2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
bana simdi hile hicbirsey yaptirmiyorlar canim tansiyonum etkilenir diye. O gun hele hic bisi yaptirmazlar , nst de kesin gecer benimde

ekleyebiliriz tabloya 3.650 doğdu. 50 cm

Yemeğe çok dikkat etmek gerekiyormuş süt için. Çocuğuma süt gelip işe yaramayacağını düşünmemiştim. Her saat başı ağzıma bişeyler atıyorum. Dikişler karnım gerçekten sırf süt için umursamıyorum. Çok garip bir duygu insan neler yapıyor. Allah herkesin evladına sağlık versin

Ahh o soru yavrum helak oldu resmen benimde. bugün de mi doğmadı anne diyor haftasonu doğsun artık.. çarşamba günü servis saatinde dışarda değildim tammkapıyı açtım geldi. Off dedi bende seni görmeyince hastaneye gittin sandım diyor.. geç olsun güç olmasın tek avazda kurtulalım İnŞAllah doğurmayanlar olarak..
Amin amin amin çok geçmiş olsun inşAllah tez vakitte toparlarsınız evinize geçersiniz

Hastanede ilk gece yanımda yatıyor anne yanının içinde nasıl ağladı bir anda içim gitti kalkıp alamadım annemle eşim yanımdaydı refekatci olarak ikisine birden bağırıyorum uyandırmaya çalısıyorum. Birileri gelip kucağıma versin diye bekledim öyle o an çok kötü oldum. Ondan sonra o güç geldi zaten. Bende öyle yemek konusunda her seferinde yiyoeum bir şeyler bakalım gelecek minik kuşlarımızın rızkı insallah

Bu çiş nöbetleri kafayı yediricek kızlar durumlar nasıl sizde yapıyorum sıkışmış bir şekilde kalkıyorum bı o kadarda ayakta gidiyor her gün su mu diye bakmak tan helak oluyorum

Takibini güzel yap kuzum az kaldıı az Allahın izniyle geliyor minikler hep

Gelecek inşAllah Allahın izniyle

Yarın güzel haberlerini alalım insallah canım miniğin kucağında evine girmek nasip olsuun

Hayyal yarıın kanguru günü değil mii. Yazmıyorum ama aklımdasın hep girince hep senin mesajlarını arıyoruum naptılar diyee

Kızlar geçmiş olsun Rabbim bebeklerinize şifa versib insallah En yakın zamanda güzel haberler vermek nasip olsun

İnşallah canım yarım saattir sancılarım var uygulama hastaneye gidin diyo gitsem mi bilemedim takip ediyorum şimdilik

Ayyy ekim annesi olamayacak mısın sen minnoşum hayırlı olsun inşallah
ye iç boşver boşver hizmet edenin olması güzel
Sen hariç etrafındaki herkesin lohusa olduğu evrene hoş geldin
ekleyebiliriz tabloya 3.650 doğdu. 50 cm

Hayırlı sabahlar cümleten.. sanırım artık bemde son dönemece girdim. Pembe lekeyi gördüm.. Allah nasip ederse 2 güne kadar bebeğimi kucağıma alırım inşAllah dua edin kızlar
Oley be hadi inşallah
İnşallah canım yarım saattir sancılarım var uygulama hastaneye gidin diyo gitsem mi bilemedim takip ediyorum şimdilik
Tam gününde geliyor demek kolay olsun inşallah

Oy ben buna niye ağladım bu kadar Allah hepimize güç kuvvet versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…