2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Valla ekran görüntüsü aldım yıkamadan önce tekrar okuyacağım ama anladım gibi sağol kuzum.

Eeee almaz mıyız bir tarif

Teşekkür ederim kimsenin kucağına vermedim beşiğinde yatıyordu yeğenim severken. hastanedeyse zaten battaniyeye sarılıydı sadece aşı odasında aşı olmuştu nereden geldi nasıl kaptı bilmiyoruz
Çok geçmiş olsun bizim misafire gerek yok okula giden kızım var ve laf anlamıyor durmadan öpüyor bende ne yapcam bilemiyorum

Canım benimki de emiyor ama doymuyor, bugün yazdım daha buraya. O yüzden ben mamaya devam ediyorum, onu yiyince uyuyor hastane tipi kiraladım, sağıyorum. Onu da şırıngayla veriyorum
Doktor kontrolü olunca muhtemelen okumadım senin mesajını sadece kendim yazmıştım panikle. Bakalım 10 gün sonra belli olacak akibetimiz.
Annelik hormonları işte kendimi yetersiz hissediyorum. 18 aylik kızım diğer cocuklarim derken acayip yıprandım. Üstüne bebekte kilo sınırda gibi deyince doktor kötü oldum. Hiçbirşeye yetemiyorum moduna girdim. Lohusalık çok fena vurdu ya.

Ben de ayni sizin gibi devam ediyorum sadece anne sutuyle. Kilo aliminda sorun olursa vs, dr taksiye ederse mama da veririm ama suan bisey diyen olmadi ya da biz bisey farketmedik.
Aynen bende aylık kontrolu bekliyorum doktor gelisimine gore bi yönlendirme yapar diye dusunuyorum boyle devam et veya takviye yap vs gibi

Hiç sağmadım.canim o büyük stres yapıyor insanda çünkü bebeğin emdiği miktardan daha az çıkıyor sağınca iyice kötü olmamak için sagmiyorum. Aile hekimligine giderim belki geven perşembe orda tartılmıştı için 10 gün beklememiş olurum. Emzirme danismanligimi alsam ankarada olup var mı tavsiyesi olan

Kizlar gobeginiz 1 haftalikken dusti ancak icinde iltihaplinbir goruntu vardi doktor bugun uzun kibrit gibi birseyle bir islem yapti ben bakamadim 2 gun icinde gel kanarsa falan tkrsr bakmam gerekir dedi
Basina boyle birsey gelen var mi kuruyor mu ici

Valla ekran görüntüsü aldım yıkamadan önce tekrar okuyacağım ama anladım gibi sağol kuzum.

Eeee almaz mıyız bir tarif
Hemennn :)
Şimdi 1 su bardağı sıvıyağ
Yarım su bardağı nişasta
1 su bardağı pudra şekeri
Aldığı kadar un (ben 2-2.5 bardak gibi koydum un markasına göre değişiyor)
Canım un hariç hepsini önce bi güzel karıştır sonra un eklemeye başka ama hamurun biraz sert olsun ama şekil öyle normal hamur gibi rahat şekil almıyor eğer çok yumuşak bırakırsan çok yağ tadı alırsın. Sonra hafif yuvarlak yapıp elimle sıkıştırıp pişirdim. Hamurun yarısına kuru üzüm ekledim yarısını sade yaptım. Limon kabuğu da eklenebilir tamamen senin hayal gücün :) 180 derecede üstü hafif kızarıncaya kadar

Ben hacettepe üni gidiyorum. Memnunum 1 saat boyunca odada teksin hemşireyle birlikte bayada ilgililer

Canım terlik göremedim. Sanırım yazmayı unuttun. Benim ayaklarım çok şişti ameliyattab sonra 39 numaranın düğmelerini açıp giydim. Bir numara büyük terlik koy canım.
canim direk crocs terliklerimle gidicem ondan yazmadm. zira son 6 aydir sadece onlar oluyor ayagima
cok gecmis olsun canim ..
cok uzuldum , kiyamam minnacik yavrum insallah tez zamanda gecer enfeksiyonu atar vucudundan
kizz bizim elimizden ne ucan ne kacan kurtulur , isteyip karar verdikten sonra yapamayacagimiz sey yok

Kuruyor merak etmeyin. Bebeğimim göbeği de aynı şekildeydi doktor yaktı uzun bi çubukla. İlerleyen günlerde kuruyacak ve göbeğin etrafı morarmış gibi görünecek korkmayın o sadece işlemden dolayı renk değişikliği. Zamanla banyo yaptıkça geçiyor.

Bir ekran görüntüsü daha aldım
Canım benim sağol, aklıma ne geldi kampı koyup iki renkli de yapabiliriz ben yarın deneyeyim bu tarifi sana foto atarım :)
Tam e kurabiye canavarı olan bana çok iyi geldi.

Bana sağlık ocağındaki hemşireler yardım etti. Her gün gel dediler, 3 gün gittim, sağolsun memeyi beraber tutturduk hemşireyle. Yarım saat emziriyoruz gittiğimde

Bizim tosuncuk da şifayı kapmış teyzoşlar, dualarınıza talibiz bayağı kötü sabahtan beri.

Kontrole 10 gün var, götürsem de bol bol emzir burnunu aç diyip yollayacak muhtemelen, o yüzden götürmeyeceğim.

Yarın da birinci ay aşımız var denk geldiği zamana bak, zaten çok huzursuz.

Bir ekran görüntüsü daha aldım
Canım benim sağol, aklıma ne geldi kampı koyup iki renkli de yapabiliriz ben yarın deneyeyim bu tarifi sana foto atarım :)
Tam e kurabiye canavarı olan bana çok iyi geldi.
Ban bunlar benimkinin galleri üzümlüler azcık şekli bozuk oldu ama tadını ben un kurabiyesine benzettim şuan yokluktan herşey çok güzel geliyor

cok gezmis olsun damadima
atesi olmadigi surece dedigin gibi evde sen halledebilirsin kuzum

Ban bunlar benimkinin galleri üzümlüler azcık şekli bozuk oldu ama tadını ben un kurabiyesine benzettim şuan yokluktan herşey çok güzel geliyor Eki Görüntüle 3156150
Valla pudra şekerim yok olsa kalkıp yapacaktım nefis gözüküyor bir tane de benim yerime yer misin güzel anne. Sütsüz yumurtasız olabilecek en güzel şeylerden biri.

Sen hamarat birine benziyorsun tatlı kiz varsa başka tarif lütfen paylaş

Canım geçmiş olsun sarı süt geldiğinde hiç sağıp saklamışmıydın. Bu tarz durumlarda onu veriyorlarmıs. Birde bebek hasta oldugunda sütte antikorlu olurmuş bol bol emzir şifa olsun Çabucak iyileşsin pipilinn

Kizlar bizim kizin kakasi yesile dondu. Usuttu mu acaba? Sicaga alismasin diye 15 gunluk bebegi hasta etmem insallah

Kızlar doktorumuz d vit olarak osendeyi önerdi. Siz hangi marka kullanıyorsunuz.kararsız kaldım eczanelerde çok olan bi marka değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…