2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Canım geçen gece benim bıdık ememedigi için memem taş gibi olmuştu. Sıcak kompres yaptım masaj yaptım sagdım. Ama bir saate yakın. Yumuşacık oldu

Vallahi canım bunun ayıbı yok ya o çocuk hasta olduğunda veya sen çok yorulup hasta olursan perişan olan siz olacaksınız başkası değil eşimin kuzeni İstanbul’dan geliyor eşime demiş ki bebeği görelim bir adresini yaz diye eşimde kusura bakmayın yazamam 40’ı çıkmadan kimse göremez yoğun bakımda yattı doktor öyle tavsiye etti demiş. Enfeksiyon korkumuzdan daha görümcelerim bile eve gelip görmediler benden haber bekliyorlar her gün resim istiyorlar bir yandan onlara da kıyamıyorum ama bir yandan bebeğimi de riske atamam

sağmazsa mastit olabilir canım. sağmak rahatlatıyor
Tabi sagmazsa zaten tikanir Allah korusun. Ben gun icinde cok fazla sagim yapmasi, uyarmasi kanallari fazla genisletir diye dedim bebegi kucuk daha arkadasimizin o yüzden :)) yoksa zaman kaybetmeden o ranin rahatlatilmasi lazim. Bende ateş olmuştu göğsüm tas gibiydi fena birsey o aman aman

İnsan bazen kendine tahammül edemiyor hele ki görümce ve liseye giden kızları.. Allah yarabbi diyorum
Bakma ben de söylemekte güçlük çekerdim sanırım yani içten içe sinir olurum ama şöyle düşün bebeklerimizin dili yok ve onları sadece biz koruyabiliriz onun İçin de gereken neyse yapmalıyız.
Böyle sinirli bir şekilde değil de hani abla ya da x sen bana yardım İçin geliyorsun anlıyorum ama ben kendi çekirdek ailemde daha iyi hissediyorum hem salgın da var biraz büyüse öyle gelseniz kapınız size zaten açık falan şeklinde yumuşak konuşsan anlamaz mı?

Mesela ben anlarım ama alınganlık yapacak çok insan vardır muhakkak, bilmiyorum görümcen onlardan biri mi..

Bir de Kızlar sanırım çok şikayet etmemek lazım, yapamıyorum bakamıyorum işte çok yoruluyorum uykusuzum dedikçe insanlar da yardıma koşmak istiyor. Hallediyorum, uykusuzum tabi ama olacak falan diyorum ben anneme bile. Geçen bi çok uykum var dedim telefonu biraz kötü bi sesle açtım annem hemen ben geleyim seni uyutayım ben bakayım dedi mesela

Kızlar bugün aile hekimliğine gittim sarılığı hala var dedi canım sıkıldı kilo alımı çok güzel 37 gün 1300 g aldı ama neden hala devam ediyor bilmiyorum hemşire birşey olmaz dedi ama

Ce eee filan da yapılmıyor, şebeklik yapiyorum bosa gidiyor anlamiyorlar bebeler yaa cok resmi bi ilişkimiz var tek etkinliğimiz konuşmak bol bol konusmaya calisiyorum ve evi gezmek bu kadar
Bizde hışırtılı renkli top var onu sağa sola götürüp gözüyle takip ettiriyorum yapıyor bir de kucağımdayken kendini geriye atıp yüzümü inceliyor henüz yetenekleri bunlar :)

Merhaba kızlar ben süt sağma makinesi almaya karar verdim de kullanıp memnun kaldığınız varmı? Tavsiye verir misiniz

Kiwi benimkinin markası memnunum pahalı bir şeye gerek yok bence
Mama çok beslenemediğim durumlarda cidden göğsüm boş ve çekip çekip yine ağlıyorsa veriyorum benim kız sadece açken ağlar gazı varken inler çünkü

Kızlar bugün aile hekimliğine gittim sarılığı hala var dedi canım sıkıldı kilo alımı çok güzel 37 gün 1300 g aldı ama neden hala devam ediyor bilmiyorum hemşire birşey olmaz dedi ama
Aynısını dün yazdım aynı kiloyu almış benim de ama sarı zaman zaman daha kızarık aslında ama gazdan ıkındığı için mi öyle bilmem göz akında sarılık yok ama

Tamamı sert değil canım içinde sert bir şey var oynayan
Ondan da var sol memede kahverengi halkanın altında. Küçük misket kadar. Hemşire süt sertleşmiş olabilir. bebek emdikçe yumuşar dedi hatta o sertlik yüzünden silikon uç kullandım. Ama yumuşamadi. Muhtemelen kist. Daha önceden kistlerim vardı ama ele gelmezdi.

Aynısını dün yazdım aynı kiloyu almış benim de ama sarı zaman zaman daha kızarık aslında ama gazdan ıkındığı için mi öyle bilmem göz akında sarılık yok ama
Doktorla konuştun mu canım ben cumartesi gideceğim kafama biraz takıldı

Off demek ki olabiliyor, içim rahatladı. Sabahtan beri ben meme kanseri oldum, çocuğuma kim bakacak diye dolanıyorum evde ben lohusalığı hiç sevmedim

Kizlar simdi ben kendim icin hastane cantama koyduklarimi yaziyorum. akliniza gelen kesin yanina al dediginiz baska birsey var mi ?

mesela mochi tarzi vakumlu bir pompa veya elektrikli pompa fln alayim mi yanima ? bebek icin zaten emzikdir, kasik biberon vs aldim hepsini.

•gumus kalkan
•gogus ucu kremi
•tahin yagi
•bestlak damla
•emzirme sudyeni
•2 takim onu dugmeli pijama
•2 gecelik ( sezeryan olursam diye )
•bir sabahlik
•bolca ic camasiri
•corap
• sampuan
•havlu
•abur cubur ( burdaki hastane yemekleri baya kotuymus)
•sarj aleti , kulaklik

Ben söyleyemem eşime söyleteceğim. Görümcem de nasıl hevesli ayın onunda gelicem sevicem kuzumu diyo duruyor off mideme ağrılar giriyor. Buna alınırsa da alınsın ne yapayım. Annem bile en ufak şeye küsüyor, git diyorum yanlış anlıyor. Bir de onlar gelirse iyice kötü olucam. Çok bunaldım gerçekten.

Sıcak su torbası rezene çayı hurma ve tahin helvası bulabilirsen bebeğim

Dünden beri beni emmedi. Bir kaç gündür sezeryan dikiş yerlerimde ağrı kanama var diye emzirdikten hemen sonra biberon verdim hiç eds yapamadım hemen doyuruyum cocugun karnını bakamıyorum diye. O bir kaç gündür aşırı biberona alıştı. Ben dısardaysak biberon evdeysek ya parmagımdan ya gögsümden sondayla mama veriyordum o yüzden gögsüme koydugumda beni emmezlik yapmazdı. Dünden beri de beni emmiyor artık. Sürekli mama verdim sabah 6 dan beri olan bütün beslenmemizde biberonla değil parmakla eds yöntemiyle verdim en son yarım saat önce gögsüme geldi. Gerçekten biberon olunca hazıra alısıyorlar bence hangi marka olursa olsun öncelik emzirmek anne sütüyle biberonu dışarda vs oldugumuzda kullanmakta fayda var. Şurda sıkıntı yaşayacağımız kendimi yoracağımız en fazla 1 ay onun sonunda biberonda olsa memede olsa bence sıkıntı yasamayız gibi
kuzum cuma sabah vericekler ilaci ama ne kadsr surecegi belli degil bakalim yasayip gorecegiz

annem basak burcu olabilir, gercek dogum tarihi bilinmiyor ama ekinlerin alindigi zamanmis, sonbahar yani
Ayy tabi saat farkı var ya arada biz yarın geceyi yasarken mi sen doğumda olacaksın. O zaman biz uyandıgımızda doğurmus olursun

Babamda patatesler sökülürken doğmus doğum tarihi belirsiz
Sevilecek ne canları var kii sanki. Ben kabul etmezdim ya valla yeri geliyor iki gögüsümüzde açık dolanıyoruz evde hadi anneleri vs anladık onları sıkıntı etmiyoruzda. Eşinin yeğenleri sonucta rahat edemezsin ki
En güzelini yapıyorsunuz. Onun canınada yazık sizin stresli anlarınıza da yazık. Kolay değil süreçler yaşadığınızı bi siz bilirsiniz. Eline bir iğne bile batırdıklarında nasıl ağlıyorlar hiç gerek yok

Depend de al bebeğim.

Emzirme sütyeninden de atleti daha kullanışlı oluyor bence canım. Tabi gene kişiden kişiye değişiyordur belki. Ayaklarına kalın bir corap sırtınada kalın bir şey al. Gece beni üşüme tutmustu hep. İlk 2 gün için hastane bezi cok kullanıslı oluyor. Dependler çamaşır gibi giyildiği için zor oluyor ama hastane bezleri çırt çırtlı kolay geldi. Emzirme yastıgı satın aldıysan götür bence yanında. Bence elektrikli süt sağma makineni al yanına. Benim 3-4 gün sütüm gelmedi pompa getirmişti. Eğer öyle bir durum yaşarsan ( insallah yaşamazsın sütün hemencecik gelir) gögüslerine sıcak suyla masaj yapıp elektrikli pompayla uyarırsan iner sütün. Çok çok kolay doğumlar diliyorum canım benim

hope2022 valla kuzum kac surecegi surecin hic belli degil12 saat ile 3-4 gun arasinda degisiyormus. Ben surekli guncellerim sizleri artik hastanede yatip yatmayacagim da belli degil hormon verildikden sonra. cok muamma hersey
Ay insallah eve yollarlar. O süreci yaşayan biri olarak eve gideyim diye kaç kez söyledim ama göndermediler. Evinde daha rahat olursun istediğin zaman duşa girip cıkarsın vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…