2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
ben daha dogurmadm canm bir 2-3 haftaya dogum olucak dedi doktorlar ama burada doguran arkadaslar hep oyle yazmisti. ondan aklimda kalmis. Kasim annelerin de de direk dogumdan sonra 7 kg kaybedenler vardi
En fazla 10 kilo zaten basta gider. Diğerleri yavas yavas gider herhalde. Hareket yaptikca

Rahim kisminda benimde sizlama oluyor. Aciliyor saniyordum ama yok degilmis yani. Ayakta 5dk is yapti mi bel de sızlıyor zaten benim çocuğun ayaklari sagda kafasi solda... kafa da buyuk olacak gibi
İster istemez bebekte büyüyor ve ağırlığı artıyor. Oda bizlerde ağrı sızıya sebep oluyor. Allah sonumuzu hayır etsin sağ salim kucağımıza alalım inşAllah şuan tek bekleme sebebimiz aslında suyunun ve beslenmesinin iyi olması yoksa direk alacaklarda işte

İnşallah canım insallah sag salim gelir ya bebisler :)

En fazla 10 kilo zaten basta gider. Diğerleri yavas yavas gider herhalde. Hareket yaptikca
Kaç kilo aldınki? Ben ilk doğumumda 20 kilocuk almıştım doğumdan çıktığımda 5 kilosu gitmişti bu ne dedim böyle ama sonra hızla 6-7 kilosunu daha verdim bebek emdikçe gitti bolda su içtim hem süt olsun diye. Sonra kaldı gerisi. Ama çok zayıftım gitmesini de çok istemedim o zaman şimdi nasıl olcak bakalım bunda çok kilo almadım +5 diyebilirim doğarsa göreceğiz sonucunu

Ilk gebelik fazlaca aliniyor ddmek ki ... 30 kiloya yakin ya benimki abarti biraz ama 10 kilo odem vardir belki de

Canım benim çok geçmiş olsun ah o mesafeler… en azından meyve yesen, narenciye filan çok mu gaz yapar güneşime? bol bol C vitamini al canım benim

Ilk gebelik fazlaca aliniyor ddmek ki ... 30 kiloya yakin ya benimki abarti biraz ama 10 kilo odem vardir belki de
benm arkadasim 35 kg almisti. dogumda 11 kg gitti. 5.5-6 ay da eski haline dondu. ama sut yapsin diye sekerli seylere gomulmedi. Su, yulaf ,dereotu fln cok tuketti.

benm arkadasim 35 kg almisti. dogumda 11 kg gitti. 5.5-6 ay da eski haline dondu. ama sut yapsin diye sekerli seylere gomulmedi. Su, yulaf ,dereotu fln cok tuketti.
Benim metobolizma yasim küçüktü yedigimi de eritiyordum. Simdj nasıl olur bilmiyorum ama gider herhalde

Canım ben hastaneden çıkınca tek yürüyemiyordum duş alamadım. Eve geçince Elektrikli pompayla 20dk denedim azda olsa süt geldi. Sonraki günde bebeği emzirdim tamamen geldi artık. Hastanede bende de 1 damla süt yoktu kendini kasma sakın evde kendini rahat bırakınca geliyor. Herkes duşu önerdi bana da sen zorla kendini duş al. Pompayla sürekli deneme sakın. Evine git dinlen 1 kere dene. Sonra bol bol gelmese bile süt bebeği emzir bebeğin çenesi pompadan daha kuvvetli. Birde benim göğüs ucum küçük bebek tutamıyor o nedenle silikon göğüs ucuyla emziriyorum aklında bulunsun seninde

Evlat gerçekten çok farklıymış ya gözümden sakındığımmin böyle

Kıyamam canım ya üşütme herşeyin belası sıcak soğuk havalarda değişik insan ne yapacağını bilmiyor hemen geçer inşallah
Sıcağa hiç alışkan değilim atlet peluş kazak üzerine yelek ile dolaşıyorum bildiğin su akıtıyorum damla damla terden ev de biraz soğuk odadan çıktığımda buz gibi oluyorum

Bende aynı durumdayım pazartesi günü sezaryen oldum hâla sütüm gelmedi süt yapıcı damla ve çaylardan da kullanıyorum ama nafile bir çözüm bulursanız benide aydınlatın lütfen

Evlat gerçekten çok farklıymış ya gözümden sakındığımmin böyle
Benimki 8.30 da emdi en son. Biraz durdu uyudu. Hâlâ uyanmadı uyanmiyor. Ben de sağıma başladım şimdi ne yapayım. Sütüm az gelirse mama takviyesi. Dün akşam uyanmıştı mesela bu saatlerde bugün yok. Canları sağolsun kuzucuklarin. Artık üzmüyorum kendimi bu duruma. Hamileyken down sendromu riski çıkmıştı. Çok uzulmustum. Çok şükür değil. Düşündüm Allah esirgesin ya olsaydı o zaman sütüm varmış yokmuş emmiş emmemiş düşünür muydum. Pek sanmıyorum. Çok şükür yavrularımız sağlıklı üzülecek hiçbir şey yok. Sütümuz gittiği yere kadar. Agladigim yeter daha uzmiycem kendimi. Böyle böyle toparladım

Gozun aydin canim benim rabbim anali babali saglikla buyutmeyi nasip etsin omru bereketli kaderi guzel olsun insallah sanada cok gecmis olsun biran once toparlarsin insallah darisida basima yarin artik son gunumuz bebegimle bir bedende cuma gunu dogacak insallah yavrum

Sabah saat 9 u 5 geçe oğlum dünyaya geldi şükür Rabbime sağlıklı sezaryenim güzel geçti spinal oldum hiçbir şey hissetmedim ama bu hissizlik uzun sürdü ondan geç yürüdüm ve çişim gazın geç çıktı ve şiddetli 2 kere ağrı sancı yaşadım hemşire zorla kaldırıp yürüttü idarar ve gaz çıkınca rahatladım normale döndüm kendi başıma yatıp kalkabiliyorum bebeğim emiyor çok şükür 38+4 3100 gram 50 cm Yusuf Atlas Allah herkesin bebeğini bağışlasın

Topuğunu sıkıyorum kollarını bacaklarını kaşıyorum kaldırıyorum burnunu sıkıyorum öpüp kokluyorum asla uyanmıyor altını açıyorum az mırıldanıp geri uyuyor
Sırt kısmını okşayın çevirip bide serçe parmak sıkıcakmışız oralardan rahatsız olup tepki veriyor ve battaniyeden çıkaracaz mayışmasın diye hemşire saolsun geldi öyle yaptı uyandı emdi güzelce biz kıyamayıp azıcık burnunu sıkıyorduk ama kıymak lazım

Teşekkür ederim deniycem Umarım gelir ve bol olur sütlerimiz
Bende aynı durumdayım pazartesi günü sezaryen oldum hâla sütüm gelmedi süt yapıcı damla ve çaylardan da kullanıyorum ama nafile bir çözüm bulursanız benide aydınlatın lütfen
pinkywom yukarıda ki önerilerini uyguluycam eve gecince. Bnde bugün çaya başladıım. Kompotalar, şekerli içecekler vs demedim onlarda yok işe yaramıyor. Bakalım artık eve geçmedim daha eve geçmeyi bekliyorum. Duşa girdin mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…