bana simdi hile hicbirsey yaptirmiyorlar canim tansiyonum etkilenir diye. O gun hele hic bisi yaptirmazlar , nst de kesin gecer benimdeAy doğum yaptıktan sonra düşündüğümmi tek şey tarihi belli değilmiş iyi ki olduu. Kavuşmak bambaşka bir duyguu ama hani şu tarihten gelecek deseler nasıl hissederdim bilmiyoruum. Rahim yumuşatıcı olayından sonra bool bol yürü canım squat ve merdiven inip çıkma. Bana rahim yumuşatıcı sürdüklerinde ısrarla yürümeme izin vermeyip nts ye bağladıkları için sıkıntı oldu arada kavga cıkarıp eşimle doğumhanenin ortak alanında bulusup squat yürüme çömelme vs yaptıgımda yarım cm acılmalarım oldu. İster normal ister sezeryan olsun hareket olmadan doğum olmuyormuş. İş doğum anında da hareket değilmiş öncesi sonrası ne kadar hareketiysen üstesinden gelmeside o kadar kolay oluyormus
Canım hayırlı olsunnasipten öte yol yok ameliyat iyi geçtiyse acısı sancısı da kısa sürede geçiyor hem annelikle gelen bir yiğitlik oluyor toparlıyorsun hızla
Oğlunun sağ Salim doğmasına cok sevindim. Kordon diyince insan geriliyor biraz
İdrarda pembelik olabilir benim İlk günden sütüm inmişti ve 9 kakalı-idrarlı bez almamıza rağmen 2. Gün 2 kere pembelik ve kristallik görmüştük. Endişe etme lütfen hormonal de olabiliyorHemen toparlar inşallah
Bebiş şimdi nasıl? ne kadar doğdu bakalım ekleyelim mi tabloya
Olmaz inşallah kuzum doktorun süreci biliyor sonuçta özellikle plesanta oldukça yükselmişti diye hatırlıyorum. Doktorun özellikle bu konuda risk olduğunu düşünse sanmıyorum ki normal doğum desin. Sen içini ferah tut şimdiden kendini kasma.
Ara ara gel kafanı dağıt bak böyle
Dediğin gibi allahım kolay bir doğumla mükafatlandırsın inşallah.
Evdeki en küçük minnoş napıyor? aklı eriyor mu kardeş geleceğine
Kuzum çok geçmiş olsun inşallah en kısa sürede iyileşir ve kavuşursunuz
Yarısında ıvır zıvır yarısında da bebeyi reflü yatağında yatırıyorumben genelde o yatakta emziriyorum orada uykuya dalıyor o yüzden uykuya geçirmek için ekstra kucakta uğraşmam pek gerekmiyor şımarmıyorsa eğer
Minnoş uyanmaz çok normal ama bak siz kilo alma aşamasına geçmişsiniz bile maşallah olsun.
Sarılık başımızın belası zaten. Uyandırma yöntemlerini her gün konuşuyoruz şahsen en iyi çözümü bebeyi soyup eklemleri arasına ıslak pamuk koymakta bulmuştum.
Topuğu çimdiklemek acıtmak uyandırmıyordu bile.
Bi de memeyi emmese de bile serçe parmağını emdirerek enjektörle beslemeyi düşündün mü? hem aktif emer. Sarılık dönemimde memeyi emdirmekten daha kolay oluyor
Düzelttim çiçeğimVaktini bekler inşallah iyi olmuş
Bu o kadar stresli bir şeymişki doğurduktan sonra bi süre daha her tuvalette anlık endişeler duymuştumartık hamile olmadığımı hatırlayıp oh çekiyordum. Sancılardan acılardan neler çekiyormuşuz ayrıca hepiniz kolayca bitirin süreçlerinizi inşallah
Yemeğe çok dikkat etmek gerekiyormuş süt için. Çocuğuma süt gelip işe yaramayacağını düşünmemiştim. Her saat başı ağzıma bişeyler atıyorum. Dikişler karnım gerçekten sırf süt için umursamıyorum. Çok garip bir duygu insan neler yapıyor. Allah herkesin evladına sağlık versinEvet kuzum doğum oldu miniğim yanımda bugün eve geldik çok şükür
Allah analı babalı büyütsün canım. Evet ilk ayağa kalkarken dedim ki ben sanırım bir daha eskisi gibi olamıycam ama çok şükür bugün daha 2. Gün ama kendi kendime bir şeyler yapmaya başladım. Sütüm hala gelmedi kafamda gelmeyecek diye şartlamıyorum bebeğime rızkını ver diye dua ediyorum hep. Bugün eve gelince daha tam duş alamadım 5. Günden sonra yıkanmamı söylediler ama lavobada gögsüme ılık suyla masaj yapıp elektrikli pompayla sağım yaptım burdan bir arkadaş tavsiye etmişti yapışkanlı şeffaf renk gibi bir şey geldi. Devamıda gelecek inşallah
Ahh o soruİnşallah canım tek sıkıntım gün geçtikçe kilo alıyolar doğum daha zor olur dikiş olur korkusu yoksa bu kadar beklemişim bir hafta daha beklerim kızım hergün soruyo anne bugünde mi doğmuyo kardeşim diye
Amin amin aminAnne karnında kaka yaptı canım doğdu içi temizlendi hersey yolunda idi.
Ama sık sık tükürür gibi oluyordu normal dediler Nyse gece tükürügunu yuttu morardi boğuldu Dr lar geldi takip edilecek dedi bu olay tekrarladi
Gece yanımda kaldı sabah akciğer grafiğisi çekildi haiff enfeksiyon var bir hafta kalacak dediler. Muhtemelen kaka dan dolayı enfeksiyon kaptı. Kaka yedimi kaka dan etkilendimi orasını bilmiyorum Dr etkiledi kaka yeme yok dedi ama maalesef kimseye inancım kalmadı
Dilerim tüm bebeler saglikla sihhatle evine gelir
Dediğim gibi ilk günler çok zordu ağlamaktan mahvoldum. Battaniyesine sarıldım derken zaman geçti yarın çıkmasını dört gözle bekliyorum dua istiyorum herkesten. Eğer çıkmazsa çok büyük hayal kırıklığı olacak.
Dikişmle hergun onca yolu yavrumu yarım saat emzirmek için gidiyorm ki bazen emmiyor. 40+3 de normal doğum yaptım. Öyle işte Allah hepsine şifa versin bu mübarek gecede
Hastanede ilk gece yanımda yatıyor anne yanının içinde nasıl ağladı bir anda içim gitti kalkıp alamadım annemle eşim yanımdaydı refekatci olarak ikisine birden bağırıyorum uyandırmaya çalısıyorum. Birileri gelip kucağıma versin diye bekledim öyle o an çok kötü oldum. Ondan sonra o güç geldi zaten. Bende öyle yemek konusunda her seferinde yiyoeum bir şeyler bakalım gelecek minik kuşlarımızın rızkı insallahYemeğe çok dikkat etmek gerekiyormuş süt için. Çocuğuma süt gelip işe yaramayacağını düşünmemiştim. Her saat başı ağzıma bişeyler atıyorum. Dikişler karnım gerçekten sırf süt için umursamıyorum. Çok garip bir duygu insan neler yapıyor. Allah herkesin evladına sağlık versin
Bu çiş nöbetleri kafayı yediricek kızlar durumlar nasıl sizde yapıyorum sıkışmış bir şekilde kalkıyorum bı o kadarda ayakta gidiyor her gün su mu diye bakmak tan helak oluyorum
Gelecek inşAllah Allahın izniyleHastanede ilk gece yanımda yatıyor anne yanının içinde nasıl ağladı bir anda içim gitti kalkıp alamadım annemle eşim yanımdaydı refekatci olarak ikisine birden bağırıyorum uyandırmaya çalısıyorum. Birileri gelip kucağıma versin diye bekledim öyle o an çok kötü oldum. Ondan sonra o güç geldi zaten. Bende öyle yemek konusunda her seferinde yiyoeum bir şeyler bakalım gelecek minik kuşlarımızın rızkı insallah
Anne karnında kaka yaptı canım doğdu içi temizlendi hersey yolunda idi.
Ama sık sık tükürür gibi oluyordu normal dediler Nyse gece tükürügunu yuttu morardi boğuldu Dr lar geldi takip edilecek dedi bu olay tekrarladi
Gece yanımda kaldı sabah akciğer grafiğisi çekildi haiff enfeksiyon var bir hafta kalacak dediler. Muhtemelen kaka dan dolayı enfeksiyon kaptı. Kaka yedimi kaka dan etkilendimi orasını bilmiyorum Dr etkiledi kaka yeme yok dedi ama maalesef kimseye inancım kalmadı
Dilerim tüm bebeler saglikla sihhatle evine gelir
Dediğim gibi ilk günler çok zordu ağlamaktan mahvoldum. Battaniyesine sarıldım derken zaman geçti yarın çıkmasını dört gözle bekliyorum dua istiyorum herkesten. Eğer çıkmazsa çok büyük hayal kırıklığı olacak.
Dikişmle hergun onca yolu yavrumu yarım saat emzirmek için gidiyorm ki bazen emmiyor. 40+3 de normal doğum yaptım. Öyle işte Allah hepsine şifa versin bu mübarek gecede
Bu biziz gerçekten
Kızlar bebeğim sepsis olmuş küveze aldılar en az bir hafta yatacak antibiyotik tedavisi alacakmış. Başta çok ağladım ama sonra sakin kalmam gerektiğini düşündüm sonuçta onun için en iyi yer orası orada çok iyi bakılıyor
@Dilara55333 sizin bebiş ne alemde canım tedavisi nasıl gidiyor
-Sunshine ne yazıkkkı bebişim sarılık 13.5 çıktı perişanız sütüm var ama uyanmıyor kaşık biberonla yediriyorum pazartesi kontrolu var bebişimin 3600 doğdu 3300 çıktık hastaneden bugün 3450 çıktı kilosu ama sarılığımız var
Bu biziz gerçektentelefonlara bakasım gelmiyor artık
Gozun aydin canim allah anali babali buyutsun omru bereketli olsun bol bol sjtun olsun bebise insallahdarisi hepimizin basina
İnşallah canım yarım saattir sancılarım var uygulama hastaneye gidin diyo gitsem mi bilemedim takip ediyorum şimdilikAhh o soruyavrum helak oldu resmen benimde. bugün de mi doğmadı anne diyor haftasonu doğsun artık.. çarşamba günü servis saatinde dışarda değildim tammkapıyı açtım geldi. Off dedi bende seni görmeyince hastaneye gittin sandım diyor.. geç olsun güç olmasın tek avazda kurtulalım İnŞAllah doğurmayanlar olarak..
Amin amin aminçok geçmiş olsun inşAllah tez vakitte toparlarsınız evinize geçersiniz
Ayyy ekim annesi olamayacak mısın senMerhabalar
4 kasim a dogumu baslatmak icin randevu verdiler , beni bir heyecan aldi
Normal dogum baslamasi icin rahmi yumusatici ilac suruceklermis, etki etmesi 1-2 gun suruyormus. Insallah suni sanciya gerek kalmadan ise yarar bu islem .
eger acilma olmazsa, sezeryan olacagim. Hala muallakda hersey
Sakiin kalmak bencee sabahtan beri bir şeyler yiyip içmekten kusacaam artık. Her arayan bir tarif veriyor kocamda dahil herkes ağzıma bir şeyler tepmeye çalışıyor. En son birisi dereotu tabağı getirirken birisi yanında kızılcık şerbeti geçirmişti bir arada yediimartık gülmeye vurdum bir şey diyince sanki onlar lohusaymış gibi bide trip yiiyorum. Ama en güzel aşamasıı süt yapıyor diye bissürü şey yemek midemi bozdu bir miktar sezonun 2. Günü çok rahat tuvalete çıktım Birileri dediğim eşim annem eşimin annesi bu arada ha gidip şimdide mayayı deniycem kendi öz idaremlee
ekleyebiliriz tabloya 3.650 doğdu. 50 cm
Oley beHayırlı sabahlar cümleten.. sanırım artık bemde son dönemece girdim. Pembe lekeyi gördüm.. Allah nasip ederse 2 güne kadar bebeğimi kucağıma alırım inşAllahdua edin kızlar
Tam gününde geliyor demekİnşallah canım yarım saattir sancılarım var uygulama hastaneye gidin diyo gitsem mi bilemedim takip ediyorum şimdilik
Canımm, sonunda tarih almışsın çok sevindimsagol kuzumhem heyecan hem bir duygu seli aldi beni tarih soylenince
Oy ben buna niye ağladım bu kadarHastanede ilk gece yanımda yatıyor anne yanının içinde nasıl ağladı bir anda içim gitti kalkıp alamadım annemle eşim yanımdaydı refekatci olarak ikisine birden bağırıyorum uyandırmaya çalısıyorum. Birileri gelip kucağıma versin diye bekledim öyle o an çok kötü oldum. Ondan sonra o güç geldi zaten. Bende öyle yemek konusunda her seferinde yiyoeum bir şeyler bakalım gelecek minik kuşlarımızın rızkı insallah
evet herkesin tecrubesinden faydalanicam insallahCanımm, sonunda tarih almışsın çok sevindimEn son olmak iyidir, herkesin yaşadıkları sana yol gösterecek Sağlıkla al kucağına inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?