Evet canım analar sizi aydınlatmak için biraz uzun yazıcam deneyimli anayım (acemi ana
) kızlar bizede bepantol yaramadı şimdi sucoderm e başladım mustela kullandım olmadı bepantol olmadı kısmet artık kaka çıkış yerinde var sadece yani kremler deneme yanılma olcak.
Bugün doktora gittik Nil kuş 4250 gram olmuş şükürler olsun. Ama bazen 1,5 saatte besleniyor bazen 3,5 saat doktor uyanıkken istediğinde ver uyurken uyandırma dedi.
Bizim aşırı gaz sancılarımız var ıkınarak sıkılarak 3 gündür ağlıyordu gaz yüzünden yılan gibi oluyordu kendi doktorumuz bitkisel e bebekte satılan damlayı verdi nurse harveys bizde hiç
işe yaramadı 2 arkadaşımdan duydum bio gia diye başka doktora sordum onu kullan dedi sabah verdim şuana kadar birkere olmadı rahat rahat uyuyor inşallah yarar kolik olan bebekler olcak bu sıkıntıyı yaşayacak arkadaşlar olcak şimdiden notlarınızı alın canlarım gaz çıkarması geğirmesi gaz çıkardı bitti değil bazı bebekler nekadar çıkarırsa çıkarın bünye hemen tekrar yapıyor bilginizeeee