Amin teşekkür ederim yavrum, ateşi sürekli kontrol ediyorum. Bu gece nöbetteyim diyecektim, zaten her gece nöbette olduğum aklıma geldi.cok gezmis olsun damadima
atesi olmadigi surece dedigin gibi evde sen halledebilirsin kuzum
Teşekkür ederim minnoşumm inşallah.Canım geçmiş olsun sarı süt geldiğinde hiç sağıp saklamışmıydın. Bu tarz durumlarda onu veriyorlarmıs. Birde bebek hasta oldugunda sütte antikorlu olurmuş bol bol emzir şifa olsunÇabucak iyileşsin pipilinn
Gececek canım insallah. Bir şey oldugunda insanın içi gidiyor zaten sabah yazmıssın ya sarılıktan yüzünün rengini göremedim diye bizde öyleyiz. Gözlerimiz akıda sarı hala ama geçecek hepsiiAmin teşekkür ederim yavrum, ateşi sürekli kontrol ediyorum. Bu gece nöbetteyim diyecektim, zaten her gece nöbette olduğum aklıma geldi.
Teşekkür ederim minnoşumm inşallah.ilk zamanlar sağardım artık sağım yapmıyorum.
Zaten sürekli memede, memedeyken bile ağlıyor göz kapakları kıpkırmızı, sürekli hapşırıyor, nasıl baş edeceğim bilmem, içim de sızlıyor.
Ay inşallah minnoşum, tez vakitte iyileşip toparlansalar, evlatlarımıza kavuşmanın mutluluğunu yaşasak doya doya.Gececek canım insallah. Bir şey oldugunda insanın içi gidiyor zaten sabah yazmıssın ya sarılıktan yüzünün rengini göremedim diye bizde öyleyiz. Gözlerimiz akıda sarı hala ama geçecek hepsii
Çok geçmiş olsunMerhaba herkese yazılanları okudum bazılarınız eve misafir kabul edip etmeme konusunu konuşmuş kesinlikle kimseyi kabul etmeyin bırakın alınan alınsın, darılan darılsın. hiç bir şey çocuğunuzun sağlığından önemli değil13 günlük kızım enfeksiyon kaptı ve dün yoğun bakıma alındı okula giden çocuğu olan kimseyi evinize kabul etmeyin okullarda şu an salgın hastalık varmış hastanede çocuk bölümü dolu vaziyette. Tam nereden kaptı emin olamıyoruz fakat 2 seçeneğimiz var. Okula giden yeğenimden yada kontroller sırasında kaptık bilemiyoruz
Valla ben de lohusalığımda böyle terlememiştimValla helal olsunbiz annemle ter içinde kaldık demin serçe parmağımı veriyorum bebeğe, onu emerken yıkıyoruz yoksa yıkacak ortalığı
Aracıma ulaştım demek ki anacım sizleri gaza getirmektiYalnız bu gazla ben yarın bebemi tek başıma yıkarım
Ama hem bebeyi tutup hem suyu dökme olayı nasıl olacak ya ben filede tıkıyorum bi elime kafayı tutuyordum sen kafayı tutmayıp direkt fileye yatırdığın şekilde mi yıkıyorsun.
Yan benim eşimin de sağolsun yardım etme çabası var ama saat 10:30 oldu mu başlıyor esnemeye. Hadi diyorum sen git madem:)
Valla analık zor ya hem bebeyi düşün hem eşi hem evi kendimize sıra gelmiyor.
Bu arada sür diyeti ne zormuş ne yiyeceğimi bilemedim açım resmen.
Havuç lokumunun da tarifini istiyorum ne o hiç yemedimGerçekten çok zor ama alerjinin en kolay zamanlarındayız inşallah akılları ermeden atlatırlar çünkü ilerisi daha zor. Yaşıtlarının yediklerini görüp verememek çok çok zor. Bayramlarda evde havuç lokumu yapar paketler oğluma onu verdirirdim özenmesin diye kakaoyu baya geç açabildik çikolata ile tanışması uzun sürmüştü:)
Çok çok geçmiş olsun antibiyotik tedavisi 1 hafta sürdüğü için mecburen o kadar tutarlar 3. Güne toparlamaya başlar minik. İçini ferah tut evet çok zor ama geçicek. Bu topikte çoğu anne ben de dahil evlatlarımız yattı yoğun bakımda maalesefama sana katılıyorum asla eve kimse alınmaz. Benm oğlum okula gidiyor üstünü değiştirmeden kardeşine yanaşmıyor sonrasında da gayet uzaktan bakmaya çalışıyor elinden geldiğince çünkü bir daha yatmasın hastanede diyor
Kızzzz aferinbende iki gün önce tek yıkadım artık gün aşırı yıkarım ben bu akşam da yıkıcam. Oğlumda da 17 günlükten itibaren kendşm yaptım herşeyi banyo dahil:) ya eşim işten çok geç geliyor onu hayatta bekleyemem 2 gün önce aldım yıkadım pakladım :) birazdan yine başlıcak banyo faslımız önce abi sonra kardeşi
Önce önden başlayınca ağlıyor kuzum ben sırtını çevirip popodan ıslatmaya başlıyorum ilk. Ekstra tas alma fikri mantıklı. Ben de süngere su döküp yapmaya çalışmıştım.Ooo 40 gün olmuş yıkarsın annesi hiç merak etme. Bak filede yatarken sırt üstü önce ön vücudunu yıka nasılsa kafaya değmiyo tutmana gerek yok o arada. Sonra koluna yatırıp sırtı içinde ben şöyle yapıyorum tasa azcık su koyuyorum sabun lifini ona batırıp batırıp sırtını sabunluyorum çünkü tek elle o şekilde daha kolay geliyor sonra orayıda durulayınca tekrar sırt üstü yatırıp geriye doğru saçları şampuanlıyorum duruluyorum yüzüne dökmeden. En son koluma tekrar alıp komple başından su döküyorumanlatabildimmş bilmiyorum
Ay ayrıca evet süt diyetinde mental olarak hep açım ya resmen beynim aççç. Ama sütsüz yumurtasız kurabiyemi yaptım gidip gidip tırtıklıyorum
Of buna kakao da gider ceviz de gider öf öf öf fenaHemennn :)
Şimdi 1 su bardağı sıvıyağ
Yarım su bardağı nişasta
1 su bardağı pudra şekeri
Aldığı kadar un (ben 2-2.5 bardak gibi koydum un markasına göre değişiyor)
Canım un hariç hepsini önce bi güzel karıştır sonra un eklemeye başka ama hamurun biraz sert olsun ama şekil öyle normal hamur gibi rahat şekil almıyor eğer çok yumuşak bırakırsan çok yağ tadı alırsın. Sonra hafif yuvarlak yapıp elimle sıkıştırıp pişirdim. Hamurun yarısına kuru üzüm ekledim yarısını sade yaptım. Limon kabuğu da eklenebilir tamamen senin hayal gücün :) 180 derecede üstü hafif kızarıncaya kadar
Öyle valla minnoşumcanim direk crocs terliklerimle gidicem ondan yazmadm. zira son 6 aydir sadece onlar oluyor ayagima
cok gecmis olsun canim ..
cok uzuldum , kiyamam minnacik yavruminsallah tez zamanda gecer enfeksiyonu atar vucudundan
kizz bizim elimizden ne ucan ne kacan kurtulur , isteyip karar verdikten sonra yapamayacagimiz sey yok
Muhteşör bi eserBan bunlar benimkinin galleri üzümlüler azcık şekli bozuk oldu ama tadını ben un kurabiyesine benzettim şuan yokluktan herşey çok güzel geliyorEki Görüntüle 3156150
Canım yeşil yapraklı sebze yiyince de yeşil olabiliyor.Kizlar bizim kizin kakasi yesile dondu. Usuttu mu acaba? Sicaga alismasin diye 15 gunluk bebegi hasta etmem insallah
Ocean 400 lük kullanıyoruz biz. 1fıs/3 damla seklinde.Kızlar doktorumuz d vit olarak osendeyi önerdi. Siz hangi marka kullanıyorsunuz.kararsız kaldım eczanelerde çok olan bi marka değil
Ahahah bende her yol varValla pudra şekerim yok olsa kalkıp yapacaktım nefis gözüküyor bir tane de benim yerime yer misin güzel anne. Sütsüz yumurtasız olabilecek en güzel şeylerden biri.
Sen hamarat birine benziyorsun tatlı kiz varsa başka tarif lütfen paylaş
Derleyip toplatıp yarın alerjik tariflerimi yazayım burayaÇok geçmiş olsunayrı kalmanıza çok cok üzüldüm..
enfeksiyon nasıl belli oldu? İshal filan mı var ? Salgın varmış heryerde. Mümkün mertebe dışarda pek bir şey yememek, insanlarla pek temas etmemek lazım
Biz de evde suan antibiyotik tedavisi uyguluyoruzbir an önce toparlar miniğiniz inşallah
Valla ben de lohusalığımda böyle terlememiştim
Bizimki maşallah suyu sevdi.
Ama kuzum hep popodan ıslatmaya başlıyorum. E ekim1903 öyle önermişti bu şekilde hiç ağlamadı
Bi gün göbekten başlayayım dedim kıyameti kopardı. Bir de böyle dene istersen.
Aracıma ulaştım demek ki anacım sizleri gaza getirmekti
Ben önce sırttan başlıyorum.filenin üstünde Koltuk altından kolumla tutuyorum. Bu aşama kolay süngerle köpükle su dök neyse geçiyor.
Sırt üstü yatırınca da kafadan aşağısı iki el de boşa çıkınca güzel yıkanıyor. Kafa yukarıda kaldığı için bu şekilde ben saçını yıkayamıyorum yüzü de ıslanıp su çok yutar diye.
Yine yüzüstü çevirip koluma alıyorum kafasını köpükleyip su döktüm. Elimle de kovadan su alıp kafasını ovaladım. Köpük şampuan kullanmasam arındırmam çok zor olur stres yapardım muhtemelen.
Havuç lokumunun da tarifini istiyorum ne o hiç yemedim
Valla iyi oldu kuzu ben de 2 güne 1 yıkarım artık. herifin keyfini bekliyordum
Eve Isıtıcı alayım, akşamları uyku öncesi yıkamayı düşünüyorum ben de. Bu saatlerde cok zor dalıyor uykuya3 saattir uyanık uykuya geçemedik bi türlü
Önce önden başlayınca ağlıyor kuzum ben sırtını çevirip popodan ıslatmaya başlıyorum ilk. Ekstra tas alma fikri mantıklı. Ben de süngere su döküp yapmaya çalışmıştım.
Filenin üzerine sırt üstü yatırınca kafası yukarıda kalıyo ben bu şekilde saçını yıkayamadım ya
Kurabiye tarifini isteyecektim L Lalalala1 benden önce davranmış. Hep açım istisnasız açım
Of buna kakao da gider ceviz de gider öf öf öf fena
Öyle valla minnoşum
Allahım en kolayından doğum nasip Etsin inşallah sana dasağ Salim kavuşun.
Kaç saat sonra yatıyorsun hastaneye
Muhteşör bi eser
Canım yeşil yapraklı sebze yiyince de yeşil olabiliyor.
çok ön süt alırsa da kaka yeşil olabiliyordu sanırım
Ocean 400 lük kullanıyoruz biz. 1fıs/3 damla seklinde.
Olur vallaAhahah bende her yol varkesinlikle ya benim bide tarçınlı bir tarifim vardı onu bulabilirsem kesin yazayım bayılırsın :)
Derleyip toplatıp yarın alerjik tariflerimi yazayım buraya
Valla akşam yıkadığımda en azından ilk uykusu iyi oluyor o da bana yetiyor kuzum valla kocam da olsa başkasına bağlı kalmayı hiç sevmem ben iyi oluyor kendi işimi görmek
Fön makinesi çalıştırmanı öneriyorum bi dene benceUyumuyor bu çocuk
Olmadı zır zır ağlıyoFön makinesi çalıştırmanı öneriyorum bi dene bencekendimde tutan yöntem su anda bu
Fake gürültülere kanmıyor benimki deOlmadı zır zır ağlıyobeyaz gürültü de açtım tınn memede uyumak öylece kalmak istiyo, aşırı uykum var ya
Oo daha buralardaısn o zmaan-Sunshine bana gore daha baya var 16 saat sonra bir aricam dogumhaneyi , eger yogunluk yoksa gidicekmisim. yogunluk varsa bana ona gore saat vericeklermis
Ben slingi beceremem diye solomombaby kanguru aldım çok rahat sevdi bizim kız :)Olur vallaanlaşılan yolumuz uzun kuzum bi 4-5 ayımız kesin böyle gibi
Ben de bir şeyi 2 kere söylemekten istemekten nefret ediyorum. Günden güne toparlanacağım inşallah valla yeter dedim. Sling düşünmedim değil kucakta taşıyıp kendime kahvaltı hazırlayamıyorum2 elle tutmam gerekiyor, prensesim hamsi gibi kıpraştığı için
Aman gerçek makine mi açıyosun :) bak uygulaması var onun derin uyku sesleri diye. Logosunda ay var orda elektrik süpürgesi fön makinası yağmur sesi bile var :)Fön makinesi çalıştırmanı öneriyorum bi dene bencekendimde tutan yöntem su anda bu
Rabbim analı babalı büyütsüünİyi akşamlar kızlar çok şükür kızım 1 Kasım’da dünyaya geldi
uyu dinlen bebegimFake gürültülere kanmıyor benimki deilla kulağının dibinde robot çalışsın, fön makinesi çalışsın istiyor
Kuzum bi elini yüzünü yıka derin nefes al iyi gelir biraz
Dün gece 4 gibi bebeyi kucağımda tutamaz durumdaydım ben degeçecek inşallah günden güne
Oo daha buralardaısn o zmaanBen 1 saat kestireyim güneşcim 1 saate kalkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?