2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Canım Rabbim yardımcın olsun bir an önce çıksın inşallah

zamanla geciyor ama memeler fora dolassan en iisi o sanki tereyağ sürdüm, ayva, yok kapak en son bıraktm memenın o kahve bölümünü sokuyorm ağzı açıkken ozmn azaldı
Evet canım bende ağlayınca ağzına sokuyorum öyle daah az aciyor sürekli tutup tutup bırakıyor

Çok teşekkür ederim benimkiler de öyle kanadı . Ya bana emzirme desteği verdiler de o kahverengi yeri ağzına verin diyorlar bebeğin ağzı küçücük ondan küçük alıyor . Birde sürekli tutup tutup bırakıyor

Bebesi hiç uyanmayan var mı aranızda çocuğu uyandıramıyorum ne yaparsam yapıyım günün 1 saati anca uyanık kalıyor
Ilk zamanlar bende aynı sorunu yaşadım . Altını değiştirince ağlayarak uyaniyorfu o şekilde hemen beslemeye çalışıyordum

Bebeğin memeyi tutusundaki çene hareketini gözlemle, alt dudak dışa kivrimlanmis ve çene baskisiyla emiyor olmalı. Mümkünse sen asla eğilme bebeğe, sen dik dur. Bacaklarını yukselt bir nesne ile minder tabure ne olursa, bebek göğsüne gelmeli, çenesinden ağzını ac o şekilde ağzına dolu dolu şok meme ucunu. Sadece ucunu almasın. Eğer sadece ucunu aldıysa muhakkak serçe parmağını ekleminden kıvır, ve ağzının kenarından sok ve memeyi kurtar. Tekrar ver ağzının açık olduğundan emin olarak. Buradan bu kadar anlatabiliyorum. Işe yarar mı bilemiyorum ama bir faydası olur inşallah. Ve hep pozitif ol senin enerjini hissediyor. Eminim.basaracaksin.

Çok geçmiş olsun canım. Çok şükür kimseye birşey olmamış. Sadaka çıkarmanız iyi olur. Bebişinde sağ salim kucağına alırsın inşAllah canım yaa
Seninkini hala bekletiyorlar mi canim 39 oldum. 40 i bekletir mi bilmiyorum mi hoca. Kilo da artiyor . Bir tik asagiya indi gibi hissediyorum ama yanlis da anlamis olabilirim. Bugun gidicem doktora
Bekliyoruz canım 40+4 şuan. Cumaya kadar doğdu doğdu dedi doğmazsa suni sancı ile başlatacak doğumu. Açılmam vs var sancım yok su yok bieşey yok başka
Sen doğurdun mu ben kaçırdım
Yok anam yok doğuramadım daha yarın son muayene olacak sonra en son cuma günü artık suni verilecek ilkinde de sancım olmadıydı benim suni verilmişti işte..

Benimde aynı çok üzülüyorum doğru düzgün besleyemiyorum uyku yüzünden meme de en fazla 10 dakika duruyor sonra yine uyuyor böyle olunca da kafama çok takıyorum

Canım senin bebeğinin gidişatı benimkine benziyor sanki
Gece bir iki saat uyanık onun dışında gündüzleri hep uyuyor gözünü hiç açmıyor ne ağlaması ne sızlaması var emzirmek için uyandırmaya çalışsam da yok uyanmıyor ağzına alsa bile 2 3 dakika en fazla 10 15 dakika emip geri uyuyor meme de

Benim ki Asla uyanmıyor sarılık değeri 12 çıktı ama orta dedi doktor kan uyuşmazlığınız yok normal bu değer dedi cuma tekrar bakacak. Belkide hafif sarılıktan bilmiyorum.
Bizim sarılık durumumuz da yok Allah’a şükür her şey normal ama bu kadar uyuması normal mi bilmiyorum doktor kontrolümüz de haftaya bizim buranın saçmalığı da bu ikimizin de kontrolü 2 hafta sonra

Çok teşekkür ederim videolarını da izledim aslında bende acıdan kivrandigim için eminim o da kasiliyordur

-Sunshine yanlış etiket olmus seni etiketleyeyim dedim
Farkettim bol bol egzersize başla o zaman sen
Arkadaşlar doğum yapanlara hayırlı uğurlu olsun . Benim göğüslerim resmen yarıldı içinden beyazlıklar gözüküyor emzirirken mahvoluyorum bu çatlaklara çözüm bulan var mı
Kuzum gamastan pomad diyorum
Her emzirme öncesi yıkamalısın sadece. Dene ve gör
Allahım sabır versin bi an önce iyileşir toparlar da kavuşursunuz inşallah
Canım benim henüz cok da ufak bizim de başta böyleydi
Soyman lazım gerekirse ıslak pamuklarla eklemlerinden ıslatın uyansın ağlatmaktan korkma gerekirse, beslenmesi lazım malum
Ben ekstra pudrasız eldiven ile serçe parmağımı emdirip enjektörle besliyordum . Memeyi kısa süreli emer ama parmak ile bir yandan sürekli dürterek daha cok besleyebilirsin.

M masalimsi1 Y Ygmr37 Kızlar durumumuz aynı bende uyandıramıyorum her şeyi deniyorum olmuyor. Bezi kirlenince hemen tepki veriyor sadece. Ne yapacağız bilmiyorum
Topuğunu sıkıyorum kollarını bacaklarını kaşıyorum kaldırıyorum burnunu sıkıyorum öpüp kokluyorum asla uyanmıyor altını açıyorum az mırıldanıp geri uyuyor

İlk fırsatta hemen deniyorum kendime çok stres yapıyorum sütümün etkilenmesini de istemiyorum

Benimde öyle ama geçen haftaya göre çok şükür bu hafta daha iyiyiz. En azından aciktiginin farkına varabiliyor. Onun için dedim gün gün değişiyor üzme kendini. Midesi gün gün büyüyor bu fındıkların.

M masalimsi1 Y Ygmr37 Kızlar durumumuz aynı bende uyandıramıyorum her şeyi deniyorum olmuyor. Bezi kirlenince hemen tepki veriyor sadece. Ne yapacağız bilmiyorum
Geçecek canım geçen hafta çok daha fenaydı benim halim. Aç olduğunu biliyorum ama uyanmiyor. Beşiğin başında ağlıyordum çaresiz. 3 dk 5 dk emzirmeye devam.

İlk fırsatta hemen deniyorum kendime çok stres yapıyorum sütümün etkilenmesini de istemiyorum
Enjektörle beslersen eğer iki elin de dolu olacağı için Dürtükleme eklem ıslatma kısmında başkasından destek alırsın
Bunlar işe yarıyor bizim minnak bile ancak böyle tepki verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…