Şimdi de sonrasında da tam bir abi olacak hayatında yavru kuşununHadi hayırlısı olsun hakkınızda sizinde.. doğum gerçekleşebilirse yazarım inşAllahyaşa, çocuğun genel yapısına ve anne babanın doğum sonrası tutumuna bağlı olduğunu düşünüyorum.. 8.5 yaş olcak bizimkilerin arasında
Kızlar doktora gittim bugün.. yarın suni sancı verilecekti doktor herşeyi normal tıbbi olarak beklemekte sıkıntı yok en son pazartesi 8de gel kendi gelmezse dediyine bekliyorum
Hayırlısı olsun canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişiniSelam kızlar doktordan geldim.acilmam yarım cm 1 cm arası daha ilerlemiş. Doktorum kasılmaların yeterli değil Su an cumartesi bir kontrol daha yapalım direk suni sancıyla başlatırız dedi. Daha fazla bekleyemezsin bu şekilde dedi, bebek için büyük risk dedi. Basına dokunabiliyorum.acilman 4 cm e yaklaşmış dedi. Çok yumuşamış zaten bugün de sancıların başlayabilir dedi. 3 hafta önce kasılma önleyici kullandığım için kasılmalarım su an yeterli düzeyde değil ama acilmam ilerliyor. Cumartesi allahım izniyle doğum için yatacağım. 38+2 oluyorum cumartesi günü.
Hakkımızda hayırlısı hepimizin.
Canım penye battaniye ile hafif kundak gibi yapıyorum kolları boşta ama ayakları hareket edeceği şekilde kapalı sıkmıyorum. Sonra üzerine nohut battaniye ile yine sarıyorum ama kesinlikle sıkma yok gevşek. Kombi açık. Zıbın üzerine tulum giydiriyorum kalın giydirmediğim için iki kat battaniye ile sarıyorum. Çok rahat etti böyle kızım. Kolları ben uyuyorsam eğer battaniyenin içine koyuyorum sıkmadan burnunu falan kapatmasın diye gündüz kolları hep açıkta ama.Kizlar Gunaydin. nasilsiniz? Biz bebislerimize uyurken ne ortucez? Yastik yasak yorgan yasak battaniye yasak. Herkes tulum mu aldi? Tulumlara da bakiyorum hepsinin ici elyaf. Hem saglikli hem de guvenle uyutacagimiz ne alabilirim?
Hayirlarla gelsin insallah
Teşekkür ederim su an heyecan panik hepsi bir arada. Çok karmaşık hislerin içine hapsoldum.artık gülüyorum ikimizin haline. Bana da aynısını dedi hani bir şeyde sıkıntı olsa alalım diycem ama durabilir dedi iyi dedim bende bekliyoruz hala.
40 hafta bir şekilde geçti de şu son 1 hafta yordu beni
Hayırlısı olsun canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişini
Kesinlikle aynıyız. İnsanın acemiligine de denk geliyor işte. Mama ver aç kalmasın sarılık olur daha doğalı 2 Saat olan çocuğaİlk bebekteki halimsin sen hele kv nin başımda bekleyip süt yokmu deyişi.. ben de depresyona girmiştim onlara inat hepten mamaya sarıldım görümce emzir dedikçe inadına emziremedim artık.. pişman mıyım hayır sadece o günleri kötü hatırladığıma pişmanım kendimi yıprattım çocuğa yansıttım annelik süt vermekle olmuyo bazen nasip kısmetten ötesi yok keşke hastanede telaş yapmayıp mama verdirmeseydim diye düşündüm hep ama çocuk büyümedi mi büyüdü sağlık olsun
Ay ne güzelmiş ya her yeni doğuran kadına böyle bilgili dışarıdan biri lazım. Güle güle büyüt bebeğini canımCanim biz de cok memnunuz suana kadarher kafadan ses cikmiyor, doydu doymadi, ac kaldi hepsine cvp veriyor, egitimli diye kimse ustune laf edemiyo
Mantikli ben de oyle yapiim en iyisiCanım penye battaniye ile hafif kundak gibi yapıyorum kolları boşta ama ayakları hareket edeceği şekilde kapalı sıkmıyorum. Sonra üzerine nohut battaniye ile yine sarıyorum ama kesinlikle sıkma yok gevşek. Kombi açık. Zıbın üzerine tulum giydiriyorum kalın giydirmediğim için iki kat battaniye ile sarıyorum. Çok rahat etti böyle kızım. Kolları ben uyuyorsam eğer battaniyenin içine koyuyorum sıkmadan burnunu falan kapatmasın diye gündüz kolları hep açıkta ama.
Oh canım yakın olmanız ne güzel. Ben bi gidersem geri dönmemde zor gelip gitme derdinden.Yakında cnm yürüme mesafesi hemen arabayla almasak yürüyerek bile 10 dk cnm aynı şeyleri yaşıyoruz bak 6.30 da yemeğine ben kalktım bütün gece annem baktı ben 20-30 cc yi görmedim bile neler yaptım sütüm artsın diye yok artık zaten gögsüm sümük gibi bak hiç stres yapma annemle artık karar verdik 24 saatte 1 4-5 saat bu kız doymuyor bizde günde 1 kaka yapıyor ama 1 günlükondan sonra işte hep aç bazen geceye denk geliyor bazen gündüze gözler hep fıldır fıldır en gereksiz saatlerde benim açımdan çok güzel uyuyor 60 yedikten sonra 1 saat sonra ağlıyor mu yine ver sonra tekrarmı ağlıyor yine ver o aşamayı atlat çok yorucu ben baştan beri bide mama olayı maddiyi geçtim gece çok zor şimdi burdaki arkadaşlara sesleniyorum vestelin kettle ı var orda bebek maması tuşu var kaynattığınız suyu istediğiniz zaman soğuyorya basıyorsunuz bebeğin içceği kıvamda veriyor 10 saniyede mama hazırlıyorum gece çok kolay oluyor yararım olursa ne mutlu dilos eğer sıkışırsan özeldende yaz çünkü bende aynılarını çekiyorum yalnız değilsin
Kesinlikle aynıyız. İnsanın acemiligine de denk geliyor işte. Mama ver aç kalmasın sarılık olur daha doğalı 2 Saat olan çocuğao yüzden de korktum verdirdim. Noldu sonuç değişti mi yine sariliktan 2 gün yattık. Bu seferde kv mama verdin ya ondan hem geç yükseldi hem çabuk bitti dedi Goguslerim sismedi daha süt yok zannettim.
Ebe ucunu sıkıp kontrol etti toplu iğne ucu kadar çıktı, sütü var daha gelir dedi. Başka genç bi ebe sezeryanda 3. Güne kadar gelir dedi. Benim kafa hep sütüm yok kısmına gitti. Ucunu sıkmakla şarıl şarıl akacakti sanki ilk dakikadan. Kv benim fışkıriyordu dediği içinİlk süt zaten yapış yapış yoğun olurmuş kimse bisey demedi onu da 3. Günü sağım yapayım derken mahvettim
Herkes çok biliyordu sözde ama kimse bisey bilmiyordu
Canım benim 10 15 dkdan sonra sütüm gelmiyor ki o da zorla yani pompayla.Dilos6342 canım memeden ilk 10-15 dk şekerli süt gelirmiş ve bebeğin şekeri yükseldiği için hemen uyurmus. Hemşire muhakkkak uyanıp emmeye devam etmeli. Proteinli süt sonrasında geliyor dedi ve bebeğe kilo aldıran kısım oymuş. Ben ilk sizinca altını açıyorum falan ama çok zor uyanıyor çünkü istediğini almış oluyor. Uyanmazsa da ikinci sütü sağıp bir şekilde yedirmeye çalışıyorum. Ayrica 10 dk emip uyuduğunda nasıl olsa uyudu sonra yediririm deyip bırakma. Az az sık sık yemeye alışmasın sütün bütün kısımlarından faydalansın dedi. Offff söylemesi kolay ama yapması uyandırması yedirmesi öyle zor ki. Şuan uyuyor mesela ama son beslenmenin üstünden iki saatten fazla geçti ve hiç uyanacak gibi durmuyor. Ne yapcam şimdi
aynı bzmkide 6ya girecek subatta, bzde şöyle bir sıkıntı oldu kendisi cok grıp oldu yanaştramadık dr. da sakın kardesınle aynı yerde durma hastaneya alırz dedi yazık öksürmeye bile odadan cıkıodu. cok zorlandık ama dokunmaya başlayınca daha ii şimdiOy kuzuma Allah acil şifa versin hemencik iyileşir o
Benim bazen birinden emerken diğerinden süt geliyo ama işte akşama doğru ne yapsam boşalıyo süt içmeye başladım ben de biraz farkediyo gazdan içemiyodum
5 bitti canım anasınıfına gidiyodu şuan bıraktı inş devam eder
Saldım artık canım napayimAh işte o ebe sıktığında geldiği kadardır herkeste öyle neyse kuzum daha çok üzme kendini ben sana ne soracağım sen ne zaman evine döneceksin ben 30 günlükken uçağa binmeyi düşünüyorum da acaba bi sıkıntı olur mu bebek için
Yok denemedim canım o nasil oluyorMaya denedin mi canım
Amin minnoşum çok teşekkür ederim.Geçmiş olsun Başakcım güçlü minnak hemen atlatır umarım
Geldiğimden beri iki defa emzirebildim, bu nasıl uyku böyle neler yapıyoruz uyandıramıyoruz ama buna da şükür bebeğim.Birbasak cnm aynı süreçlerden bende geçtim uyum odasında 1 gün kaldık eğer sarılığı yükselmezse beslenirse çıkarırlar eve uyanmazsa altını aç 1 yudum bile içse kar
aynı bzmkide 6ya girecek subatta, bzde şöyle bir sıkıntı oldu kendisi cok grıp oldu yanaştramadık dr. da sakın kardesınle aynı yerde durma hastaneya alırz dedi yazık öksürmeye bile odadan cıkıodu. cok zorlandık ama dokunmaya başlayınca daha ii şimdi
Saldım artık canım napayim
Canım bende ilk gidecektim de sünnet falan yaptiricam bi 40 çıkmasını bekliyorum o yüzden. Ama bebis emzik tutuyorsa kulak tıkanması acisindan rahat olur ya da emzirirsen. Birde ilk zamanlar daha çok uyuduklari için rahat oluyormuş bi kaç video izlemiştim
İnşallah canım ya daha kargo gelmedi deneyeceğim inşallah bende bestlak damla kullanıyorum inatla hala. Yorumlarda ikisini bir kullanınca daha çok verim alanlarda olmuş inşallah işe yarar bakalım çok sagolasinAyy rica ederim inşallah siz de faydasını görürsünüzgünde toplam 6 tablet almak gerekiyor, gun içine yayarsiniz. Ben sabah-ögle-aksam tok karnina 2'şer tablet başladım. Aynı zamanda doğumdan beri bestlak damla ve mamsel çay içiyorum. Ama esas süt artışı Solgardan sonra oldu.
Sorma yılan hikayesine döndü resmen halimizartık gülüyorum ikimizin haline. Bana da aynısını dedi hani bir şeyde sıkıntı olsa alalım diycem ama durabilir dedi iyi dedim bende bekliyoruz hala.
40 hafta bir şekilde geçti de şu son 1 hafta yordu beni
Hayırlısı olsun canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişini
Çok teşekkür ederim bebeğimm, inşallah. Ben ikinci gün fark edip getirdim 9 çıktı, normal dediler, kontrol gününe kadar getirmedim, 18’e yüksekmiş, ki durmadan emzirdim bu süreçte. İnsanı korkutuyorlar bir iki günde çıkamaz falan diye.Birbasak çok geçmiş olsun canım benim. En kısa zamanda toparlayacak inşallah. Salı günü 12 çıktı bizimde sarılık değeri doktor orta dedi.her yenidoğanda olabilen normal bir değer dedi. (Kan uyuşmazlığımız olmadığı için normal dedi) Yarın tekrar bakacak kanına. Sizin değerde bana çok yüksek gelmedi üzülme sakın
Normal kuru instant maya. Doğum yaptığım günden beri bir kaşık atıyorum ağzıma ardından hemen şu veya komposto.Yok denemedim canım o nasil oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?