2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
kuzm gececek bak 1aylık oldunuz bgn nice güzel senelere inşallah,ye iç yapma iş boşver

Ay dana da çok geçmiş olsun. Kesinlikle yaşamayan bilemez. Süt sağabiliyomusun. Benden milim milim geliyo
Hayyal canm nasıl yaptın sen süt işini
Canım sütü ilk 3 gün makinede sağmayı önermiyorlar. Ben de makinede uyarıp elimde sağmıştım.
Bende de durum aynı azıcık çıkıyor hatta bazen hiç. Ama elimle dokununca ucuna hemen geliyor fakat elle de sağım olmuyor bir alsam yavrumu kucağıma koklaya koklaya emziririm ama
Elinle dokununca süt geliyorsa dediğimi yap

Doğum hikayeni müsait olduğunda dinlemek isteriz Normal doğum mu oldu? Sağlıkla sıhhatle büyüsün bebisin

Hadi insallah bende de erik kompostosu vardi bakalim.. o zaman mama ve enjektor alayim olmadi.tedbiren . Daha belli degil ama sezeryana doğru yolu var gibi

Belli de olmaz canim belki senin catin genistir uygundur tombik de olsa normal dogum icin. Haberdar et canim doktordan sonra
Yok canim e çatı acildi ne de cocuk aşağıda. Bu sefer nstde de uykuda idi. Sanci da yok 39+2 oluyor sanirim cuma yine cagirdi. Muhtelemen o gun belli olur günum. Iki gunde zannetmiuorum açılacağını

ay canim cok gecmis olsun , cok sukur kimseye birsey olmamis. Okurrken benim kalbim skisti sen oyle gorunce tabiki sok gecirmen , kasilman cok normal.
sagsalim kucagina alicaksin yavrunu tabikide
Sag ol kuzum benim ucuz atlattik. Arabada olsaydim benim durum da vahimdi cok korktum. Ama sıpa hala hoc orali degil. Asagi inme yok. Cati acilmadi sanci yok. Hadi hayirlisi . Cuma gunune cagirdi. Sezeryan gibi suanlik

Sag ol kuzum benim ucuz atlattik. Arabada olsaydim benim durum da vahimdi cok korktum. Ama sıpa hala hoc orali degil. Asagi inme yok. Cati acilmadi sanci yok. Hadi hayirlisi . Cuma gunune cagirdi. Sezeryan gibi suanlik
O kismini dusunmemeye caliski icine buhranlar basmasin kuzum . Cok sukur herkes sagsalim
Annesinin karninda mutlu bir sipa

O kismini dusunmemeye caliski icine buhranlar basmasin kuzum . Cok sukur herkes sagsalim
Annesinin karninda mutlu bir sipa
Yeni oldugu icjn normal sanirim. Gecer herhalde. Aynen keyfi yerinde mubarekin olan bana oluyor. Kilo aldim baya

Yeni oldugu icjn normal sanirim. Gecer herhalde. Aynen keyfi yerinde mubarekin olan bana oluyor. Kilo aldim baya
bence hepsi kilo degildir , son zamanlarda cok sis ve odem de oluyormus ya . benim bile daha bir ayim var , ayak , yuzum ve ellerin gecen haftaya gore daha dolgun
Zaten bir cok arkadas 7-10 kg arasi direk gidiyor bir kac haftaya demisti

Sağlıklısı nasıl olacaksa öyle olması ikiniz içinde en iyisi insallah rahatlıkla kolaylıkla doğumun gerçekleşir

Hadi insallah bende de erik kompostosu vardi bakalim.. o zaman mama ve enjektor alayim olmadi.tedbiren . Daha belli degil ama sezeryana doğru yolu var gibi
Tedbiren al canım anlık ihtiyaç olursa bulunsun. Sakin bırakırsan kendini süt gelir. Bol bol komposto iç. Hastanede zaten sezaryen olursan lazım olacak katı beslenemiyorsun. Emzik ve biberon ben kesinlikle vermedim. Doula ile anlaşmıştım o ne dediyse onu yaptım. 6 hafta emzik yok meme reddi yapar dedi. Biberon yanıma aldım içinde mama yapıp enjektörle verdim. Gittiğim hastane MedicalPark özel hastane ama sağolsun hiç ilgilenmediler her şeyi kendim yapmak zorunda kaldım. Kendime bir geleyim o hemşireleri şikayet edeceğim zaten.
Yok canim e çatı acildi ne de cocuk aşağıda. Bu sefer nstde de uykuda idi. Sanci da yok 39+2 oluyor sanirim cuma yine cagirdi. Muhtelemen o gun belli olur günum. Iki gunde zannetmiuorum açılacağını
Seninle haftalarımız aynıydı işte canım. 19 ekimdi benimde doğum tarihi. Aynı şey başıma geldi sancı yok çocuk yukarıda tek fark suyum azaldı bekleyemedik hemen sezaryen oldum. Sakın korkma ameliyat basit hiç hissetmiyorsun. Spinal oldum bebeği görmek harikaydı. 3 gün acı çektim dikişlerden o kadar geçti gitti. Normal doğum harika bir şey keşke yaşayabilseydim bir kez olsun ama olmadı nasip kısmet. Senin içinde hayırlısı olsun. Bunların hepsi basit şeylermiş. Lohusalık kötü Hala ağlıyorum Nedeni kesinlikle yok

Kasıklarımda baskı ağrı var bebek kanalamı inmeye çalışıyor acaba ayakta durduğumda yürüdüğümde hissediyorum
Canım olabilir.. ben o ağrıyı hissettiğimde kelebek oturuşu var internete yazınca görürsün o şekil oturuyorum rahatlatıyor beni deneyebilirsin..
O hiç belli olmaz canım yaa. 39+0da bebeğin başı kanala girmemişti benim doktor sezeryan gibi konuştu 2 gün sonra tekrar çağırdı ve sağına yat dedi bana tekrar gittiğimde tamam dedi girmiş bekleyeceğiz o gün bugündür bekliyoruz bakalım yarın nolcak

Saga niye yat dedi ki bende garibim artik sabit kaliyorum ama donemiyorj bu sefer de... tuvalete kalkcam kalkamiyorum. 38de sezeryan dedi bugun bir sey demedi de cuna yine gorecek bakalim. Iki günün yürüyüşünden bir sey olur mu bilmem. Allah yardim etsin inşallah

bence hepsi kilo degildir , son zamanlarda cok sis ve odem de oluyormus ya . benim bile daha bir ayim var , ayak , yuzum ve ellerin gecen haftaya gore daha dolgun
Zaten bir cok arkadas 7-10 kg arasi direk gidiyor bir kac haftaya demisti
Harbiden sorayim sana ne kadar kilo gitti. Basta giden zaten odemdir ... ne kadar oldu simdi.

Evet canım artık merdiven inip çıkma yürüyüs bunlara ağırlık vereceğimm Allahın izniyle insallah bu süreci hepimiz iyi atlatırız sen nasıl oldun iyi misin
İyiyim iyiyim kuzum 2. Gün daha rahat geçtş günden güne iyi olacak. Ama bir damla bile sütüm gelmiyor ve oğluşmun emme refleksi çok güçlü boş memede sinirleniyor
Deniyorum kuzum pompada. Umudum yarın eve gecince güzrl bir duş almak sezeryanlı cogu kişi onu öneriyor. 1damla bşle süt yok maalesef

Bebeğin başının duruş şeklinden öyle dedi canım.. sağ tarafına yat yardımcı olalım kanala doğru gitmesine dedi. Ben hep sola dönüp yatıyordum öyle dediği için.. hiç belli olmuyor yaa.. valla strese girdim bende ondan da mı gelmiyor diyorum şuan maşallah çok iyiyim hareketleri de iyi su yok sancı yok arada ağrı var o kadar..

Yavaş yavaş iner inşAllah canım.. emmesinin güçlü olması da avantaj inşAllah tez vakitte iner.. eve gidince de duş alırsın ılık suda rahatlatıp inmesine yardımcı oluyor diyorlar

Harbiden sorayim sana ne kadar kilo gitti. Basta giden zaten odemdir ... ne kadar oldu simdi.
ben daha dogurmadm canm bir 2-3 haftaya dogum olucak dedi doktorlar ama burada doguran arkadaslar hep oyle yazmisti. ondan aklimda kalmis. Kasim annelerin de de direk dogumdan sonra 7 kg kaybedenler vardi

Rahim kisminda benimde sizlama oluyor. Aciliyor saniyordum ama yok degilmis yani. Ayakta 5dk is yapti mi bel de sızlıyor zaten benim çocuğun ayaklari sagda kafasi solda... kafa da buyuk olacak gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…