2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Başladı cidden canım lekenin devamı gelmedi yüksek ihtimal çatı muayanesinden dolayı tetiklendi hafif hafif yalancı sancılar var bide kasığım o çatı kısmımda baskı ağrı oluyor sanırım bebis kanala girmeye mi calışıyor ne oluyor

O zaman muhtelemen beni bekletmeyeck bugun tarih veri o zaman. Yapacak bir şey yok. İnşallah meme sorunum olmaz. Memeyi redederse canim sıkılır m bu adada sag ol . Atlatırım yakında. Dun eşimde benim bir akrabami birakti yarim saatte gelir dusuncesi ile beklıyorum annemde. Baktim geciktierak ettim eve ugramis simdi arayacaktım dedi. Ödüm koptu. Bir kaza dusunce insan baska seyler de dusunuyor. Zamanla Atlatırım herhaldee

Gittiniz mi hastaneye canim

Bebesi hiç uyanmayan var mı aranızda çocuğu uyandıramıyorum ne yaparsam yapıyım günün 1 saati anca uyanık kalıyor
O benim ben. Acıkınca da uyanmiyor öyle olduğu zamanlarda. Ayağını cimdikliyorum. Gidikliyorum. Burnunu sıkıyorum. Koltuk altlarından tutup kaldırıyorum. Ellerimi ıslatıp yüzüne sürüyorum yok. Canı istemezse asla uyanmiyor. Haliyle iki saatte bir besleyemiyorum ve çok üzülüyorum. Bazen de kendiliginden uyaniyo saatte bir. Bir gün öyle bir gün böyle.

Arkadaşlar doğum yapanlara hayırlı uğurlu olsun . Benim göğüslerim resmen yarıldı içinden beyazlıklar gözüküyor emzirirken mahvoluyorum bu çatlaklara çözüm bulan var mı

Bu dedijlerini hissediyorsan bol bol hareket et canım. yürüyüş öerdiven inme çıkma squat emin ol sancıları öyle daha iyi rahatlatrsın

Bu dedijlerini hissediyorsan bol bol hareket et canım. yürüyüş öerdiven inme çıkma squat emin ol sancıları öyle daha iyi rahatlatrsın
Evet canım artık merdiven inip çıkma yürüyüs bunlara ağırlık vereceğimm Allahın izniyle insallah bu süreci hepimiz iyi atlatırız sen nasıl oldun iyi misin

Cuma sabah sezaryen oldum canım. 3.günde çoğu ağrım geçti ağrı kesiciyi bıraktım bile. Bugün 6.gün tek başıma dışarı bile çıkabilirim o kadar iyiyim sadece ağır kaldıramıyorum bu nedenle bebişi tek başıma kucağıma alamıyorum. Onu ne zaman yaparız bilmiyorum zaman gösterecek. Sütüm cumartesi gece geldi ama pompayla denedimde geldi. Kesinlikle pompa kullan sütün gelmesine çok yardım etti.
Bebesi hiç uyanmayan var mı aranızda çocuğu uyandıramıyorum ne yaparsam yapıyım günün 1 saati anca uyanık kalıyor
Benim ki Asla uyanmıyor sarılık değeri 12 çıktı ama orta dedi doktor kan uyuşmazlığınız yok normal bu değer dedi cuma tekrar bakacak. Belkide hafif sarılıktan bilmiyorum.
Arkadaşlar doğum yapanlara hayırlı uğurlu olsun . Benim göğüslerim resmen yarıldı içinden beyazlıklar gözüküyor emzirirken mahvoluyorum bu çatlaklara çözüm bulan var mı
Canım 6 gündür göğüsümde gümüş kapakla geziyorum. E bebekten almıştım çok işe yaradı lansinoh krem ve kapak. Bunlar çok iyi geldi

Aglamadan kurtulamicaz desene :) aptamil onerini kaydettim bu arada
Aynen öyle ağla ağla 40 gün geçecek sanırım. Süt konusunda rahat bırak kendini. Hastanede gelmedi sütüm mamayı verdik 3 saatte bir 30cc. Sonra eve geçince ertesi gün pompayla sağdım geldi. şuan sütüm çok var şükür. Elma kompostosu içiyorum her gün tadını sevdiğim için o kadar. Onun dışında kasma kendini geliyor

zamanla geciyor ama memeler fora dolassan en iisi o sanki tereyağ sürdüm, ayva, yok kapak en son bıraktm memenın o kahve bölümünü sokuyorm ağzı açıkken ozmn azaldı

3 çocuk emzirmiş bir anne olarak göğüs uçları tahribatinin tek bir nedeni var bebek yanlış tutuyor memeyi. Bu konuda mutlaka bebeği kontrole götürdüğünde bir bebek hemsiresinden destek almanı tavsiye ediyorum. Göğüslerin emme sonrası temizle kurula ve hava almalarını sağla. Bebek aktif emdiği için inan çok zor birnsurec 1 kere deneyimledim göğüslerim kanıyordu o dereceydi. Bebek doğru şekilde kavrarsa memeyi hiçbir acı olmuyor çünkü. Eğer yanlış tutarsa serçe parmağını ağzının kenarından şok memeyi kurtar tekrar ver memeyi doğru tutusta kısa sürede toparlayacaktır dediğim gibi kuru ve temiz bir şekilde hava alarak iyileşebilir. Geçmiş olsun

Belli de olmaz canim belki senin catin genistir uygundur tombik de olsa normal dogum icin. Haberdar et canim doktordan sonra

Kızlar taburcu oldum ama canımı ciğerimi hastanede bıraktım içim yanıyor bir yandan. Diğer yandan süt sağmaya çalışıyorum artık uçlarını hissetmiyorum. Bugun gördüm yavrumu ama makinaya bağlı olduğu için alamadm kucağıma. Eğer bu akşam ayırabilirlerse yarın görüş saatinde kucağıma vericekler. Eve bebeğim olmadan dönmeyi hiç düşünmemiştim çok içime oturdu onu orda bırakmak

Canım iyileşmeye bak kendini toparla ki bebeğin çıktığında onunla ilgilen vakit geçir. Dinlen bol bol. Stres yapma sütün kesilmesin. Komposto iç bol bol. Sana kendini iyi hissettiren şeyler ye. Zaman çok çabuk geçecek bebişin eve gelecek.

Canım 6 gündür göğüsümde gümüş kapakla geziyorum. E bebekten almıştım çok işe yaradı lansinoh krem ve kapak. Bunlar çok iyi geldi
Canım bende ikisini kullanıyorum malesef işe yaramadı . Yani başta sütum gelmedi bebekte tutamadı ordan bir yara oldu git gide yarıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…