Canım ben meme ucu yarasından çok çektim hiç bir krem fayda etmedi en son doktora gittim bepanthen plus onerdi onu sürmeye başlayınca geçti birde mumkün olduğu kadar açıkta tut meme uçlarını hava alsınArkadaşlar doğum yapanlara hayırlı uğurlu olsun . Benim göğüslerim resmen yarıldı içinden beyazlıklar gözüküyor emzirirken mahvoluyorum bu çatlaklara çözüm bulan var mı
Benim de ihtiyacım oluyor ara ara o çığlığa sonra sanki bebeğe haksızlık etmiş olurum diye içime çığırıyorumŞuraya bi çığlık atıp gidiyorum lohusa gibi davranmayacağım güçlü duracağım diye içim şişti
ÇIĞLIK attım sayabilirsiniz su an
Bende arkandan geliyorum canım 41 e kadar doğdu doğmadı basacaklar suniyiÇok geçmiş olsun canım. Çok şükür kimseye birşey olmamış. Sadaka çıkarmanız iyi olur. Bebişinde sağ salim kucağına alırsın inşAllah canım yaa
Bekliyoruz canım 40+4 şuan. Cumaya kadar doğdu doğdu dedi doğmazsa suni sancı ile başlatacak doğumu. Açılmam vs var sancım yok su yok bieşey yok başka
Yok anam yok doğuramadım dahayarın son muayene olacak sonra en son cuma günü artık suni verilecek ilkinde de sancım olmadıydı benim suni verilmişti işte..
Kıyamam ya her ne yaşıyorsan geçiyor bunu sürekli hatırlat kendineŞuraya bi çığlık atıp gidiyorum lohusa gibi davranmayacağım güçlü duracağım diye içim şişti
ÇIĞLIK attım sayabilirsiniz su an
Ben deBenim de ihtiyacım oluyor ara ara o çığlığa sonra sanki bebeğe haksızlık etmiş olurum diye içime çığırıyorum
Sütüm içime kaçtıKıyamam ya her ne yaşıyorsan geçiyor bunu sürekli hatırlat kendineseneye bugün mesela, gece beslenmeleri, uykusuzluklar, meme reddi vs. artık her ne yaşıyorsan hiç birini yaşamayacaksın. Sana küçük bir arkadaş olacak minnoş
Hayırlı olsun canım uzun sağlıklı analı babalı ömürler bebişineKizlar 2. Günün gecesinden ancak bildiriyorum.. İmkanı olan normal dogum yapsin seviyesinde bir sezeryan olduameliyat guzeldi fakat sonra acilarim agrilarim cok oldu cekilcek gibi degildi mecbur cektik.. 2. Gunun gecesinde daha iyiyim tabi.. 3600 gr 51 cm doğdu oğlum...ikimizde smdi iyiyiz cok sukur... darisi bekleyen arkadaslarimiza insallaj... umarim herkes cok kolay dogumlar atlatir..
Kıyamam canım ya üşütme herşeyin belası sıcak soğuk havalarda değişik insan ne yapacağını bilmiyor hemen geçer inşallahHemşire ilk beni kaldırdığında bu acı hiç geçmeyecek dedim ve geçmeyen hiçbir şey yokmuş onu anladım ilk 2 gün canım çıktı ama doğum yaptığım gece de ertesi günde kendim kalktım çocuğu emzirdim gazını çıkardım sonra sonra geçti şimdi adet ağrısı gibi ağrım felaket derece de var bide üşütmüşüm sanırım çocukta soğuk almış
Amin bu bekleyiş hamilelikten çok daha zormuş ne ameliyat var gözümde ne bişeyCanım iyileşmeye bak kendini toparla ki bebeğin çıktığında onunla ilgilen vakit geçir. Dinlen bol bol. Stres yapma sütün kesilmesin. Komposto iç bol bol. Sana kendini iyi hissettiren şeyler ye. Zaman çok çabuk geçecek bebişin eve gelecek.
AminCanım Rabbim yardımcın olsun bir an önce çıksın inşallah
Kıyamam ya çok zordur eminim ama onun iyiliği için uğraşılan bir yerde üzülürsen sütünde azalabilir hem yarın ayrılabilirmiş bak inşallah öyle olur canım Allah bir an önce kavuştursun siziKızlar taburcu oldum ama canımı ciğerimi hastanede bıraktımiçim yanıyor bir yandan. Diğer yandan süt sağmaya çalışıyorum artık uçlarını hissetmiyorum. Bugun gördüm yavrumu ama makinaya bağlı olduğu için alamadm kucağıma. Eğer bu akşam ayırabilirlerse yarın görüş saatinde kucağıma vericekler. Eve bebeğim olmadan dönmeyi hiç düşünmemiştim çok içime oturdu onu orda bırakmak
Oyy yavrum yanında birinin olması gerçekten çok büyük bir kolaylık ilkine acemilikte ekleniyor malum.. yavrumun derdini anlatabilmesi için çok zamana ihtiyaç var daha ama zamanda çabuk geçiyorBen de
Sütüm içime kaçtıher şeyi göğüslemiştim bayağıdır doğru düzgün gözyaşı dökmemiştim ama bebe aç meme boş ağladığını uyuyamadığını gördükçe kötü oldum
Mamaya dayandık artık. Neyseki çaresi var.
En azından 40 gün evde ara ara da olsa birinin destek olması cok mühimmiş gerçekten. Isıttığım çorbayı içme fırsatı bulamıyorum. Hasta oldum iyileşemiyorum.
Çığlık da atamıyosun ki bebe zor uyumuşanca böyle çığlık yazıyorsun :d
Yavru derdini de anlatamıyor ki, çaresiz hissediyorum bazı anlarda
kahvecibaby tahmini ne zamana senin oğluş gibi dillenir
Yaa maşallah maşallah sağlıkla huzurla büyütün inşAllah❤ valla dualarınıza talibiz gerçekten bekliyoruz bizde heyecanla.. yarın gideceğim yineGece size yazdıktan hemen sonra sancılarım şiddetlenince hastaneye geçtik 3 buçuk gibi. Bebeğim saat 6 buçukta doğdu şuan her şey yolunda gözüküyor. dualarınız ve desteğiniz için çok çok teşekkür ederim.
Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın. Daha doğurmamış olanlarımızı Rabbim bir avazda kurtarsın inşallah yavrularınızla en yakın zamanda kavuşun
küvezde olan yavrularımız bir an evvel anneleri ile kavuşsunlar inşallah
Sizler için de dua edeceğim
Bende arkandan geliyorum canım 41 e kadar doğdu doğmadı basacaklar suniyi
ay maşallah ben bu kadar çabuk gideceğini hiç düşünmemiştimKuzum gözünüz Aydın olsun.
Yavrucak en kısa zamanda toparlar inşallah allah yardımcınız olsun canım benim.
Canım ben de verdim.11 kiloya çıkmıştım +3 bandında kaldım.
Ama lütfen yemene ve su alımına dikkat et. Aksatma
Canım takip ediyorum ama gelişme var mı doktorlar ne diyor? Benim eşim de benzer şeyler yaşamış Şuan maşallahı var. İnşallah siz de sağ Salim kavuşursunuz
Kuzum maalesef sonrası biraz zorlayıcı olabiliyor. Ama günden güne azalıyor neyseki. Kuzundan bahsetsene bize
Minnoş sen nasıl oldun bakalım Bebiş geldi nasıl hissediyorsun
Bu ben olabilir mi benim de durumlar aynı bir saatte uyanıyor birde hamilelik çok zor geçti doğunca düzelecek diye düşünmüştüm doğunca daha zormuşBen de
Sütüm içime kaçtıher şeyi göğüslemiştim bayağıdır doğru düzgün gözyaşı dökmemiştim ama bebe aç meme boş ağladığını uyuyamadığını gördükçe kötü oldum
Mamaya dayandık artık. Neyseki çaresi var.
En azından 40 gün evde ara ara da olsa birinin destek olması cok mühimmiş gerçekten. Isıttığım çorbayı içme fırsatı bulamıyorum. Hasta oldum iyileşemiyorum.
Çığlık da atamıyosun ki bebe zor uyumuşanca böyle çığlık yazıyorsun :d
Yavru derdini de anlatamıyor ki, çaresiz hissediyorum bazı anlarda
kahvecibaby tahmini ne zamana senin oğluş gibi dillenir
Kremler tamamen kaplıyor ondan mı iyilesmiyor acabaCanım ben meme ucu yarasından çok çektim hiç bir krem fayda etmedi en son doktora gittim bepanthen plus onerdi onu sürmeye başlayınca geçti birde mumkün olduğu kadar açıkta tut meme uçlarını hava alsın
ay canim cok gecmis olsun , cok sukur kimseye birsey olmamis. Okurrken benim kalbim skisti sen oyle gorunce tabiki sok gecirmen , kasilman cok normal.Kızlar günaydın Çok giremiyorum doğuran varsa Geçmiş olsun �nşallah sıkıntısız sorunsuz bir doğum yaşamışsınızdır Bebiş de siz de iyisinizdir Darısı artık benim başıma
Sanki bir tık inmiş gibi hissediyorum bebişi bugün 39 hafta oldu 3.15 doktor randevum var Tekrardan çatı muayenesi yapacak dua edin inşallah açılma vardır çocuk da inmiştir yoksa sezeryana doğru yollanacağım çünkü çocuk geçen hafta 3 700 kiloydu bu hafta 3 900 4 kilo arası muhtemelen bakalım doktor ne diyecek kilo fazlalığından dolayı belki sezeryan diyebilir 40 haftayı bekle sen bilemedim doktoru zorlasam mı normal için yani Epidural için
Bu arada 2 gün önce akşam köyde düğün vardı Normalde Annemlerin Ben götürecektim. Gerçi annem de sürmek isteyecekti sonra kararımı değiştirdim biraz geç giderim diye eşimle geçtim 5-6 dakikalık bir mesafe Bizim kendi evimizle dönüşte yine eşimle Geri dönecektim onlar da kendi arabaları ile dönüyor Annem sürdü annemler önden gittiydi tam bizim evimizin önüne geldi dönüş yaparken yolun kenarlarında bizim hep Hendek var bir çukurluk var Annem de erken dönmüş o günde cam buğu yapmış kaloriferi açacağına camları açmışlar o sıra durup da camı sileceğini aradan dönerek eve geçerken erken davranmış sen de ters dönmüş şekilde durabilmişler arabada annem babam yengem ve halam vardı biz de arkalarından 2-3 dakika sonra geldik belki mahalledekiler ambulansı çağırın vesaire dediler ama ben bir Şok geçirdim araba ters dönmüş şekilde görünce sıkıştılar mı sıkıştılar mı yanlarına da gidemiyorum kenarda ambulansı aradım yolu zor tarif ettim bir şok geçiriyorum mahalledekiler hep çıkarttı şükürler olsun babamın sadece alnına cam gelmiş o küçük bir kan atmış boylu boyunca ilk o çıkınca biraz da canım sıkıldı Allah'tan dikişsiz atlattı o gün hastanede geçti ama sonuçlar Hepsinin iyi çıktı şükürler olsun ucuz atlattılar sadece ağrı sızı eklem ağrıları ile bu sıkıntıda bitti Ama ben çok etkilendim korktum Çok mahalledekiler düğündekiler hepsi Büşra arabada mı diye Onlar da korktular arabada Ben olsaydım Muhtemelen zor çıkardım Gerçi onlar da nasıl çıktı Onun da aklım almıyor ya şükürler olsun Allah yardım etti ama iki gün oldu hala kendimde değilim o gün Allah'tan doğurmadım yani ama kasılmam oldu Belki de ondan sonra iner gibi hissettim ama çok inmedi yine yani bugün belli olacak bakalım
Dua edin Kızlar ben de size ediyorum İnşallah sağ salim Ekim annelere doğurmuş olarak karşıma çıkacaksınız sağlıklı olsunlar da gerisi teferruat
(Mesaji sabah yazmistim. Gitmişim ocak 2023 annelerine yazmisim. Kafam o kadar gitti ki nasil geri doner bilmiyorum. Aklima geldikce kotu oluyorum. Lohusalık baslangicinda boyle durum olmasi iyi olmadi. Ama oglum icin sabredecegim. Kafami dagitacagim
Hayirli olsun canimGece size yazdıktan hemen sonra sancılarım şiddetlenince hastaneye geçtik 3 buçuk gibi. Bebeğim saat 6 buçukta doğdu şuan her şey yolunda gözüküyor. dualarınız ve desteğiniz için çok çok teşekkür ederim.
Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın. Daha doğurmamış olanlarımızı Rabbim bir avazda kurtarsın inşallah yavrularınızla en yakın zamanda kavuşun
küvezde olan yavrularımız bir an evvel anneleri ile kavuşsunlar inşallah
Sizler için de dua edeceğim
gecmis olsun canim, insallah en kisa surede toparlarsinKızlar bende yeni girebildim 08.10.22 de muayneden sonra sezeryana karar verdik cidden doğuramaz mışım karnımı bile bastıramadı doktor sezeryan benim için çokmzor geçti siz siz olun ağrıdan ölsenizde yürüyün tuvalete çıkamadım lavma yapıldı yine kendime gelemedim bağırsaklar şişti sürekli karnımda bebek var gibi bağırsaklar hareket etti en son genel cerrahiye yönlendiriliyordum ki hemşire kız kahve yaptı Allah razı olsun sabaha kadar 1 saat uykuyla yürüdüm ve ertesi gün çıkışım yapıldı çok şükür yeni yeni kendime geldim
Doğum sonrası emzirme parası için mi sadece başvuru yapılıyor başka bir başvuru var mı kızlar
Amin canım rabbim düşmanıma yaşatmasınKıyamam ya çok zordur eminim ama onun iyiliği için uğraşılan bir yerde üzülürsen sütünde azalabilir hem yarın ayrılabilirmiş bak inşallah öyle olur canım Allah bir an önce kavuştursun sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?