2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Evet bende araştırdım canım öyle birşey varmış demek ki ondan devam ediyor
Doktor bana öyle söyledi bebeğim, bizimki bayağı sarı, gözlerinin beyazı hala sapsarı 29 günlüğüz. O kadar sıkıldım ki, evladımın yüzünü göremedim ya doğduğundan beri sarı.

Çok üzüldüm ya çocuğumu ac mi bırakıyorum bazen 2 3 saat uyuyor bazen saat başı memede. Ne biçim anneyim bebeğimi doyuramıyorum

Ben de ayni sizin gibi devam ediyorum sadece anne sutuyle. Kilo aliminda sorun olursa vs, dr taksiye ederse mama da veririm ama suan bisey diyen olmadi ya da biz bisey farketmedik.

Canım terlik al :) pompayı gerekli olursa hastane vermiyor mu mesela bana hastane vermişti kızımı yoğun bakıma aldılar diye ben hastane pompasıyla sağdım.

Canım terlik göremedim. Sanırım yazmayı unuttun. Benim ayaklarım çok şişti ameliyattab sonra 39 numaranın düğmelerini açıp giydim. Bir numara büyük terlik koy canım.

Niye aç olsun canım seni hissetmek istiyordur
Bebeğin de bugün geldiğimizden beri ağlıyor aksi gibi şimdi emerken uyudu kucağımda memede uyuyor yorgunluktan bayilicam yüzüne bakınca ac mi kalıyorsun diye gözlerim doluyor ağladım aglicam. Ya günlük 20 gram alıp almadığından emin olamadı doktor başka tartılarla kiyaslayamayiz dedi yanıltır dedi. Ay sonu 10 gün sonra bir bakalım dedi. Mama başlarız istediğimiz düzeyde kilo alimi yoksa dedi.
Ablası da alt sınırda gidiyordu ama ek gıda ile atak yapmıştı. Ama daha 19 günlük çok üzüldüm hayır sürekli memede emziriyorum meme yarası yok memeyi doğru alıyor emiyor
Hastane tipi pompa mi kiralasam ay ne yapsam panik haldeyim

Canım benimki de emiyor ama doymuyor, bugün yazdım daha buraya. O yüzden ben mamaya devam ediyorum, onu yiyince uyuyor hastane tipi kiraladım, sağıyorum. Onu da şırıngayla veriyorum

bir şey söyleyeyim mi çok mantıklı geldi 40 gündür kaşınıyordum
Yav ne sezaryenmiş reZalet bi deneyim . O travma bi şeyleri tetiklemese şaşardım zaten
Kuzum şuanda güneş ne biberon ne enjektör kabul ediyor
Keşke kabul etse bir sorun olduğunda bi çıkış kapım olsa iyi olurdu. Anne sütünü bile içmiyor o şekilde
Ben de ilaçlarını eds hortumuyla ucuna enjektör takıp veriyorum mecburen. Baya cebelleştim başta da hallettik gibi şükür inşallah bebelerimiz bi an önce toparlar hepsi ayrı zor be
arayınca açma
Pıtırcığımın imtihanı doğumdan sonra da devam ediyor o eşine söyle borusu bi tek evdekilere ötmesin kendi tarafına da ötsün

Merhaba herkese yazılanları okudum bazılarınız eve misafir kabul edip etmeme konusunu konuşmuş kesinlikle kimseyi kabul etmeyin bırakın alınan alınsın, darılan darılsın. hiç bir şey çocuğunuzun sağlığından önemli değil 13 günlük kızım enfeksiyon kaptı ve dün yoğun bakıma alındı okula giden çocuğu olan kimseyi evinize kabul etmeyin okullarda şu an salgın hastalık varmış hastanede çocuk bölümü dolu vaziyette. Tam nereden kaptı emin olamıyoruz fakat 2 seçeneğimiz var. Okula giden yeğenimden yada kontroller sırasında kaptık bilemiyoruz

Lohusalığı ve yorgunluğu asla bitmeyen kocama artık yeter dedim.
Vira bismillah diyip bebemi tek başıma yıkadım bu gün ani karar vermek lazım üstüne uzun uzun düşününce yapamıyordum
Önce sıcak su dolu kovaya daldırdım. Başta bi ooov avvv sesleriyle n’oluyo dedi ama sonra hoşuna gitti belli ileride cok eğleneceğiz belli oldu
Yanımda annem ya da eşim olunca suyu oraya dök buraya dök filan zor oluyordu ayarlamak. Mis gibi de yıkadım valla
Yalnız yıkamaya cesaret edemeyen analarımıza sesleniyorum we can do it

Çok geçmiş olsun Allah şifa versin iyice kötü oldum, umarım misafir derdiyle uğraşmam şu andan itibaren. Kucağına vermesem de bulaşır mı acaba ya

Valla helal olsun biz annemle ter içinde kaldık demin serçe parmağımı veriyorum bebeğe, onu emerken yıkıyoruz yoksa yıkacak ortalığı

Çok geçmiş olsun Allah şifa versin iyice kötü oldum, umarım misafir derdiyle uğraşmam şu andan itibaren. Kucağına vermesem de bulaşır mı acaba ya
Teşekkür ederim kimsenin kucağına vermedim beşiğinde yatıyordu yeğenim severken. hastanedeyse zaten battaniyeye sarılıydı sadece aşı odasında aşı olmuştu nereden geldi nasıl kaptı bilmiyoruz

Teşekkür ederim kimsenin kucağına vermedim beşiğinde yatıyordu yeğenim severken. hastanedeyse zaten battaniyeye sarılıydı sadece aşı odasında aşı olmuştu nereden geldi nasıl kaptı bilmiyoruz
Çok geçmiş olsun çabucak atlatır inşallah

Yalnız bu gazla ben yarın bebemi tek başıma yıkarım
Ama hem bebeyi tutup hem suyu dökme olayı nasıl olacak ya ben filede tıkıyorum bi elime kafayı tutuyordum sen kafayı tutmayıp direkt fileye yatırdığın şekilde mi yıkıyorsun.

Yan benim eşimin de sağolsun yardım etme çabası var ama saat 10:30 oldu mu başlıyor esnemeye. Hadi diyorum sen git madem:)
Valla analık zor ya hem bebeyi düşün hem eşi hem evi kendimize sıra gelmiyor.

Bu arada sür diyeti ne zormuş ne yiyeceğimi bilemedim açım resmen.

Gerçekten çok zor ama alerjinin en kolay zamanlarındayız inşallah akılları ermeden atlatırlar çünkü ilerisi daha zor. Yaşıtlarının yediklerini görüp verememek çok çok zor. Bayramlarda evde havuç lokumu yapar paketler oğluma onu verdirirdim özenmesin diye kakaoyu baya geç açabildik çikolata ile tanışması uzun sürmüştü:)
Çok çok geçmiş olsun antibiyotik tedavisi 1 hafta sürdüğü için mecburen o kadar tutarlar 3. Güne toparlamaya başlar minik. İçini ferah tut evet çok zor ama geçicek. Bu topikte çoğu anne ben de dahil evlatlarımız yattı yoğun bakımda maalesef ama sana katılıyorum asla eve kimse alınmaz. Benm oğlum okula gidiyor üstünü değiştirmeden kardeşine yanaşmıyor sonrasında da gayet uzaktan bakmaya çalışıyor elinden geldiğince çünkü bir daha yatmasın hastanede diyor
Kızzzz aferin bende iki gün önce tek yıkadım artık gün aşırı yıkarım ben bu akşam da yıkıcam. Oğlumda da 17 günlükten itibaren kendşm yaptım herşeyi banyo dahil:) ya eşim işten çok geç geliyor onu hayatta bekleyemem 2 gün önce aldım yıkadım pakladım :) birazdan yine başlıcak banyo faslımız önce abi sonra kardeşi

Sütünün miktarını biliyor musun aşağı yukarı canım. Eğer biliyorsan kontrole erken git derim ben. 10 gün bekleme doktor bana 30-35 cc mama ver yarım saat kendini emzir dedi 18 günlüktük sanırım o zaman aradan 3-4 gün geçti emzirme ünitesine gittim 5 günde 20 gr anca almıstı. Mamayı attırdık bakalım ne olacak yarın gitcez doktora
Geçmiş olsun Rabbim sağlıkla kavustursun sizi insallah

Ooo 40 gün olmuş yıkarsın annesi hiç merak etme. Bak filede yatarken sırt üstü önce ön vücudunu yıka nasılsa kafaya değmiyo tutmana gerek yok o arada. Sonra koluna yatırıp sırtı içinde ben şöyle yapıyorum tasa azcık su koyuyorum sabun lifini ona batırıp batırıp sırtını sabunluyorum çünkü tek elle o şekilde daha kolay geliyor sonra orayıda durulayınca tekrar sırt üstü yatırıp geriye doğru saçları şampuanlıyorum duruluyorum yüzüne dökmeden. En son koluma tekrar alıp komple başından su döküyorum anlatabildimmş bilmiyorum

Ay ayrıca evet süt diyetinde mental olarak hep açım ya resmen beynim aççç. Ama sütsüz yumurtasız kurabiyemi yaptım gidip gidip tırtıklıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…