2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Bizde prima kullanıyoruz bitmek üzere denemek için baby me almıştık e bebekten bugün taktık iyi bakalım dötü sevecek mi paşanın 3-4 bez değiştik olsa olur muydu şimdiye ?
Biz ilk gün 10’a yakın kullanmışızdır bebeğim sonrasında oldu, bekle bakalım belki yapmaz.

Kızlar emzirirken diğer memeden süt akiyo demiş bir çoğunuz ben de hiç öyle birşey olmadı. Göğüs pedi bile kullanmama gerek kalmiyo. Çamaşırım hep kupkuru. Bugün deneme amaçlı sabah bir göğsümu emzirmeden sagdım. 60 CC çıktı. Akşama doğru iyice azalıyor zaten. Az mı sizce

Kızlar 10 dk bir karnım kasılıp duruyor karın kasık ağrısı regl gibi yaşıyorum bu doğum sancısımı? Dün gece başladı gündüz biraz duraksadı şimdi yine başladık sancılara
Canım ben 5 dk bir adet sancısı gibi ağrıyöa gitmiştim doktor 5 cm demişti açıklığımı

güneşte şöyle bi düzen var
Lıkır lıkır ya da süresine bakmaksızın emdikten sonra en az 2 saat uyuyor genelde. Arada 3 saat oluyor.
Ama çevrede ek bir uyaran yokken 1 saatte uyanıyorsa eğer tahmin ettiğim gibi az emmiş oluyor.
Sen de prensesi bi gözlemle normalde iyi emdiğinden emin olduğunda ne kadar uyuyor. Yavruların bi sıkıntısı yoksa zaten acıktıkça uyanıyorlar neyseki
Ha benimkinin de emip huzursuzluk yapıp uyutamadığım ve ardından 2-3 tur memeye aldığım zamanlar oluyor tabi arada. Genelde böyle anlarda en son uykuya dalmak için beni kullanıyor.
bu sene oversize giymek modaymis annesi
masallah

Kuzum o miktarın az olduğunu düşünmüyorum
Ama bu akış ile ilgili şunu söyleyebilirim, kesinlikle sütün çokluğu ile alakası yok. Sağılmış artık yumuşamış ve akmayan mememde bi anda başlayıp akıp bitiyor. Bu muhtemelen kanalların kısalığı ya da Başka bi şeyle alakalı ama kesinlikle iyi bi şey değil

Prima pampers kullanıyorduk, siparişim gecikince eşim sleepy natural aldı, ertesi günü pişik yaptı, çiş kaka sürekli kıyafetlerine bulaşıyor. Hiç sevmedim.

Sleepy bizde de pişik yapmıştı hem yenidoğanken hem de bu yaz havuz bezinde. Asla önermem ben de

Bizde prima kullanıyoruz bitmek üzere denemek için baby me almıştık e bebekten bugün taktık iyi bakalım dötü sevecek mi paşanın 3-4 bez değiştik olsa olur muydu şimdiye ?

Arkadaşlar bende sleepy bio natural kullanıyorum çok memnunum. Pişik kremi bepanten baby ile birlikte

Ben de sleepy kullanıyorum memnunum pişik kremi olarak unibaby kullanıyorum
Memnun olanda var olmayanda 3 numaraya kadar primaya bayıldık para 280 tane 2 numara var elimde 3 stoklucaktım sanırım primadan devam edicem benim kızın cildi çok hassas

Ya arkadaşlar bizim bebiş iyi ki erkek değil bir çocuk alt açılınca işemek aklına gelir mi sürekli teyakkuz halindeyim
2 tur işeme 2 tur sıçma mevzularına aşırı alıştım fışkırtmalı kaka var ama çok şükür fışkırtmalı işemiyorlar

Ya arkadaşlar bizim bebiş iyi ki erkek değil bir çocuk alt açılınca işemek aklına gelir mi sürekli teyakkuz halindeyim
Dün gece altına yapmış kaka tabi temizliyorum bir sürdüm poposuna bütün üstüm başıma sıçrattı işedimi zaten hopp kıyafetlerine kadar erkek olsa ne olcaktı acep

Memnun olanda var olmayanda 3 numaraya kadar primaya bayıldık para 280 tane 2 numara var elimde 3 stoklucaktım sanırım primadan devam edicem benim kızın cildi çok hassas
Kaç tane prima premium care 1 numara kullandınız canım ?

Canım bizimki pek normal bir çocuk değil geceye kadar yapışık vaziyetteyiz kucakta uyuyor ya da memede uyku düzeni çok az ama gece duzenlj uyuyor . Yani tüm gün iki üç saat uyuduğu bir iki defadır .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…