2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .

Ay valla sorma dün eşimle annem bir yere gitt yolda şey demiş sanki onu ben büyütmedim oda dahil 4 çocuk büyüttüm ben diye kız bir şey desem bide tamam diycem sadece ağladıgı zaman benden birileri almaya çalısında tepki koyuyorum yoksa bir şey de demiyorum hayıır düşün en son şöyle parmagımın ucuna şekerli suyu sürüp ben damlatcam ağzına onlar durduruyor
Oy ben buna niye ağladım bu kadar Allah hepimize güç kuvvet versin
Amiin kuzum amiin Veriyot ama çok şükür Rabbim

Oley be hadi inşallah
Sabah anneme dedim anne o pembelik göründü artık eminim diye doğurana kadar kimse inanmayacak anam bana
İşin şakası gırgırı bir yana tabi.. hayırla gelsinler sağlıklı gelsinler inşAllah
Dün gece mama verip uyutup yatağına koydum. Su içiyim tuvalete gidiyim diye kalktım giderken karnımı sevdim istemsiz
Di mi dün karnımı izliyorum gece eşimde spor yapıyordu ya hayatım şunun oynamasına bakar mısın o kadar güzel bir duyguki karnında bir canlının oynaması falan (bir insanın başına kaç kez gelirki zaten hamilelik) oda diyorki korkunç değil mi içinde birşey kımıldıyor hiçte değil dedim çok güzel bir duygu anlayamıyor tabi.. o karındaki boşluğu hissedeceğiz evet

Yanlış alarm galiba kalkıp bi ortalığı gozden geçireyim dedim sancı gitti gibi

Yok yavrum evde azıcık iş yapayım dedim kalktım ağrı kaçtı bendede sancı olmazsa pazar tekrar gitcem
Ara ara yoklayacaktır artık yaa bende banyo lavabosu falan yıkadım şimdi bebeğin yatağına falan baktım nevresimleri mi değiştirsem diyorum da ona gücüm yetmeyebilir bakalım.. kahverengimsi akıntıda gelmiş az önce bebeğin hareketlerine odaklıyım açıkcası nolur nolmaz diye..

Çok çok geçmiş olsun. Doğuştan güçlü savaşçı onlar eminim bizden daha güçlüler. İçini karartma alırsın kuzunu bugün inşallah haber ver bize evine o mis koku dolduğunda dualarım sizinle

Bende mi sıkıntı var diyodum ama bütün ev hanımları boyle demekki sancı gelirse ev toplu olsun derdinde bide benim kaynanam gelecek kıza bakmaya tabi oda daha onemli bir işi olmayıp gelirse ev topku olsun da bişey demesin sonra lohusa lohusa cinlerimi tepeme çıkarmasın bu ara çok fena sinirlerimi bozdu zaten sessiz sakin kalmaya çalışıyorum fena patlarım

İshalde var kalktığımdan beri acaba diyorum ishal sancısıyla mı karıştırıyorum ama adet sancısı gibi soluma yattım yine hafif hafif başladı gibi off ne zor bişeymiş ya

Yani böyle söyleyince benim kaynanam yaşasa nasıl olurdu diye düşünüyorum niye böyle yapıyorlarki anlam veremiyorum gerçekten.. sen doğum yapacaksın sakin kalmaya çalış bebeğin için.

Annem yanımda benimde kadın 1 ay önce geldi erken doğum riski var diye bide kırkımı çıkaracak burda.. Ev toplu olsun onunla uğraşmayalım derdindeyiz bizde..

İshalde var kalktığımdan beri acaba diyorum ishal sancısıyla mı karıştırıyorum ama adet sancısı gibi soluma yattım yine hafif hafif başladı gibi off ne zor bişeymiş ya
Senin diğer doğumun nasıldı? Doğum öncesi ishal olanlat oldu burda canım.. kendimizi dinlemekten helak olcaz yaa..

Benimkide 2 gün önce geldi istanbuldan 4 tane bekar katdeşimi bırakıp ama kaynanam bi kocasını bırakıp gelemedi geçen gün resti çektim geliyo musun gelmiuosan annemi çağırcam korkuyorum artık tek gitmek istemiyorum hastaneye diye dün hastaneden çıkınca aradım bişey yok daha diye kaxın seviniyo resmen sancım yok diye çocuk oluncada elinden bırakmaz böyle sMimiyetsizliklete ayar oluyorum boşuna dememişler ağlarsa anam ağlar diye

Senin diğer doğumun nasıldı? Doğum öncesi ishal olanlat oldu burda canım.. kendimizi dinlemekten helak olcaz yaa..
Normal ama sıfır sancıyla nişan vs gormeden gittin 1 cm açıklıkla suni verdiler onunda üstünden 5 yıl geçti hiç hatırlamıyorum nadıl olduğunu

El olsa Bu kadar olmaz dersin işte.. eşin arasaydı bari ana gel artık diye. Bende şuan haftasonu doğsa da çocuk rezil olmasa düşünüyorum. Hastanede annem kalır eşim çocukla kalır okula gönderme derdi olmaz mantığı var bakalım ne yapacak paşamız.

Normal ama sıfır sancıyla nişan vs gormeden gittin 1 cm açıklıkla suni verdiler onunda üstünden 5 yıl geçti hiç hatırlamıyorum nadıl olduğunu

Ben gibi benim suyum gelmişti suni sancıyı verdiler 8.5 sene geçti hiç hatırlamıyorum.. sancı nasıl birşey bilmiyorum annem anlatıyor işte.. inşAllah bunda kendi sancımızla doğururuz daha kolay olduğunu söylüyor herkes

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…