikkat et
Doğum emareleri başlıyor şimdi durumlar nasıl canım
1 saat sonra yatışım yapılacak kızlar bana dua edin sağ salim kavuşayım bebeğime ikinci kez sezaryen olacam ama sıfır tecrübe sanki
Kuzum allahım kolayca sağlıkla kavuştursun sizi
Dün gece ilk defa süt sıkıntısı yaşadım ben de. Yorgunluk, düzgün beslenememe, su hepsi etkiledi artık. Bebeye mama verip öyle uyuttum.
Ben bu üçüne dikkat edebilmeni önerebilirim kendi tecrübelerim bu şekilde
Bizimki memede sık sık boğulurken dr browns options+ biberon da kana kana içiyor boğulmuyor canım ben de şaşkınım.
Denemek istersen

Hemşire ilk beni kaldırdığında bu acı hiç geçmeyecek dedim ve geçmeyen hiçbir şey yokmuş onu anladım ilk 2 gün canım çıktı ama doğum yaptığım gece de ertesi günde kendim kalktım çocuğu emzirdim gazını çıkardım sonra sonra geçti şimdi adet ağrısı gibi ağrım felaket derece de var bide üşütmüşüm sanırım çocukta soğuk almış

Benimki de kanala daha hic girmemis. Doktor ilk once suni sanci veririz demisti ama sonra biraz daha bekleriz hala boyleyse sezeryana aliriz dedi. Sanirim suni sancinin bu kadar yukardaki bebege etki etmeyecegini dusundu. Ki senin de o sekilde olmus zaten.
Ama en azindan aklinda kalmamis oldu acaba suni sanci alsam normal olur muydu diye o acidan iyi olmus bence.

Ne zamana kadar bekleyeceksin peki canım sen? Bizimkilerin keyfi yerinde malum gelmeyi pek düşünmüyorlar

Kızlar günaydın Çok giremiyorum doğuran varsa Geçmiş olsun �nşallah sıkıntısız sorunsuz bir doğum yaşamışsınızdır Bebiş de siz de iyisinizdir Darısı artık benim başıma
Sanki bir tık inmiş gibi hissediyorum bebişi bugün 39 hafta oldu 3.15 doktor randevum var Tekrardan çatı muayenesi yapacak dua edin inşallah açılma vardır çocuk da inmiştir yoksa sezeryana doğru yollanacağım çünkü çocuk geçen hafta 3 700 kiloydu bu hafta 3 900 4 kilo arası muhtemelen bakalım doktor ne diyecek kilo fazlalığından dolayı belki sezeryan diyebilir 40 haftayı bekle sen bilemedim doktoru zorlasam mı normal için yani Epidural için

Bu arada 2 gün önce akşam köyde düğün vardı Normalde Annemlerin Ben götürecektim. Gerçi annem de sürmek isteyecekti sonra kararımı değiştirdim biraz geç giderim diye eşimle geçtim 5-6 dakikalık bir mesafe Bizim kendi evimizle dönüşte yine eşimle Geri dönecektim onlar da kendi arabaları ile dönüyor Annem sürdü annemler önden gittiydi tam bizim evimizin önüne geldi dönüş yaparken yolun kenarlarında bizim hep Hendek var bir çukurluk var Annem de erken dönmüş o günde cam buğu yapmış kaloriferi açacağına camları açmışlar o sıra durup da camı sileceğini aradan dönerek eve geçerken erken davranmış sen de ters dönmüş şekilde durabilmişler arabada annem babam yengem ve halam vardı biz de arkalarından 2-3 dakika sonra geldik belki mahalledekiler ambulansı çağırın vesaire dediler ama ben bir Şok geçirdim araba ters dönmüş şekilde görünce sıkıştılar mı sıkıştılar mı yanlarına da gidemiyorum kenarda ambulansı aradım yolu zor tarif ettim bir şok geçiriyorum mahalledekiler hep çıkarttı şükürler olsun babamın sadece alnına cam gelmiş o küçük bir kan atmış boylu boyunca ilk o çıkınca biraz da canım sıkıldı Allah'tan dikişsiz atlattı o gün hastanede geçti ama sonuçlar Hepsinin iyi çıktı şükürler olsun ucuz atlattılar sadece ağrı sızı eklem ağrıları ile bu sıkıntıda bitti Ama ben çok etkilendim korktum Çok mahalledekiler düğündekiler hepsi Büşra arabada mı diye Onlar da korktular arabada Ben olsaydım Muhtemelen zor çıkardım Gerçi onlar da nasıl çıktı Onun da aklım almıyor ya şükürler olsun Allah yardım etti ama iki gün oldu hala kendimde değilim o gün Allah'tan doğurmadım yani ama kasılmam oldu Belki de ondan sonra iner gibi hissettim ama çok inmedi yine yani bugün belli olacak bakalım

Dua edin Kızlar ben de size ediyorum İnşallah sağ salim Ekim annelere doğurmuş olarak karşıma çıkacaksınız sağlıklı olsunlar da gerisi teferruat

(Mesaji sabah yazmistim. Gitmişim ocak 2023 annelerine yazmisim. Kafam o kadar gitti ki nasil geri doner bilmiyorum. Aklima geldikce kotu oluyorum. Lohusalık baslangicinda boyle durum olmasi iyi olmadi. Ama oglum icin sabredecegim. Kafami dagitacagim

Seninki canim sezeryan mi oldu. Benim de muhtelemen kilodan da dolayi bekletmeyecek. Cok sezeryan istemesem de olacagi bu. Bugün belli olur

Ne zamana kadar bekleyeceksin peki canım sen? Bizimkilerin keyfi yerinde malum gelmeyi pek düşünmüyorlar
Seninkini hala bekletiyorlar mi canim 39 oldum. 40 i bekletir mi bilmiyorum mi hoca. Kilo da artiyor . Bir tik asagiya indi gibi hissediyorum ama yanlis da anlamis olabilirim. Bugun gidicem doktora

Kızlar bebeklerine kavusanlarin gözü aydın olsun ne kadar güzel anneliğe adım attınız sağlıkla huzurla büyütün inşallah.
Benim.gibi doğumu bekleyenler de tez vakitte sağlıkla hayırlısıyla kavussunlar. Dün kontrole gidemedim ben de perşembeye randevu aldim. Acilmam ilerledi mi bilmiyorum bakalım ne olacak. Bebişim olduğu için evde çok ağlıyorum lohusalık erken başladı ben de. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun...

Canim ayarlardan hamilelik tarihlerini duzenle . Dogumdan 544 gun gecti yazıyor çünkü

Sen doğurdun mu ben kaçırdım
Ay ayaklarını belini sıcak tut daha çabuk toparlanırsın ya. Bu saatten sonra bizim kendimizi sıcak tutmamız lazım sürekli. Eskisi gibi olmayacak vücud
Orası öyle tabi kuzum o yüzden son noktaya kadar dayandım bakalım iyileşecek buda

Geçmiş olsun canım aman çok şükür iyilermiş önemli olan o. Kasılman çok doğal şahit olmussun böyle bir olaya sen bebeğim için kendine dikkat et sağ salim kucağına al insallah

Aynen canım, bana da öyle korkular geliyor ama herkes muayenede kendini kasmayla onun alakası yok deyince bir parça rahatladım, kendime cesaretim geldi :)))
Rahim arkasinda bir kabariklikcikinti var normal mi canim o. Tam da göremiyorum haliyle

Doktor bir sorun olmazsa yani suyu doppleri nstsi vs iyi oldugu muddetce 42+0 a kadar bekleriz dedi bugun 40+5teyim.

Canim cok gecmis olsun sana ve ailene. Allah beterinden korusun
Stres olunca kasilmis olman normal cok sukur kimseye bir sey olmamis sakin olmaya calis lutfen.

Seninki canim sezeryan mi oldu. Benim de muhtelemen kilodan da dolayi bekletmeyecek. Cok sezeryan istemesem de olacagi bu. Bugün belli olur

Daha dogum olmadi canim. Benim bebis kucuk 3-3200 civari o yuzden bekliyoruz 4 kilolarda olsa sezeryana alalim derdim ama bekleyebiliriz bu durumda demisti doktor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…