2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Hiç kafana takma kuzum çevremde sezeryan yapan coğu kişi emziriyor bolca ilk günler az gelmesi çok normal hatta gelmemeside hemen normal takviye al güzelce dinlen uyu ve sıcak duş iyi gelecektir insallah

Gözünüz Aydın canım
Allah bağışlasın. Doğum hikayeni bekliyoruz
E bebişin bilgilerini alırız o zaman
Ben saatlerdir mesajları toplayıp yazana kadar sen yazmışsın bile başından sonuna maşallah çeke çeke okudum Allah herkese sezonun da kolayını nasip etsin
Yeniden gözünüz Aydın canım
Yusuf atlasın ömrü uzun bahtı güzel olsun
Canım hayırlı olsun ve geçmiş olsun. Günden güne iyi olacaksın inşallah
Bebiş nasıl
Bu ben olabilir mi benim de durumlar aynı bir saatte uyanıyor birde hamilelik çok zor geçti doğunca düzelecek diye düşünmüştüm doğunca daha zormuş
Ah ah
Aahhhh ahhhh

Rabbim acılarını göstermesin valla lohusa psikolojisi ile mahvettim kendimi

Alt tarafını soyuyorum uyansın diye ama az mırıldanıp geri dalıyor.

Hiç kafana takma kuzum çevremde sezeryan yapan coğu kişi emziriyor bolca ilk günler az gelmesi çok normal hatta gelmemeside hemen normal takviye al güzelce dinlen uyu ve sıcak duş iyi gelecektir insallah
İnsallah canım bekliyorum bende

Cocuklarini kucagina alan guzel anneler gozunuzaydin ben de bakalim ekim mi kasim annesi mi olacagim cok merak ediyorum..bizim 2.bebegimiz olacak kismetse insallah..ilk cocuklar nasil tepki veriyor kiskanclik var mi

Hadi hayırlısı olsun hakkınızda sizinde.. doğum gerçekleşebilirse yazarım inşAllah yaşa, çocuğun genel yapısına ve anne babanın doğum sonrası tutumuna bağlı olduğunu düşünüyorum.. 8.5 yaş olcak bizimkilerin arasında

Cocuklarini kucagina alan guzel anneler gozunuzaydin ben de bakalim ekim mi kasim annesi mi olacagim cok merak ediyorum..bizim 2.bebegimiz olacak kismetse insallah..ilk cocuklar nasil tepki veriyor kiskanclik var mi
Bizim ablamız 4 yaşına girecek bir buçuk ay sonra. Bebeği hiç istemedi. Bunu da dile getirdi. Ama anne ben bebeği istemiyordum neden geldi ki dedi. Ama tepkili değil bebeğe karşı. Arada gelip seviyor. Elleri ayakları ne kadar minik diyor. Okula başladıgı için ilgi odagı okul çok şükür. Bir de odasını yeniledik. Minik kalem başlıkları aldı babası hayvan figürlü(minik eşyaları çok seviyor) gelenlerden ona hediyeler getirenler de oldu. Bir de babasıyla daha çok vakit geçirmeye başladı. Derken henüz sıkıntı yaşamadık. Bakalım zaman ne gösterir çocuk sonuçta

kuzm gececek bak 1aylık oldunuz bgn nice güzel senelere inşallah,ye iç yapma iş boşver
inşallah canım
Toparlanıcaz inşallah bakalım
Canım benim çok geçmiş olsun ah o mesafeler… en azından meyve yesen, narenciye filan çok mu gaz yapar güneşime? bol bol C vitamini al canım benim
Teşekkür ederim çiçeğim. Çözmeye çalışıyoruz ama meyve de mi gaz yapıyor bi de onları araştırayım

Sizi bizim temmuz annelerinden tanıyorum çocuklarımız yaşıt benimki ilk iki gün depresyona girdi şuan alıştı kabullendi seviyo kardeşini arada bi kardeşi ben istedim filan diyo bi çeşit la ben ne halt ne yedim mi diyo bilmiyorum :) bebek uyuyunca onunla çizim filan yapıyoruz eski düzeni devam ettirmek lazım yoksa bocalıyolar bi de konuşmak lazım kardeşin bakıma muhtaç ondan fazla ilgileniyoruz diye

Gozun aydin canim allah anali babali buyutsun omru bereketli olsun bol bol sjtun olsun bebise insallah darisi hepimizin basina

Kızlar kızım nefes destekten ayrıldı burnundaki hortumu çıkarmışlar kendi kendine nefes alıyor çok şükür hala yoğunbakımda küvözde yatıyor antibiyotik tedavisi devam ediyor ama dakikalarca sevinç gözyaşları döktüğüm doğrudur kurban olduğum Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın dua edin bize ssğ sağlim evimize dönelim. Doktor uygun görürse emziricem bugün

Kizlarrrr yarin doguruyorum allahin izniyle canim kizimla son gunumuz bir bedenin icinde cok sukur rabbime insallah sizlere yarin ilk firsatta yazarim guzel haberleri bize duga edin teyzeleri rabbim butun evlatlari korusun insallah bende size duga edicem kuvezdeki bebislerimize doğupta sikinti ceken bebislerimize dogmayi bekleyen bebislerimize hala hamile olan anne adaylarimizi dogum yapmis taze annelerimize ve gelecekte saglikla dogacak olan bebeklerinize lohusa annelerimize rabbim hepinize bol bol süt sağlık hanenize huzur bolluk ve bereket versin insallah dertlerinize derman sikintilariniza çözüm hastaliklariniza şifa versin insallah rabbim bol bol sabir ve bol bol neşeli günler nasip etsin insallah

Yarin cuma canlarim bu mubarek cumanin hatrina rabbim hepimizin dugalarini kabul eylesin hepimizin yuzu gulsun insallah rabbim büyük biz aciz kullarina kol kanat olsun bizleri hic yanliz birakmasin insallah

AMİN

Masallah subhannallah canim insallah tamamen toparlayip annesinin kucagina gelecek yavru kuş bol bol sutun olsun insallah sifa olsun yavruna guzel haberlerinizi bekliyorum

Masallah subhannallah canim insallah tamamen toparlayip annesinin kucagina gelecek yavru kuş bol bol sutun olsun insallah sifa olsun yavruna guzel haberlerinizi bekliyorum
Amin canım tüm annelere rabbim bol sağlıklı süt ve sıhhatli bebişler versin :) sende yarın doğum yapıcaksın sanırım. Ağrısız sızısız kolayca kurtul inşallah

Canlar günaydın. Dün yazmıştım ilk defa sütüm aktı diye. Bugün yine eskiye döndü. Dün sabah erkenden pişmiş sütün kaymağını alıp yemiştim. Sanırım dün sütümü o artırdı. Tekrar alıp deneyeceğim. Bilginiz olsun istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…