2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Yaaa sen doğum mu yaptın ben kaçırmışım mesajları ya canım benim gözün aydın sezeryana mi döndü rabbim sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin çok çok sevindim canım

hmm evet ozmn daha hırslanabilir,kayınvalıdem bizde kalıyor suan cnkü bebekten cok onunla oynuyor konusuyoruz

Dilos6342 cnm günlerimiz aynı sanada sorayim,bebişin böyle uykuya girerken gözlerini devirip gülüyor mu ya da içli içli ağlıyor mu? bazen bir geliyorum sessiz sessiz ağlıyor miniğim
Evet canım bazen şaşı da yapıyor
Dilos6342 cnm e bebekte eds sistemi satılıyormus instegramda gördüm balligebe diye bir sayfa da hbrın olsun. bebek sondası gbi bir bak istersen
Bi kere denedik canım netten almistim almadı maalesef

Yok canım korkma 12 çok normal dedi doktor. Akrabamız var doktor onu aradım oda değeri normal buldu. Şuan düşmüş sizin değeriniz zaten. Yarın tekrar bakılacak canım inşallah yükselmemiştir bizim kızın

Bizimki Kolları bağlatmıyor ya ben de ayakları da aşırı bol yapıp battaniye sarıyorum göbeğe kadar. Ayakları elleri oynatamadığında uyanıyor.
Keşke alıştırsaydım.
Bizimkinde öyle sorunlar olmadı kuzu ya. Sen Cok dikkat et seninki altına giriyor demek
Ben de yorgan gibi 2 tulum almıştım heyecanla giydirip rahata ermeyi bekliyorum:d

Kızlar doktora gittim bugün.. yarın suni sancı verilecekti doktor herşeyi normal tıbbi olarak beklemekte sıkıntı yok en son pazartesi 8de gel kendi gelmezse dedi yine bekliyorum
Offf hala doğurmamışsınız P pembesakayik
Şaka bi yana bakın su an grupta en heyecanla beklediğim ikiniz varsınız bi sağ Salim doğuraydınız hadi gelin bebikler artık
Minnoşum sağlıkla kavuşun inşallah senim de Bebiş geliyor demek
Kocaeli canım ama 22 derecede bizim evde kutup soğuğu oluyor ben de onu anlamadım ev hiç güneş almıyor hiç. Ve komple kuzey cephe. Evde polar kazak üstü HIrka ile geziyorum ama geçen hafta yan komşuma geçtim sadece tişört ile
Şaka bi yana muhakkak vardır öyle tulumlar biraz ücretleri yüksektir muhtemelen ama vardır yni biraz araştır bakalım Bebiş doğmadan

Biz de bugün 1. Ay aşımızı olduk.
Güneş hanımı tek başıma götürdüm. Yürüme mesafesinde.
Her şeyin yolunda gidip evden çıkmamız 1 saat sürdü sağlık ocağı, eczane ve mini market alışverişi sonrası 1 saatte geldik.
Emzik almayan bebe dışarda ağlama atakları gelince emziğe yapıştı neyse en azından dışarıda tutuyor
Dümdüz yollar ve kaldırımların önemini şimdi daha cok anladım. Bi de kaldırımlardaki rampalar cok mühim

He yaa doğuramadım.. doktorumda diyor sen neden hala doğurmuyorsun diye ağrım var sızım var hastaneye gidince hiçbirşey kalmıyor değişiğim ya.. bugün ama muayene esnasında belime ağrı girdi nasıl sevindim

Aynen senin gibiyim canım doktorun odasına girmeden once kıpır kıpır olan bebe nst de uyudu zorla hateket ettirdim hiç sancı yok pazar günü tekrar acilden girip nst çektircem

Cocuklarini kucagina alan guzel anneler gozunuzaydin ben de bakalim ekim mi kasim annesi mi olacagim cok merak ediyorum..bizim 2.bebegimiz olacak kismetse insallah..ilk cocuklar nasil tepki veriyor kiskanclik var mi
benim kızım 33 aylık her şeyin farkında tabi. önden çok fazla uğraştık hazırlamak için.şimdilik sıkıntı yok gibi bakalım

Amin
Kiz sen dogurursun acilman falan var masallah. Gecen benim doktor da bir hastasina şu gün gel suni sanci verelim demis bebis bir onceki gece gelmis. Boyle diyince korkuyorlar herhalde gelmek istiyorlar diyo. Seninki de pazar gece gelir

Merhaba tekrar. 34 ten beri sancı çekip erken doğum olmasın diye uzandım 37 den sonra sürekli hareket edip çatımın açılması için uğraştım. 39+2 de artık ağrılarım çok arttı ve doktum çatımın hala açılmadığını söyledi. Ultrasonla muayne ettikten sonra boynuna kordon dolandığını gördü o yüzden aşağı inemiyormuş. Sezeryana aldı. Ptesi akşam üstü sezeryanla doğum yaptım. Salı günü hastneden çıktım. Beneğimi sürekli emziriyorum ama galiba sütüm yetmiyormuş. İdrarında pembe leke vardı. Bezini gevşek bağladığımız için kordona sürtmüş ve kanama olmuştu. Bugün doktora götürdük. Sütüm yetmediği için idrarında pembe oluşmuş. Ara doz mama vermemizi söyledi. Göbeği için de pomat tarzı bişeyle kuruması için silmemizi söyledi. Sezeryan epidural oldu. Çok korkarak girdim. İlk ayağa kalkma kısmı biraz zormuş diğer türlü çok şükür iyi geçti. Doğumu bekleyenlere allah kolaylık versin hiçbirşey planla olmuyormuş sezeryan istemiyorum derken mecburen sezeryan oldu.

Ay evet canım ya heyecan bir yandan korkular bir yandan malûm plasenta yakın rahim.agzina bir de suyum fazla normal doğumda bir aksilik olacak diye biraz telaş var. digum korkusu bastı ilk defa beni. Inşallah sağlıkla kavuşur evimize döneriz. Çok zor bir hamilleikti doğum kolay olur insallah

Geçmiş olsun canım sağlıkla kavuşmuşsunuz. Size tavsiyem suyunuzun artması için bol motivasyon, verimli biraz uyku istirahat, dengeli beslenme bol sıvı. En en en önemlisi inanç sütünüzün az olduğunu düsünmeyin. Bebeği veren yaradan sütünü de veriyor. Prolaktin ve oksitosin hormonu psikolojiden çok etkilenir. Lütfen pozitif olun
Evet idrarda kristallenme olabiliyor pembemsi gibi sıvı eksikliğinden. Özellikle gece emzirmeye dikkat edin gece emzirmek meme uyarimi süt üretimini arttırır. Eğer bebeginiz emmiyorsa yeterli miktarda geceleri özellikle her emme sonrası 10 dk sağım yapın. Göreceksiniz sütteki artışı. Mamayı mümkünse biberon dışı bir malzeme ile verin emzik bu dönemde kullanmayın daha sonrasında süt artışını negatif etkiler bu kullanımlar. Her şey daha güzel olacaktır zamanla sadece. Güzel haberlerinizi almak dileğiyle.

Aynen senin gibiyim canım doktorun odasına girmeden once kıpır kıpır olan bebe nst de uyudu zorla hateket ettirdim hiç sancı yok pazar günü tekrar acilden girip nst çektircem
Öyle.. oraya gidince değişiyorlar.. mesela gece 2de gitsem girsem nst yw beni doğuma alırlar ama sabaha yok birşey. Gelecek İnŞAllah harwketleri normal şükür ki bakalım pazartesiye kadar nolacak..
Amin
Kiz sen dogurursun acilman falan var masallah. Gecen benim doktor da bir hastasina şu gün gel suni sanci verelim demis bebis bir onceki gece gelmis. Boyle diyince korkuyorlar herhalde gelmek istiyorlar diyo. Seninki de pazar gece gelir
Ayy inşAllah valla doktorumda alttan muayenede biraz oynadım belki gelir diyor

Kızlar bebeğim sepsis olmuş küveze aldılar en az bir hafta yatacak antibiyotik tedavisi alacakmış. Başta çok ağladım ama sonra sakin kalmam gerektiğini düşündüm sonuçta onun için en iyi yer orası orada çok iyi bakılıyor
D Dilara55333 sizin bebiş ne alemde canım tedavisi nasıl gidiyor

Yoğun bakıma süt sağıp göndercem. Yarın öğlen iki de hem oğlumu görüp hem süt getiririm dedim. Sağdıktan sonra buzluğa mı atmam gerek yoksa buzluğun altında ki normal soğutucu kısımda mı nasıl gönderiyorsunuz kızlar

Öncelikle geçmiş olsun. Çok ama çok zor onu bırakıp gelmek çok zordu eve geldiğim ilk gün uykudan uyanınca kriz geçirircesine ağladım. Sonra alıştım insan herseye alışıyor. Antibiyotik tedavimiz bitti Allah izin verirse yarın çıkacak benim güçlü kuzum. Yinede yarın olmadan inanamıyorum. İnşallah sizinde bir an evvel çıkar bol bol süt sağın.
Hergun yarım saat gittik emzrdim ve bir damla bile olsa sütümü verdim yetmediği yerde mama vermişler ama yapacak bir şey yok yeterki sağlıklı olsun

Ben iki buçuk bazen üç bazen üç buçuk saate bir sagdim.
Sagdigim sütü tupperware şeker kabına koydum.
Orda biriktirdim ertesi günde süt saklama poşetine koyup götürdüm normal buz dolabın altında kaldı orda da zaten ertesi güne kadar o süt çoktan bitmiş oluyordu

Ben oğlumda yarın kundak yapıyodum hafif yan yatırıp üstüne yumoş battaniye koyardım sürekli emzirmeye kalktığım için de üstünü kontrol ederdim.

Canım iki mesajını alıntılamışım toplu yazayım. Çok geçmiş olsun. Maalesef yaşamadan bilinmez denilen durum bu evladını bırakıp gelmek çok zor. Benm kızımında 3. günü bugün yoğunbakımda o da antibiyotik tedavisi alıyor ona da 8 gün planlandı. Evet bir süre sonra insan alışıyor gibi geliyor ama hasret aynı kalıyor. Tek teselli dediğin gibi orda daha iyi olucak bakılacak en iyi yerde. Rabbim beterinden korusun diyoruz. Aylarca o kapıyı bekleyen anne babalar var 1 hafta ne ki diyor insan rabbim minik bedenlerine dayanma gücü ve şifa versin ben sütümü normal dolap gözünde bekletiyorum eşim gidebildiği an yolluyorum dondurmuyorum hiç zaten günlük tüketebileceği kadarı bile çıkaramıyorum ki
Maşallah sağlıkla götür evine yarın inşallah darısı bizlere bekleyen tüm ailelere olsun. Ben kaçırmışım seninki ne zamandır yatıyo neden kaynaklı yattı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…