Amin canım tüm annelere rabbim bol sağlıklı süt ve sıhhatli bebişler versin :) sende yarın doğum yapıcaksın sanırım. Ağrısız sızısız kolayca kurtul inşallah
kaç yasında 1.siSizi bizim temmuz annelerinden tanıyorum çocuklarımız yaşıt benimki ilk iki gün depresyona girdi şuan alıştı kabullendi seviyo kardeşini arada bi kardeşi ben istedim filan diyo bi çeşit la ben ne halt ne yedim mi diyo bilmiyorum :) bebek uyuyunca onunla çizim filan yapıyoruz eski düzeni devam ettirmek lazım yoksa bocalıyolar bi de konuşmak lazım kardeşin bakıma muhtaç ondan fazla ilgileniyoruz diye
PapatyamBu ben olabilir mi benim de durumlar aynı bir saatte uyanıyor birde hamilelik çok zor geçti doğunca düzelecek diye düşünmüştüm doğunca daha zormuş
CanımEvlat gerçekten çok farklıymış ya gözümden sakındığımmin böyle
Lohusalıkta ter kan içinde kalmayan bizden değildirSıcağa hiç alışkan değilim atlet peluş kazak üzerine yelek ile dolaşıyorum bildiğin su akıtıyorum damla damla terden ev de biraz soğuk odadan çıktığımda buz gibi oluyorum
Canım aslında bu mantıkta olabilsek bişeyler daha kolay olacak da, hormonlar izin vermiyorBenimki 8.30 da emdi en son. Biraz durdu uyudu. Hâlâ uyanmadı uyanmiyor. Ben de sağıma başladım şimdi ne yapayım. Sütüm az gelirse mama takviyesi. Dün akşam uyanmıştı mesela bu saatlerde bugün yok. Canları sağolsun kuzucuklarin. Artık üzmüyorum kendimi bu duruma. Hamileyken down sendromu riski çıkmıştı. Çok uzulmustum. Çok şükür değil. Düşündüm Allah esirgesin ya olsaydı o zaman sütüm varmış yokmuş emmiş emmemiş düşünür muydum. Pek sanmıyorum. Çok şükür yavrularımız sağlıklı üzülecek hiçbir şey yok. Sütümuz gittiği yere kadar. Agladigim yeter daha uzmiycem kendimi. Böyle böyle toparladım
Çok geçmiş olsun başağım. İnşallah toparlar yavrukuşun hemen alırsınızOğluşuma yatış verildi, sarılığı 18’e yükselmiş.Evde süt sağıp gönderiyorum, pek iyi değilim minnoşum.
Canım bol bol protein de al vücuduna. Kaliteli süt İçin işe yarıyor.Canlar günaydın. Dün yazmıştım ilk defa sütüm aktı diye. Bugün yine eskiye döndü. Dün sabah erkenden pişmiş sütün kaymağını alıp yemiştim. Sanırım dün sütümü o artırdı. Tekrar alıp deneyeceğim. Bilginiz olsun istedim
MaşallahKızlar kızım nefes destekten ayrıldı burnundaki hortumu çıkarmışlar kendi kendine nefes alıyor çok şükürhala yoğunbakımda küvözde yatıyor antibiyotik tedavisi devam ediyor ama dakikalarca sevinç gözyaşları döktüğüm doğrudur kurban olduğum Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın dua edin bize ssğ sağlim evimize dönelim. Doktor uygun görürse emziricem bugün
Oğluşuma yatış verildi, sarılığı 18’e yükselmiş.Evde süt sağıp gönderiyorum, pek iyi değilim minnoşum.
Benim bazen birinden emerken diğerinden süt geliyo ama işte akşama doğru ne yapsam boşalıyo süt içmeye başladım ben de biraz farkediyo gazdan içemiyodumCanlar günaydın. Dün yazmıştım ilk defa sütüm aktı diye. Bugün yine eskiye döndü. Dün sabah erkenden pişmiş sütün kaymağını alıp yemiştim. Sanırım dün sütümü o artırdı. Tekrar alıp deneyeceğim. Bilginiz olsun istedim
kaç yasında 1.si
Insallahkolay atlatiriz hayirlisiyla bu sureciHadi hayırlısı olsun hakkınızda sizinde.. doğum gerçekleşebilirse yazarım inşAllahyaşa, çocuğun genel yapısına ve anne babanın doğum sonrası tutumuna bağlı olduğunu düşünüyorum.. 8.5 yaş olcak bizimkilerin arasında
Insallah iyi dengeler kolayca atlatiriz sureciBizim ablamız 4 yaşına girecek bir buçuk ay sonra. Bebeği hiç istemedi. Bunu da dile getirdi. Ama anne ben bebeği istemiyordum neden geldi ki dedi. Ama tepkili değil bebeğe karşı. Arada gelip seviyor. Elleri ayakları ne kadar minik diyor. Okula başladıgı için ilgi odagı okul çok şükür. Bir de odasını yeniledik. Minik kalem başlıkları aldı babası hayvan figürlü(minik eşyaları çok seviyor) gelenlerden ona hediyeler getirenler de oldu. Bir de babasıyla daha çok vakit geçirmeye başladı. Derken henüz sıkıntı yaşamadık. Bakalım zaman ne gösterir çocuk sonuçta
Evet dogru temmuz 2017 annesiyim cok sevindim hatirlamaniza.yengec annesi olarak hassas cocuklarimiz var.ozellikle benimii herseye aglayabilirSizi bizim temmuz annelerinden tanıyorum çocuklarımız yaşıt benimki ilk iki gün depresyona girdi şuan alıştı kabullendi seviyo kardeşini arada bi kardeşi ben istedim filan diyo bi çeşit la ben ne halt ne yedim mi diyo bilmiyorum :) bebek uyuyunca onunla çizim filan yapıyoruz eski düzeni devam ettirmek lazım yoksa bocalıyolar bi de konuşmak lazım kardeşin bakıma muhtaç ondan fazla ilgileniyoruz diye
Çok sevindim darısı çıkacağı güne inşallahKızlar kızım nefes destekten ayrıldı burnundaki hortumu çıkarmışlar kendi kendine nefes alıyor çok şükürhala yoğunbakımda küvözde yatıyor antibiyotik tedavisi devam ediyor ama dakikalarca sevinç gözyaşları döktüğüm doğrudur kurban olduğum Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın dua edin bize ssğ sağlim evimize dönelim. Doktor uygun görürse emziricem bugün
Kuzum tüm dualarına amin inşallah. Sende de artık kavuştay zamanıKizlarrrr yarin doguruyorum allahin izniylecanim kizimla son gunumuz bir bedenin icinde cok sukur rabbime insallah sizlere yarin ilk firsatta yazarim guzel haberleri bize duga edin teyzeleri rabbim butun evlatlari korusun insallah bende size duga edicem kuvezdeki bebislerimize doğupta sikinti ceken bebislerimize dogmayi bekleyen bebislerimize hala hamile olan anne adaylarimizi dogum yapmis taze annelerimize ve gelecekte saglikla dogacak olan bebeklerinize lohusa annelerimize rabbim hepinize bol bol süt sağlık hanenize huzur bolluk ve bereket versin insallah dertlerinize derman sikintilariniza çözüm hastaliklariniza şifa versin insallah rabbim bol bol sabir ve bol bol neşeli günler nasip etsin insallah
Yarin cuma canlarim bu mubarek cumanin hatrina rabbim hepimizin dugalarini kabul eylesin hepimizin yuzu gulsun insallah rabbim büyük biz aciz kullarina kol kanat olsun bizleri hic yanliz birakmasin insallah
AMİN
İşler benim için hiç umduğum gibi gitmiyorKizlar Gunaydin. nasilsiniz? Biz bebislerimize uyurken ne ortucez? Yastik yasak yorgan yasak battaniye yasak. Herkes tulum mu aldi? Tulumlara da bakiyorum hepsinin ici elyaf. Hem saglikli hem de guvenle uyutacagimiz ne alabilirim?
Bende süt içmeye korkuyorum gaz yapar DiyeOy kuzuma Allah acil şifa versin hemencik iyileşir o
Benim bazen birinden emerken diğerinden süt geliyo ama işte akşama doğru ne yapsam boşalıyo süt içmeye başladım ben de biraz farkediyo gazdan içemiyodum
5 bitti canım anasınıfına gidiyodu şuan bıraktı inş devam eder
Çok geçmiş olsun başağım. İnşallah toparlar yavrukuşun hemen alırsınız
Teşekkür ederim minnoşlarımm,amin inşallahh.Oy kuzuma Allah acil şifa versin hemencik iyileşir o
Kizlar Gunaydin. nasilsiniz? Biz bebislerimize uyurken ne ortucez? Yastik yasak yorgan yasak battaniye yasak. Herkes tulum mu aldi? Tulumlara da bakiyorum hepsinin ici elyaf. Hem saglikli hem de guvenle uyutacagimiz ne alabilirim?
Duşa git kesinlikle faydası oluyor göğüslere sıcak su tut hatta sıcak su torbası koy göğsüneBende aynı durumdayım pazartesi günü sezaryen oldum hâla sütüm gelmedisüt yapıcı damla ve çaylardan da kullanıyorum ama nafile bir çözüm bulursanız benide aydınlatın lütfen
Nil hanımdan bildiriyorum dün kundak yaptım ayaklarını değil ama kaydırmış kaydırmış kendini bi baktım çocuk yok bütün kafası içinde gayette güzel uyuyor aklım gitti ay kesin uyku tulumu alcam kolları açıkta olsun ama yoruldum gece üst örtmekten tepinerek ya kafasına kadar geliyor ya tamamen açılıyorÇok sevindim darısı çıkacağı güne inşallahbu bebişler cok güçlü
Kuzum tüm dualarına amin inşallah. Sende de artık kavuştay zamanıallahım kolay etsin.
İşler benim için hiç umduğum gibi gitmiyor
Önerebileceğim bi yöntem yok sadece ben de dikkat ediyorum.
Şuan o elyaflı uyku tulumları bebeye olmuyor. Ama almıştım elimde var.
Şuan Kombiyi yaktık çünkü ev baya serin. Kışın da pek iyi ısınmıyor
Battaniye kullanıyorum ben.
Battaniyeler göbek hizasına kadar örtülü sadece.üst tarafa hiç çıkmıyor. Göğsü açıkta o yüzden üst kıyafeti de 2 kat. elleri de hep boşta ve gözünü çıkarmasın diye mecbur eldivenli. Henüz endişeleneceğim bi uyku pozisyonu olmadı.
Zaten hareketlenece zaman garip sesler çıkarıyor ben de uyanıp bakıyorum hemen. Diğer odaya gidersem kamera var
Yanında oturuyorken eğer ev serinse kırlentlerle destek yapıp tülbent geriyorum yüzü sıcak oluyorSoğukla imtihanımız büyük
Geçmiş olsun Başakcım güçlü minnak hemen atlatır umarımTeşekkür ederim minnoşlarımm,amin inşallahh.
12’ye düşmüş, bizi uyum odasına aldılar ama ne zaman çıkacağımız belli değil.
O isler oyle olmuyormus canim valla herkes bir sey soyluyor. Pamuklu kollari kapalı pamuk dolgulu bi tulum lazim galiba aynen tecrubeli anneler yazsin lutfenBen battaniyeyle uyutabiliriz saniyodum niye boyle oldu ki simdi. Ince bir batteniyeyle kundak yapip uzerine de kalin yumos battaniyelerden orterim diye dusunmustum zaten hareket edemeyecegi icin sorun olmaz bence.
Tecrubeli analar konussun tabi benimki sadece bir fikir
Doktorlar max 22 derece oda isisi oneriyorlar. Alti olsun ustu olmasin diyorlar hatta. Canim sen nerede yasiyorsun. Soguk mu oralar? Ben istanbuldayim. Asiri soguk olmuyor ama tabiki bi sey ortmem lazim pamuk dolgulu kollari kapanan tulum olabilir aslinda varsa tabiÇok sevindim darısı çıkacağı güne inşallahbu bebişler cok güçlü
Kuzum tüm dualarına amin inşallah. Sende de artık kavuştay zamanıallahım kolay etsin.
İşler benim için hiç umduğum gibi gitmiyor
Önerebileceğim bi yöntem yok sadece ben de dikkat ediyorum.
Şuan o elyaflı uyku tulumları bebeye olmuyor. Ama almıştım elimde var.
Şuan Kombiyi yaktık çünkü ev baya serin. Kışın da pek iyi ısınmıyor
Battaniye kullanıyorum ben.
Battaniyeler göbek hizasına kadar örtülü sadece.üst tarafa hiç çıkmıyor. Göğsü açıkta o yüzden üst kıyafeti de 2 kat. elleri de hep boşta ve gözünü çıkarmasın diye mecbur eldivenli. Henüz endişeleneceğim bi uyku pozisyonu olmadı.
Zaten hareketlenece zaman garip sesler çıkarıyor ben de uyanıp bakıyorum hemen. Diğer odaya gidersem kamera var
Yanında oturuyorken eğer ev serinse kırlentlerle destek yapıp tülbent geriyorum yüzü sıcak oluyorSoğukla imtihanımız büyük
Hayirlarla gelsin insallahSelam kızlar doktordan geldim.acilmam yarım cm 1 cm arası daha ilerlemiş. Doktorum kasılmaların yeterli değil Su an cumartesi bir kontrol daha yapalım direk suni sancıyla başlatırız dedi. Daha fazla bekleyemezsin bu şekilde dedi, bebek için büyük risk dedi. Basına dokunabiliyorum.acilman 4 cm e yaklaşmış dedi. Çok yumuşamış zaten bugün de sancıların başlayabilir dedi. 3 hafta önce kasılma önleyici kullandığım için kasılmalarım su an yeterli düzeyde değil ama acilmam ilerliyor. Cumartesi allahım izniyle doğum için yatacağım. 38+2 oluyorum cumartesi günü.
Hakkımızda hayırlısı hepimizin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?