2. Ay dolmaya yakın fazla uyumalarını arıcaksınız kızlarrrr çok uyuyor diye dertlenmeyin ogünleri arıcaksınız nil kuşun bir damarı tutuyoe günde 4-5 saat aman Allah
dun arkadasim bir aylik bebegi ile yemege geldiler bize. esim diyorki “ ne guze hep uyuyor “ bende dedim “ bu ilk ay ondan sen bir ay sonra gor bakalim uyuyacak mi ” inanamadi saniyor ki cocuk dogar dogmaz soz dinliyor ya
2400 doğan kızıma 270 tane premium care 0 numara 30 tane de ilkinde molfix prematüre kullandık.
Yarın prima 1 numaray geçiyoruz bu arada bebe 3900 e yaklaştı sanırım
2. Ay dolmaya yakın fazla uyumalarını arıcaksınız kızlarrrr çok uyuyor diye dertlenmeyin ogünleri arıcaksınız nil kuşun bir damarı tutuyoe günde 4-5 saat aman Allah
dun arkadasim bir aylik bebegi ile yemege geldiler bize. esim diyorki “ ne guze hep uyuyor “ bende dedim “ bu ilk ay ondan sen bir ay sonra gor bakalim uyuyacak mi ” inanamadi saniyor ki cocuk dogar dogmaz soz dinliyor ya
Bende biberon tıkıyorum ağzına ayakta kucağımda salllıyorum alıştım o hareketlerine ama gece uykusu uzadı 1-5 arası uyuyor genelde işte o çok iyi oluyor doktor uyandırma arayı kapar dedi öylede oluyor öğlen çok sık yiyor ben o uykuyu alınca dayanabiliyorum huysuzluğuna
Bende biberon tıkıyorum ağzına ayakta kucağımda salllıyorum alıştım o hareketlerine ama gece uykusu uzadı 1-5 arası uyuyor genelde işte o çok iyi oluyor doktor uyandırma arayı kapar dedi öylede oluyor öğlen çok sık yiyor ben o uykuyu alınca dayanabiliyorum huysuzluğuna
benim kocam da cok yaramazmis , lakabi sokak supurgesiymis cunku babasi gobek bagini okul bahcesine atmaya giderken yolda dusurmus komsular eve polis fln cagiriyormus oyle yaramazmis ama kendi cocugunun put gibi duracagini saniyor
benim kocam da cok yaramazmis , lakabi sokak supurgesiymis cunku babasi gobek bagini okul bahcesine atmaya giderken yolda dusurmus komsular eve polis fln cagiriyormus oyle yaramazmis ama kendi cocugunun put gibi duracagini saniyor
Bilirubin 20 ile yoğun bakımdayız sarılık olduk
3 saatte 1 gelip mama ve anne sütü veriyorum
Çok kötüyüm
Bişi olursa nasıl unuturum o masum yüzünü bakışlarını
Ne yapın edin yedirin mama süt farketmez
Kiloya göre hesap varmış ne kdr yemesi gerektiği.... Bilmiyordum
Doğum yaptığım hastane söylemedi
Çevremdekiler midesi küçük dedi
4 günlük kuzum ödemeyi 5 sn emdi mamayı yedi ama azmış meğer
3600 doğmuştu şimdi 3200
Çok kötüyüm
Hemen o psikolojiden çıkıyorsun bizde yoğun bakımda kaldık 3 gün 15,40 ile 1 gün fototerapi görcek hemen düşcek toparla kendini miniğinin senin sütüne ve kokuna ihtiyacı var sarılıktan bebeğe hiçbir şey olmaz bak biz 4250 kilo olduk 2300 ile yoğunbakıma girmiştik
Ne yapın edin yedirin mama süt farketmez
Kiloya göre hesap varmış ne kdr yemesi gerektiği.... Bilmiyordum
Doğum yaptığım hastane söylemedi
Çevremdekiler midesi küçük dedi
4 günlük kuzum ödemeyi 5 sn emdi mamayı yedi ama azmış meğer
3600 doğmuştu şimdi 3200
Aynen ben burda kaç kere yazdım yine yazıyorum yeni doğuran doğurcak arkadaşlar sütünüz gelsede mama verin şırıngayla merak etmeyin meme reddi şırıngayla olmuyor uyanmıyorsa altını açın burnunu sıkın böyle uğraşmak daha iyi benim şimdiki aklım olsa biberonla verir o hastane sürecini yaşayıp sütümden olmazdım ayrıca yoğun bakım kötü bir şey değil fototerapi en fazla 8 saat veriliyor sonra bitiyor
Çok kötüyüm
Canım sancıyla doğuma gidenler daha iyi bilir ama sıklığı daha sık oluyor diye biliyorum sadece. Açılma yaşıyor olabilirsin belki.
Gebelik sürecini normal tamamlayanlardan cevap bekliyorum böyle cok soru geliyor
Ben elendim erkenden
Her zaman gelmiyor papatyam. Bazen hırsla emdiğinde cok ses geliyor
Sakin sakin emerse gelmiyor genelde
bzde de ne ses geliyor ne ağzı burnu süt oluyor ama dr. eşime dediki hediye alcanmesela burda ilk başlar için yarım saat emiyor yazmışlar bzde hiç ilk bşta öyle değildi. ilk bebeğimde yastk yorgan süt batıyordu ama bunda akmıyor. diğerinde sıkardm fışkırırdı bunda hiç öyle değil ama kilo alımı cok sukur iyi gdiyor. 1kere gece 90cc mama veriyorum onuda artk 2 cocuktan cok yoruluyorum, temizlk, gelen gden uykuya dayanamıyorum