Başladı ciddenHemşire ilk beni kaldırdığında bu acı hiç geçmeyecek dedim ve geçmeyen hiçbir şey yokmuş onu anladım ilk 2 gün canım çıktı ama doğum yaptığım gece de ertesi günde kendim kalktım çocuğu emzirdim gazını çıkardım sonra sonra geçti şimdi adet ağrısı gibi ağrım felaket derece de var bide üşütmüşüm sanırım çocukta soğuk almış
O zaman muhtelemen beni bekletmeyeck bugun tarih veri o zaman. Yapacak bir şey yok. İnşallah meme sorunum olmaz. Memeyi redederse canim sıkılır m bu adada sag ol . Atlatırım yakında. Dun eşimde benim bir akrabami birakti yarim saatte gelir dusuncesi ile beklıyorum annemde. Baktim geciktierak ettim eve ugramis simdi arayacaktım dedi. Ödüm koptu. Bir kaza dusunce insan baska seyler de dusunuyor. Zamanla Atlatırım herhaldeeDoktor bir sorun olmazsa yani suyu doppleri nstsi vs iyi oldugu muddetce 42+0 a kadar bekleriz dedi bugun 40+5teyim.
Canim cok gecmis olsun sana ve ailene. Allah beterinden korusun
Stres olunca kasilmis olman normal cok sukur kimseye bir sey olmamis sakin olmaya calis lutfen.
Daha dogum olmadi canim. Benim bebis kucuk 3-3200 civari o yuzden bekliyoruz 4 kilolarda olsa sezeryana alalim derdim ama bekleyebiliriz bu durumda demisti doktor.
Başladı ciddencanım lekenin devamı gelmedi yüksek ihtimal çatı muayanesinden dolayı tetiklendi hafif hafif yalancı sancılar var bide kasığım o çatı kısmımda baskı ağrı oluyor sanırım bebis kanala girmeye mi calışıyor ne oluyor
Canim gozun aydin Allah anali babali buyutsun
Kanala girmemis miydi bebegin suni sanci verdiklerinde? Zorlanmissin ama sonucu guzel olmus agrilarin da en kisa zamanda gecer insallah.
Canim gecmis olsun sana da en kisa zamanda kavusursunuz insallah. Gununu gecirmisti diye hatirliyorum ama kac haftalik dogmustu kaka yaptigi icin mi doguma aldilar seni?
Hayır canım Dr bebek kilo alıyor normal yapamazsın dedi bende o zaman doğum başlasın istedim yani suni almayı kabul ettim normal yapmak için.
Haberdar et canim bizi bebisin geliyor herhalde
Gittiniz mi hastaneye canimBenim nişanım da geldi şimdi klozete bir kısmı düşmüş bir kısmı peçeteye geldi pembe mukuslu. Ama kasılmalarım durdu bel ağrım devam ediyor. Yarın erkenden hastaneye gideceğiz ağrılarım bu gece şiddetlenmezse dua edin bana kızlar elim ayağım titriyor allah yardımcımız olsun.
O benim ben. Acıkınca da uyanmiyor öyle olduğu zamanlarda. Ayağını cimdikliyorum. Gidikliyorum. Burnunu sıkıyorum. Koltuk altlarından tutup kaldırıyorum. Ellerimi ıslatıp yüzüne sürüyorum yok. Canı istemezse asla uyanmiyor. Haliyle iki saatte bir besleyemiyorum ve çok üzülüyorum. Bazen de kendiliginden uyaniyo saatte bir. Bir gün öyle bir gün böyle.Bebesi hiç uyanmayan var mı aranızda çocuğu uyandıramıyorum ne yaparsam yapıyımgünün 1 saati anca uyanık kalıyor
Canım senin bebeğinin gidişatı benimkine benziyor sankiBebesi hiç uyanmayan var mı aranızda çocuğu uyandıramıyorum ne yaparsam yapıyımgünün 1 saati anca uyanık kalıyor
Bu dedijlerini hissediyorsan bol bol hareket et canım. yürüyüş öerdiven inme çıkma squat emin ol sancıları öyle daha iyi rahatlatrsınBaşladı ciddencanım lekenin devamı gelmedi yüksek ihtimal çatı muayanesinden dolayı tetiklendi hafif hafif yalancı sancılar var bide kasığım o çatı kısmımda baskı ağrı oluyor sanırım bebis kanala girmeye mi calışıyor ne oluyor
Evet canım artık merdiven inip çıkma yürüyüs bunlara ağırlık vereceğimmBu dedijlerini hissediyorsan bol bol hareket et canım. yürüyüş öerdiven inme çıkma squat emin ol sancıları öyle daha iyi rahatlatrsın
Cuma sabah sezaryen oldum canım. 3.günde çoğu ağrım geçti ağrı kesiciyi bıraktım bile. Bugün 6.gün tek başıma dışarı bile çıkabilirim o kadar iyiyim sadece ağır kaldıramıyorum bu nedenle bebişi tek başıma kucağıma alamıyorum. Onu ne zaman yaparız bilmiyorum zaman gösterecek. Sütüm cumartesi gece geldi ama pompayla denedimde geldi. Kesinlikle pompa kullan sütün gelmesine çok yardım etti.Kuzum çok güzel duygu Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasıınAma sezeryan için aynı şeyi söyleyemiycem doğumdan çıkar çıkmaz tek çocuk yeter dedim şimdi yanımda kardeşim annem kalıyor ama kalkıp ona bakamamak istediğim gibi sarılmamak çok üzüyor beni geçecek biliyorum birde sütüm gelmiyor. Emme refleksi kuvvetli bir bebek memeyi tutunca emiyor ama boş meme olunca bir yerdem sonra sinirleniyor. Bizde ısrarla memede tutuyoruz sütüm hemen insin diye. Kızlar bu ağrılar geçiyor mu yoksa şafak karanlık mı
Sezeryan olan arkadaşlar tek tarafınız daha çok acımıyor mu ya ben sağ taraf daha iyi ama sol taraf değişik bir acı var
Benim kiBebesi hiç uyanmayan var mı aranızda çocuğu uyandıramıyorum ne yaparsam yapıyımgünün 1 saati anca uyanık kalıyor
Canım 6 gündür göğüsümde gümüş kapakla geziyorum. E bebekten almıştım çok işe yaradı lansinoh krem ve kapak. Bunlar çok iyi geldiArkadaşlar doğum yapanlara hayırlı uğurlu olsun . Benim göğüslerim resmen yarıldı içinden beyazlıklar gözüküyor emzirirken mahvoluyorum bu çatlaklara çözüm bulan var mı
Aynen öyle ağla ağla 40 gün geçecek sanırım. Süt konusunda rahat bırak kendini. Hastanede gelmedi sütüm mamayı verdik 3 saatte bir 30cc. Sonra eve geçince ertesi gün pompayla sağdım geldi. şuan sütüm çok var şükür. Elma kompostosu içiyorum her gün tadını sevdiğim için o kadar. Onun dışında kasma kendini geliyorAglamadan kurtulamicaz desene :) aptamil onerini kaydettim bu arada
sarılıktan dolayı olabilir zmnla zmnla süre azalacak ama karnı tok olsa bile ben gündüz 2saat gece 3saat uyandrdım yedirdimBebesi hiç uyanmayan var mı aranızda çocuğu uyandıramıyorum ne yaparsam yapıyımgünün 1 saati anca uyanık kalıyor
zamanla geciyor ama memeler fora dolassan en iisi o sanki tereyağ sürdüm, ayva, yok kapak en son bıraktm memenın o kahve bölümünü sokuyorm ağzı açıkken ozmn azaldıArkadaşlar doğum yapanlara hayırlı uğurlu olsun . Benim göğüslerim resmen yarıldı içinden beyazlıklar gözüküyor emzirirken mahvoluyorum bu çatlaklara çözüm bulan var mı
Ah evet evdeki bebegimintakvimiydi o. Ben bu bebise sürpriz hamile kalınca düzenlemedim yenisiniCanim ayarlardan hamilelik tarihlerini duzenle . Dogumdan 544 gun gecti yazıyor çünkü
3 çocuk emzirmiş bir anne olarak göğüs uçları tahribatinin tek bir nedeni var bebek yanlış tutuyor memeyi. Bu konuda mutlaka bebeği kontrole götürdüğünde bir bebek hemsiresinden destek almanı tavsiye ediyorum. Göğüslerin emme sonrası temizle kurula ve hava almalarını sağla. Bebek aktif emdiği için inan çok zor birnsurec 1 kere deneyimledim göğüslerim kanıyordu o dereceydi. Bebek doğru şekilde kavrarsa memeyi hiçbir acı olmuyor çünkü. Eğer yanlış tutarsa serçe parmağını ağzının kenarından şok memeyi kurtar tekrar ver memeyi doğru tutusta kısa sürede toparlayacaktır dediğim gibi kuru ve temiz bir şekilde hava alarak iyileşebilir. Geçmiş olsunArkadaşlar doğum yapanlara hayırlı uğurlu olsun . Benim göğüslerim resmen yarıldı içinden beyazlıklar gözüküyor emzirirken mahvoluyorum bu çatlaklara çözüm bulan var mı
O zaman muhtelemen beni bekletmeyeck bugun tarih veri o zaman. Yapacak bir şey yok. İnşallah meme sorunum olmaz. Memeyi redederse canim sıkılır m bu adada sag ol . Atlatırım yakında. Dun eşimde benim bir akrabami birakti yarim saatte gelir dusuncesi ile beklıyorum annemde. Baktim geciktierak ettim eve ugramis simdi arayacaktım dedi. Ödüm koptu. Bir kaza dusunce insan baska seyler de dusunuyor. Zamanla Atlatırım herhaldee
Canım iyileşmeye bak kendini toparla ki bebeğin çıktığında onunla ilgilen vakit geçir. Dinlen bol bol. Stres yapma sütün kesilmesin. Komposto iç bol bol. Sana kendini iyi hissettiren şeyler ye. Zaman çok çabuk geçecek bebişin eve gelecek.Kızlar taburcu oldum ama canımı ciğerimi hastanede bıraktımiçim yanıyor bir yandan. Diğer yandan süt sağmaya çalışıyorum artık uçlarını hissetmiyorum. Bugun gördüm yavrumu ama makinaya bağlı olduğu için alamadm kucağıma. Eğer bu akşam ayırabilirlerse yarın görüş saatinde kucağıma vericekler. Eve bebeğim olmadan dönmeyi hiç düşünmemiştim çok içime oturdu onu orda bırakmak
Canım bende ikisini kullanıyorum malesef işe yaramadı . Yani başta sütum gelmedi bebekte tutamadı ordan bir yara oldu git gide yarıldıCanım 6 gündür göğüsümde gümüş kapakla geziyorum. E bebekten almıştım çok işe yaradı lansinoh krem ve kapak. Bunlar çok iyi geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?