Kizlar bebek sampuani pisik kremi gibi kozmetik urunler icin hangi markalari sectiniz. Bi tek onlar kaldi almadigim. Ama cok fazla secenek var. Napicam bilemedim
Kizlar bebek sampuani pisik kremi gibi kozmetik urunler icin hangi markalari sectiniz. Bi tek onlar kaldi almadigim. Ama cok fazla secenek var. Napicam bilemedim
Bize mustela pişik kremi yaramadı sucoderm de yaramadı tek bepantol yaradı. Şampuan olarak dalin kullanıyorum ben ama biz zaten bir fındık kadar kullanıyoruz biraz deneme yanılma yöntemi canım pişik kremi cilde bağlı
Hanımlar bir şey soracağım öncelikle göbek bağı düştü hepimizin bebeğinin göbek deliği nasıl duruyor içeri girdi benim oğlumun dışarı doğru duruyor göbek deliği ikincisi süt üşütmesi nasıl geçer bir fikriniz var mı?
Bize mustela pişik kremi yaramadı sucoderm de yaramadı tek bepantol yaradı. Şampuan olarak dalin kullanıyorum ben ama biz zaten bir fındık kadar kullanıyoruz biraz deneme yanılma yöntemi canım pişik kremi cilde bağlı
Hanımlar bir şey soracağım öncelikle göbek bağı düştü hepimizin bebeğinin göbek deliği nasıl duruyor içeri girdi benim oğlumun dışarı doğru duruyor göbek deliği ikincisi süt üşütmesi nasıl geçer bir fikriniz var mı?
330sng
canım ben kucağıma alamadan yoğun bakıma koydum çok zor biliyorum ama dayanman lazım onlar bizden daha iyi bakıyor emin ol sen sütünü sağ bol bol evladını düşünerek yenidoğanların hepsinde oluyor neredeyse
Memeyi doğru kavradığı için muhtemelen sen acısını falan hissetmedin. İlk zamanlar o illaki oluyo. Bende de oldu. Meme ucu kabuk gibi oldu kahverengi sonra soyuldu gitti acı falan olmadan
İkisini de mustela aldım ben. Sudokrem de aldım, pişik durumunda daha çabuk tedavi edici özelliği varmış. Ama anne adayından ziyade deneyimli anneleri dinlemen daha iyi olur
Bilirubin 20 ile yoğun bakımdayız sarılık olduk
3 saatte 1 gelip mama ve anne sütü veriyorum
Çok kötüyüm
Bişi olursa nasıl unuturum o masum yüzünü bakışlarını
Bırakma hemen kendini Sarılık çok yaşanan bir durum, inşallah fototerapi ile hemen kendine gelecektir. Aklına kötü şeyler getirme. Tez zamanda kavuşacaksın, evine gelecek bebeciğin
Çok kötüyüm
Çok kötüyüm