2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Kızlar Sezeryan olalı 20 gün oldu korse takayım artık dedim bugün bi baktım ki Sezeryan dikiş üzerinde göbek kısmın kızarmış
Bunu Yaşayan oldu mu yarın doktora gideceğim enfeksiyon mu kaptırdım acaba

Mochi coook işe yarıyor. Yoksa bosa gidecek onca süt. Gayet de pratikmis tavsiye ederim. Yoksa kiyafet degistirmekten gina geliyor insana

Yok kuzum ondan rahatsız olmaz ama şey der eskiler çok ağlarken göbeğine dikkat edin dışarı cıkar diye
Benim bezlenme ile aynı gidiyorsun. Henüz kusmadık ama 2 günlüğüz. Benimki de sürekli aranıyor. Hep emmek istiyor gibi ama memeyi alana kadar da akrobasi yapıyoruz, kolay kolay almıyor ya
Memeyi kavraması zamanla daha iyi hale geliyor canım
Ay insan bi üzülüyor işte acaba bir sorun mu oluyor ki diye. Her şeyleri normalde bebelerin biz çok evhamcıyız

Ya ben de ilk kez bugün sutyen taktım, daha rahat ettim. Sutyen takmayıp askılı badi giyince içime göğüs pedi taksam bile her yanın ççn ıslanıyor bir de üşüyorum sonra, sütüm üşütür diye de korkuyorum. Ben de mochi veya lansinoh sipariş edeceğim, teşekkür ederim
Mochi coook işe yarıyor. Yoksa bosa gidecek onca süt. Gayet de pratikmis tavsiye ederim. Yoksa kiyafet degistirmekten gina geliyor insana
Aynen, bir de insan içine çıkamıyorsun evde

Kızlar bir şey soracağım, benim kızım gün geçtikçe memede daha az zaman geçiriyor, önceden uzun uzun 20 dakika emerdi, şimdi 10dakika emip uyuyor acaba gün geçtikçe daha kuvvetli çekip memeyi boşalttığı için mi yoksa süt yetmiyor mu

Uyandırmaya çalıstıgında devam ediyor mu emmeye. Çok cabuk uykuya dalıyorlar sürekli cenesine dokunuyorum ben. Ağlayıp ortalıgı ayağa kaldıran çocuk memeye gelip zorla kavramaya calısıyor onda da ağzını iki emer givi yapıp uykuya dalıyor sürekli dürtüp duruyoruz işte

Ya bizim gece gündüz ayarımız yok kızlar gece hep ayaktayız ağlıyor bakınıyor hep uyanık ama gündüz emmeye zor uyandırıyorum bazen

Kızlar Meme ucunda Siyah küçük kabuklanma var bu maskede mi işaret yani enfeksiyon mu var

Kızlar 10 dk bir karnım kasılıp duruyor karın kasık ağrısı regl gibi yaşıyorum bu doğum sancısımı? Dün gece başladı gündüz biraz duraksadı şimdi yine başladık sancılara

Arkadaşlar bebek emerken sürekli yutkua sesi duyuyor musunuz yoksa çenesinin altı oynuyor yutkunma sesi gelmese de emiyor mudur

Kızlar 10 dk bir karnım kasılıp duruyor karın kasık ağrısı regl gibi yaşıyorum bu doğum sancısımı? Dün gece başladı gündüz biraz duraksadı şimdi yine başladık sancılara
Canım sancıyla doğuma gidenler daha iyi bilir ama sıklığı daha sık oluyor diye biliyorum sadece. Açılma yaşıyor olabilirsin belki.
Gebelik sürecini normal tamamlayanlardan cevap bekliyorum böyle cok soru geliyor
Ben elendim erkenden
Arkadaşlar bebek emerken sürekli yutkua sesi duyuyor musunuz yoksa çenesinin altı oynuyor yutkunma sesi gelmese de emiyor mudur
Her zaman gelmiyor papatyam. Bazen hırsla emdiğinde cok ses geliyor
Sakin sakin emerse gelmiyor genelde

Olabilir kuzum açılmada olabilir yarın sabah kontrolüm var zaten o yüzden beklemedeyim

Prima pampers kullanıyorduk, siparişim gecikince eşim sleepy natural aldı, ertesi günü pişik yaptı, çiş kaka sürekli kıyafetlerine bulaşıyor. Hiç sevmedim.
Sleepy bizde de pişik yapmıştı hem yenidoğanken hem de bu yaz havuz bezinde. Asla önermem ben de

Her zaman gelmiyor papatyam. Bazen hırsla emdiğinde cok ses geliyor
Sakin sakin emerse gelmiyor genelde
Ay bende çocuk emmiyor diye düşünüp çırpıp duruyorum demek ki cocuk emiyormus ben demek ki bir aydır boşuna çırpınıyorum her tarafımdan ter akıyor uyandiracagim diye Allahım ben bu analigi zor öğreneceğim

Ben aldım çok memnunum hemde o sütü iciriyorim sonra

Prima pampers kullanıyorduk, siparişim gecikince eşim sleepy natural aldı, ertesi günü pişik yaptı, çiş kaka sürekli kıyafetlerine bulaşıyor. Hiç sevmedim.
Bizde prima kullanıyoruz bitmek üzere denemek için baby me almıştık e bebekten bugün taktık iyi bakalım dötü sevecek mi paşanın 3-4 bez değiştik olsa olur muydu şimdiye ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…