2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Şimdi de sonrasında da tam bir abi olacak hayatında yavru kuşunun çok şanslılar çok

Kızlar doktora gittim bugün.. yarın suni sancı verilecekti doktor herşeyi normal tıbbi olarak beklemekte sıkıntı yok en son pazartesi 8de gel kendi gelmezse dedi yine bekliyorum
artık gülüyorum ikimizin haline. Bana da aynısını dedi hani bir şeyde sıkıntı olsa alalım diycem ama durabilir dedi iyi dedim bende bekliyoruz hala.
40 hafta bir şekilde geçti de şu son 1 hafta yordu beni
Hayırlısı olsun canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişini

Kizlar Gunaydin. nasilsiniz? Biz bebislerimize uyurken ne ortucez? Yastik yasak yorgan yasak battaniye yasak. Herkes tulum mu aldi? Tulumlara da bakiyorum hepsinin ici elyaf. Hem saglikli hem de guvenle uyutacagimiz ne alabilirim?
Canım penye battaniye ile hafif kundak gibi yapıyorum kolları boşta ama ayakları hareket edeceği şekilde kapalı sıkmıyorum. Sonra üzerine nohut battaniye ile yine sarıyorum ama kesinlikle sıkma yok gevşek. Kombi açık. Zıbın üzerine tulum giydiriyorum kalın giydirmediğim için iki kat battaniye ile sarıyorum. Çok rahat etti böyle kızım. Kolları ben uyuyorsam eğer battaniyenin içine koyuyorum sıkmadan burnunu falan kapatmasın diye gündüz kolları hep açıkta ama.

Birbasak çok geçmiş olsun canım benim. En kısa zamanda toparlayacak inşallah. Salı günü 12 çıktı bizimde sarılık değeri doktor orta dedi.her yenidoğanda olabilen normal bir değer dedi. (Kan uyuşmazlığımız olmadığı için normal dedi) Yarın tekrar bakacak kanına. Sizin değerde bana çok yüksek gelmedi üzülme sakın

Hayirlarla gelsin insallah

Teşekkür ederim su an heyecan panik hepsi bir arada. Çok karmaşık hislerin içine hapsoldum.
Sağlıkla rahatlıkla döneriz eve bebegimle inşallah.

Kesinlikle aynıyız. İnsanın acemiligine de denk geliyor işte. Mama ver aç kalmasın sarılık olur daha doğalı 2 Saat olan çocuğa o yüzden de korktum verdirdim. Noldu sonuç değişti mi yine sariliktan 2 gün yattık. Bu seferde kv mama verdin ya ondan hem geç yükseldi hem çabuk bitti dedi Goguslerim sismedi daha süt yok zannettim.
Ebe ucunu sıkıp kontrol etti toplu iğne ucu kadar çıktı, sütü var daha gelir dedi. Başka genç bi ebe sezeryanda 3. Güne kadar gelir dedi. Benim kafa hep sütüm yok kısmına gitti. Ucunu sıkmakla şarıl şarıl akacakti sanki ilk dakikadan. Kv benim fışkıriyordu dediği için İlk süt zaten yapış yapış yoğun olurmuş kimse bisey demedi onu da 3. Günü sağım yapayım derken mahvettim
Herkes çok biliyordu sözde ama kimse bisey bilmiyordu

Canim biz de cok memnunuz suana kadar her kafadan ses cikmiyor, doydu doymadi, ac kaldi hepsine cvp veriyor, egitimli diye kimse ustune laf edemiyo
Ay ne güzelmiş ya her yeni doğuran kadına böyle bilgili dışarıdan biri lazım. Güle güle büyüt bebeğini canım

Mantikli ben de oyle yapiim en iyisi

Oh canım yakın olmanız ne güzel. Ben bi gidersem geri dönmemde zor gelip gitme derdinden.
Olmayınca olmuyor demekki canım ben artık o kafaya gidiyorum. Az buçuk emzirmeye çalışıyordum bazen 1 dk bazen 5 dk. Ağlıyor çünkü çocuk ağzına fazla gelmesine de alıştı bende bisey yok. Napayim elimden başka bisey gelmiyor düşün düşün iyice stres oluyorsun. Artık sağımı da çıkan ne varsa ister 5 cc ister 20 o sütü alsın diye uğraşıyorum.
Bizimkinde bence kesinlikle reflu oldu kusuyor tekrar mama istiyor veriyorum tekrar kusuyor cocuk bu sira. Artık doktorun ver dediği kadarını veriyorum kusuyor biraz aranıyor mızıldıyor emzik verip beyaz gürültü veya dua acıyorum öyle uykuya dalıyor öyle bi rahatlatma çözümü buldum.
Canım ben su işini şöyle yapıyorum, küçük bi kahve makinesi aldım hani öğrencilerinde kullandiklarindan var ya su falan kaynatılıyor. Hazır suyu ona koyuyorum kaynatiyorum mama zamanı da ısıtıyorum az bileğime döküp bakıyorum. Biberon cam zaten biraz sıcak olursa suyun altında kolay soğuyor
Sagolasin canım bu arada Allah razı olsun

Ah işte o ebe sıktığında geldiği kadardır herkeste öyle neyse kuzum daha çok üzme kendini ben sana ne soracağım sen ne zaman evine döneceksin ben 30 günlükken uçağa binmeyi düşünüyorum da acaba bi sıkıntı olur mu bebek için

Canım benim 10 15 dkdan sonra sütüm gelmiyor ki o da zorla yani pompayla.
Cikan sütte 10 20 cc arası. Bugün gerçi ilk defa 35 cc çıkardım.
Ve memede 10 dk emzirebilsem sevinçten havaya uçucam. Silikon ucla biraz duruyorda normal emzirmeye çalışırken maksimum 5 dk tutabildim çığlık çığlığa kalıyor. Uyku dönemini atlattik biz biraz artık kendi istemiyor
Yani bu benim için de geçerli midir bilemiyorum 10 dkdan sonra süt gelmiyor çünkü gerçi bebeğin emmesi farklida

aynı bzmkide 6ya girecek subatta, bzde şöyle bir sıkıntı oldu kendisi cok grıp oldu yanaştramadık dr. da sakın kardesınle aynı yerde durma hastaneya alırz dedi yazık öksürmeye bile odadan cıkıodu. cok zorlandık ama dokunmaya başlayınca daha ii şimdi

Saldım artık canım napayim
Canım bende ilk gidecektim de sünnet falan yaptiricam bi 40 çıkmasını bekliyorum o yüzden. Ama bebis emzik tutuyorsa kulak tıkanması acisindan rahat olur ya da emzirirsen. Birde ilk zamanlar daha çok uyuduklari için rahat oluyormuş bi kaç video izlemiştim

Geçmiş olsun Başakcım güçlü minnak hemen atlatır umarım
Amin minnoşum çok teşekkür ederim.
Birbasak cnm aynı süreçlerden bende geçtim uyum odasında 1 gün kaldık eğer sarılığı yükselmezse beslenirse çıkarırlar eve uyanmazsa altını aç 1 yudum bile içse kar
Geldiğimden beri iki defa emzirebildim, bu nasıl uyku böyle neler yapıyoruz uyandıramıyoruz ama buna da şükür bebeğim.

Geceleri bu kadar uyumaz, sabaha kadar emzirebildiğim kadar emzireceğim inşallah yarın taburcu oluruz.

Ay o çok kötü işte ben de eli temiz mi bilemediğim zaman dokunursa basıyorum yaygarayı ama hiç iyi yapmıyorum soğur kardeşinden bu yüzden kontrollü dokundurmak lazım

Hmm anladım inşallah sorun olmadan gideriz biz de

İnşallah canım ya daha kargo gelmedi deneyeceğim inşallah bende bestlak damla kullanıyorum inatla hala. Yorumlarda ikisini bir kullanınca daha çok verim alanlarda olmuş inşallah işe yarar bakalım çok sagolasin

Sorma yılan hikayesine döndü resmen halimiz Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin canım napalım.. bugün alttan muayenede yumuşak rahmin dedi, açılman 2 cm dedi. suni sancıyı kabul eder ama kendi sancısını beklemekte sakınca yok dedi. Pazartesi 8 artık en son.. geç olsun güç olmasın ne diyelim canım..

Çok teşekkür ederim bebeğimm, inşallah. Ben ikinci gün fark edip getirdim 9 çıktı, normal dediler, kontrol gününe kadar getirmedim, 18’e yüksekmiş, ki durmadan emzirdim bu süreçte. İnsanı korkutuyorlar bir iki günde çıkamaz falan diye.

İnşallah sizinki yükselmemiştir yavrum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…