Cnm bende ince müsline sarıp battaniye örtüyorum beline kadarKızlar evi soğuk olanlar gece uyku tulumu giydiriyo musunuz 1-3 aylık olan büyük mü gelir salı günü anneme geçiyorum istanbul sogukmuş batmanda müslinle yatırıyodum da
Mochi coook işe yarıyor. Yoksa bosa gidecek onca süt. Gayet de pratikmis tavsiye ederim. Yoksa kiyafet degistirmekten gina geliyor insanaKızlar emzirirken üstünüz başınız göl oluyor mu diğer memeden ötürü? Bunun çaresi var mı sürekli ıslağım ve bebeğin de üstü ıslanıyor. Mochi falan mı alsam işe yarıyor mu bilen var mı?
Yok kuzum ondan rahatsız olmaz ama şey der eskiler çok ağlarken göbeğine dikkat edin dışarı cıkar diyeDün bir fasulye yedik canım çekmişti nerden yedimm sabaha kadar baba ana oğul hepimiz mahvoldukAile boyu gaz savaşları
Göbek düştü bebeği rahatsız eder mi ondan mı uyumadı dedim kızlar biliyor musunuz ?
Memeyi kavraması zamanla daha iyi hale geliyor canımBenim bezlenme ile aynı gidiyorsun. Henüz kusmadık ama 2 günlüğüz. Benimki de sürekli aranıyor. Hep emmek istiyor gibi ama memeyi alana kadar da akrobasi yapıyoruz, kolay kolay almıyor ya
Ay insan bi üzülüyor işte acaba bir sorun mu oluyor ki diye. Her şeyleri normalde bebelerin biz çok evhamcıyızEvet muhakkak akıyor, emzirme sütyeni almıştım biraz dar geldi daha doğrusu tam oturuyor dün gece onu giyip yatmıştım sıkı olduğu İçin göğüsleri baskıladı çok almamış mesela ama dar giymek hiç iyi değil diye bugün eşimin tişörtlerinden giydim sutyensiz. Hala bile pıt pıt akıyor. Ben mochi kullanıyorum memnunun
5-6.günden bugüne emdiği her öğünde kusuyor canım. Doktora sordum kilo alımı normalde yapılması gereken bir şey yokmuş.
ağız burun dolusu kusuyor özellikle benim bebeğim, her yer kusmuk
Mideye indikten sonrası yeterliymiş kilo verir diye üzülme hiç.
Ya ben de ilk kez bugün sutyen taktım, daha rahat ettim. Sutyen takmayıp askılı badi giyince içime göğüs pedi taksam bile her yanın ççn ıslanıyor bir de üşüyorum sonra, sütüm üşütür diye de korkuyorum. Ben de mochi veya lansinoh sipariş edeceğim, teşekkür ederimEvet muhakkak akıyor, emzirme sütyeni almıştım biraz dar geldi daha doğrusu tam oturuyor dün gece onu giyip yatmıştım sıkı olduğu İçin göğüsleri baskıladı çok almamış mesela ama dar giymek hiç iyi değil diye bugün eşimin tişörtlerinden giydim sutyensiz. Hala bile pıt pıt akıyor. Ben mochi kullanıyorum memnunun
5-6.günden bugüne emdiği her öğünde kusuyor canım. Doktora sordum kilo alımı normalde yapılması gereken bir şey yokmuş.
ağız burun dolusu kusuyor özellikle benim bebeğim, her yer kusmuk
Mideye indikten sonrası yeterliymiş kilo verir diye üzülme hiç.
Aynen, bir de insan içine çıkamıyorsun evdeMochi coook işe yarıyor. Yoksa bosa gidecek onca süt. Gayet de pratikmis tavsiye ederim. Yoksa kiyafet degistirmekten gina geliyor insana
yok canım olmadı memnunuz şuanlıkPişik olmadı dimi cnm hiç
Uyandırmaya çalıstıgında devam ediyor mu emmeye. Çok cabuk uykuya dalıyorlar sürekli cenesine dokunuyorum ben. Ağlayıp ortalıgı ayağa kaldıran çocuk memeye gelip zorla kavramaya calısıyor onda da ağzını iki emer givi yapıp uykuya dalıyor sürekli dürtüp duruyoruz işteKızlar bir şey soracağım, benim kızım gün geçtikçe memede daha az zaman geçiriyor, önceden uzun uzun 20 dakika emerdi, şimdi 10dakika emip uyuyoracaba gün geçtikçe daha kuvvetli çekip memeyi boşalttığı için mi yoksa süt yetmiyor mu
Canım sancıyla doğuma gidenler daha iyi bilir ama sıklığı daha sık oluyor diye biliyorum sadece. Açılma yaşıyor olabilirsin belki.Kızlar 10 dk bir karnım kasılıp duruyor karın kasık ağrısı regl gibi yaşıyorum bu doğum sancısımı? Dün gece başladı gündüz biraz duraksadı şimdi yine başladık sancılara
Her zaman gelmiyor papatyam. Bazen hırsla emdiğinde cok ses geliyorArkadaşlar bebek emerken sürekli yutkua sesi duyuyor musunuz yoksa çenesinin altı oynuyor yutkunma sesi gelmese de emiyor mudur
Olabilir kuzum açılmada olabilir yarın sabah kontrolüm var zaten o yüzden beklemedeyimCanım sancıyla doğuma gidenler daha iyi bilir ama sıklığı daha sık oluyor diye biliyorum sadece. Açılma yaşıyor olabilirsin belki.
Gebelik sürecini normal tamamlayanlardan cevap bekliyorum böyle cok soru geliyor
Ben elendim erkenden
Her zaman gelmiyor papatyam. Bazen hırsla emdiğinde cok ses geliyor
Sakin sakin emerse gelmiyor genelde
Prima pampers kullanıyorduk, siparişim gecikince eşim sleepy natural aldı, ertesi günü pişik yaptı, çiş kaka sürekli kıyafetlerine bulaşıyor. Hiç sevmedim.Pişik olmadı dimi cnm hiç
Sleepy bizde de pişik yapmıştı hem yenidoğanken hem de bu yaz havuz bezinde. Asla önermem ben dePrima pampers kullanıyorduk, siparişim gecikince eşim sleepy natural aldı, ertesi günü pişik yaptı, çiş kaka sürekli kıyafetlerine bulaşıyor. Hiç sevmedim.
Ay bende çocuk emmiyor diye düşünüp çırpıp duruyorum demek ki cocuk emiyormus ben demek ki bir aydır boşuna çırpınıyorum her tarafımdan ter akıyor uyandiracagim diyeHer zaman gelmiyor papatyam. Bazen hırsla emdiğinde cok ses geliyor
Sakin sakin emerse gelmiyor genelde
Ben aldım çok memnunum hemde o sütü iciriyorim sonraKızlar emzirirken üstünüz başınız göl oluyor mu diğer memeden ötürü? Bunun çaresi var mı sürekli ıslağım ve bebeğin de üstü ıslanıyor. Mochi falan mı alsam işe yarıyor mu bilen var mı?
Bizde prima kullanıyoruz bitmek üzere denemek için baby me almıştık e bebekten bugün taktık iyi bakalım dötü sevecek mi paşanın 3-4 bez değiştik olsa olur muydu şimdiye ?Prima pampers kullanıyorduk, siparişim gecikince eşim sleepy natural aldı, ertesi günü pişik yaptı, çiş kaka sürekli kıyafetlerine bulaşıyor. Hiç sevmedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?