- 31 Ekim 2019
- 1.406
- En iyi cevaplar
- 1
- 1.851
- 133
gözle mi bakıp söyledi yoksa ölçüldü mü? bizim de en son 12 günlükken bakılmıştı 8 e düşmüştü doktor tamam artık dedi bakmadı bir daha. aylık kontrole gittik sordum ama ölçmeden kendi bakışıyla sarılığı hiç yok dedi. bizim de doğum kilomuz 3000 4.gün 2900 32.gün 4250. kilo alımı çok iyi zaten dedi.Kızlar bugün aile hekimliğine gittim sarılığı hala var dedi canım sıkıldı kilo alımı çok güzel 37 gün 1300 g aldı ama neden hala devam ediyor bilmiyorum hemşire birşey olmaz dedi ama
Depend de al bebeğim.
depend tarzi camasiri hastane veriyormus kizlar . o yuzden almadm. hastaneden cikinca da yedek ev icin veriyorlarmis.Emzirme sütyeninden de atleti daha kullanışlı oluyor bence canım. Tabi gene kişiden kişiye değişiyordur belki. Ayaklarına kalın bir corap sırtınada kalın bir şey al. Gece beni üşüme tutmustu hep. İlk 2 gün için hastane bezi cok kullanıslı oluyor. Dependler çamaşır gibi giyildiği için zor oluyor ama hastane bezleri çırt çırtlı kolay geldi. Emzirme yastıgı satın aldıysan götür bence yanında. Bence elektrikli süt sağma makineni al yanına. Benim 3-4 gün sütüm gelmedi pompa getirmişti. Eğer öyle bir durum yaşarsan ( insallah yaşamazsın sütün hemencecik gelir) gögüslerine sıcak suyla masaj yapıp elektrikli pompayla uyarırsan iner sütün. Çok çok kolay doğumlar diliyorum canım benim
evet ya, insallah tansiyonum ve kan sonuclarim normal cikar da eve yollarlarAy insallah eve yollarlar. O süreci yaşayan biri olarak eve gideyim diye kaç kez söyledim ama göndermediler. Evinde daha rahat olursun istediğin zaman duşa girip cıkarsın vs
Doktorla konuştun mu canım ben cumartesi gideceğim kafama biraz takıldı
Off demek ki olabiliyor, içim rahatladı. Sabahtan beri ben meme kanseri oldum, çocuğuma kim bakacak diye dolanıyorum evdeben lohusalığı hiç sevmedim
Kizlar simdi ben kendim icin hastane cantama koyduklarimi yaziyorum. akliniza gelen kesin yanina al dediginiz baska birsey var mi ?
mesela mochi tarzi vakumlu bir pompa veya elektrikli pompa fln alayim mi yanima ? bebek icin zaten emzikdir, kasik biberon vs aldim hepsini.
•gumus kalkan
•gogus ucu kremi
•tahin yagi
•bestlak damla
•emzirme sudyeni
•2 takim onu dugmeli pijama
•2 gecelik ( sezeryan olursam diye )
•bir sabahlik
•bolca ic camasiri
•corap
• sampuan
•havlu
•abur cubur ( burdaki hastane yemekleri baya kotuymus)
•sarj aleti , kulaklik
ay gece 2.30 gbi uyandim saat 5 oldu geri yatamadm , uykumu almis hissediyordum ilk iki saat ama simdi gozlerim kapanmaya basladiHayırlı doğumlar diliyorum şeker hastaneye gitmeden önce sadece uykunu al eheh
Evet canım anksiyete tedavisi görürken hamile kaldım. İlacı bıraktığım için şu an zirve yaptı. Ne zor değil mi..Çocuk dr una götürebilirsin tahlil yapsın diye dedi çok da önemsemedi bazen baya artıyor bazen bakıyorum sadece göz kenarında kalmış şimdilik takip etcem 40ına kadar götürmicem
Canım sende anksiyete bozukluğu mu var bende de var tedavi gördüm sürekli kötüyü düşünüyosun aynı ben
Hayırlı doğumlar diliyorum şeker hastaneye gitmeden önce sadece uykunu al eheh
Canımm çok güzel, ağrısız, sancısız bir doğum olsun inşallahay gece 2.30 gbi uyandim saat 5 oldu geri yatamadm , uykumu almis hissediyordum ilk iki saat ama simdi gozlerim kapanmaya basladi
tesekkur ederim canimCanımm çok güzel, ağrısız, sancısız bir doğum olsun inşallahDualarım seninle şirin anne
Hemşire gözle söyledi canım ölçüm yok bugün bana da biraz Sari geldi bilmiyorum ki yagözle mi bakıp söyledi yoksa ölçüldü mü? bizim de en son 12 günlükken bakılmıştı 8 e düşmüştü doktor tamam artık dedi bakmadı bir daha. aylık kontrole gittik sordum ama ölçmeden kendi bakışıyla sarılığı hiç yok dedi. bizim de doğum kilomuz 3000 4.gün 2900 32.gün 4250. kilo alımı çok iyi zaten dedi.
Ben gidiyorum bu cumartesi bakalım ne diyecekcÇocuk dr una götürebilirsin tahlil yapsın diye dedi çok da önemsemedi bazen baya artıyor bazen bakıyorum sadece göz kenarında kalmış şimdilik takip etcem 40ına kadar götürmicem
uzayan sarılık deniyor ona canım büyük ihtimalle anne sütü sarılığıdır 2 3 ay sürüyormuş sonra kendiliğinden geçiyormuşHemşire gözle söyledi canım ölçüm yok bugün bana da biraz Sari geldi bilmiyorum ki ya
Evet bende araştırdım canım öyle birşey varmış demek ki ondan devam ediyoruzayan sarılık deniyor ona canım büyük ihtimalle anne sütü sarılığıdır 2 3 ay sürüyormuş sonra kendiliğinden geçiyormuş
Merhaba maşallah minige sağlıkla büyüsün inşallah. Beslenmesini nasil yapıyorsunuz acaba?gözle mi bakıp söyledi yoksa ölçüldü mü? bizim de en son 12 günlükken bakılmıştı 8 e düşmüştü doktor tamam artık dedi bakmadı bir daha. aylık kontrole gittik sordum ama ölçmeden kendi bakışıyla sarılığı hiç yok dedi. bizim de doğum kilomuz 3000 4.gün 2900 32.gün 4250. kilo alımı çok iyi zaten dedi.
Bizim 19 günlük kontrolümüz vardı bugün kilo alımı için. Bası 36 cm doğmuştu 37 cm olmuş.kızlar doğumdan ilk ay kontrolüne kadar bebeğinizin baş çevresi kaç cm büyümüş? bizim 34 ten 34 buçuk olmuş. doktor bir şey söylemedi ama internete bakınca endişelendim az mı büyümüş….
Perşembe 13 tü. Gününe göre iyi dedi doktor ama içim rahat değil. Rengine baktıracağım ama sırf bunun için 1000 lira vermek istemiyorum artık. Kan aldırmak da istemiyorum. Elimden beslemek geliyor bol bolHemşire gözle söyledi canım ölçüm yok bugün bana da biraz Sari geldi bilmiyorum ki ya
Sağlıkocağı 38 cm hastane 40 cm ölçmüş bize de doktor koca kafalı olacak dedikızlar doğumdan ilk ay kontrolüne kadar bebeğinizin baş çevresi kaç cm büyümüş? bizim 34 ten 34 buçuk olmuş. doktor bir şey söylemedi ama internete bakınca endişelendim az mı büyümüş….
Sertliğin gitmesi için elinle bastırarak masaj yapa yapa sağ canım o zaman daha rahat açılıyor o şişlikler. Hatta önce sıcak duş biraz sıcak havlu üstüne de sağarken masaj tam olur.Canım her gün 2-3 kez makineyle sağıyorum. O sertlik gitmedi 2 gündürGörümcelerim çok dominant, o kesin gelecek de, ara tatilde çocukları kabul etmeyeceğim ama. Offf zaten stresliyim sarılık yüzünden, herkes ne kadar bencil ya!!
Canım benim hayırlı, kopkolay, sağlıklı doğum diliyorum. İnşallah çabucak çok kolay bir doğum olsun@hope2022 valla kuzum kac surecegi surecin hic belli degil12 saat ile 3-4 gun arasinda degisiyormus. Ben surekli guncellerim sizleri artik hastanede yatip yatmayacagim da belli degil hormon verildikden sonra. cok muamma hersey
Canım İlk ay değil de ikinci hafta benimkinin de kilosu çok yetersizdi ben de sadece anne sütü ile besliyorum. Dün gittik tekrardan doktora, fena değil ama çok iyi de diyemem dedi. Ama sütle devam dedi. Çevreden çok duydum, toparlıyorlarmış sonradan, sağlığı yerindeyse ve doyduğundan eminsen kafana takma diyorlar. Biliyorum elde değil, ama sakin kalmak bebişlere kesinlikle yansıyor. Bol sütümüz olsun, bebişlerimiz bol bol doysun, büyüsün inşallahSelam kızlar bugün doktorumuza gittik, ablasininndoktoruyla devam kararı aldık. Doğum yaptığım hastanenin doktorunu beğenmedik hic ilgilenmedi bizimle. Alıştığımız doktorumuzla devam edeceğiz ama onunla ilk muayene 19 günlükken alınca kilo alımına yetersiz gibi dedi. Ama emin olmak için ay kontrolünü yapalım emin olalım dedi.
Sadece anne sütü ile besleyen anneler ill ay kilo alımını yazabilir misiniz ben çok üzgünüm
Güzel haberlerini bekliyoruz iyi olunnay gece 2.30 gbi uyandim saat 5 oldu geri yatamadm , uykumu almis hissediyordum ilk iki saat ama simdi gozlerim kapanmaya basladi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?