Aymn canım gece adet sancısı gibi sancılar oluyo gündüz olunca tık yokÖyle.. oraya gidince değişiyorlar.. mesela gece 2de gitsem girsem nst yw beni doğuma alırlar ama sabaha yok birşey. Gelecek İnŞAllah harwketleri normal şükür ki bakalım pazartesiye kadar nolacak..
Ayy inşAllahvalla doktorumda alttan muayenede biraz oynadım belki gelir diyor
Cnm hemşire ayak altını cimcikliyordu o derece uykuAmin minnoşum çok teşekkür ederim.
Geldiğimden beri iki defa emzirebildim, bu nasıl uyku böyle neler yapıyoruz uyandıramıyoruz ama buna da şükür bebeğim.
Geceleri bu kadar uyumaz, sabaha kadar emzirebildiğim kadar emzireceğim inşallah yarın taburcu oluruz.
Bizimkide bağlatmıyor annem bağlayıp kucakta sallayıp uyutuyor bu gece yaka iğnesi olduk beşik var ama içi boşBizimki Kolları bağlatmıyor ya ben de ayakları da aşırı bol yapıp battaniye sarıyorum göbeğe kadar. Ayakları elleri oynatamadığında uyanıyor.
Keşke alıştırsaydım.
Bizimkinde öyle sorunlar olmadı kuzu ya. Sen Cok dikkat et seninki altına giriyor demek
Ben de yorgan gibi 2 tulum almıştım heyecanla giydirip rahata ermeyi bekliyorum:d
Offf hala doğurmamışsınız@pembesakayik
Şaka bi yana bakın su an grupta en heyecanla beklediğim ikiniz varsınız bi sağ Salim doğuraydınızhadi gelin bebikler artık
Minnoşum sağlıkla kavuşun inşallah senim de Bebiş geliyor demek
Kocaeli canım ama 22 derecede bizim evde kutup soğuğu oluyor ben de onu anlamadımev hiç güneş almıyor hiç. Ve komple kuzey cephe. Evde polar kazak üstü HIrka ile geziyorum ama geçen hafta yan komşuma geçtim sadece tişört ile
Şaka bi yana muhakkak vardır öyle tulumlar biraz ücretleri yüksektir muhtemelen ama vardır yni biraz araştır bakalım Bebiş doğmadan
Tek değilmişim.. hareketleri normal çok şükür diyorum pazartesiye kadar yolu var artık nasipAymn canım gece adet sancısı gibi sancılar oluyo gündüz olunca tık yok
Kızlar bebeğim sepsis olmuş küveze aldılar en az bir hafta yatacak antibiyotik tedavisi alacakmış. Başta çok ağladım ama sonra sakin kalmam gerektiğini düşündüm sonuçta onun için en iyi yer orası orada çok iyi bakılıyor
Öncelikle hayırlı olsun canım ve de sonrasında çok geçmiş olsunYoğun bakıma süt sağıp göndercem. Yarın öğlen iki de hem oğlumu görüp hem süt getiririm dedim. Sağdıktan sonra buzluğa mı atmam gerek yoksa buzluğun altında ki normal soğutucu kısımda mı nasıl gönderiyorsunuz kızlar
İnşallah canım tek sıkıntım gün geçtikçe kilo alıyolar doğum daha zor olur dikiş olur korkusu yoksa bu kadar beklemişim bir hafta daha beklerim kızım hergün soruyo anne bugünde mi doğmuyo kardeşim diyeTek değilmişim.. hareketleri normal çok şükür diyorum pazartesiye kadar yolu var artık nasip
Birbasak geçmiş olsun canım tez vakitte düşer evinize dönersiniz İnŞAllah
Yaaa sen doğum mu yaptın ben kaçırmışım mesajları yacanım benim gözün aydın sezeryana mi döndü rabbim sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin çok çok sevindim canım
Merhaba tekrar. 34 ten beri sancı çekip erken doğum olmasın diye uzandım 37 den sonra sürekli hareket edip çatımın açılması için uğraştım. 39+2 de artık ağrılarım çok arttı ve doktum çatımın hala açılmadığını söyledi. Ultrasonla muayne ettikten sonra boynuna kordon dolandığını gördü o yüzden aşağı inemiyormuş. Sezeryana aldı. Ptesi akşam üstü sezeryanla doğum yaptım. Salı günü hastneden çıktım. Beneğimi sürekli emziriyorum ama galiba sütüm yetmiyormuş. İdrarında pembe leke vardı. Bezini gevşek bağladığımız için kordona sürtmüş ve kanama olmuştu. Bugün doktora götürdük. Sütüm yetmediği için idrarında pembe oluşmuş. Ara doz mama vermemizi söyledi. Göbeği için de pomat tarzı bişeyle kuruması için silmemizi söyledi. Sezeryan epidural oldu. Çok korkarak girdim. İlk ayağa kalkma kısmı biraz zormuş diğer türlü çok şükür iyi geçti. Doğumu bekleyenlere allah kolaylık versinhiçbirşey planla olmuyormuş sezeryan istemiyorum derken mecburen sezeryan oldu.
Ne ise yariyorNormal kuru instant maya. Doğum yaptığım günden beri bir kaşık atıyorum ağzıma ardından hemen şu veya komposto.
Canım hayırlı olsunMerhaba tekrar. 34 ten beri sancı çekip erken doğum olmasın diye uzandım 37 den sonra sürekli hareket edip çatımın açılması için uğraştım. 39+2 de artık ağrılarım çok arttı ve doktum çatımın hala açılmadığını söyledi. Ultrasonla muayne ettikten sonra boynuna kordon dolandığını gördü o yüzden aşağı inemiyormuş. Sezeryana aldı. Ptesi akşam üstü sezeryanla doğum yaptım. Salı günü hastneden çıktım. Beneğimi sürekli emziriyorum ama galiba sütüm yetmiyormuş. İdrarında pembe leke vardı. Bezini gevşek bağladığımız için kordona sürtmüş ve kanama olmuştu. Bugün doktora götürdük. Sütüm yetmediği için idrarında pembe oluşmuş. Ara doz mama vermemizi söyledi. Göbeği için de pomat tarzı bişeyle kuruması için silmemizi söyledi. Sezeryan epidural oldu. Çok korkarak girdim. İlk ayağa kalkma kısmı biraz zormuş diğer türlü çok şükür iyi geçti. Doğumu bekleyenlere allah kolaylık versinhiçbirşey planla olmuyormuş sezeryan istemiyorum derken mecburen sezeryan oldu.
Olmaz inşallah kuzum doktorun süreci biliyor sonuçta özellikle plesanta oldukça yükselmişti diye hatırlıyorum. Doktorun özellikle bu konuda risk olduğunu düşünse sanmıyorum ki normal doğum desin. Sen içini ferah tut şimdiden kendini kasma.Ay evet canım ya heyecan bir yandan korkular bir yandan malûm plasenta yakın rahim.agzina bir de suyum fazla normal doğumda bir aksilik olacak diye biraz telaş var. digum korkusu bastı ilk defa beni. Inşallah sağlıkla kavuşur evimize döneriz. Çok zor bir hamilleikti doğum kolay olur insallah
Kuzum çok geçmiş olsun inşallah en kısa sürede iyileşir ve kavuşursunuzKızlar bebeğim sepsis olmuş küveze aldılar en az bir hafta yatacak antibiyotik tedavisi alacakmış. Başta çok ağladım ama sonra sakin kalmam gerektiğini düşündüm sonuçta onun için en iyi yer orası orada çok iyi bakılıyor
D Dilara55333 sizin bebiş ne alemde canım tedavisi nasıl gidiyor
Yarısında ıvır zıvır yarısında da bebeyi reflü yatağında yatırıyorumBizimkide bağlatmıyor annem bağlayıp kucakta sallayıp uyutuyor bu gece yaka iğnesi olduk beşik var ama içi boş
Minnoş uyanmaz çok normal ama bak siz kilo alma aşamasına geçmişsiniz bile maşallah olsun.-Sunshine ne yazıkkkı bebişim sarılık 13.5 çıktı perişanız sütüm var ama uyanmıyor kaşık biberonla yediriyorum pazartesi kontrolu var bebişimin 3600 doğdu 3300 çıktık hastaneden bugün 3450 çıktı kilosu ama sarılığımız var
Düzelttim çiçeğim
Bu o kadar stresli bir şeymişki doğurduktan sonra bi süre daha her tuvalette anlık endişeler duymuştumBu çiş nöbetleri kafayı yediricek kızlar durumlar nasıl sizde yapıyorum sıkışmış bir şekilde kalkıyorum bı o kadarda ayakta gidiyor her gün su mu diye bakmak tan helak oluyorum
Ayy hadi Rabbim kolaylaştırsın inşallah şafak sayarı başlatabiliriiz su gibi doğumu olsun kolaylıklaMerhabalar
4 kasim a dogumu baslatmak icin randevu verdiler , beni bir heyecan aldi
Normal dogum baslamasi icin rahmi yumusatici ilac suruceklermis, etki etmesi 1-2 gun suruyormus. Insallah suni sanciya gerek kalmadan ise yarar bu islem .
eger acilma olmazsa, sezeryan olacagim. Hala muallakda hersey
sagol kuzumAyy hadi Rabbim kolaylaştırsın inşallah şafak sayarı başlatabiliriiz su gibi doğumu olsun kolaylıkla
Ne ise yariyor
sagol kuzumhem heyecan hem bir duygu seli aldi beni tarih soylenince
Ben oğlumda yarın kundak yapıyodum hafif yan yatırıp üstüne yumoş battaniye koyardım sürekli emzirmeye kalktığım için de üstünü kontrol ederdim.
Canım iki mesajını alıntılamışım toplu yazayım. Çok geçmiş olsun. Maalesef yaşamadan bilinmez denilen durum bu evladını bırakıp gelmek çok zor. Benm kızımında 3. günü bugün yoğunbakımda o da antibiyotik tedavisi alıyor ona da 8 gün planlandı. Evet bir süre sonra insan alışıyor gibi geliyor ama hasret aynı kalıyor. Tek teselli dediğin gibi orda daha iyi olucak bakılacak en iyi yerde. Rabbim beterinden korusun diyoruz. Aylarca o kapıyı bekleyen anne babalar var 1 hafta ne ki diyor insanrabbim minik bedenlerine dayanma gücü ve şifa versin ben sütümü normal dolap gözünde bekletiyorum eşim gidebildiği an yolluyorum dondurmuyorum hiç zaten günlük tüketebileceği kadarı bile çıkaramıyorum ki
Maşallah sağlıkla götür evine yarın inşallahdarısı bizlere bekleyen tüm ailelere olsun. Ben kaçırmışım seninki ne zamandır yatıyo neden kaynaklı yattı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?