Oğluşuma yatış verildi, sarılığı 18’e yükselmiş.
Hiç kafana takma kuzum çevremde sezeryan yapan coğu kişi emziriyor bolca ilk günler az gelmesi çok normal hatta gelmemeside hemen normalİyiyim iyiyim kuzum 2. Gün daha rahat geçtş günden güne iyi olacak. Ama bir damla bile sütüm gelmiyor ve oğluşmun emme refleksi çok güçlü boş memede sinirleniyor
Deniyorum kuzum pompada. Umudum yarın eve gecince güzrl bir duş almak sezeryanlı cogu kişi onu öneriyor. 1damla bşle süt yok maalesef
Gözünüz Aydın canımGece size yazdıktan hemen sonra sancılarım şiddetlenince hastaneye geçtik 3 buçuk gibi. Bebeğim saat 6 buçukta doğdu şuan her şey yolunda gözüküyor. dualarınız ve desteğiniz için çok çok teşekkür ederim.
Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın. Daha doğurmamış olanlarımızı Rabbim bir avazda kurtarsın inşallah yavrularınızla en yakın zamanda kavuşun
küvezde olan yavrularımız bir an evvel anneleri ile kavuşsunlar inşallah
Sizler için de dua edeceğim
Ben saatlerdir mesajları toplayıp yazana kadar sen yazmışsın bileSabah saat 9 u 5 geçe oğlum dünyaya geldi şükür Rabbime sağlıklı sezaryenim güzel geçti spinal oldum hiçbir şey hissetmedim ama bu hissizlik uzun sürdü ondan geç yürüdüm ve çişim gazın geç çıktı ve şiddetli 2 kere ağrı sancı yaşadım hemşire zorla kaldırıp yürüttü idarar ve gaz çıkınca rahatladım normale döndüm kendi başıma yatıp kalkabiliyorum bebeğim emiyor çok şükür 38+4 3100 gram 50 cm Yusuf AtlasAllah herkesin bebeğini bağışlasın
Canım hayırlı olsun ve geçmiş olsun. Günden güne iyi olacaksın inşallahKızlar bende yeni girebildim 08.10.22 de muayneden sonra sezeryana karar verdik cidden doğuramaz mışım karnımı bile bastıramadı doktor sezeryan benim için çokmzor geçti siz siz olun ağrıdan ölsenizde yürüyün tuvalete çıkamadım lavma yapıldı yine kendime gelemedim bağırsaklar şişti sürekli karnımda bebek var gibi bağırsaklar hareket etti en son genel cerrahiye yönlendiriliyordum ki hemşire kız kahve yaptı Allah razı olsun sabaha kadar 1 saat uykuyla yürüdüm ve ertesi gün çıkışım yapıldı çok şükür yeni yeni kendime geldim
Doğum sonrası emzirme parası için mi sadece başvuru yapılıyor başka bir başvuru var mı kızlar
Ah ahBu ben olabilir mi benim de durumlar aynı bir saatte uyanıyor birde hamilelik çok zor geçti doğunca düzelecek diye düşünmüştüm doğunca daha zormuş
Rabbim acılarını göstermesin valla lohusa psikolojisi ile mahvettim kendimiBenimki 8.30 da emdi en son. Biraz durdu uyudu. Hâlâ uyanmadı uyanmiyor. Ben de sağıma başladım şimdi ne yapayım. Sütüm az gelirse mama takviyesi. Dün akşam uyanmıştı mesela bu saatlerde bugün yok. Canları sağolsun kuzucuklarin. Artık üzmüyorum kendimi bu duruma. Hamileyken down sendromu riski çıkmıştı. Çok uzulmustum. Çok şükür değil. Düşündüm Allah esirgesin ya olsaydı o zaman sütüm varmış yokmuş emmiş emmemiş düşünür muydum. Pek sanmıyorum. Çok şükür yavrularımız sağlıklı üzülecek hiçbir şey yok. Sütümuz gittiği yere kadar. Agladigim yeter daha uzmiycem kendimi. Böyle böyle toparladım
Alt tarafını soyuyorum uyansın diye ama az mırıldanıp geri dalıyor.Sırt kısmını okşayın çevirip bide serçe parmak sıkıcakmışız oralardan rahatsız olup tepki veriyor ve battaniyeden çıkaracaz mayışmasın diye hemşire saolsun geldi öyle yaptı uyandı emdi güzelce biz kıyamayıp azıcık burnunu sıkıyorduk ama kıymak lazım
İnsallah canım bekliyorum bendeHiç kafana takma kuzum çevremde sezeryan yapan coğu kişi emziriyor bolca ilk günler az gelmesi çok normal hatta gelmemeside hemen normaltakviye al güzelce dinlen uyu ve sıcak duş iyi gelecektir insallah
aaaOğluşuma yatış verildi, sarılığı 18’e yükselmiş.Evde süt sağıp gönderiyorum, pek iyi değilim minnoşum.
İnşallah minnoşum.aaabende yuzune gozune isemeye basladi hikayeleri anlatirsin diye dusunurek yazmistim
fototerapi ile hemen duser kuzum saraligi insallah birtanem
Cocuklarini kucagina alan guzel anneler gozunuzaydin ben de bakalim ekim mi kasim annesi mi olacagim cok merak ediyorum..bizim 2.bebegimiz olacak kismetse insallah..ilk cocuklar nasil tepki veriyor kiskanclik var mi
Bizim ablamız 4 yaşına girecek bir buçuk ay sonra. Bebeği hiç istemedi. Bunu da dile getirdi. Ama anne ben bebeği istemiyordum neden geldi ki dedi. Ama tepkili değil bebeğe karşı. Arada gelip seviyor. Elleri ayakları ne kadar minik diyor. Okula başladıgı için ilgi odagı okul çok şükür. Bir de odasını yeniledik. Minik kalem başlıkları aldı babası hayvan figürlü(minik eşyaları çok seviyor) gelenlerden ona hediyeler getirenler de oldu. Bir de babasıyla daha çok vakit geçirmeye başladı. Derken henüz sıkıntı yaşamadık. Bakalım zaman ne gösterir çocuk sonuçtaCocuklarini kucagina alan guzel anneler gozunuzaydin ben de bakalim ekim mi kasim annesi mi olacagim cok merak ediyorum..bizim 2.bebegimiz olacak kismetse insallah..ilk cocuklar nasil tepki veriyor kiskanclik var mi
kuzm gececek bak 1aylık oldunuz bgn nice güzel senelere inşallah,ye iç yapma iş boşver
Teşekkür ederim çiçeğim. Çözmeye çalışıyoruz ama meyve de mi gaz yapıyorCanım benim çok geçmiş olsunah o mesafeler… en azından meyve yesen, narenciye filan çok mu gaz yapar güneşime? bol bol C vitamini al canım benim
Sizi bizim temmuz annelerinden tanıyorum çocuklarımız yaşıt benimki ilk iki gün depresyona girdi şuan alıştı kabullendi seviyo kardeşini arada bi kardeşi ben istedim filan diyo bi çeşit la ben ne halt ne yedim mi diyo bilmiyorum :) bebek uyuyunca onunla çizim filan yapıyoruz eski düzeni devam ettirmek lazım yoksa bocalıyolar bi de konuşmak lazım kardeşin bakıma muhtaç ondan fazla ilgileniyoruz diyeCocuklarini kucagina alan guzel anneler gozunuzaydin ben de bakalim ekim mi kasim annesi mi olacagim cok merak ediyorum..bizim 2.bebegimiz olacak kismetse insallah..ilk cocuklar nasil tepki veriyor kiskanclik var mi
Gozun aydin canim allah anali babali buyutsun omru bereketli olsun bol bol sjtun olsun bebise insallahSabah saat 9 u 5 geçe oğlum dünyaya geldi şükür Rabbime sağlıklı sezaryenim güzel geçti spinal oldum hiçbir şey hissetmedim ama bu hissizlik uzun sürdü ondan geç yürüdüm ve çişim gazın geç çıktı ve şiddetli 2 kere ağrı sancı yaşadım hemşire zorla kaldırıp yürüttü idarar ve gaz çıkınca rahatladım normale döndüm kendi başıma yatıp kalkabiliyorum bebeğim emiyor çok şükür 38+4 3100 gram 50 cm Yusuf AtlasAllah herkesin bebeğini bağışlasın
Masallah subhannallah canim insallah tamamen toparlayip annesinin kucagina gelecek yavru kuş bol bol sutun olsun insallah sifa olsun yavruna guzel haberlerinizi bekliyorumKızlar kızım nefes destekten ayrıldı burnundaki hortumu çıkarmışlar kendi kendine nefes alıyor çok şükürhala yoğunbakımda küvözde yatıyor antibiyotik tedavisi devam ediyor ama dakikalarca sevinç gözyaşları döktüğüm doğrudur kurban olduğum Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın dua edin bize ssğ sağlim evimize dönelim. Doktor uygun görürse emziricem bugün
Amin canım tüm annelere rabbim bol sağlıklı süt ve sıhhatli bebişler versin :) sende yarın doğum yapıcaksın sanırım. Ağrısız sızısız kolayca kurtul inşallahMasallah subhannallah canim insallah tamamen toparlayip annesinin kucagina gelecek yavru kuş bol bol sutun olsun insallah sifa olsun yavruna guzel haberlerinizi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?