2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Biliyo kaç kere dedik doğum vakti gelecekmiş hanımefendi

Ufaklık ismiyle gelip sesleniyor kardeşine öpüyor onun beşiğini sallıyor ben de hamile kadınların videolarını gösteriyorum bak ablanın karnında bebek var aaaaa bak bebek çıkmış gelmiş diyorum. Senin de kardeşin olacak diyorum. Benim de gobusumde bebek var diyorum. Sevecek mısın onu diyorum hıhı diyor. Şimdi sana gelirken ne alsin diyoruz bebek istiyormus. Onun da poposu pişik oldu onunla bogusuyoruz 2 gündür nasil evde bırakıp gidicem ağlayıp duruyorum. Hicbir krem etki etmiyor suyla temizliyorum havalandiriyorum yok iyilesmiyorne inatci bir pisikmis.
Sabah doktora gidicem yarin heyecan bastı.
Aldığım.sepet beşiğin iç yatağı pek ince geldi reflu yatağı alalım dedim eşime. Şimdi eşim onu almaya gitti bakalım. Kayma oluyormuş yorumları hep olumsuz bir çok modelin kafam karmakarışık. Böyle bulut üstünde hayal aleminde hissediyorum kendimi yarin yeniden anne olacağım Allahın izniyle.

Kızlarr ben doğurdum aniden gelen sancılar ve su sızıntısı ile hastaneye geldik meğer oğlum geliyormuş
Sabah 4.45te aramıza katıldı miniğim 3130 gr 52 cm
Çekilen herşeye değer ne güzel bir duyguymuş
Biraz ağrılı oldu sürecin tamamını anlatıcam size şimdilik oğlumla emişiyoruz

Eklentiler

• C9D63DFF-6D47-40AB-A82B-009312E54E3D.webp
    36,1 KB · Görüntüleme: 156

Gözün aydın canım

Canım hayır olsun

Çok şaşırdım ve sevindim yazamamisim. Hayırlı olsun canım

Merhaba kızlar benim de 25 ekime sezeryan için gün verdi doktor ancak 20 Ekim'de bir randevum daha var bebek kanala girmiş görünüyor ancak ilk çocuk sezeryan olduğundan bu öyle olacak inşallah sağlıkla doğar acaba kendiliğinden normal doğum başlar mi başına böyle bir durum gelen varmı merak ediyorum çünkü normal doğarsa anne için riskli diye biliyorum ve korkuyorum açıkçası

Nurcum maşallah ne güzelsiniz gözün Aydın ekim anneleri gittikçe çoğalıyor

Hayyal yarıın kanguru günü değil mii. Yazmıyorum ama aklımdasın hep girince hep senin mesajlarını arıyoruum naptılar diyee
Hope um kucaklaşma seansları emişme seansına dönüşüverdi oğlumu salı günü emzirdim ilk defa bundan sonra böyle olacakmış söylemlere göre. Doktor dün telefonda artık kilosunu beklediklerini söyledi

Amannn ne diyorsun sen maşallah canım beniim sağlıkla büyür Mehmet paşayıı. Kavuşmalar biraz sancılı ama sonu çok güzel Sütün bol ve şifalı olsun yavru kuşa sürecini bekliyoruz

Kizlar sanciyi tam nerede hissediyorsunuz? Neye benziyor?

Suni almıştım canım ben kasıklarımdaydı ağrı beniim ve hani birden giren keskin bir ağrıydı geçiyordu sonra tekrar giriyordu. O sancının sıklıgı artınca belime vurmaya başlamıştı

gozun aydin canim.

Canım benim ne güzel haberler veriyorsun öyle teninden gögsünden emecek daha çabuk kilo alır emin ol birbirinize temas ettikce her şey yoluna girecek ay çok mutlu oldum

Oğluşuma yatış verildi, sarılığı 18’e yükselmiş. Evde süt sağıp gönderiyorum, pek iyi değilim minnoşum.
Çok geçmiş olsun bir an evvel sağlıkla kavuşun inşallah
Aynen öyle canım her ziyarete giren ağlayarak çıkıyor ilk bıraktığımda ağzım yüzüm ağlamaktan şişti konuşamıyordum bile ama sonra sakinleşiyorsun dediğin gibi analar babalar süresiz bekliyorlar sabretmek lazım
Allah kavuşmayı nasip etsin inşallah bebeşinle 3 gün bitmiş bile seninki neden antibiyotik tedavisi görüyor? Bir sağımda ne kadar süt çıkıyor canım ben de bilmiyorum ki az çok gönderiyorum anne sütüyle daha çabuk toparlarlar inşallah
Çok teşekkür ederim canım sizin için de günler su gibi aksın kavuşun yavrunla
Öyle yapayım sağol canım

Aaa sürpriz yapmış ne güzel Hayırlı uğurlu olsun analababalı sağlıkla sıhhatle büyüsün inşallah

Ya kızlar kimler doğurdu ne oldu hiç bakamıyorum şansa denk gelirsem yazıyorum
Doğuranlara hayırlı olsun inşallah
Yavrularından ayrılan annelerde bebeleri ile kavuşsun inşallah

maşallah canım sağlıkla büyüsün oğluşun sana da çok geçmiş olsun

Canim bebisinin kilosuda iyi nasil farkettin sariligi. Bizim 3670 dogdu, 3380 dustu sonra geri 3640 cikti bu sabah. Sariliktan bahsetmediler. Rengi mi sarardi? Acaba diyorum bisey mi kaciriyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…