kuzm gececek bak 1aylık oldunuz bgn nice güzel senelere inşallah,ye iç yapma iş boşverBen de
Sütüm içime kaçtıher şeyi göğüslemiştim bayağıdır doğru düzgün gözyaşı dökmemiştim ama bebe aç meme boş ağladığını uyuyamadığını gördükçe kötü oldum
Mamaya dayandık artık. Neyseki çaresi var.
En azından 40 gün evde ara ara da olsa birinin destek olması cok mühimmiş gerçekten. Isıttığım çorbayı içme fırsatı bulamıyorum. Hasta oldum iyileşemiyorum.
Çığlık da atamıyosun ki bebe zor uyumuşanca böyle çığlık yazıyorsun :d
Yavru derdini de anlatamıyor ki, çaresiz hissediyorum bazı anlarda
kahvecibaby tahmini ne zamana senin oğluş gibi dillenir
Canım sütü ilk 3 gün makinede sağmayı önermiyorlar. Ben de makinede uyarıp elimde sağmıştım.Ay dana da çok geçmiş olsun. Kesinlikle yaşamayan bilemez. Süt sağabiliyomusun. Benden milim milim geliyo
Hayyal canm nasıl yaptın sen süt işini
Elinle dokununca süt geliyorsa dediğimi yapBende de durum aynıazıcık çıkıyor hatta bazen hiç. Ama elimle dokununca ucuna hemen geliyor fakat elle de sağım olmuyor bir alsam yavrumu kucağıma koklaya koklaya emziririm ama
Doğum hikayeni müsait olduğunda dinlemek isterizGece size yazdıktan hemen sonra sancılarım şiddetlenince hastaneye geçtik 3 buçuk gibi. Bebeğim saat 6 buçukta doğdu şuan her şey yolunda gözüküyor. dualarınız ve desteğiniz için çok çok teşekkür ederim.
Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın. Daha doğurmamış olanlarımızı Rabbim bir avazda kurtarsın inşallah yavrularınızla en yakın zamanda kavuşun
küvezde olan yavrularımız bir an evvel anneleri ile kavuşsunlar inşallah
Sizler için de dua edeceğim
Hadi insallah bende de erik kompostosu vardi bakalim.. o zaman mama ve enjektor alayim olmadi.tedbiren . Daha belli degil ama sezeryana doğru yolu var gibiAynen öyle ağla ağla 40 gün geçecek sanırım. Süt konusunda rahat bırak kendini. Hastanede gelmedi sütüm mamayı verdik 3 saatte bir 30cc. Sonra eve geçince ertesi gün pompayla sağdım geldi. şuan sütüm çok var şükür. Elma kompostosu içiyorum her gün tadını sevdiğim için o kadar. Onun dışında kasma kendini geliyor
Yok canim e çatı acildi ne de cocuk aşağıda. Bu sefer nstde de uykuda idi. Sanci da yok 39+2 oluyor sanirim cuma yine cagirdi. Muhtelemen o gun belli olur günum. Iki gunde zannetmiuorum açılacağınıBelli de olmaz canim belki senin catin genistir uygundur tombik de olsa normal dogum icin. Haberdar et canim doktordan sonra
Sag ol kuzum benim ucuz atlattik. Arabada olsaydim benim durum da vahimdi cok korktum. Ama sıpa hala hoc orali degil. Asagi inme yok. Cati acilmadi sanci yok. Hadi hayirlisi . Cuma gunune cagirdi. Sezeryan gibi suanlikay canim cok gecmis olsun , cok sukur kimseye birsey olmamis. Okurrken benim kalbim skisti sen oyle gorunce tabiki sok gecirmen , kasilman cok normal.
sagsalim kucagina alicaksin yavrunu tabikide
O kismini dusunmemeye caliski icine buhranlar basmasin kuzum . Cok sukur herkes sagsalimSag ol kuzum benim ucuz atlattik. Arabada olsaydim benim durum da vahimdi cok korktum. Ama sıpa hala hoc orali degil. Asagi inme yok. Cati acilmadi sanci yok. Hadi hayirlisi . Cuma gunune cagirdi. Sezeryan gibi suanlik
Yeni oldugu icjn normal sanirim. Gecer herhalde. Aynen keyfi yerinde mubarekin olan bana oluyor. Kilo aldim bayaO kismini dusunmemeye caliski icine buhranlar basmasin kuzum . Cok sukur herkes sagsalim
Annesinin karninda mutlu bir sipa
bence hepsi kilo degildir , son zamanlarda cok sis ve odem de oluyormus ya . benim bile daha bir ayim var , ayak , yuzum ve ellerin gecen haftaya gore daha dolgunYeni oldugu icjn normal sanirim. Gecer herhalde. Aynen keyfi yerinde mubarekin olan bana oluyor. Kilo aldim baya
Sağlıklısı nasıl olacaksa öyle olması ikiniz içinde en iyisiSag ol kuzum benim ucuz atlattik. Arabada olsaydim benim durum da vahimdi cok korktum. Ama sıpa hala hoc orali degil. Asagi inme yok. Cati acilmadi sanci yok. Hadi hayirlisi . Cuma gunune cagirdi. Sezeryan gibi suanlik
Tedbiren al canım anlık ihtiyaç olursa bulunsun. Sakin bırakırsan kendini süt gelir. Bol bol komposto iç. Hastanede zaten sezaryen olursan lazım olacak katı beslenemiyorsun. Emzik ve biberon ben kesinlikle vermedim. Doula ile anlaşmıştım o ne dediyse onu yaptım. 6 hafta emzik yok meme reddi yapar dedi. Biberon yanıma aldım içinde mama yapıp enjektörle verdim. Gittiğim hastane MedicalPark özel hastane ama sağolsun hiç ilgilenmediler her şeyi kendim yapmak zorunda kaldım. Kendime bir geleyim o hemşireleri şikayet edeceğim zaten.Hadi insallah bende de erik kompostosu vardi bakalim.. o zaman mama ve enjektor alayim olmadi.tedbiren . Daha belli degil ama sezeryana doğru yolu var gibi
Seninle haftalarımız aynıydı işte canım. 19 ekimdi benimde doğum tarihi. Aynı şey başıma geldi sancı yok çocuk yukarıda tek fark suyum azaldı bekleyemedik hemen sezaryen oldum. Sakın korkma ameliyat basit hiç hissetmiyorsun. Spinal oldum bebeği görmek harikaydı. 3 gün acı çektim dikişlerden o kadar geçti gitti. Normal doğum harika bir şey keşke yaşayabilseydim bir kez olsun ama olmadı nasip kısmet. Senin içinde hayırlısı olsun. Bunların hepsi basit şeylermiş. Lohusalık kötüYok canim e çatı acildi ne de cocuk aşağıda. Bu sefer nstde de uykuda idi. Sanci da yok 39+2 oluyor sanirim cuma yine cagirdi. Muhtelemen o gun belli olur günum. Iki gunde zannetmiuorum açılacağını
Canım olabilir.. ben o ağrıyı hissettiğimde kelebek oturuşu var internete yazınca görürsün o şekil oturuyorum rahatlatıyor beni deneyebilirsin..Kasıklarımda baskı ağrı var bebek kanalamı inmeye çalışıyor acaba ayakta durduğumda yürüdüğümde hissediyorum
O hiç belli olmaz canım yaa. 39+0da bebeğin başı kanala girmemişti benim doktor sezeryan gibi konuştu 2 gün sonra tekrar çağırdı ve sağına yat dedi bana tekrar gittiğimde tamam dedi girmiş bekleyeceğiz o gün bugündür bekliyoruzYok canim e çatı acildi ne de cocuk aşağıda. Bu sefer nstde de uykuda idi. Sanci da yok 39+2 oluyor sanirim cuma yine cagirdi. Muhtelemen o gun belli olur günum. Iki gunde zannetmiuorum açılacağını
Saga niye yat dedi ki bende garibim artik sabit kaliyorum ama donemiyorj bu sefer de... tuvalete kalkcam kalkamiyorum. 38de sezeryan dedi bugun bir sey demedi de cuna yine gorecek bakalim. Iki günün yürüyüşünden bir sey olur mu bilmem. Allah yardim etsin inşallahCanım olabilir.. ben o ağrıyı hissettiğimde kelebek oturuşu var internete yazınca görürsün o şekil oturuyorum rahatlatıyor beni deneyebilirsin..
O hiç belli olmaz canım yaa. 39+0da bebeğin başı kanala girmemişti benim doktor sezeryan gibi konuştu 2 gün sonra tekrar çağırdı ve sağına yat dedi bana tekrar gittiğimde tamam dedi girmiş bekleyeceğiz o gün bugündür bekliyoruzbakalım yarın nolcak
Harbiden sorayim sana ne kadar kilo gitti. Basta giden zaten odemdir ... ne kadar oldu simdi.bence hepsi kilo degildir , son zamanlarda cok sis ve odem de oluyormus ya . benim bile daha bir ayim var , ayak , yuzum ve ellerin gecen haftaya gore daha dolgun
Zaten bir cok arkadas 7-10 kg arasi direk gidiyor bir kac haftaya demisti
İyiyim iyiyim kuzum 2. Gün daha rahat geçtş günden güne iyi olacak. Ama bir damla bile sütüm gelmiyor ve oğluşmun emme refleksi çok güçlü boş memede sinirleniyorEvet canım artık merdiven inip çıkma yürüyüs bunlara ağırlık vereceğimmAllahın izniyle insallah bu süreci hepimiz iyi atlatırız sen nasıl oldun iyi misin
Deniyorum kuzum pompada. Umudum yarın eve gecince güzrl bir duş almak sezeryanlı cogu kişi onu öneriyor. 1damla bşle süt yok maalesefCuma sabah sezaryen oldum canım. 3.günde çoğu ağrım geçti ağrı kesiciyi bıraktım bile. Bugün 6.gün tek başıma dışarı bile çıkabilirim o kadar iyiyim sadece ağır kaldıramıyorum bu nedenle bebişi tek başıma kucağıma alamıyorum. Onu ne zaman yaparız bilmiyorum zaman gösterecek. Sütüm cumartesi gece geldi ama pompayla denedimde geldi. Kesinlikle pompa kullan sütün gelmesine çok yardım etti.
Benim kiAsla uyanmıyor sarılık değeri 12 çıktı ama orta dedi doktor kan uyuşmazlığınız yok normal bu değer dedi cuma tekrar bakacak. Belkide hafif sarılıktan bilmiyorum.
Canım 6 gündür göğüsümde gümüş kapakla geziyorum. E bebekten almıştım çok işe yaradı lansinoh krem ve kapak. Bunlar çok iyi geldi
Bebeğin başının duruş şeklinden öyle dedi canım.. sağ tarafına yat yardımcı olalım kanala doğru gitmesine dedi. Ben hep sola dönüp yatıyordum öyle dediği için.. hiç belli olmuyor yaa.. valla strese girdim bende ondan da mı gelmiyor diyorum şuan maşallah çok iyiyim hareketleri de iyi su yok sancı yok arada ağrı var o kadar..Saga niye yat dedi ki bende garibim artik sabit kaliyorum ama donemiyorj bu sefer de... tuvalete kalkcam kalkamiyorum. 38de sezeryan dedi bugun bir sey demedi de cuna yine gorecek bakalim. Iki günün yürüyüşünden bir sey olur mu bilmem. Allah yardim etsin inşallah
İyiyim iyiyim kuzum 2. Gün daha rahat geçtş günden güne iyi olacak. Ama bir damla bile sütüm gelmiyor ve oğluşmun emme refleksi çok güçlü boş memede sinirleniyor
Deniyorum kuzum pompada. Umudum yarın eve gecince güzrl bir duş almak sezeryanlı cogu kişi onu öneriyor. 1damla bşle süt yok maalesef
ben daha dogurmadm canm bir 2-3 haftaya dogum olucak dedi doktorlar ama burada doguran arkadaslar hep oyle yazmisti. ondan aklimda kalmis. Kasim annelerin de de direk dogumdan sonra 7 kg kaybedenler vardiHarbiden sorayim sana ne kadar kilo gitti. Basta giden zaten odemdir ... ne kadar oldu simdi.
Rahim kisminda benimde sizlama oluyor. Aciliyor saniyordum ama yok degilmis yani. Ayakta 5dk is yapti mi bel de sızlıyor zaten benim çocuğun ayaklari sagda kafasi solda... kafa da buyuk olacak gibiBebeğin başının duruş şeklinden öyle dedi canım.. sağ tarafına yat yardımcı olalım kanala doğru gitmesine dedi. Ben hep sola dönüp yatıyordum öyle dediği için.. hiç belli olmuyor yaa.. valla strese girdim bende ondan da mı gelmiyor diyorum şuan maşallah çok iyiyim hareketleri de iyi su yok sancı yok arada ağrı var o kadar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?