2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
kaç yasında 1.si

Kizlar Gunaydin. nasilsiniz? Biz bebislerimize uyurken ne ortucez? Yastik yasak yorgan yasak battaniye yasak. Herkes tulum mu aldi? Tulumlara da bakiyorum hepsinin ici elyaf. Hem saglikli hem de guvenle uyutacagimiz ne alabilirim?

Bu ben olabilir mi benim de durumlar aynı bir saatte uyanıyor birde hamilelik çok zor geçti doğunca düzelecek diye düşünmüştüm doğunca daha zormuş
Papatyam inşallah bir an önce bir düzene otururursunuz
Evlat gerçekten çok farklıymış ya gözümden sakındığımmin böyle
Canım Ah bu annelik
Sıcağa hiç alışkan değilim atlet peluş kazak üzerine yelek ile dolaşıyorum bildiğin su akıtıyorum damla damla terden ev de biraz soğuk odadan çıktığımda buz gibi oluyorum
Lohusalıkta ter kan içinde kalmayan bizden değildir üşürken terliyorsun ama iyi ödem atılıyor
Canım aslında bu mantıkta olabilsek bişeyler daha kolay olacak da, hormonlar izin vermiyor
Allah bebişlere sağlık versin inşallah
Oğluşuma yatış verildi, sarılığı 18’e yükselmiş. Evde süt sağıp gönderiyorum, pek iyi değilim minnoşum.
Çok geçmiş olsun başağım. İnşallah toparlar yavrukuşun hemen alırsınız
Canım bol bol protein de al vücuduna. Kaliteli süt İçin işe yarıyor.

Maşallah Gözün Aydın

Oğluşuma yatış verildi, sarılığı 18’e yükselmiş. Evde süt sağıp gönderiyorum, pek iyi değilim minnoşum.

Oy kuzuma Allah acil şifa versin hemencik iyileşir o
Benim bazen birinden emerken diğerinden süt geliyo ama işte akşama doğru ne yapsam boşalıyo süt içmeye başladım ben de biraz farkediyo gazdan içemiyodum
kaç yasında 1.si

5 bitti canım anasınıfına gidiyodu şuan bıraktı inş devam eder

Insallahkolay atlatiriz hayirlisiyla bu sureci
Insallah iyi dengeler kolayca atlatiriz sureci
Evet dogru temmuz 2017 annesiyim cok sevindim hatirlamaniza.yengec annesi olarak hassas cocuklarimiz var.ozellikle benimii herseye aglayabilir surekli ona kardesin ne kadar guzel birsey oldugunu, en cok abisini sevecegini, onunda kardesini sevecegini asiliyorum bakalim neler bekliyor bizi

Çok sevindim darısı çıkacağı güne inşallah bu bebişler cok güçlü
Kuzum tüm dualarına amin inşallah. Sende de artık kavuştay zamanı allahım kolay etsin.
Kizlar Gunaydin. nasilsiniz? Biz bebislerimize uyurken ne ortucez? Yastik yasak yorgan yasak battaniye yasak. Herkes tulum mu aldi? Tulumlara da bakiyorum hepsinin ici elyaf. Hem saglikli hem de guvenle uyutacagimiz ne alabilirim?
İşler benim için hiç umduğum gibi gitmiyor
Önerebileceğim bi yöntem yok sadece ben de dikkat ediyorum.
Şuan o elyaflı uyku tulumları bebeye olmuyor. Ama almıştım elimde var.
Şuan Kombiyi yaktık çünkü ev baya serin. Kışın da pek iyi ısınmıyor
Battaniye kullanıyorum ben.
Battaniyeler göbek hizasına kadar örtülü sadece.üst tarafa hiç çıkmıyor. Göğsü açıkta o yüzden üst kıyafeti de 2 kat. elleri de hep boşta ve gözünü çıkarmasın diye mecbur eldivenli. Henüz endişeleneceğim bi uyku pozisyonu olmadı.
Zaten hareketlenece zaman garip sesler çıkarıyor ben de uyanıp bakıyorum hemen. Diğer odaya gidersem kamera var
Yanında oturuyorken eğer ev serinse kırlentlerle destek yapıp tülbent geriyorum yüzü sıcak oluyor Soğukla imtihanımız büyük

Bende süt içmeye korkuyorum gaz yapar Diye

Ben battaniyeyle uyutabiliriz saniyodum niye boyle oldu ki simdi. Ince bir batteniyeyle kundak yapip uzerine de kalin yumos battaniyelerden orterim diye dusunmustum zaten hareket edemeyecegi icin sorun olmaz bence.
Tecrubeli analar konussun tabi benimki sadece bir fikir

Bende aynı durumdayım pazartesi günü sezaryen oldum hâla sütüm gelmedi süt yapıcı damla ve çaylardan da kullanıyorum ama nafile bir çözüm bulursanız benide aydınlatın lütfen
Duşa git kesinlikle faydası oluyor göğüslere sıcak su tut hatta sıcak su torbası koy göğsüne

Nil hanımdan bildiriyorum dün kundak yaptım ayaklarını değil ama kaydırmış kaydırmış kendini bi baktım çocuk yok bütün kafası içinde gayette güzel uyuyor aklım gitti ay kesin uyku tulumu alcam kolları açıkta olsun ama yoruldum gece üst örtmekten tepinerek ya kafasına kadar geliyor ya tamamen açılıyor

O isler oyle olmuyormus canim valla herkes bir sey soyluyor. Pamuklu kollari kapalı pamuk dolgulu bi tulum lazim galiba aynen tecrubeli anneler yazsin lutfen

Selam kızlar doktordan geldim.acilmam yarım cm 1 cm arası daha ilerlemiş. Doktorum kasılmaların yeterli değil Su an cumartesi bir kontrol daha yapalım direk suni sancıyla başlatırız dedi. Daha fazla bekleyemezsin bu şekilde dedi, bebek için büyük risk dedi. Basına dokunabiliyorum.acilman 4 cm e yaklaşmış dedi. Çok yumuşamış zaten bugün de sancıların başlayabilir dedi. 3 hafta önce kasılma önleyici kullandığım için kasılmalarım su an yeterli düzeyde değil ama acilmam ilerliyor. Cumartesi allahım izniyle doğum için yatacağım. 38+2 oluyorum cumartesi günü.
Hakkımızda hayırlısı hepimizin.

Doktorlar max 22 derece oda isisi oneriyorlar. Alti olsun ustu olmasin diyorlar hatta. Canim sen nerede yasiyorsun. Soguk mu oralar? Ben istanbuldayim. Asiri soguk olmuyor ama tabiki bi sey ortmem lazim pamuk dolgulu kollari kapanan tulum olabilir aslinda varsa tabi

Hayirlarla gelsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…