Biliyo kaç kere dedik doğum vakti gelecekmiş hanımefendiEl olsa Bu kadar olmaz dersin işte.. eşin arasaydı bari ana gel artık diye. Bende şuan haftasonu doğsa da çocuk rezil olmasa düşünüyorum. Hastanede annem kalır eşim çocukla kalır okula gönderme derdi olmaz mantığı var bakalım ne yapacak paşamız.
Ufaklık ismiyle gelip sesleniyor kardeşine öpüyor onun beşiğini sallıyor ben de hamile kadınların videolarını gösteriyorum bak ablanın karnında bebek var aaaaa bak bebek çıkmış gelmiş diyorum. Senin de kardeşin olacak diyorum. Benim de gobusumde bebek var diyorum. Sevecek mısın onu diyorum hıhı diyor. Şimdi sana gelirken ne alsin diyoruz bebek istiyormus. Onun da poposu pişik oldu onunla bogusuyoruz 2 gündür nasil evde bırakıp gidicem ağlayıp duruyorum. Hicbir krem etki etmiyor suyla temizliyorum havalandiriyorum yok iyilesmiyorne inatci bir pisikmis.Canım hayırlı olsunnasipten öte yol yok ameliyat iyi geçtiyse acısı sancısı da kısa sürede geçiyor hem annelikle gelen bir yiğitlik oluyor toparlıyorsun hızla
Oğlunun sağ Salim doğmasına cok sevindim. Kordon diyince insan geriliyor biraz
İdrarda pembelik olabilir benim İlk günden sütüm inmişti ve 9 kakalı-idrarlı bez almamıza rağmen 2. Gün 2 kere pembelik ve kristallik görmüştük. Endişe etme lütfen hormonal de olabiliyorHemen toparlar inşallah
Bebiş şimdi nasıl? ne kadar doğdu bakalım ekleyelim mi tabloya
Olmaz inşallah kuzum doktorun süreci biliyor sonuçta özellikle plesanta oldukça yükselmişti diye hatırlıyorum. Doktorun özellikle bu konuda risk olduğunu düşünse sanmıyorum ki normal doğum desin. Sen içini ferah tut şimdiden kendini kasma.
Ara ara gel kafanı dağıt bak böyle
Dediğin gibi allahım kolay bir doğumla mükafatlandırsın inşallah.
Evdeki en küçük minnoş napıyor? aklı eriyor mu kardeş geleceğine
Kuzum çok geçmiş olsun inşallah en kısa sürede iyileşir ve kavuşursunuz
Yarısında ıvır zıvır yarısında da bebeyi reflü yatağında yatırıyorumben genelde o yatakta emziriyorum orada uykuya dalıyor o yüzden uykuya geçirmek için ekstra kucakta uğraşmam pek gerekmiyor şımarmıyorsa eğer
Minnoş uyanmaz çok normal ama bak siz kilo alma aşamasına geçmişsiniz bile maşallah olsun.
Sarılık başımızın belası zaten. Uyandırma yöntemlerini her gün konuşuyoruz şahsen en iyi çözümü bebeyi soyup eklemleri arasına ıslak pamuk koymakta bulmuştum.
Topuğu çimdiklemek acıtmak uyandırmıyordu bile.
Bi de memeyi emmese de bile serçe parmağını emdirerek enjektörle beslemeyi düşündün mü? hem aktif emer. Sarılık dönemimde memeyi emdirmekten daha kolay oluyor
Düzelttim çiçeğimVaktini bekler inşallah iyi olmuş
Bu o kadar stresli bir şeymişki doğurduktan sonra bi süre daha her tuvalette anlık endişeler duymuştumartık hamile olmadığımı hatırlayıp oh çekiyordum. Sancılardan acılardan neler çekiyormuşuz ayrıca hepiniz kolayca bitirin süreçlerinizi inşallah
Kızlarr ben doğurdum aniden gelen sancılar ve su sızıntısı ile hastaneye geldik meğer oğlum geliyormuş
Sabah 4.45te aramıza katıldı miniğim 3130 gr 52 cm
Çekilen herşeye değer ne güzel bir duyguymuş
Biraz ağrılı oldu sürecin tamamını anlatıcam size şimdilik oğlumla emişiyoruz
Canım hayır olsunKızlarr ben doğurdum aniden gelen sancılar ve su sızıntısı ile hastaneye geldik meğer oğlum geliyormuş
Çok şaşırdım ve sevindim yazamamisim. Hayırlı olsun canımKızlarr ben doğurdum aniden gelen sancılar ve su sızıntısı ile hastaneye geldik meğer oğlum geliyormuş
Nurcum maşallah ne güzelsinizKızlarr ben doğurdum aniden gelen sancılar ve su sızıntısı ile hastaneye geldik meğer oğlum geliyormuş
Hope umHayyal yarıın kanguru günü değil mii. Yazmıyorum ama aklımdasın hep girince hep senin mesajlarını arıyoruum naptılar diyee
Kızlarr ben doğurdum aniden gelen sancılar ve su sızıntısı ile hastaneye geldik meğer oğlum geliyormuş
Kizlar sanciyi tam nerede hissediyorsunuz? Neye benziyor?
gozun aydin canim.Kızlarr ben doğurdum aniden gelen sancılar ve su sızıntısı ile hastaneye geldik meğer oğlum geliyormuş
Hope umkucaklaşma seansları emişme seansına dönüşüverdi oğlumu salı günü emzirdim ilk defa bundan sonra böyle olacakmış söylemlere göre. Doktor dün telefonda artık kilosunu beklediklerini söyledi
Çok geçmiş olsun bir an evvel sağlıkla kavuşun inşallahOğluşuma yatış verildi, sarılığı 18’e yükselmiş.Evde süt sağıp gönderiyorum, pek iyi değilim minnoşum.
Aynen öyle canım her ziyarete giren ağlayarak çıkıyor ilk bıraktığımda ağzım yüzüm ağlamaktan şişti konuşamıyordum bile ama sonra sakinleşiyorsun dediğin gibi analar babalar süresiz bekliyorlar sabretmek lazımBen oğlumda yarın kundak yapıyodum hafif yan yatırıp üstüne yumoş battaniye koyardım sürekli emzirmeye kalktığım için de üstünü kontrol ederdim.
Canım iki mesajını alıntılamışım toplu yazayım. Çok geçmiş olsun. Maalesef yaşamadan bilinmez denilen durum bu evladını bırakıp gelmek çok zor. Benm kızımında 3. günü bugün yoğunbakımda o da antibiyotik tedavisi alıyor ona da 8 gün planlandı. Evet bir süre sonra insan alışıyor gibi geliyor ama hasret aynı kalıyor. Tek teselli dediğin gibi orda daha iyi olucak bakılacak en iyi yerde. Rabbim beterinden korusun diyoruz. Aylarca o kapıyı bekleyen anne babalar var 1 hafta ne ki diyor insanrabbim minik bedenlerine dayanma gücü ve şifa versin ben sütümü normal dolap gözünde bekletiyorum eşim gidebildiği an yolluyorum dondurmuyorum hiç zaten günlük tüketebileceği kadarı bile çıkaramıyorum ki
Maşallah sağlıkla götür evine yarın inşallahdarısı bizlere bekleyen tüm ailelere olsun. Ben kaçırmışım seninki ne zamandır yatıyo neden kaynaklı yattı?
Çok teşekkür ederim canım sizin için de günler su gibi aksın kavuşun yavrunlaÖncelikle hayırlı olsun canım ve de sonrasında çok geçmiş olsunbir an önce günler aksın ve kavuşun inşallah Elinde biberonlar varsa sütleri orada biriktirebilirsin sonra tek bir süt saklama poşetinde birleştirebilirsin. 2-3 saatte bir sağman yeterli.
Aaa sürpriz yapmış ne güzel Hayırlı uğurlu olsun analababalı sağlıkla sıhhatle büyüsün inşallahKızlarr ben doğurdum aniden gelen sancılar ve su sızıntısı ile hastaneye geldik meğer oğlum geliyormuş
Ben normalde hareketliyim zaten.agrilar bitince hareketlenmeler baslar hwrhalde :)gider canim gider hic kafana takma zaten emzirmek cok kalori yaktiriyormus, oturdugumuz yerden veririz
maşallah canım sağlıkla büyüsün oğluşun sana da çok geçmiş olsunKızlarr ben doğurdum aniden gelen sancılar ve su sızıntısı ile hastaneye geldik meğer oğlum geliyormuş
Canim bebisinin kilosuda iyi nasil farkettin sariligi. Bizim 3670 dogdu, 3380 dustu sonra geri 3640 cikti bu sabah. Sariliktan bahsetmediler. Rengi mi sarardi? Acaba diyorum bisey mi kaciriyoruz-Sunshine ne yazıkkkı bebişim sarılık 13.5 çıktı perişanız sütüm var ama uyanmıyor kaşık biberonla yediriyorum pazartesi kontrolu var bebişimin 3600 doğdu 3300 çıktık hastaneden bugün 3450 çıktı kilosu ama sarılığımız var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?