2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
cok gezmis olsun damadima
atesi olmadigi surece dedigin gibi evde sen halledebilirsin kuzum
Amin teşekkür ederim yavrum, ateşi sürekli kontrol ediyorum. Bu gece nöbetteyim diyecektim, zaten her gece nöbette olduğum aklıma geldi.
Teşekkür ederim minnoşumm inşallah. ilk zamanlar sağardım artık sağım yapmıyorum.

Zaten sürekli memede, memedeyken bile ağlıyor göz kapakları kıpkırmızı, sürekli hapşırıyor, nasıl baş edeceğim bilmem, içim de sızlıyor.

Gececek canım insallah. Bir şey oldugunda insanın içi gidiyor zaten sabah yazmıssın ya sarılıktan yüzünün rengini göremedim diye bizde öyleyiz. Gözlerimiz akıda sarı hala ama geçecek hepsii

Gececek canım insallah. Bir şey oldugunda insanın içi gidiyor zaten sabah yazmıssın ya sarılıktan yüzünün rengini göremedim diye bizde öyleyiz. Gözlerimiz akıda sarı hala ama geçecek hepsii
Ay inşallah minnoşum, tez vakitte iyileşip toparlansalar, evlatlarımıza kavuşmanın mutluluğunu yaşasak doya doya.

Kızlar ya kullandığımız ilaçlar sütün tadını etkiliyor mudur antibiyotik falan kullanıyorum ben 2 gündür serum iğne çocuk 10 dk ancak emiyor bırakıyor sonra hasta olmama rağmen emzirmeye kalkıyorum böyle olunca moralim bozuluyor

Çok geçmiş olsun ayrı kalmanıza çok cok üzüldüm..
enfeksiyon nasıl belli oldu? İshal filan mı var ? Salgın varmış heryerde. Mümkün mertebe dışarda pek bir şey yememek, insanlarla pek temas etmemek lazım
Biz de evde suan antibiyotik tedavisi uyguluyoruz bir an önce toparlar miniğiniz inşallah
Valla helal olsun biz annemle ter içinde kaldık demin serçe parmağımı veriyorum bebeğe, onu emerken yıkıyoruz yoksa yıkacak ortalığı
Valla ben de lohusalığımda böyle terlememiştim
Bizimki maşallah suyu sevdi.
Ama kuzum hep popodan ıslatmaya başlıyorum. E ekim1903 öyle önermişti bu şekilde hiç ağlamadı
Bi gün göbekten başlayayım dedim kıyameti kopardı. Bir de böyle dene istersen.
Aracıma ulaştım demek ki anacım sizleri gaza getirmekti
Ben önce sırttan başlıyorum.filenin üstünde Koltuk altından kolumla tutuyorum. Bu aşama kolay süngerle köpükle su dök neyse geçiyor.
Sırt üstü yatırınca da kafadan aşağısı iki el de boşa çıkınca güzel yıkanıyor. Kafa yukarıda kaldığı için bu şekilde ben saçını yıkayamıyorum yüzü de ıslanıp su çok yutar diye.
Yine yüzüstü çevirip koluma alıyorum kafasını köpükleyip su döktüm. Elimle de kovadan su alıp kafasını ovaladım. Köpük şampuan kullanmasam arındırmam çok zor olur stres yapardım muhtemelen.
Havuç lokumunun da tarifini istiyorum ne o hiç yemedim
Valla iyi oldu kuzu ben de 2 güne 1 yıkarım artık. herifin keyfini bekliyordum
Eve Isıtıcı alayım, akşamları uyku öncesi yıkamayı düşünüyorum ben de. Bu saatlerde cok zor dalıyor uykuya 3 saattir uyanık uykuya geçemedik bi türlü
Önce önden başlayınca ağlıyor kuzum ben sırtını çevirip popodan ıslatmaya başlıyorum ilk. Ekstra tas alma fikri mantıklı. Ben de süngere su döküp yapmaya çalışmıştım.
Filenin üzerine sırt üstü yatırınca kafası yukarıda kalıyo ben bu şekilde saçını yıkayamadım ya
Kurabiye tarifini isteyecektim L Lalalala1 benden önce davranmış. Hep açım istisnasız açım
Of buna kakao da gider ceviz de gider öf öf öf fena
Öyle valla minnoşum
Allahım en kolayından doğum nasip Etsin inşallah sana da sağ Salim kavuşun.
Kaç saat sonra yatıyorsun hastaneye
Ban bunlar benimkinin galleri üzümlüler azcık şekli bozuk oldu ama tadını ben un kurabiyesine benzettim şuan yokluktan herşey çok güzel geliyor Eki Görüntüle 3156150
Muhteşör bi eser
Kizlar bizim kizin kakasi yesile dondu. Usuttu mu acaba? Sicaga alismasin diye 15 gunluk bebegi hasta etmem insallah
Canım yeşil yapraklı sebze yiyince de yeşil olabiliyor.
çok ön süt alırsa da kaka yeşil olabiliyordu sanırım
Kızlar doktorumuz d vit olarak osendeyi önerdi. Siz hangi marka kullanıyorsunuz.kararsız kaldım eczanelerde çok olan bi marka değil
Ocean 400 lük kullanıyoruz biz. 1fıs/3 damla seklinde.

Ahahah bende her yol var kesinlikle ya benim bide tarçınlı bir tarifim vardı onu bulabilirsem kesin yazayım bayılırsın :)
Derleyip toplatıp yarın alerjik tariflerimi yazayım buraya
Valla akşam yıkadığımda en azından ilk uykusu iyi oluyor o da bana yetiyor kuzum valla kocam da olsa başkasına bağlı kalmayı hiç sevmem ben iyi oluyor kendi işimi görmek

Garip bi durum var mama yediğinde arkasından büyük adam gibi hazmediyor pek sıkıntı çekmiyor ama memeden sonra hatta memenin yarısında gazdan kıvranmaya başlıyor neden olabilir ya

Olur valla anlaşılan yolumuz uzun kuzum bi 4-5 ayımız kesin böyle gibi
Ben de bir şeyi 2 kere söylemekten istemekten nefret ediyorum. Günden güne toparlanacağım inşallah valla yeter dedim. Sling düşünmedim değil kucakta taşıyıp kendime kahvaltı hazırlayamıyorum 2 elle tutmam gerekiyor, prensesim hamsi gibi kıpraştığı için

Annem her hıçkırdığında biz size limon verirdik geçerdi diyodu artık usandım ya dedm hurafe bunlar aha veriyorum sanki geçcek iki damla verdim geçti siz yine de evde denemeyin anneler her şeyi bilir artislik yapman kuzum

Olmadı zır zır ağlıyo beyaz gürültü de açtım tınn memede uyumak öylece kalmak istiyo, aşırı uykum var ya
Fake gürültülere kanmıyor benimki de illa kulağının dibinde robot çalışsın, fön makinesi çalışsın istiyor
Kuzum bi elini yüzünü yıka derin nefes al iyi gelir biraz
Dün gece 4 gibi bebeyi kucağımda tutamaz durumdaydım ben de geçecek inşallah günden güne
-Sunshine bana gore daha baya var 16 saat sonra bir aricam dogumhaneyi , eger yogunluk yoksa gidicekmisim. yogunluk varsa bana ona gore saat vericeklermis
Oo daha buralardaısn o zmaan Ben 1 saat kestireyim güneşcim 1 saate kalkar

Ben slingi beceremem diye solomombaby kanguru aldım çok rahat sevdi bizim kız :)
Amaan kız uyumuyo bi kaç tarif yazayım.
Havuç lokum;
Yarım kg havuç
1 s.b. Dan 1 parmak eksik toz şeker
Yarım bardak su
2.5 yemek kaşığı nişasta
Şimdi havuçları haşlıyoruz iyice yumuşasın sonra suyun altında ılıtıyoruz, blenderdan geçiriyoruz iyice pürüzsüz olana kadar bir kasede su nişasta ve şekeri karıştırıyoruz sonra havucun içine döküyoruz sonra ocakta bir güzel kısık ateşte suyunu çekene kadar karıştırarak pişiriyoruz. Borcamı su ile ıslatıyoruz ve bu harcı döküyoruz 1 gece solapta bekledikten sonra küçük kareler kesiyoruz hindistan cevizine bulayıp yiyoruz:)
Bak bide portakallı olanı var.
3 bardak portakal suyu
1 çay bardağı şeker
1 çay bardağı nişasta
Aynı mantık hepsini kaynatıyoruz ama hep karıştırıp yapıyoruz sonra yine tepsiye sonra hindistan cevizine :) ama portakalı sıkınca içine tanecikleri düşüyor ya hani onlar içinde kalmasın portakal suyunu sıkınca bi süzgeçten geçirmeni öneririm.
Şimdi bide limonlu deneyesim geldi olur sanki :) L Lalalala1 ah alerji normalde yüzüne bakmayacağımız tariflere ağız sulandırıyoruz :)
Fön makinesi çalıştırmanı öneriyorum bi dene bence kendimde tutan yöntem su anda bu
Aman gerçek makine mi açıyosun :) bak uygulaması var onun derin uyku sesleri diye. Logosunda ay var orda elektrik süpürgesi fön makinası yağmur sesi bile var :)

uyu dinlen bebegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…