2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Arkadaşlar doğum yapanlara hayırlı uğurlu olsun . Benim göğüslerim resmen yarıldı içinden beyazlıklar gözüküyor emzirirken mahvoluyorum bu çatlaklara çözüm bulan var mı
Canım ben meme ucu yarasından çok çektim hiç bir krem fayda etmedi en son doktora gittim bepanthen plus onerdi onu sürmeye başlayınca geçti birde mumkün olduğu kadar açıkta tut meme uçlarını hava alsın

Bende arkandan geliyorum canım 41 e kadar doğdu doğmadı basacaklar suniyi

Şuraya bi çığlık atıp gidiyorum lohusa gibi davranmayacağım güçlü duracağım diye içim şişti
ÇIĞLIK attım sayabilirsiniz su an
Kıyamam ya her ne yaşıyorsan geçiyor bunu sürekli hatırlat kendine seneye bugün mesela, gece beslenmeleri, uykusuzluklar, meme reddi vs. artık her ne yaşıyorsan hiç birini yaşamayacaksın. Sana küçük bir arkadaş olacak minnoş

Benim de ihtiyacım oluyor ara ara o çığlığa sonra sanki bebeğe haksızlık etmiş olurum diye içime çığırıyorum
Ben de
Sütüm içime kaçtı her şeyi göğüslemiştim bayağıdır doğru düzgün gözyaşı dökmemiştim ama bebe aç meme boş ağladığını uyuyamadığını gördükçe kötü oldum
Mamaya dayandık artık. Neyseki çaresi var.
En azından 40 gün evde ara ara da olsa birinin destek olması cok mühimmiş gerçekten. Isıttığım çorbayı içme fırsatı bulamıyorum. Hasta oldum iyileşemiyorum.
Çığlık da atamıyosun ki bebe zor uyumuş anca böyle çığlık yazıyorsun :d

Yavru derdini de anlatamıyor ki, çaresiz hissediyorum bazı anlarda
kahvecibaby tahmini ne zamana senin oğluş gibi dillenir

selam kızlar bizim 4.gün sarılık değerimiz 14.6 7.gün 11 idi 12.gün 8 çıktı. bitti demek için kaça düşmesi gerekiyor bilginiz var mı? bir daha bakılmayacak sanırım doktor tamam dedi artık. bir daha bir aylık kontrole gideceğiz.

Hayırlı olsun canım uzun sağlıklı analı babalı ömürler bebişine

Kıyamam canım ya üşütme herşeyin belası sıcak soğuk havalarda değişik insan ne yapacağını bilmiyor hemen geçer inşallah

Amin bu bekleyiş hamilelikten çok daha zormuş ne ameliyat var gözümde ne bişey
Canım Rabbim yardımcın olsun bir an önce çıksın inşallah
Amin canım çok sağol

Kıyamam ya çok zordur eminim ama onun iyiliği için uğraşılan bir yerde üzülürsen sütünde azalabilir hem yarın ayrılabilirmiş bak inşallah öyle olur canım Allah bir an önce kavuştursun sizi

Gece size yazdıktan hemen sonra sancılarım şiddetlenince hastaneye geçtik 3 buçuk gibi. Bebeğim saat 6 buçukta doğdu şuan her şey yolunda gözüküyor. dualarınız ve desteğiniz için çok çok teşekkür ederim.
Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın. Daha doğurmamış olanlarımızı Rabbim bir avazda kurtarsın inşallah yavrularınızla en yakın zamanda kavuşun
küvezde olan yavrularımız bir an evvel anneleri ile kavuşsunlar inşallah
Sizler için de dua edeceğim

Oyy yavrum yanında birinin olması gerçekten çok büyük bir kolaylık ilkine acemilikte ekleniyor malum.. yavrumun derdini anlatabilmesi için çok zamana ihtiyaç var daha ama zamanda çabuk geçiyor sadece sabır.. benim büyük sıpa erken dillendi bide bu baya geç olacak gibi gelmeye bile niyeti yok
Yaa maşallah maşallah sağlıkla huzurla büyütün inşAllah❤ valla dualarınıza talibiz gerçekten bekliyoruz bizde heyecanla.. yarın gideceğim yine

Bende arkandan geliyorum canım 41 e kadar doğdu doğmadı basacaklar suniyi

Yarın son kontrolüm 40+5 oluyor.. bir ümit bekliyorum su dalan gelir diye ama nasip bakalım.. yine yicem o suni sancıyı o yüzden bol yatıyorum.. anne çok yorgunum bugün doğuramam diyorum bazende..
Ya bide canım aşırı tatlı çekiyor benim

ay maşallah ben bu kadar çabuk gideceğini hiç düşünmemiştim

Kızlar bende yeni girebildim 08.10.22 de muayneden sonra sezeryana karar verdik cidden doğuramaz mışım karnımı bile bastıramadı doktor sezeryan benim için çokmzor geçti siz siz olun ağrıdan ölsenizde yürüyün tuvalete çıkamadım lavma yapıldı yine kendime gelemedim bağırsaklar şişti sürekli karnımda bebek var gibi bağırsaklar hareket etti en son genel cerrahiye yönlendiriliyordum ki hemşire kız kahve yaptı Allah razı olsun sabaha kadar 1 saat uykuyla yürüdüm ve ertesi gün çıkışım yapıldı çok şükür yeni yeni kendime geldim
Doğum sonrası emzirme parası için mi sadece başvuru yapılıyor başka bir başvuru var mı kızlar

Bu ben olabilir mi benim de durumlar aynı bir saatte uyanıyor birde hamilelik çok zor geçti doğunca düzelecek diye düşünmüştüm doğunca daha zormuş

Kremler tamamen kaplıyor ondan mı iyilesmiyor acaba

ay canim cok gecmis olsun , cok sukur kimseye birsey olmamis. Okurrken benim kalbim skisti sen oyle gorunce tabiki sok gecirmen , kasilman cok normal.
sagsalim kucagina alicaksin yavrunu tabikide
Hayirli olsun canim Rabbim saglikli anali babali bir omur nasip etsin
gecmis olsun canim, insallah en kisa surede toparlarsin Saglikli anali babali bir omru olsun yavrunun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…