Yaaa sen doğum mu yaptın ben kaçırmışım mesajları yaİmkanı olan normal doğursun diyen arkadaşları öpüyorum. Sunide 60 saniyede gelen sancı bile bundan daha çekilirmiş. Ama ben yorgundum ve bebeğimde yorulmuştu artık 27 saatten fazla oldu sürecimiz. Miniğim geldi çok şükür. 38+1 2950 gr doğdu birazcık kücüğüz. Sütüm yok emme çalısmaları yapıyoruz. 27 saatir en fazla 4 cm acıklıkla kanala yakın beklediği için kafasının üst noktasımda kanama alanı olusmus aktif değil çok şükür. Hastaneye doktorlara o kadar kızgınım ki resmem işkence ettiler insana 27 saat aç susuz yatakta benim açılmamı beklediler. Sürecimiz böyleydi biz kavuştuk oğluşumuzla darısı kavuşmayanlara
hmm evet ozmn daha hırslanabilir,kayınvalıdem bizde kalıyor suan cnkü bebekten cok onunla oynuyor konusuyoruzAy o çok kötü işte ben de eli temiz mi bilemediğim zaman dokunursa basıyorum yaygarayı ama hiç iyi yapmıyorum soğur kardeşinden bu yüzden kontrollü dokundurmak lazım
Hmm anladım inşallah sorun olmadan gideriz biz de
Evet canım bazen şaşı da yapıyorDilos6342 cnm günlerimiz aynı sanada sorayim,bebişin böyle uykuya girerken gözlerini devirip gülüyor mu ya da içli içli ağlıyor mu? bazen bir geliyorum sessiz sessiz ağlıyor miniğim
Bi kere denedik canım netten almistim almadı maalesefDilos6342 cnm e bebekte eds sistemi satılıyormus instegramda gördüm balligebe diye bir sayfa da hbrın olsun. bebek sondası gbi bir bak istersen
Yok canım korkma 12 çok normal dedi doktor. Akrabamız var doktor onu aradım oda değeri normal buldu. Şuan düşmüş sizin değeriniz zaten. Yarın tekrar bakılacak canım inşallah yükselmemiştir bizim kızınÇok teşekkür ederim bebeğimm, inşallah. Ben ikinci gün fark edip getirdim 9 çıktı, normal dediler, kontrol gününe kadar getirmedim, 18’e yüksekmiş, ki durmadan emzirdim bu süreçte. İnsanı korkutuyorlar bir iki günde çıkamaz falan diye.
İnşallah sizinki yükselmemiştir yavrum.
Bizimki Kolları bağlatmıyor ya ben de ayakları da aşırı bol yapıp battaniye sarıyorum göbeğe kadar. Ayakları elleri oynatamadığında uyanıyor.Nil hanımdan bildiriyorum dün kundak yaptım ayaklarını değil ama kaydırmış kaydırmış kendini bi baktım çocuk yok bütün kafası içinde gayette güzel uyuyor aklım gitti ay kesin uyku tulumu alcam kolları açıkta olsun ama yoruldum gece üst örtmekten tepinerek ya kafasına kadar geliyor ya tamamen açılıyor
Offf hala doğurmamışsınızKızlar doktora gittim bugün.. yarın suni sancı verilecekti doktor herşeyi normal tıbbi olarak beklemekte sıkıntı yok en son pazartesi 8de gel kendi gelmezse dediyine bekliyorum
Minnoşum sağlıkla kavuşun inşallah senim de Bebiş geliyor demekSelam kızlar doktordan geldim.acilmam yarım cm 1 cm arası daha ilerlemiş. Doktorum kasılmaların yeterli değil Su an cumartesi bir kontrol daha yapalım direk suni sancıyla başlatırız dedi. Daha fazla bekleyemezsin bu şekilde dedi, bebek için büyük risk dedi. Basına dokunabiliyorum.acilman 4 cm e yaklaşmış dedi. Çok yumuşamış zaten bugün de sancıların başlayabilir dedi. 3 hafta önce kasılma önleyici kullandığım için kasılmalarım su an yeterli düzeyde değil ama acilmam ilerliyor. Cumartesi allahım izniyle doğum için yatacağım. 38+2 oluyorum cumartesi günü.
Hakkımızda hayırlısı hepimizin.
Kocaeli canım ama 22 derecede bizim evde kutup soğuğu oluyor ben de onu anlamadımDoktorlar max 22 derece oda isisi oneriyorlar. Alti olsun ustu olmasin diyorlar hatta. Canim sen nerede yasiyorsun. Soguk mu oralar? Ben istanbuldayim. Asiri soguk olmuyor ama tabiki bi sey ortmem lazim pamuk dolgulu kollari kapanan tulum olabilir aslinda varsa tabi
Bizimki Kolları bağlatmıyor ya ben de ayakları da aşırı bol yapıp battaniye sarıyorum göbeğe kadar. Ayakları elleri oynatamadığında uyanıyor.
Keşke alıştırsaydım.
Bizimkinde öyle sorunlar olmadı kuzu ya. Sen Cok dikkat et seninki altına giriyor demek
Ben de yorgan gibi 2 tulum almıştım heyecanla giydirip rahata ermeyi bekliyorum:d
Offf hala doğurmamışsınızP pembesakayik
Şaka bi yana bakın su an grupta en heyecanla beklediğim ikiniz varsınız bi sağ Salim doğuraydınızhadi gelin bebikler artık
Minnoşum sağlıkla kavuşun inşallah senim de Bebiş geliyor demek
Kocaeli canım ama 22 derecede bizim evde kutup soğuğu oluyor ben de onu anlamadımev hiç güneş almıyor hiç. Ve komple kuzey cephe. Evde polar kazak üstü HIrka ile geziyorum ama geçen hafta yan komşuma geçtim sadece tişört ile
Şaka bi yana muhakkak vardır öyle tulumlar biraz ücretleri yüksektir muhtemelen ama vardır yni biraz araştır bakalım Bebiş doğmadan
Aynen senin gibiyim canım doktorun odasına girmeden once kıpır kıpır olan bebe nst de uyudu zorla hateket ettirdim hiç sancı yok pazar günü tekrar acilden girip nst çektircemHe yaa doğuramadım.. doktorumda diyor sen neden hala doğurmuyorsun diyeağrım var sızım var hastaneye gidince hiçbirşey kalmıyor değişiğim ya.. bugün ama muayene esnasında belime ağrı girdi nasıl sevindim
benim kızım 33 aylık her şeyin farkında tabi. önden çok fazla uğraştık hazırlamak için.şimdilik sıkıntı yok gibi bakalımCocuklarini kucagina alan guzel anneler gozunuzaydin ben de bakalim ekim mi kasim annesi mi olacagim cok merak ediyorum..bizim 2.bebegimiz olacak kismetse insallah..ilk cocuklar nasil tepki veriyor kiskanclik var mi
AminSorma yılan hikayesine döndü resmen halimizAllah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin canım napalım.. bugün alttan muayenede yumuşak rahmin dedi, açılman 2 cm dedi. suni sancıyı kabul eder ama kendi sancısını beklemekte sakınca yok dedi. Pazartesi 8 artık en son.. geç olsun güç olmasın ne diyelim canım..
Ay evet canım ya heyecan bir yandan korkular bir yandan malûm plasenta yakın rahim.agzina bir de suyum fazla normal doğumda bir aksilik olacak diye biraz telaş var. digum korkusu bastı ilk defa beni. Inşallah sağlıkla kavuşur evimize döneriz. Çok zor bir hamilleikti doğum kolay olur insallahBizimki Kolları bağlatmıyor ya ben de ayakları da aşırı bol yapıp battaniye sarıyorum göbeğe kadar. Ayakları elleri oynatamadığında uyanıyor.
Keşke alıştırsaydım.
Bizimkinde öyle sorunlar olmadı kuzu ya. Sen Cok dikkat et seninki altına giriyor demek
Ben de yorgan gibi 2 tulum almıştım heyecanla giydirip rahata ermeyi bekliyorum:d
Offf hala doğurmamışsınızP pembesakayik
Şaka bi yana bakın su an grupta en heyecanla beklediğim ikiniz varsınız bi sağ Salim doğuraydınızhadi gelin bebikler artık
Minnoşum sağlıkla kavuşun inşallah senim de Bebiş geliyor demek
Kocaeli canım ama 22 derecede bizim evde kutup soğuğu oluyor ben de onu anlamadımev hiç güneş almıyor hiç. Ve komple kuzey cephe. Evde polar kazak üstü HIrka ile geziyorum ama geçen hafta yan komşuma geçtim sadece tişört ile
Şaka bi yana muhakkak vardır öyle tulumlar biraz ücretleri yüksektir muhtemelen ama vardır yni biraz araştır bakalım Bebiş doğmadan
Geçmiş olsun canım sağlıkla kavuşmuşsunuz. Size tavsiyem suyunuzun artması için bol motivasyon, verimli biraz uyku istirahat, dengeli beslenme bol sıvı. En en en önemlisi inanç sütünüzün az olduğunu düsünmeyin. Bebeği veren yaradan sütünü de veriyor. Prolaktin ve oksitosin hormonu psikolojiden çok etkilenir. Lütfen pozitif olunMerhaba tekrar. 34 ten beri sancı çekip erken doğum olmasın diye uzandım 37 den sonra sürekli hareket edip çatımın açılması için uğraştım. 39+2 de artık ağrılarım çok arttı ve doktum çatımın hala açılmadığını söyledi. Ultrasonla muayne ettikten sonra boynuna kordon dolandığını gördü o yüzden aşağı inemiyormuş. Sezeryana aldı. Ptesi akşam üstü sezeryanla doğum yaptım. Salı günü hastneden çıktım. Beneğimi sürekli emziriyorum ama galiba sütüm yetmiyormuş. İdrarında pembe leke vardı. Bezini gevşek bağladığımız için kordona sürtmüş ve kanama olmuştu. Bugün doktora götürdük. Sütüm yetmediği için idrarında pembe oluşmuş. Ara doz mama vermemizi söyledi. Göbeği için de pomat tarzı bişeyle kuruması için silmemizi söyledi. Sezeryan epidural oldu. Çok korkarak girdim. İlk ayağa kalkma kısmı biraz zormuş diğer türlü çok şükür iyi geçti. Doğumu bekleyenlere allah kolaylık versinhiçbirşey planla olmuyormuş sezeryan istemiyorum derken mecburen sezeryan oldu.
Öyle.. oraya gidince değişiyorlar.. mesela gece 2de gitsem girsem nst yw beni doğuma alırlar ama sabaha yok birşey. Gelecek İnŞAllah harwketleri normal şükür ki bakalım pazartesiye kadar nolacak..Aynen senin gibiyim canım doktorun odasına girmeden once kıpır kıpır olan bebe nst de uyudu zorla hateket ettirdim hiç sancı yok pazar günü tekrar acilden girip nst çektircem
Ayy inşAllahAmin
Kiz sen dogurursun acilman falan var masallah. Gecen benim doktor da bir hastasina şu gün gel suni sanci verelim demis bebis bir onceki gece gelmis. Boyle diyince korkuyorlar herhalde gelmek istiyorlar diyo. Seninki de pazar gece gelir
Öncelikle geçmiş olsun. Çok ama çok zor onu bırakıp gelmek çok zordu eve geldiğim ilk gün uykudan uyanınca kriz geçirircesine ağladım. Sonra alıştım insan herseye alışıyor. Antibiyotik tedavimiz bitti Allah izin verirse yarın çıkacak benim güçlü kuzum. Yinede yarın olmadan inanamıyorum. İnşallah sizinde bir an evvel çıkar bol bol süt sağın.Kızlar bebeğim sepsis olmuş küveze aldılar en az bir hafta yatacak antibiyotik tedavisi alacakmış. Başta çok ağladım ama sonra sakin kalmam gerektiğini düşündüm sonuçta onun için en iyi yer orası orada çok iyi bakılıyor
D Dilara55333 sizin bebiş ne alemde canım tedavisi nasıl gidiyor
Yoğun bakıma süt sağıp göndercem. Yarın öğlen iki de hem oğlumu görüp hem süt getiririm dedim. Sağdıktan sonra buzluğa mı atmam gerek yoksa buzluğun altında ki normal soğutucu kısımda mı nasıl gönderiyorsunuz kızlar
Canım yeni gördüm çok geçmiş olsun bir an önce evinize gelin inşallahTeşekkür ederim minnoşlarımm,amin inşallahh.
12’ye düşmüş, bizi uyum odasına aldılar ama ne zaman çıkacağımız belli değil.
Ben oğlumda yarın kundak yapıyodum hafif yan yatırıp üstüne yumoş battaniye koyardım sürekli emzirmeye kalktığım için de üstünü kontrol ederdim.Ben battaniyeyle uyutabiliriz saniyodum niye boyle oldu ki simdi. Ince bir batteniyeyle kundak yapip uzerine de kalin yumos battaniyelerden orterim diye dusunmustum zaten hareket edemeyecegi icin sorun olmaz bence.
Tecrubeli analar konussun tabi benimki sadece bir fikir
Kızlar bebeğim sepsis olmuş küveze aldılar en az bir hafta yatacak antibiyotik tedavisi alacakmış. Başta çok ağladım ama sonra sakin kalmam gerektiğini düşündüm sonuçta onun için en iyi yer orası orada çok iyi bakılıyor
D Dilara55333 sizin bebiş ne alemde canım tedavisi nasıl gidiyor
Canım iki mesajını alıntılamışım toplu yazayım. Çok geçmiş olsun. Maalesef yaşamadan bilinmez denilen durum bu evladını bırakıp gelmek çok zor. Benm kızımında 3. günü bugün yoğunbakımda o da antibiyotik tedavisi alıyor ona da 8 gün planlandı. Evet bir süre sonra insan alışıyor gibi geliyor ama hasret aynı kalıyor. Tek teselli dediğin gibi orda daha iyi olucak bakılacak en iyi yerde. Rabbim beterinden korusun diyoruz. Aylarca o kapıyı bekleyen anne babalar var 1 hafta ne ki diyor insanYoğun bakıma süt sağıp göndercem. Yarın öğlen iki de hem oğlumu görüp hem süt getiririm dedim. Sağdıktan sonra buzluğa mı atmam gerek yoksa buzluğun altında ki normal soğutucu kısımda mı nasıl gönderiyorsunuz kızlar
Maşallah sağlıkla götür evine yarın inşallahÖncelikle geçmiş olsun. Çok ama çok zor onu bırakıp gelmek çok zordu eve geldiğim ilk gün uykudan uyanınca kriz geçirircesine ağladım. Sonra alıştım insan herseye alışıyor. Antibiyotik tedavimiz bitti Allah izin verirse yarın çıkacak benim güçlü kuzum. Yinede yarın olmadan inanamıyorum. İnşallah sizinde bir an evvel çıkar bol bol süt sağın.
Hergun yarım saat gittik emzrdim ve bir damla bile olsa sütümü verdim yetmediği yerde mama vermişler ama yapacak bir şey yok yeterki sağlıklı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?